Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

evet sadecacım yapmam gerekeni biliyorum yürüyüş yapmam lazım ama işte yemek bulaşık mutfak toplama derken saati 20.30 yapıyorum .. evde koşu bandım yok dışarı çıksam bizim oralarda kadın kısmının o saatte gezmesi tuhaf kalır kocamla çıkayım desem koca göbegini kaldıramıyo maalesef. böyle olunca benim basenler - bacaklarım da olduu yerde duruyoo. zaten ben spora başlasam bu kglar gidicek başka yolları yok ama işte ekisiğim spor. kışın ne güzeldi yaa bişiler atıştırır hemmen eliptikimin üstüne çıkardım en azın 20 dk çalışır sonra karın hareketleri dambıl filan yapardım dizimi seyrederken pc den. yaz geldi bende film koptu

benimkinin annesine iki ayda bi gidiyoruz bi gece kalıp geliyoruz diyor ki ben annemin bi ogluyum çok özlüyo.. biz dört kardeşiz diye annem beni daha mı az özlüyo valla surat etmeye başlicam bu akşamdan itibaren iki gece kalıcaz başka yolu yok

Son düzenleyen: Moderatör:

kıyamam sana inatçı biriyle evli olmak ahh ahhh yolitam arnavut damarı die bişi vardır o yüzden fazla söze gerek yok...tatlım huzurun kaçmasın die arada kalan fedakarlık yapan hep kadın..o yüzden yuvayı dişi kuş yapar derlerya...insan kendinden o kadar çok şey veriyoki zaman geçiyo bi bakıyosun sende o çarka ayakuydurmuşsun...bende o çocukça şeyleri tek tek yaptım...sahiden çocukca ve karşındaki çokta fifi modunda:))bi kere bende gtmedim bayramda annesine çocuk hasta bahanesiyle...ama içim içimi yedi çünkü ben o deildim rahatsız oldum..kadının ne suçu var ayrıca severim kendisini beni el üstünde tutar herzaman...valhasıl gene köskös gittim her zaman bayram seyran...inatçıyla uğraşmak çok zor insanı orta yerinden çatlatırlar ben bilirim şekerim...alah yardımcın olsun yolim

yolim benim ya Allah'ım sana sabır versin.İnat gerçekten bazen insanı çileden çıkarıyor.Ama sen de içine kapanıp kendini üzme.Ne varsa anlatamadığın yaz bize dök içini.Kendini yiyip bitirme kuzum.Sabırlı arkadaşım benim.Bizim için çok değerlisin ve önemlisin unutma.

ilahi berrincim bebiş buna kesin kopcak ve resmiyet namına bişi kalmıcak:))

bende gideyim yürüyüşümü yapayımda öğlen baskısı spor haberlerine yetişeyim:))heydi görüşürüz canlar kısa bi ara:)

site yine ara verdi yarım saat kadar .. deminden beri sayfa yeniliyorum hee

yaaaa mesajı yazan bendim yoly seni anlayan bana kaç sayfa okuttun kız sabah sabah.geri dönüp buldum mesajımı .alıntıyı yanlış yapmışsın kuzum
hayır canım alıntı doğru sen bi 2112 sayfaya göz atıver emi

çokta fifi deyince ben bastım kahkahayı hakikaten öyle çünkü o yüzden çocukta inatlara girmicem. direkt surat edicem evet benim eşimin arnavut olduğunu bilerek bunu söyledin sanırım tuttu mu inadı bırakmıyo bide bana inatçı der

sagol tatlım o kadar büyük dertlerim çok şükür ki ufak tefek inatlaşmalar işte çok şükür iyiyim

offlıne okuyordur zaten kopsun diye yaptım.bebek duyuyon mu kıs beni.Sen gül diye yazdım ve tabi tüm dukancılar gülsün diye

üzülüyorum ama yaa...sadecaya yazdığın cevabı okudum da bence tam tersi,kız çocuklar daha çok özüyorlar analarını babalarını..mesela biz 2 tarafta da eşit vakit geçiriyoruz ama onlardayken eşim annesiyle babasıyla muck muck mu oluyor hayır, ya babasıyla iş yapıyolar dışarda,ya eski arkadaşlarını görüyor mahalledeki,annesiyle zaten yemeklerde haşır neşir birtek, ama ben öylemi,hem babamla hem annemle dolu dolu vakit geçiyiriyorum,sohbet ediyorum,sarılıyorum,öpüyorum,hasret gideriyorum...kimse bana evin tek çocuğu filan demesin yani...üstelik onunkiler adapazarında değil mi,1-2 saatlik yol istediği zaman gider görür insan,ama seninki uzak ve sen onsuz gidemiyorsun...böyle duygusala bağlayınca üzülmez mi acaba ,içi cız etmez mi,kavga dövüş değil,böyle zırzır ağlamak da değil ama gerçekten çok üzüldüğünü,kırıldığını anlasa böle 2 damla yaş süzülse filan yumuşar belki ha...şimdi olmasa da son gün kendisi söyler belki walla canım arnavut inadı konusunda haklısınız çok beter birşey..ama ben de arnavutum,babam da arnavut,inadımızdan dönerdik yaw,walla dönerdik

tebrik ederim canımcııımmmm süpersin süper süpeeeeerrrr

ilahi berrin güldürdün beni Allahta seni güldürsün
ne nurcik miymiş zeki abimle sevdiceğimi karıştıran suçlu hemen savcılığa suç duyurusunda bulunucam

kalan falımı sabırsızlıkla bekliyorum efem

yoliiimmm canımcım valla ben böyle konularda ne konuşulur pek bilmem ama üzülme sen

dukan güzelleri diyete başlayalı bu gün 8.gün ve -3200.
mutluluktan uçuyorum.
hamilelik öncsi giydiğim iki pantolonum zorda olsa oldu üzerime.okul açılana kadar rahat rahat eskilerin içine girerim heralde.çok seviniyorum anlatamam.herkese - li günler.
yolandaa canım evlilik böyle birşey.erkeklerde genelde zor kişiler.sakın çok canını sıkma .inan hiç birşey kolay kolay değişmiyor.zamanla oturuyor.ee napalım bayanların kaderi hep aynı işte.

üzülme yaw üzülmeyin can sıkıcı bi durum bu işte.. şimdi eşimin babası 11 yaşında iken vefat etmiş. kayınvaldem yalnız büyütmüş eşimi ve görümcemi. görümcemlede de eşim kadar sıkı fıkı değil k. valdem. bide zaten kızı onda kalıyo dmadı ve torunu ile. eşim ise uzakta tabi.. biricik oglu işte k valdenin. anlamıyor değilim anlıyorum. eşim üni yi ( uludağ ) kazanınca gemlike yerleşmişler yani aslında adapazarı kadar yakın bi yerde. inan evlendiğimizden beri bir kez bayramda gittik memlekete oda ben önceden gitmiştim oda araba ile geldi iki saat oturdu beraber kalktık yine yollara düştük. o kadar araba kullandıktan sonra bile inadından yemek yedi el öptü kalktık yuh yanni.. ama bu kez geri adım atmicam hep güçlü göründüm o yüzden nasılsa yoli güçlü üzülmez aglamaz deyip istedii gibi at koşturdu. bu akşamdan itibaren ne kadar üzüldüğümü ona da belli edicem yüzüm gülmicek!!

efenim öğlen manşetlerinde yayınlayacağımız yağmır'ın falına devam ediyoruz.Okuduysanız görmüşünüzdür.Dün esmer kafası karışık uzun boylu bir erkek çıkmıştı.Sonracığıma ,nurcik abla bir zeki abi faldan çıktı lafı attı ortaya.Zeki abi muhabbeti yaptık.Ama yeni ipuçları elde ettik.Zeki abi esmer değilmişmuhtarın adı da hüsamettin çıtırsevermiş(gerçi bunu yağmur sonradan yazıp itiraf etti)gelelim falımıza efenim ha bu arada zeynep abla duy duy zeki abiye yaklaşıyoruz iyicefalda çıkan esmer oğlan (esas oğlan der gibi oldu) işi varsa işinde ve ailesiyle sıkıntı yaşıyor.kafa karışıklığı ondan zahir.Bunlar yağmırla bir seyahat mi desem buluşma mı desem bir şekilde romantizm yaşıycaklar(yağmır zeki abi araya girince dün romantizm yarıda kaldı demiştin falda tamamladık gülümyağmır sana uzaklardan telefon var be ya.Bir şeye yüreğin hop etcek annem.Kötü bişey sanıcaksın önce sonra ;bakıcan ki iyi birşey oh diycen boşuna yürecciğim hop etmişşimdilik fal seansı bu kadar içimden geçenler bunlar bir daha ki fallarda görüşmek dileğiyle

oklavalı falcı berrin

Son düzenleme:
yoliiimmm canımcım valla ben böyle konularda ne konuşulur pek bilmem ama üzülme sen

canım benim yaa. sen takma kafana. sen şimdi sevdiceginle kavuşun böle ufak tefek minicik mini minnacık soruncuklarınız olur zaten bunları kafaya takmak için erken.. ahh ah sevgili iken nişanlı ikenki günlerimiz ne güzeldi hatırlattın şimdi sen bana bunu yaw şimdi de güzel de o zamanlar daha bi ormantiktik her akşam gezer tozardık yemekten sonra özsüte gider bi bardak çay eşlğinde bi dilim pasta yerdik. tanıştıımızda 67 kg olan ben 72 kg evlenmiştim bu yüzden oda 85 ten 97 ye filan çıkmıştı

canımcım tebrik ederim ne kaa güzel hamilelik öncesi kg na döndün demek. evet erkekler zor bizde mücadele ediyoruz hep dedikleri olmasın ama iki yıllık evliyim elimi korkak alıştırmiim dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…