Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Nurcik canım çok tşk ederim... ben birazcık erken sitem etmişim yahu kimse yazmadı diye..cıx ccıx cıxxx..utandım şimdi

Berrin bu arada tebrik ederim.. yeni kilon için alkışlıyorum
Ben bu saatte ancak girebildim,öyle olunca da doğum günün olduğunu yeni öğrendim canım.Bu mutlu gününde gönlünde ne varsa o olsun.

ggirly, dandini28, yAseemiin, karemeli emrege sadeca koksinel fguler ~YaZYaĞMuRu~ onurege, Kızlar hepinize iyi geceler, bugün çok kaçamak yaptım , oturdukcada elim bişeylere gidip duruyor en küseli yatayımmmmmmm, öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiii

hmm o zaman bi destur diyelim başkanın adını vereceğine muhtarın adını verip işimi kolaylaştırsana kız

aaaaaa kesinlikleee sakscımın hakkı...illa onu ekarte etcem sadecacım sen bil dersen ne ala amaaa violette nirden çıktııııı

wallahi katılıyorum yani benim hakkım hadi bilemedin sadeca o olmadı berkmine..bu sebeple violet sıraya gir tatlım daha çok emek ver ipucu bul ok?

pierre dukandan sonra bizim sayfalarda adı geçen 2. erkek valla acaip havaya girer bencede

oyy sadecam benim formundasın yine wallahi çok tuttum ben bunu

kızlarr tariflere muzsuz muzlu pasta tarifi ekledim..ilgilenenlere duyrulur:))

aaa ama bardağa dolu tarafından bakın kızlar..ben yine muzsuz mutlu pasta diye okudum bence bu isim ona daha çok yakışır muzsuz ama mutlu neticede

canımcım eşim pcyi gasp ettiğinden geç cevap yazıyorum valla tadını ben çok beğendim muz aroması yalancı bi muzlu pasta hissi veriyo...jelatin konusuna gelince sanırsam alternatifi yok şu durumda...kıvam vermesi açısından dukana en uygun olanı o..bence edin en kısa zamanda bayabi tatlı krizine son veriyo...sanırım aktarlarda varmış ben nnetten sipariş etmiştim...anca mısırunu kullanablirsin kıvam için oda benim pek içime sinmiyo açıkcası jelatin hayatımı kurtardı..

yaa bu arada yoliciim yolitam 33ünde lolitam eksikliğin farkediliyo senin yaa daha çok gel daha çok yaz özlüyoruz biz seni..bide onurege abla yok yine bu aralar postlardan bikaçını beğenmiş ama yazısı yok onurege abla nerelerdesin ne durumdasın? özlüyoruz ama biz siziiii

dimi ama canımcım violetede noluyosaaa sütünü biz pişirelim dukan mamullerini o yesin pışıııkkkkkk ay çok cadaloz oldum bennnn :))kızlar söz buluştuğumuzda çeşit çeşit mamalar yapıcam vakti olmayanlara (beceremeyenlere demiyorum ama tikkat edin) seve seve vericem:))

Zeynep'cim canım benim ,ben bugün tüm gün yoğundum.Bilgisayarı biraz önce açtım.Bugün doğum gününmüş.Ben de doğum gününü kutluyorum ve diyorum ki sağlıkla,huzurla ve sevdiklerinle bir ömür mutlu ol tatlım.

evet cnm ya haklısın saf pro günlerimiz saolsunTam yediklerimi yazsam bana hepsini nasıl yedin dersinizama napayım kaçamaklara bi başladı mı devamı gelio
3 gün saf prodayım cuma günü tartılacam. inş +larla gider o güne kadar

valla zeynep abla bizi cadaloz yaptı napalım yanii,o da o kadar marifetli olmasaydı paylaşamıyoruz onun dukan mamüllerini kimselerle bu kişi violet olsa bile ayy ben o beceriksiz kategorisinden oluyorum amma:78:

valla zeynep abla bizi cadaloz yaptı napalım yanii,o da o kadar marifetli olmasaydı paylaşamıyoruz onun dukan mamüllerini kimselerle bu kişi violet olsa bile ayy ben o beceriksiz kategorisinden oluyorum amma:78:

he valla canım öle yaptılar yoksa biz cici bici kızlarız:) aşkolsunnnn kim dedi beceriksiz die ben demedim zinhar:)) estafurullah şekerim ben pisboğazım ondan deneme yanılma yöntemlerim çok oluyooo

herkese iyi geceler kızlar bende kaçayım artık...sabaha görüşmek üzere hepinizi öpüyorumm

cici biciyiz tabi bi başımızda kırmızı kurdelemiz eksik yani onun yerine şunu mu koysam acaba walla ben de beceriksiz değilim aslında da anladım ki püf noktaları ihmal ediyorum sadecam sizlerin sayesinde evelallah üstesinden gelicem onun da..sonra da açıcam ÖZ Zeyno's Dukan Shop'u telif melif de vermicem orjinali benim dicem sonra paralar cukka ayy bak yine cici kızlığım tuttu
sana da ii geceler canımcım ben de kaçıyorummm

yaa noluyo bu siteye sadecam en son sana cevap yazdım gitti mi bilmiyorum ama şu an sayfaları göremiyorum konulara cevap yazabiliriyom..anaam noliii burda yeaa?

kitabı yarıladım sayılır herşeyi iyice ögrendim yarın alışveriş yapıp diyete başlıyorum bakalım neler olacak merak ediyorum çok kilo vermem lazım ilk defa diyet yapmaya kalkıştım =) sonu güzel olur umarım

Öncelikle hoşgeldin canım, kaç kilo vermen lazım bilmiyorum ama bence dünyada uygulanabilecek en güzel diet dukan ilk defa diet yapıyorsan daha hızlı kilo vereceğini düşünüyorum, motivasyon için biz her zaman buradayız

Hoşbulduk cnm Çok teşekkür ederim 91 kiloyum senye kadar 60 kiloya düşmem lazım dügün falan düsünüyrm ilk defa yapıcm bakalım forumu bastan sona kadar okudum herkes memnun bende memnun kalırım umarım :)

Canlarım sahurumu yaptım geldim,bugünkü menümü yazıyım dedim.Bugün Dukan diyetimin 11.,seyir dönemimin ise 5. günüydü.1+1 yani bir gün saf protein,1 gün saf protein+sebze dönüşümüyle gittiğim diyetimde,bugün saf protein günümdü.Henüz tartım bildirim gününe göre kıpırdamadı atakta verdiğim 1.3 kg'ın haricinde ama Dukancım kitapta bizi uyarmıştı malum,ataktan seyire geçtiğiniz hafta kilo veremeyebilir,hatta alabilirsiniz diye.Çok şükür almadım ama henüz vermiş de görünmüyorum ama sanırım cuma gününe birkaç yüz gram verebilirim diye tahmin ediyorum.Bugünkü menüm şöyleydi:
İFTAR:
*100 gr közlenmiş tavuk göğsü
*1 bardak light ayran
ARA ÖĞÜN:
*1 bardak light süt
*1 bardak light sütle yapılmış şekersiz nescafe
SAHUR:
*2 haşlanmış yumurta
*2 kaşık yulaf kepeği ile karıştırılmış 1 bardak light süt
*Light ton balığı
*1 kaşık yağsız lor
*******Toplamda 3.5 lt su,20 dk egzersiz,1 magnezyum takviyesi ile günü güzel tamamladığımı düşünüyorum,11 gündür hiç kaçamak yapmadım,umarım yavaş yavaş emeğimin meyvelerini toplamaya başlıycam

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…