yolitam günaydın canım...hiç utancak bişi yok tatlım eminim seninde kilon vahim durumda olsaydı sende daha sıkı yapardın...senin tek yapman gereken yürüyüş canım bana göre...yaptığın kaçamaklar bişi deil meyve falan bi yürüyüşü ekleyebilsen mükemmel sonuç alcaksın...inan benim bacakalrda öle aman aman sorunum yoktu şimdi resmen çöp gibiler...popo basen bacak bişi klmadı.yürümek özellikle alt bölge açısından süper...tabisi sen bunları biliyosun tatlım ama işte durmuyo benim çene...çalıştığın için vakit açısından zor mutlaka ama bununda tek çaresi spor yada yürüyüş bölgesel çünkü senin sorunun büyük ölçüde..
umarım bayramda anneciğine kavuşur bol bol hasret giderirsiniz canım...maalesef erkekler böle tatlım benimkide direk söyleyemiyo ama ben zaten baştan bi gece kalır döneriz die onu rahatlatıyorum...bazen günübirlik gidip geliyoruz...annemleri sevmediğinden deil ama sıkılıyo farkındayım..yıllardır bayramlarda bizimkilere ya gittik ya gidemedik bu sene bende resti çektim arefeden gitcez kısmetse 1.gün akşamı döneriz dedim bakarız dedi...baksın bakalımm...işin tuhafı kendi annesine bile zar zor gidiyo o yüzden sallayamıyorum :))
vuvikom yaa "kastamonu konusunda haklısın" dedin ya az daha şarrr diye gözlerimdeki dolular boşalıcaktı..çok üzülüyorum bukonuda.. "benim babam da kalmazdı kadının evinde bende kalmam bi geceden fazla" diyor nuh diyor peygamber demiyor. bende onsuz kalmak istemiyorum onun yanımda olmasını seviyorum özlüyorum onu. annemlerde o yokken mutsuz oluyorum bi günden sonra ama inatçı herif durmuyor.. napsam da ikna etsem bilmiyorum. bende senin annende kalmam diye inat etsem çocukça gelecek ona işe yaramıcak gibi geliyor. bir gece diyor başka bişi demiyor deli mi ne... oraya gidince babama mı söyletsem napsam bilemedim kesinlikle bi geceden fazla kalmamız lazım babamla bi oturup sohbet etmediler dogru düzgün.. adam kocamı tanıcak zaman bulamadı ki ooff of.
evet erken yatmaya alışkınım sabahta yedide kalkıyorum ama zar zor. vitamin de alıyorum ama hala yorgunum yaa neden böyle anlamadım silkinip kendime gelmem lazımev işleri konusunda yardım ediyo yavaş yavaş ama çok söyleniyor. bişi diyorum yapıyor ama bin lafın da beli bükülüyor sabrediyorum o bana şakayla karışık sert söyledikçe ben sabretmeye çalışıyorum o kötü söledikçe ben ya susuyorum yada tatlı bi sözle karşılık vermeye çalışıyorum belki böyle yola getiririm. alıp karşıma konuşuyordum da "beni üzüyorsun yapma" diye ama seni kızdırmak çok hoşuma gidiyo öyle çok tatlı oluyorsun diye böyle sevgi mi olur ya
canikoooomm 62 sevimli geldi tabe di miiii:)) küçükken 62 den davşan yaptığın günlerin anısına vuvişkooooooooommm
canım yaaa inşallah walla, bayram sonrasında geçmeyi düşünüyorum güçlendirmeye...hatta geç bile kaldım, aslında şimdiye geçmiş bile olmam lazımdı ama 3 hafta misafir dolayısıyla ara verince sarktı biraz...ama osssuun, geç olsun güç olmasın de miiiiii:)))
ablam yakalarsın sen walla, merak etme hiiiç:) heee bu arada yaşını ööle söyleme hiç göstermion çünküm...40 ta kal sen:)))
aaaahhh filozof yolim beniiim...canım uzun maratondan bu noktaya geldin, bence bundan sonrasını hiç dert etme, öyle ya da böyle büyük bi kısmı gitti zaten...kendini sıkma bak, daha rahat gittiğini göreceksin... bu arada biraz keyifsiz yazıyosun sanki bu aralar...umarım önemli bişi yoktur ya da bana öyle gelmiştir...
heeeyyyyt yaşa berriiiiiiiinnn, bravoooo
lostinnight cım, pardon benim de gözümden kaçmış...senin de doğum günün kutlu olsun...seneye inşallah incecik karşılarsın yeni yaşını...bu arada kilolar azaldıkça yaşlar da geri gidiyo kızlar unutmayın:)))
soğan ve maydonoz teorik olarak sadece tatlandırmak için kullanılabiliyor, yani salata niyetine oturup yiyemiyorsun, ama pratikte ben pek önemsemedim...yani soğan ve maydonozdan gelecek karbo zaten ne kadar olabilir ki...iki sıkımlık canları var zaten:)) ayrıca maydonozun ödem atıcı özelliği de var, karar sana kalmış tabii ki ama çok bir zararı olacağını sanmıyorum...
bu arada bebemrongommm inşallaaaaaaaahhh evlilik yıldönümlerinizi de kutlamak nasip olur sevgilikuşunlaaaaaaa:)))
yaaaa mesajı yazan bendim yoly seni anlayan bana kaç sayfa okuttun kız sabah sabah.geri dönüp buldum mesajımı .alıntıyı yanlış yapmışsın kuzum
canım berrincim benimm.. ben cinonun yukarıdaki mesajından alıntı yaptım yani beni ilk anlayan o olmuş .. onun mesajının aslı 2112 sayfada bakabilirsin.tamam sende anladın seninkini de okudum canımcım sanırım henüz bişi yazmadım diye bozuldun sen onu cinonun msjından alıntı yapınca ona yazdım canım tamam tabi ki sende anladın sagol canımcımm
GÜNÜN MANŞETLERİ
1)efenim sabah araştırdım yağmırımın falındaki esmer erkeği zeki bey sanıp faldan çıkaran nurcik aplamızmış delilleriyle sunuyorum efem.
2)yağmırın kalan falı öğlen gazetesine manşetlerde
3)bugün Türkiye de açık ve güneşli bir hava hakim
4)zeynep abla zeki abiyi fallara karıştırdığını öğrenip Nurcik ablayı ceza olarak leslie ile 2 saat yürüyüşe zorladım efenim
5)dün yıldönümleri evlilik yıldönümü zannedilen beberongo gizlice dukanist bayanlar baskısıyla bilinmeyen bir kişi ile evlendirildi(Allah ım korusun şaka tabi sevdiceğiyle ömür boyu mutlulukları daim olsun)
6)dün tartıda 53leri gören berrin bugün 300 gr almış durumdametabolizması iyice sapıtan eli oklavalımız metasına bayram sonu bir oklava yapıştırmayı planladığını açıklaadı
GELİŞMELERLE TEKRAR KARŞINIZDA OLACAĞIZ EFENİM.DUKAN TV İYİ GÜNLER DİLER
hayır canım alıntı doğru sen bi 2112 sayfaya göz atıver emi
yaaaa mesajı yazan bendim yoly seni anlayan bana kaç sayfa okuttun kız sabah sabah.geri dönüp buldum mesajımı .alıntıyı yanlış yapmışsın kuzum
kıyamam sanainatçı biriyle evli olmak ahh ahhh yolitam arnavut damarı die bişi vardır o yüzden fazla söze gerek yok...tatlım huzurun kaçmasın die arada kalan fedakarlık yapan hep kadın..o yüzden yuvayı dişi kuş yapar derlerya...insan kendinden o kadar çok şey veriyoki zaman geçiyo bi bakıyosun sende o çarka ayakuydurmuşsun...bende o çocukça şeyleri tek tek yaptım...sahiden çocukca ve karşındaki çokta fifi modunda:))bi kere bende gtmedim bayramda annesine çocuk hasta bahanesiyle...ama içim içimi yedi çünkü ben o deildim rahatsız oldum..kadının ne suçu var ayrıca severim kendisini beni el üstünde tutar herzaman...valhasıl gene köskös gittim her zaman bayram seyran...inatçıyla uğraşmak çok zor insanı orta yerinden çatlatırlar ben bilirim şekerim...alah yardımcın olsun yolim
yolim benim ya Allah'ım sana sabır versin.İnat gerçekten bazen insanı çileden çıkarıyor.Ama sen de içine kapanıp kendini üzme.Ne varsa anlatamadığın yaz bize dök içini.Kendini yiyip bitirme kuzum.Sabırlı arkadaşım benim.Bizim için çok değerlisin ve önemlisin unutma.
canikoooomm 62 sevimli geldi tabe di miiii:)) küçükken 62 den davşan yaptığın günlerin anısına vuvişkooooooooommm
canım berrincim benimm.. ben cinonun yukarıdaki mesajından alıntı yaptım yani beni ilk anlayan o olmuş .. onun mesajının aslı 2112 sayfada bakabilirsin.tamam sende anladın seninkini de okudum canımcım sanırım henüz bişi yazmadım diye bozuldun sen onu cinonun msjından alıntı yapınca ona yazdım canım tamam tabi ki sende anladın sagol canımcımm
benimki de 2105 de ama
benimki de 2105 de ama
site yine ara verdi yarım saat kadar .. deminden beri sayfa yeniliyorum hee
okudum tatlım okudum benimki onunkinden 7 sayfa kadar önce 2105 de
ilahi berrincim bebiş buna kesin kopcak ve resmiyet namına bişi kalmıcak:))
bende gideyim yürüyüşümü yapayımda öğlen baskısı spor haberlerine yetişeyim:))heydi görüşürüz canlar kısa bi ara:)
ayol tamam sende anladın canım benim yaa ..regl mi olacan sen kızım bu ne alınganlık
okudum tatlım okudum benimki onunkinden 7 sayfa kadar önce 2105 de
vuvikom yaa "kastamonu konusunda haklısın" dedin ya az daha şarrr diye gözlerimdeki dolular boşalıcaktı..çok üzülüyorum bukonuda.. "benim babam da kalmazdı kadının evinde bende kalmam bi geceden fazla" diyor nuh diyor peygamber demiyor. bende onsuz kalmak istemiyorum onun yanımda olmasını seviyorum özlüyorum onu. annemlerde o yokken mutsuz oluyorum bi günden sonra ama inatçı herif durmuyor.. napsam da ikna etsem bilmiyorum. bende senin annende kalmam diye inat etsem çocukça gelecek ona işe yaramıcak gibi geliyor. bir gece diyor başka bişi demiyor deli mi ne... oraya gidince babama mı söyletsem napsam bilemedim kesinlikle bi geceden fazla kalmamız lazım babamla bi oturup sohbet etmediler dogru düzgün.. adam kocamı tanıcak zaman bulamadı ki ooff of.
evet erken yatmaya alışkınım sabahta yedide kalkıyorum ama zar zor. vitamin de alıyorum ama hala yorgunum yaa neden böyle anlamadım silkinip kendime gelmem lazımev işleri konusunda yardım ediyo yavaş yavaş ama çok söyleniyor. bişi diyorum yapıyor ama bin lafın da beli bükülüyor sabrediyorum o bana şakayla karışık sert söyledikçe ben sabretmeye çalışıyorum o kötü söledikçe ben ya susuyorum yada tatlı bi sözle karşılık vermeye çalışıyorum belki böyle yola getiririm. alıp karşıma konuşuyordum da "beni üzüyorsun yapma" diye ama seni kızdırmak çok hoşuma gidiyo öyle çok tatlı oluyorsun diye böyle sevgi mi olur ya
kesinlikle doğru yerdesin ve doğru diyeti uygulayacaksınn..sonuç sahiden güseller güseli oluyo cnm benim tickera bak...ne kadar vermen gerekiyo bilmiyorum ama 8 ayda ben bu rakamlara ulaştım dukan diyeti sayesinde..ve nerdeyse 7-8 yılrdır yanına yaklaşamadığım rakamlar bunlar..sana kolaylıklar ve başarılar diliyorum hoşgeldin:)
keisnlikle gülümsecim katılıyorumm:)
şekerim sende bu istikrar olduktan sonra eminim ramazandan sonra daha güsel sonuçlar alacaksın...ramazanda bile gözün dönmüyosa kesinlikle başaracaksın..başarılar kolaylar cnm:)
hahaa yağmırım hırs bastı bizi napalım:)) ay bide hüsamettin çıkarma başımıza :))çıtırsevermişş
sevgili yolarkadaşlarım canım arkadaşlarımm sahiden inanamıyorum...hedefimin altına 100 gr da olasa düştümsizlere bu noktada tavsiyem bu diyet ne kadar fazla yersek o kadar güsel kilo verdiriyo...bu dönemde hiç kaçamak yapmıyorum ama çok fazla yiyorum yemeklerde...sadece yürüyüş tempom arttı normalde bantta 6.2 civarı yürüyodum şimdi 6.5 ve6.6 civarında 1 saat yürüyorum bide yokuş modu varya onu eklediim..ondanmıdır bilmiyorum ama geçenlerdede demiştim bariz bi biçimlenme ve incelme var die..gerçekten hayaldi gerçek oldu ve ben hala inanamıyorummm
GÜNÜN MANŞETLERİ
1)efenim sabah araştırdım yağmırımın falındaki esmer erkeği zeki bey sanıp faldan çıkaran nurcik aplamızmış delilleriyle sunuyorum efem.
2)yağmırın kalan falı öğlen gazetesine manşetlerde
3)bugün Türkiye de açık ve güneşli bir hava hakim
4)zeynep abla zeki abiyi fallara karıştırdığını öğrenip Nurcik ablayı ceza olarak leslie ile 2 saat yürüyüşe zorladım efenim
5)dün yıldönümleri evlilik yıldönümü zannedilen beberongo gizlice dukanist bayanlar baskısıyla bilinmeyen bir kişi ile evlendirildi(Allah ım korusun şaka tabi sevdiceğiyle ömür boyu mutlulukları daim olsun)
6)dün tartıda 53leri gören berrin bugün 300 gr almış durumdametabolizması iyice sapıtan eli oklavalımız metasına bayram sonu bir oklava yapıştırmayı planladığını açıklaadı
GELİŞMELERLE TEKRAR KARŞINIZDA OLACAĞIZ EFENİM.DUKAN TV İYİ GÜNLER DİLER
üzülüyorum ama yaa...sadecaya yazdığın cevabı okudum da bence tam tersi,kız çocuklar daha çok özüyorlar analarını babalarını..mesela biz 2 tarafta da eşit vakit geçiriyoruz ama onlardayken eşim annesiyle babasıyla muck muck mu oluyor hayır, ya babasıyla iş yapıyolar dışarda,ya eski arkadaşlarını görüyor mahalledeki,annesiyle zaten yemeklerde haşır neşir birtek, ama ben öylemi,hem babamla hem annemle dolu dolu vakit geçiyiriyorum,sohbet ediyorum,sarılıyorum,öpüyorum,hasret gideriyorum...kimse bana evin tek çocuğu filan demesin yani...üstelik onunkiler adapazarında değil mi,1-2 saatlik yol istediği zaman gider görür insan,ama seninki uzak ve sen onsuz gidemiyorsun...böyle duygusala bağlayınca üzülmez mi acaba ,içi cız etmez mi,kavga dövüş değil,böyle zırzır ağlamak da değil ama gerçekten çok üzüldüğünü,kırıldığını anlasa böle 2 damla yaş süzülse filan yumuşar belki ha...şimdi olmasa da son gün kendisi söyler belki walla canım arnavut inadı konusunda haklısınız çok beter birşey..ama ben de arnavutum,babam da arnavut,inadımızdan dönerdik yaw,walla dönerdik
yoliiimmm canımcım valla ben böyle konularda ne konuşulur pek bilmem ama üzülme sen
dukan güzelleri diyete başlayalı bu gün 8.gün ve -3200.
mutluluktan uçuyorum.
hamilelik öncsi giydiğim iki pantolonum zorda olsa oldu üzerime.okul açılana kadar rahat rahat eskilerin içine girerim heralde.çok seviniyorum anlatamam.herkese - li günler.
yolandaa canım evlilik böyle birşey.erkeklerde genelde zor kişiler.sakın çok canını sıkma .inan hiç birşey kolay kolay değişmiyor.zamanla oturuyor.ee napalım bayanların kaderi hep aynı işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?