üff vallahi canım öyle oldu gözlerim şaşı oldu zaten bütün gün pc başındayım sanırım ben yatıyorum bu arada ben sana özelden mesaj yazmıştım gelmedi mi acebaaa
hmm o zaman bi destur diyelimbaşkanın adını vereceğine muhtarın adını verip işimi kolaylaştırsana kız
wallahi katılıyorum yani benim hakkım hadi bilemedin sadeca o olmadı berkmine..bu sebeple violet sıraya gir tatlım daha çok emek ver ipucu bul ok?
oyy sadecam benim formundasın yine wallahi çok tuttum ben bunu
aaa ama bardağa dolu tarafından bakın kızlar..ben yine muzsuz mutlu pasta diye okudum bence bu isim ona daha çok yakışır muzsuz ama mutlu neticede
cici biciyiz tabi bi başımızda kırmızı kurdelemiz eksik yani onun yerine şunu mu koysam acabawalla ben de beceriksiz değilim aslında da anladım ki püf noktaları ihmal ediyorum sadecam sizlerin sayesinde evelallah üstesinden gelicem onun da..sonra da açıcam ÖZ Zeyno's Dukan Shop'u telif melif de vermicem orjinali benim dicem sonra paralar cukka ayy bak yine cici kızlığım tuttu
sana da ii geceler canımcım ben de kaçıyorummm
Hoşbulduk cnm Çok teşekkür ederim 91 kiloyum senye kadar 60 kiloya düşmem lazım dügün falan düsünüyrm ilk defa yapıcm bakalım forumu bastan sona kadar okudum herkes memnun bende memnun kalırım umarım :)
Canlarım sahurumu yaptım geldim,bugünkü menümü yazıyım dedim.Bugün Dukan diyetimin 11.,seyir dönemimin ise 5. günüydü.1+1 yani bir gün saf protein,1 gün saf protein+sebze dönüşümüyle gittiğim diyetimde,bugün saf protein günümdü.Henüz tartım bildirim gününe göre kıpırdamadı atakta verdiğim 1.3 kg'ın haricinde ama Dukancım kitapta bizi uyarmıştı malum,ataktan seyire geçtiğiniz hafta kilo veremeyebilir,hatta alabilirsiniz diye.Çok şükür almadım ama henüz vermiş de görünmüyorum ama sanırım cuma gününe birkaç yüz gram verebilirim diye tahmin ediyorum.Bugünkü menüm şöyleydi:
İFTAR:
*100 gr közlenmiş tavuk göğsü
*1 bardak light ayran
ARA ÖĞÜN:
*1 bardak light süt
*1 bardak light sütle yapılmış şekersiz nescafe
SAHUR:
*2 haşlanmış yumurta
*2 kaşık yulaf kepeği ile karıştırılmış 1 bardak light süt
*Light ton balığı
*1 kaşık yağsız lor
*******Toplamda 3.5 lt su,20 dk egzersiz,1 magnezyum takviyesi ile günü güzel tamamladığımı düşünüyorum,11 gündür hiç kaçamak yapmadım,umarım yavaş yavaş emeğimin meyvelerini toplamaya başlıycam
Selam dukancılar
öncelikle zeynep abla ile lostinnight doğum gününüz kutlu olsun
2 gündür ankaradaydım nişanlımın yanına gitmiştim.keşke gitmeseymişim onun yüzünden diyetim bozuldu yaaa:84::84::84:
Aslında her şey kontrolüm altındaydı.Hatta yulaf kepeğinden yaptığım kek ve pizzayı da yanıma almıştım.Gel gelelim akşam yemeğine....Gittiğimiz yerde bıçak arası diye bir şey istedim.Sandım ki kuşbaşı ve yanında pidesi var.Ama bildiğimiz kuşbaşılı pideymiş yaaÇok bilmiş garson bana öyle dememişti ama
İlk kaçamak böyle başladı ve sonra kaçamaklar aldı başını gitti:18::18::18::18:Canınız istemesin diye yazmıyorum
offff ne güsel güçlendirmeye geçecektimhep o garson yüzünden ben ne güsel protein diye istemiştim çok kızgınım ona O pideyi yemeseydim diğer kaçamakları yapmayacaktım Tartıya çıkmaya korkuyorum Güçlendirmeye 3 gün saf pro yaptıktan sonra geçicem ve artılarımı verebilmek için akşamları düzenli plates yapmaya karar verdim
kitabı yarıladım sayılır herşeyi iyice ögrendim yarın alışveriş yapıp diyete başlıyorum bakalım neler olacak merak ediyorum çok kilo vermem lazımilk defa diyet yapmaya kalkıştım =) sonu güzel olur umarım
Öncelikle hoşgeldin canım, kaç kilo vermen lazım bilmiyorum ama bence dünyada uygulanabilecek en güzel diet dukanilk defa diet yapıyorsan daha hızlı kilo vereceğini düşünüyorum, motivasyon için biz her zaman buradayız
Canlarım sahurumu yaptım geldim,bugünkü menümü yazıyım dedim.Bugün Dukan diyetimin 11.,seyir dönemimin ise 5. günüydü.1+1 yani bir gün saf protein,1 gün saf protein+sebze dönüşümüyle gittiğim diyetimde,bugün saf protein günümdü.Henüz tartım bildirim gününe göre kıpırdamadı atakta verdiğim 1.3 kg'ın haricinde ama Dukancım kitapta bizi uyarmıştı malum,ataktan seyire geçtiğiniz hafta kilo veremeyebilir,hatta alabilirsiniz diye.Çok şükür almadım ama henüz vermiş de görünmüyorum ama sanırım cuma gününe birkaç yüz gram verebilirim diye tahmin ediyorum.Bugünkü menüm şöyleydi:
İFTAR:
*100 gr közlenmiş tavuk göğsü
*1 bardak light ayran
ARA ÖĞÜN:
*1 bardak light süt
*1 bardak light sütle yapılmış şekersiz nescafe
SAHUR:
*2 haşlanmış yumurta
*2 kaşık yulaf kepeği ile karıştırılmış 1 bardak light süt
*Light ton balığı
*1 kaşık yağsız lor
*******Toplamda 3.5 lt su,20 dk egzersiz,1 magnezyum takviyesi ile günü güzel tamamladığımı düşünüyorum,11 gündür hiç kaçamak yapmadım,umarım yavaş yavaş emeğimin meyvelerini toplamaya başlıycam
yok canım gelmedi.tekrar dene istersen.
amma hazırcısınız arkadaş yaaatamam tamam hadi söylüyorum muhtarın ismiiiii hüsamettin çıtırsever
çok hain gördüm seni saksım noli sağa boleeee
içinden bi canavar silsilesi çıkmış gibi
he ya benim sevdiceğim
zeki abiyi kim araya soktuarkadaş romantizm yaşatmadınız yaaa
tamam bitanem unuttururmuyum hiiiç:))
iyi geceler öpüyorum kocaman
canımmm iyi geceler tatlı rüyalar berrincim sabaha güsel haberle inşallahhh
canımmmmm çok sevindim vallahi kendim vermiş kadar oldumayy nihayett inadı kırıldı herhalde senin kiloların, iyi bakalım berrinim devamı gelir inşallah tez zamanda
Valla ben sokmadım zeki bey kahveden çıktı
Evet canim takipcinim walaa cünkü asagi yukari benzesiyoruz senle, benim de bgn 72. günüm falan seyirde, normalde daha kisa olmasi gerekliyken sarkti böyle. Benim de kalan kilom 3 kg. Yani kendime yakin gördüm seni o yuzden sIkI takipcinim. Bir de evet ben daha hic atak yapmadim ama bu benim duraklama oruc tutmamdan kaynakli diye dusunuyorum, simdi atak yapsam da bosa gider gibi cünkü seyirdeki saf p günlerimden sonra bile kilom yine sabit, azalmiyor. O yuzden dedim ramazan bitsin öyle yapayim yumruk.
aynı senin kilolar da benim gibi inatçı desene.öyle yap bakalım birtanem. şu Ramazan bir bitsin de belli olacak gerçek kilolar
yaa bu arada yoliciim yolitam 33ünde lolitam eksikliğin farkediliyo senin yaa daha çok gel daha çok yaz özlüyoruz biz seni..bide onurege abla yok yine bu aralar postlardan bikaçını beğenmiş ama yazısı yok onurege abla nerelerdesin ne durumdasın? özlüyoruz ama biz siziiii
kesinlikle doğru yerdesin ve doğru diyeti uygulayacaksınn..sonuç sahiden güseller güseli oluyo cnm benim tickera bak...ne kadar vermen gerekiyo bilmiyorum ama 8 ayda ben bu rakamlara ulaştım dukan diyeti sayesinde..ve nerdeyse 7-8 yılrdır yanına yaklaşamadığım rakamlar bunlar..sana kolaylıklar ve başarılar diliyorum hoşgeldin:)
keisnlikle gülümsecim katılıyorumm:)
şekerim sende bu istikrar olduktan sonra eminim ramazandan sonra daha güsel sonuçlar alacaksın...ramazanda bile gözün dönmüyosa kesinlikle başaracaksın..başarılar kolaylar cnm:)
hahaa yağmırım hırs bastı bizi napalım:)) ay bide hüsamettin çıkarma başımıza :))çıtırsevermişş
sevgili yolarkadaşlarım canım arkadaşlarımm sahiden inanamıyorum...hedefimin altına 100 gr da olasa düştümsizlere bu noktada tavsiyem bu diyet ne kadar fazla yersek o kadar güsel kilo verdiriyo...bu dönemde hiç kaçamak yapmıyorum ama çok fazla yiyorum yemeklerde...sadece yürüyüş tempom arttı normalde bantta 6.2 civarı yürüyodum şimdi 6.5 ve6.6 civarında 1 saat yürüyorum bide yokuş modu varya onu eklediim..ondanmıdır bilmiyorum ama geçenlerdede demiştim bariz bi biçimlenme ve incelme var die..gerçekten hayaldi gerçek oldu ve ben hala inanamıyorummm
aaaahhh filozof yolim beniiim...canım uzun maratondan bu noktaya geldin, bence bundan sonrasını hiç dert etme, öyle ya da böyle büyük bi kısmı gitti zaten...kendini sıkma bak, daha rahat gittiğini göreceksin... bu arada biraz keyifsiz yazıyosun sanki bu aralar...umarım önemli bişi yoktur ya da bana öyle gelmiştir...
yolican hemd eçok büyük başarı bu kilonu 2 sene koru birdaha aşırı kilo artışın olmaz..
regl öncesi bendede aynısı oluyor ayın yarısı iştah artışı şiş ve hassas ikizler modunda geziyorum hep..ama spor yapaınca bu negatiflikler 4-5 güne kadar düşebiliyor..
teşekkür ederim şükür daha iyiyim..
yaa bu arada yoliciim yolitam 33ünde lolitam eksikliğin farkediliyo senin yaa daha çok gel daha çok yaz özlüyoruz biz seni..bide onurege abla yok yine bu aralar postlardan bikaçını beğenmiş ama yazısı yok onurege abla nerelerdesin ne durumdasın? özlüyoruz ama biz siziiii
selam kızlar herkese günaydın....
ahh ahh filozof etti bu kilolar beni.... ya evet dediğin gibi dert etmicem sonuçta ben kendimi çok iyi hissediyorum sadece bacaklarım-basenlerim hala kalın ve eskinden olmayan yeni türemiş bir göbegim oluştu onu vermem lazım.. ama zamanla veririrm. neredeyse bir yıl olacak yaa sıkılmışım sanırım. canım ya ne kadar tatlısın hemen anladın halimievet bu ara keyifsizim hiçbişi yapasım yok. sabah kalkıyorum "sıkıldım sıkıldım" diye diye akşam çıkıyorum işten " sıkıldım sıkıldım" diye diye. hep böyle of puf modda takılıyorum. bırakın diyeti işe bile konsantre olamıyorum tabiri caizse hiçbişi yapasım yok elimi çeneme dayayıp tüm gün bıraksan oturucam o durumdayım. akşam da eve gidiyorum çamaşır yemek bulaşık temizlik ( haftasonu evde olmayınca birikti ) zaman geçiyo. spor yapmaya niyetleniyorum saat 20.30 gibi işim bitince bakıyorum benim pil bitik ukum gelmiş yorulmuşum... bide eşim geldi onun yanında pc'yi alıp oturmak istemiyorum çünkü ona çok kızıyordum bunu yapıyor diye şimdi o bıraktı ben yaparsam ayıp olur ama sizi asla bırakmam bırakırsam ipin ucu kaçar ve sizi özlerim . burdaki kızları kg verenleri okuyup utandırıyorum kendimi o zaman kaçamak yapmıyorum ben bu ara ekmeksiz güçlendirme gibi bişi yapıyorum bol bol meyve de tüketiyorum pro ve salata ile ama ekmek pek yemiyorum. sadece çorba var içine az un kavurduğum işte ondan ne kadar karbo alırsam ...
canım benim agzından bal damlıyor.ben bu kadar uzun yoldan geldim kg mu korusam da bana kar demektir. hele son zamanlardaki bu tuhaf durumdan dolayı.. sanırım ben bu sene tatile gidemedim ondan mı oluyor ne. bayram tatili geliyo biraz da tatil modunda giriyorum sanırım... off annemi özledim ben.. bayramda bi kastamonu yapayım, anacıımın kokusunu alayım geleyim... ama eşimde inat ediyo bi geceden fazla kalmam diyo oysa ben onun iki saatlik mesafedeki annesine gidince bi gece muhakkak kalıyorum o bi kere bile bizimkilerde kalmadı 480 km yol gidicek bi gece yatıp dönecekmişiz .. sen kal ben giderim diyo annem babam dogru düzgün tanımıyorlar bile.. adam durmuyor ki yanlarında off of çok sıkılıorumm
Anam yoksa aradığımız zeki bey faldan mı çıktı ?O mu Zeki bey mi iyice bi bakın bakalım . kih kih , kesin kafası karışıksa zeki bey olabilir, zeynonun kafasını karıştırdık bütün bu yazılanları okuyorsa yakındır zeki beyinde kafasının karışması. Canım senin kahvenin içine zeki bey girmiş , yanlışlıka, sen gene beyaz atlı prensini aramaya devam et, biz zeki bey zeki bey deyince adamcık ordan çıktı valla adamında kafasını karıştırdık
sadecam süpersin..maşallah diyorum sana yavrum
güçlendirmeye bayramda mı geçecektin sen? 72 olursun diyorduk ama kız 71 kesin olucan altına bile inebilirsin güçlendirmeye kadar ..
tüüü maşallah
ahh ahh filozof etti bu kilolar beni.... ya evet dediğin gibi dert etmicem sonuçta ben kendimi çok iyi hissediyorum sadece bacaklarım-basenlerim hala kalın ve eskinden olmayan yeni türemiş bir göbegim oluştu onu vermem lazım.. ama zamanla veririrm. neredeyse bir yıl olacak yaa sıkılmışım sanırım. canım ya ne kadar tatlısın hemen anladın halimievet bu ara keyifsizim hiçbişi yapasım yok. sabah kalkıyorum "sıkıldım sıkıldım" diye diye akşam çıkıyorum işten " sıkıldım sıkıldım" diye diye. hep böyle of puf modda takılıyorum. bırakın diyeti işe bile konsantre olamıyorum tabiri caizse hiçbişi yapasım yok elimi çeneme dayayıp tüm gün bıraksan oturucam o durumdayım. akşam da eve gidiyorum çamaşır yemek bulaşık temizlik ( haftasonu evde olmayınca birikti ) zaman geçiyo. spor yapmaya niyetleniyorum saat 20.30 gibi işim bitince bakıyorum benim pil bitik ukum gelmiş yorulmuşum... bide eşim geldi onun yanında pc'yi alıp oturmak istemiyorum çünkü ona çok kızıyordum bunu yapıyor diye şimdi o bıraktı ben yaparsam ayıp olur ama sizi asla bırakmam bırakırsam ipin ucu kaçar ve sizi özlerim . burdaki kızları kg verenleri okuyup utandırıyorum kendimi o zaman kaçamak yapmıyorum ben bu ara ekmeksiz güçlendirme gibi bişi yapıyorum bol bol meyve de tüketiyorum pro ve salata ile ama ekmek pek yemiyorum. sadece çorba var içine az un kavurduğum işte ondan ne kadar karbo alırsam ...
canım benim agzından bal damlıyor.ben bu kadar uzun yoldan geldim kg mu korusam da bana kar demektir. hele son zamanlardaki bu tuhaf durumdan dolayı.. sanırım ben bu sene tatile gidemedim ondan mı oluyor ne. bayram tatili geliyo biraz da tatil modunda giriyorum sanırım... off annemi özledim ben.. bayramda bi kastamonu yapayım, anacıımın kokusunu alayım geleyim... ama eşimde inat ediyo bi geceden fazla kalmam diyo oysa ben onun iki saatlik mesafedeki annesine gidince bi gece muhakkak kalıyorum o bi kere bile bizimkilerde kalmadı 480 km yol gidicek bi gece yatıp dönecekmişiz .. sen kal ben giderim diyo annem babam dogru düzgün tanımıyorlar bile.. adam durmuyor ki yanlarında off of çok sıkılıorumm
anammm canımmm sen epey darlanmışsın..ama anlıyorum seni de...ben bazen ağlama krizleri geçirirdim bu durumlarda..özellikle yeni evliyken..h.sonu eşinle aktivite yapmak istersin ,e h.sonu hemen biter..ne zaman ev temizliycen,ne zaman yemek yapıcan,ne zaman dinlenicen çok kötü olurdum,h.sonu gelsin istemezdim bazen...üstelik bunların birçoğunu eşimle yapmama rağmen kötü olurdum,bu sefer de neden vaktim olmuyor,herşeyi eşime yaptırıyorum diye üzülür ağlardım...ama sonra düzene girdi...sen de tekrar yeni evli gibisin şuan :) eşin yeni geldi...ama yapacak birşey yok yoli öğreteceksin o paşaya ev işi yapmasını...başka türlü olmaz bu iş..ya da 3 günde bir temizlikçi al yemek yapsın,evi filan toplasın diye da görsün gününü,haksızmıyım amabir de sen çok erken uyumaya alıştırmışsın kendini galiba..o da zorluyordur seni şimdi..erkenden yatmak istemiyosundur ama yoruluyorsundur falan filan..geçecek canım hepsi..alışacaksın..vücut otomatiğe bağlıyor bir süre sonra...
kastamonu konusunda çook haklısın canım...senin hatrına kalsın 2-3 gün ne var ki yani...sıkılıyor olabilir ama sen de gidemiyorsun ki napacaksın..üzüldüm bak şimdi
anam yoksa aradığımız zeki bey faldan mı çıktı ?o mu zeki bey mi iyice bi bakın bakalım . Kih kih , kesin kafası karışıksa zeki bey olabilir, zeynonun kafasını karıştırdık bütün bu yazılanları okuyorsa yakındır zeki beyinde kafasının karışması. Canım senin kahvenin içine zeki bey girmiş , yanlışlıka, sen gene beyaz atlı prensini aramaya devam et, biz zeki bey zeki bey deyince adamcık ordan çıktı valla adamında kafasını karıştırdık
bende bir geçmişe gidip geleyim hemencecik
yaaaa mesajı yazan bendim yoly seni anlayan bana kaç sayfa okuttun kız sabah sabah.geri dönüp buldum mesajımı .alıntıyı yanlış yapmışsın kuzumneşe kaynağımız yoly noldu? Senin canın sıkkın gibi.mesajların da pek bir moralsiz.iyi misin hayatım?
Anam yoksa aradığımız zeki bey faldan mı çıktı ?O mu Zeki bey mi iyice bi bakın bakalım . kih kih , kesin kafası karışıksa zeki bey olabilir, zeynonun kafasını karıştırdık bütün bu yazılanları okuyorsa yakındır zeki beyinde kafasının karışması. Canım senin kahvenin içine zeki bey girmiş , yanlışlıka, sen gene beyaz atlı prensini aramaya devam et, biz zeki bey zeki bey deyince adamcık ordan çıktı valla adamında kafasını karıştırdık
bende bir geçmişe gidip geleyim hemencecik
neşe kaynağımız yoly noldu? senin canın sıkkın gibi.mesajların da pek bir moralsiz.İyi misin hayatım?
ahh ahh filozof etti bu kilolar beni.... ya evet dediğin gibi dert etmicem sonuçta ben kendimi çok iyi hissediyorum sadece bacaklarım-basenlerim hala kalın ve eskinden olmayan yeni türemiş bir göbegim oluştu onu vermem lazım.. ama zamanla veririrm. neredeyse bir yıl olacak yaa sıkılmışım sanırım. canım ya ne kadar tatlısın hemen anladın halimi:70: evet bu ara keyifsizim hiçbişi yapasım yok. sabah kalkıyorum "sıkıldım sıkıldım" diye diye akşam çıkıyorum işten " sıkıldım sıkıldım" diye diye. hep böyle of puf modda takılıyorum. bırakın diyeti işe bile konsantre olamıyorum tabiri caizse hiçbişi yapasım yok elimi çeneme dayayıp tüm gün bıraksan oturucam o durumdayım. akşam da eve gidiyorum çamaşır yemek bulaşık temizlik ( haftasonu evde olmayınca birikti ) zaman geçiyo. spor yapmaya niyetleniyorum saat 20.30 gibi işim bitince bakıyorum benim pil bitik ukum gelmiş yorulmuşum... bide eşim geldi onun yanında pc'yi alıp oturmak istemiyorum çünkü ona çok kızıyordum bunu yapıyor diye şimdi o bıraktı ben yaparsam ayıp olur ama sizi asla bırakmam bırakırsam ipin ucu kaçar ve sizi özlerim. burdaki kızları kg verenleri okuyup utandırıyorum kendimi o zaman kaçamak yapmıyorum ben bu ara ekmeksiz güçlendirme gibi bişi yapıyorum bol bol meyve de tüketiyorum pro ve salata ile ama ekmek pek yemiyorum. sadece çorba var içine az un kavurduğum işte ondan ne kadar karbo alırsam ...
ben de anlamıştım halini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?