Ben bu saatte ancak girebildim,öyle olunca da doğum günün olduğunu yeni öğrendim canım.Bu mutlu gününde gönlünde ne varsa o olsun.Nurcik canım çok tşk ederim... ben birazcık erken sitem etmişim yahu kimse yazmadı diye..cıx ccıx cıxxx..utandım şimdi
Berrin bu arada tebrik ederim.. yeni kilon için alkışlıyorum
belediye başkanı yaf ona da takmayın sakın içeri attırır sizi valla
gel gel seni gezdiririz hatta zeki abiyle tanıştırırızdeğerini bil bak herkes arıyo bulamıyo
hayırlı uğurlu olsun :))
aaaaaa kesinlikleee sakscımın hakkı...illa onu ekarte etcem sadecacım sen bil dersen ne ala amaaa violette nirden çıktııııı
pierre dukandan sonra bizim sayfalarda adı geçen 2. erkek valla acaip havaya girer bencede
kızlarr tariflere muzsuz muzlu pasta tarifi ekledim..ilgilenenlere duyrulur:))
E tamam işte bu pastayı neden mutsuz pasta diye okuduğumu anladım işte , muz aromam yok, jelatinim yok , ondan mış , alır almaz, pasta da bende hem muzlu hem mutlu olacağız sedecam ellerine sağlık tarif çok güzele benziyor, elimde karamel ve çilek aroması vardı belki onları kullanbilirim dedim ama gene jelatin ister dimi, jelatinin yerine geçebilecek bir alternatif varmıdır acep ?
hmm o zaman bi destur diyelimbaşkanın adını vereceğine muhtarın adını verip işimi kolaylaştırsana kız
wallahi katılıyorum yani benim hakkım hadi bilemedin sadeca o olmadı berkmine..bu sebeple violet sıraya gir tatlım daha çok emek ver ipucu bul ok?
oyy sadecam benim formundasın yine wallahi çok tuttum ben bunu
aaa ama bardağa dolu tarafından bakın kızlar..ben yine muzsuz mutlu pasta diye okudum bence bu isim ona daha çok yakışır muzsuz ama mutlu neticede
Amannnnnn Gülnurum üzüldüğün şeye bak koyverrrrrrrrrr gitsin ,,,,He bende burada koyuveriverdiydim de kendime kaçamaktaş arıyordum iyi oldu seni buldum , yarın bi pro yaparız olur biter yaw
odat mı dert dukanım sağolsun.
dimi ama canımcım violetede noluyosaaasütünü biz pişirelim dukan mamullerini o yesin pışıııkkkkkk ay çok cadaloz oldum bennnn :))kızlar söz buluştuğumuzda çeşit çeşit mamalar yapıcam vakti olmayanlara (beceremeyenlere demiyorum ama tikkat edin) seve seve vericem:))
valla zeynep abla bizi cadaloz yaptı napalım yanii,o da o kadar marifetli olmasaydı paylaşamıyoruz onun dukan mamüllerini kimselerle bu kişi violet olsa bileayy ben o beceriksiz kategorisinden oluyorum amma:78:
he valla canım öle yaptılar yoksa biz cici bici kızlarız:) aşkolsunnnn kim dedi beceriksiz die ben demedim zinhar:)) estafurullah şekerim ben pisboğazım ondan deneme yanılma yöntemlerim çok oluyooo
herkese iyi geceler kızlar bende kaçayım artık...sabaha görüşmek üzere hepinizi öpüyorumm
Öncelikle hoşgeldin canım, kaç kilo vermen lazım bilmiyorum ama bence dünyada uygulanabilecek en güzel diet dukankitabı yarıladım sayılır herşeyi iyice ögrendim yarın alışveriş yapıp diyete başlıyorum bakalım neler olacak merak ediyorum çok kilo vermem lazımilk defa diyet yapmaya kalkıştım =) sonu güzel olur umarım
Canlarım sahurumu yaptım geldim,bugünkü menümü yazıyım dedim.Bugün Dukan diyetimin 11.,seyir dönemimin ise 5. günüydü.1+1 yani bir gün saf protein,1 gün saf protein+sebze dönüşümüyle gittiğim diyetimde,bugün saf protein günümdü.Henüz tartım bildirim gününe göre kıpırdamadı atakta verdiğim 1.3 kg'ın haricinde ama Dukancım kitapta bizi uyarmıştı malum,ataktan seyire geçtiğiniz hafta kilo veremeyebilir,hatta alabilirsiniz diye.Çok şükür almadım ama henüz vermiş de görünmüyorum ama sanırım cuma gününe birkaç yüz gram verebilirim diye tahmin ediyorum.Bugünkü menüm şöyleydi:
İFTAR:
*100 gr közlenmiş tavuk göğsü
*1 bardak light ayran
ARA ÖĞÜN:
*1 bardak light süt
*1 bardak light sütle yapılmış şekersiz nescafe
SAHUR:
*2 haşlanmış yumurta
*2 kaşık yulaf kepeği ile karıştırılmış 1 bardak light süt
*Light ton balığı
*1 kaşık yağsız lor
*******Toplamda 3.5 lt su,20 dk egzersiz,1 magnezyum takviyesi ile günü güzel tamamladığımı düşünüyorum,11 gündür hiç kaçamak yapmadım,umarım yavaş yavaş emeğimin meyvelerini toplamaya başlıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?