Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

üff vallahi canım öyle oldu gözlerim şaşı oldu zaten bütün gün pc başındayım sanırım ben yatıyorum bu arada ben sana özelden mesaj yazmıştım gelmedi mi acebaaa

yok canım gelmedi.tekrar dene istersen.

amma hazırcısınız arkadaş yaaa tamam tamam hadi söylüyorum muhtarın ismiiiii hüsamettin çıtırsever

çok hain gördüm seni saksım noli sağa boleeee

içinden bi canavar silsilesi çıkmış gibi

seneye kalmaz istediğin kiloya düşersin canım merak etme...2-3 ay içinde 70 li kioları görürsün.sonrası biraz yavaş ilerler ama sporla falan onlarda gider inşallah.benim 45 günde 9 kg gitti ama şimdi durdu(( bide bu diyeti düğünlük düşünmemelisin.hiç kilo vermeyen yok bunu düzgün uygularsan.sonrasında da küçük taktiklerle kilo almıyosun .bu diyetin güsel tarafı bu...başarılar ve bol şanslar diliyorum canım sana:)))

nacizane fikrimi söyleyeyim : menün güsel ama miktarı az gibi geldi bana canım...iftarda bi çorba içebilirdin örneğin,tavuksuyu ,yoğurt çorbası falan... bide sahurda krep yada dukan ekmeği yiyebilirdin aklıma gelenler bunlar:))))
yinede tebrik ediyorum seni maşallahın var... ben bu kadar saf proyu uygulayamıyorum ramazandan dolayı.. sahurda mutlaka yarım domates falan yiyorum,iftarda da közlenmiş soğan yada roka yiyorum tavukların yanında... gitmiyo boğazımdan diğer türlü:)))

Belki de hiç artış yok kilonda,çok erken değil mi bu telaşın...sen böyle umutsuz oldukça daha fazla artış göreceksin gibi geliyor bana..
yedin bitti afiyet şeker olsun değil mi ama :))

kesinlikle doğru yerdesin ve doğru diyeti uygulayacaksınn..sonuç sahiden güseller güseli oluyo cnm benim tickera bak...ne kadar vermen gerekiyo bilmiyorum ama 8 ayda ben bu rakamlara ulaştım dukan diyeti sayesinde..ve nerdeyse 7-8 yılrdır yanına yaklaşamadığım rakamlar bunlar..sana kolaylıklar ve başarılar diliyorum hoşgeldin:)

keisnlikle gülümsecim katılıyorumm:)

şekerim sende bu istikrar olduktan sonra eminim ramazandan sonra daha güsel sonuçlar alacaksın...ramazanda bile gözün dönmüyosa kesinlikle başaracaksın..başarılar kolaylar cnm:)

hahaa yağmırım hırs bastı bizi napalım:)) ay bide hüsamettin çıkarma başımıza :))çıtırsevermişş

sevgili yolarkadaşlarım canım arkadaşlarımm sahiden inanamıyorum...hedefimin altına 100 gr da olasa düştüm sizlere bu noktada tavsiyem bu diyet ne kadar fazla yersek o kadar güsel kilo verdiriyo...bu dönemde hiç kaçamak yapmıyorum ama çok fazla yiyorum yemeklerde...sadece yürüyüş tempom arttı normalde bantta 6.2 civarı yürüyodum şimdi 6.5 ve6.6 civarında 1 saat yürüyorum bide yokuş modu varya onu eklediim..ondanmıdır bilmiyorum ama geçenlerdede demiştim bariz bi biçimlenme ve incelme var die..gerçekten hayaldi gerçek oldu ve ben hala inanamıyorummm

evet yoly saksmavisi haklı.özgül ablacım hakikaten sen de yoksun.nerelerdesin?:82:

sadecam süpersin..maşallah diyorum sana yavrum
güçlendirmeye bayramda mı geçecektin sen? 72 olursun diyorduk ama kız 71 kesin olucan altına bile inebilirsin güçlendirmeye kadar ..
tüüü maşallah

selam kızlar herkese günaydın....

ahh ahh filozof etti bu kilolar beni.... ya evet dediğin gibi dert etmicem sonuçta ben kendimi çok iyi hissediyorum sadece bacaklarım-basenlerim hala kalın ve eskinden olmayan yeni türemiş bir göbegim oluştu onu vermem lazım.. ama zamanla veririrm. neredeyse bir yıl olacak yaa sıkılmışım sanırım. canım ya ne kadar tatlısın hemen anladın halimi evet bu ara keyifsizim hiçbişi yapasım yok. sabah kalkıyorum "sıkıldım sıkıldım" diye diye akşam çıkıyorum işten " sıkıldım sıkıldım" diye diye. hep böyle of puf modda takılıyorum. bırakın diyeti işe bile konsantre olamıyorum tabiri caizse hiçbişi yapasım yok elimi çeneme dayayıp tüm gün bıraksan oturucam o durumdayım. akşam da eve gidiyorum çamaşır yemek bulaşık temizlik ( haftasonu evde olmayınca birikti ) zaman geçiyo. spor yapmaya niyetleniyorum saat 20.30 gibi işim bitince bakıyorum benim pil bitik ukum gelmiş yorulmuşum... bide eşim geldi onun yanında pc'yi alıp oturmak istemiyorum çünkü ona çok kızıyordum bunu yapıyor diye şimdi o bıraktı ben yaparsam ayıp olur ama sizi asla bırakmam bırakırsam ipin ucu kaçar ve sizi özlerim. burdaki kızları kg verenleri okuyup utandırıyorum kendimi o zaman kaçamak yapmıyorum ben bu ara ekmeksiz güçlendirme gibi bişi yapıyorum bol bol meyve de tüketiyorum pro ve salata ile ama ekmek pek yemiyorum. sadece çorba var içine az un kavurduğum işte ondan ne kadar karbo alırsam ...

canım benim agzından bal damlıyor. ben bu kadar uzun yoldan geldim kg mu korusam da bana kar demektir. hele son zamanlardaki bu tuhaf durumdan dolayı.. sanırım ben bu sene tatile gidemedim ondan mı oluyor ne. bayram tatili geliyo biraz da tatil modunda giriyorum sanırım... off annemi özledim ben.. bayramda bi kastamonu yapayım, anacıımın kokusunu alayım geleyim... ama eşimde inat ediyo bi geceden fazla kalmam diyo oysa ben onun iki saatlik mesafedeki annesine gidince bi gece muhakkak kalıyorum o bi kere bile bizimkilerde kalmadı 480 km yol gidicek bi gece yatıp dönecekmişiz .. sen kal ben giderim diyoannem babam dogru düzgün tanımıyorlar bile.. adam durmuyor ki yanlarında off of çok sıkılıorumm

canım mavişim benim yaa... teşekkür ederim canım işte yukarıdaki yazdıklarımdan dolayı yolitanız bu arada neşeli mode off durumunda. aramasın gözler o şimdi etkisiz eleman

ay ben bi önceki mesajımı yine " off çok sıkılıyorum" diye bitirmişim yuh yaaa

anammm canımmm sen epey darlanmışsın..ama anlıyorum seni de...ben bazen ağlama krizleri geçirirdim bu durumlarda..özellikle yeni evliyken..h.sonu eşinle aktivite yapmak istersin ,e h.sonu hemen biter..ne zaman ev temizliycen,ne zaman yemek yapıcan,ne zaman dinlenicen çok kötü olurdum,h.sonu gelsin istemezdim bazen...üstelik bunların birçoğunu eşimle yapmama rağmen kötü olurdum,bu sefer de neden vaktim olmuyor,herşeyi eşime yaptırıyorum diye üzülür ağlardım...ama sonra düzene girdi...sen de tekrar yeni evli gibisin şuan :) eşin yeni geldi...ama yapacak birşey yok yoli öğreteceksin o paşaya ev işi yapmasını...başka türlü olmaz bu iş..ya da 3 günde bir temizlikçi al yemek yapsın,evi filan toplasın diye da görsün gününü,haksızmıyım ama bir de sen çok erken uyumaya alıştırmışsın kendini galiba..o da zorluyordur seni şimdi..erkenden yatmak istemiyosundur ama yoruluyorsundur falan filan..geçecek canım hepsi..alışacaksın..vücut otomatiğe bağlıyor bir süre sonra...
kastamonu konusunda çook haklısın canım...senin hatrına kalsın 2-3 gün ne var ki yani...sıkılıyor olabilir ama sen de gidemiyorsun ki napacaksın..üzüldüm bak şimdi

GÜNÜN MANŞETLERİ
1)efenim sabah araştırdım yağmırımın falındaki esmer erkeği zeki bey sanıp faldan çıkaran nurcik aplamızmış delilleriyle sunuyorum efem.
2)yağmırın kalan falı öğlen gazetesine manşetlerde
3)bugün Türkiye de açık ve güneşli bir hava hakim
4)zeynep abla zeki abiyi fallara karıştırdığını öğrenip Nurcik ablayı ceza olarak leslie ile 2 saat yürüyüşe zorladım efenim
5)dün yıldönümleri evlilik yıldönümü zannedilen beberongo gizlice dukanist bayanlar baskısıyla bilinmeyen bir kişi ile evlendirildi(Allah ım korusun şaka tabi sevdiceğiyle ömür boyu mutlulukları daim olsun)
6)dün tartıda 53leri gören berrin bugün 300 gr almış durumdametabolizması iyice sapıtan eli oklavalımız metasına bayram sonu bir oklava yapıştırmayı planladığını açıklaadı

GELİŞMELERLE TEKRAR KARŞINIZDA OLACAĞIZ EFENİM.DUKAN TV İYİ GÜNLER DİLER

sadecam süpersin..maşallah diyorum sana yavrum
güçlendirmeye bayramda mı geçecektin sen? 72 olursun diyorduk ama kız 71 kesin olucan altına bile inebilirsin güçlendirmeye kadar ..
tüüü maşallah

canım vuvum saol tatlım:)
1 eylülde geçiyorum hayırlısıyla..valla açıkcası ben 72 küsürlerde başlarım diyodum ama nolduysa gitti bi anda:)şurda bi haftam kaldı hayırlısıyla..ama bu seferde eşim seyirde yaa onun yanındada nasıl yicem off gündüz o yokken meyvemi falan yerim artık..aralığa kadar idare etcez...allahım herkese nasip etsin inşallah bu mutluluğu..

yolitam günaydın canım...hiç utancak bişi yok tatlım eminim seninde kilon vahim durumda olsaydı sende daha sıkı yapardın...senin tek yapman gereken yürüyüş canım bana göre...yaptığın kaçamaklar bişi deil meyve falan bi yürüyüşü ekleyebilsen mükemmel sonuç alcaksın...inan benim bacakalrda öle aman aman sorunum yoktu şimdi resmen çöp gibiler...popo basen bacak bişi klmadı.yürümek özellikle alt bölge açısından süper...tabisi sen bunları biliyosun tatlım ama işte durmuyo benim çene...çalıştığın için vakit açısından zor mutlaka ama bununda tek çaresi spor yada yürüyüş bölgesel çünkü senin sorunun büyük ölçüde..
umarım bayramda anneciğine kavuşur bol bol hasret giderirsiniz canım...maalesef erkekler böle tatlım benimkide direk söyleyemiyo ama ben zaten baştan bi gece kalır döneriz die onu rahatlatıyorum...bazen günübirlik gidip geliyoruz...annemleri sevmediğinden deil ama sıkılıyo farkındayım..yıllardır bayramlarda bizimkilere ya gittik ya gidemedik bu sene bende resti çektim arefeden gitcez kısmetse 1.gün akşamı döneriz dedim bakarız dedi...baksın bakalımm...işin tuhafı kendi annesine bile zar zor gidiyo o yüzden sallayamıyorum :))

vuvikom yaa "kastamonu konusunda haklısın" dedin ya az daha şarrr diye gözlerimdeki dolular boşalıcaktı.. çok üzülüyorum bukonuda.. "benim babam da kalmazdı kadının evinde bende kalmam bi geceden fazla" diyor nuh diyor peygamber demiyor. bende onsuz kalmak istemiyorum onun yanımda olmasını seviyorum özlüyorum onu. annemlerde o yokken mutsuz oluyorum bi günden sonra ama inatçı herif durmuyor.. napsam da ikna etsem bilmiyorum. bende senin annende kalmam diye inat etsem çocukça gelecek ona işe yaramıcak gibi geliyor. bir gece diyor başka bişi demiyor deli mi ne... oraya gidince babama mı söyletsem napsam bilemedim kesinlikle bi geceden fazla kalmamız lazım babamla bi oturup sohbet etmediler dogru düzgün.. adam kocamı tanıcak zaman bulamadı ki ooff of.

evet erken yatmaya alışkınım sabahta yedide kalkıyorum ama zar zor. vitamin de alıyorum ama hala yorgunum yaa neden böyle anlamadım silkinip kendime gelmem lazım ev işleri konusunda yardım ediyo yavaş yavaş ama çok söyleniyor. bişi diyorum yapıyor ama bin lafın da beli bükülüyor sabrediyorum o bana şakayla karışık sert söyledikçe ben sabretmeye çalışıyorum o kötü söledikçe ben ya susuyorum yada tatlı bi sözle karşılık vermeye çalışıyorum belki böyle yola getiririm. alıp karşıma konuşuyordum da "beni üzüyorsun yapma" diye ama seni kızdırmak çok hoşuma gidiyo öyle çok tatlı oluyorsun diye böyle sevgi mi olur ya

bende bir geçmişe gidip geleyim hemencecik

neşe kaynağımız yoly noldu? Senin canın sıkkın gibi.mesajların da pek bir moralsiz.iyi misin hayatım?
yaaaa mesajı yazan bendim yoly seni anlayan bana kaç sayfa okuttun kız sabah sabah.geri dönüp buldum mesajımı .alıntıyı yanlış yapmışsın kuzum

bende bir geçmişe gidip geleyim hemencecik

neşe kaynağımız yoly noldu? senin canın sıkkın gibi.mesajların da pek bir moralsiz.İyi misin hayatım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…