efenim öğlen manşetlerinde yayınlayacağımız yağmır'ın falıan devam ediyoruz.Okuduysanız görmüşünüzdür.Dün esmer kafası karışık uzun boylu bir erkek çıkmıştı.Sonracığıma ,nurcik abla bir zeki abi faldan çıktı lafı attı ortaya.Zeki abi muahbbeti yaptık.Ama yeni ipuçları elde ettik.Zeki abi esmer değilmiş muhtarın adı da hüsamettin çıtırsevermiş(gerçi bunu yağmur sonradan yazıp itiraf etti) gelelim falımıza efenim ha bu arada zeynep abla duy duy zeki abiye yaklaşıyoruz iyice falda çıkan esmer oğlan (esas oğlan der gibi oldu) işi varsa işinde ve ailesiyle sıkıntı yaşıyor.kafa karışıklığı ondan zahir.Bunlar yağmırla bir seyahat mi desem buluşma mı desem bir şekide romantizm yaşıycaklar(yağmır zeki abi aray girince dün romantizm yarıda kaldı demiştin falda tamamladık gülüm yağmır sana uzaklardan telefon var be ya.Bir şeye yüreğin hop etcek annem.Kötü bişey sanıcaksın önce sonra ;bakıcan ki iyi birşey oh diycen boşuna yürecciğim hop etmiş şimdilik fal seansı bu kadar içimden geçenler bunlar bir daha ki fallarda görüşmek dileğiyle
oklavalı falcı berrin
canım benim yaa. sen takma kafana. sen şimdi sevdiceginle kavuşun böle ufak tefek minicik mini minnacık soruncuklarınız olur zaten bunları kafaya takmak için erken.. ahh ah sevgili iken nişanlı ikenki günlerimiz ne güzeldi hatırlattın şimdi sen bana bunu yawşimdi de güzel de o zamanlar daha bi ormantiktik her akşam gezer tozardık yemekten sonra özsüte gider bi bardak çay eşlğinde bi dilim pasta yerdik. tanıştıımızda 67 kg olan ben 72 kg evlenmiştim bu yüzden oda 85 ten 97 ye filan çıkmıştı
canımcım tebrik ederim ne kaa güzel hamilelik öncesi kg na döndün demek. evet erkekler zor bizde mücadele ediyoruz hep dedikleri olmasın ama iki yıllık evliyim elimi korkak alıştırmiim dimi
ilahi berrin güldürdün beni Allahta seni güldürsün
ne nurcik miymiş zeki abimle sevdiceğimi karıştıran suçluhemen savcılığa suç duyurusunda bulunucam
kalan falımı sabırsızlıkla bekliyorum efem
Amin kuzum hep birlikte gülelim inşallah.Falını da yazdım yetiştirdim öğle haberlerine
üzülme yaw üzülmeyincan sıkıcı bi durum bu işte.. şimdi eşimin babası 11 yaşında iken vefat etmiş. kayınvaldem yalnız büyütmüş eşimi ve görümcemi. görümcemlede de eşim kadar sıkı fıkı değil k. valdem. bide zaten kızı onda kalıyo dmadı ve torunu ile. eşim ise uzakta tabi.. biricik oglu işte k valdenin. anlamıyor değilim anlıyorum. eşim üni yi ( uludağ ) kazanınca gemlike yerleşmişler yani aslında adapazarı kadar yakın bi yerde. inan evlendiğimizden beri bir kez bayramda gittik memlekete oda ben önceden gitmiştim oda araba ile geldi iki saat oturdu beraber kalktık yine yollara düştük. o kadar araba kullandıktan sonra bile inadından yemek yedi el öptü kalktık yuh yanni.. ama bu kez geri adım atmicam hep güçlü göründüm o yüzden nasılsa yoli güçlü üzülmez aglamaz deyip istedii gibi at koşturdu. bu akşamdan itibaren ne kadar üzüldüğümü ona da belli edicem yüzüm gülmicek!!
dukan güzelleri diyete başlayalı bu gün 8.gün ve -3200.
mutluluktan uçuyorum.
hamilelik öncsi giydiğim iki pantolonum zorda olsa oldu üzerime.okul açılana kadar rahat rahat eskilerin içine girerim heralde.çok seviniyorum anlatamam.herkese - li günler.
tebrikler eminecimvalla süper gidiyorsun daha da verceksin inşallah
bunları nereye bakarak gördün ki...
eski kiloma dönmem için 5 kilocuk daha vermem lazım.ama 1 tane bile eski kıyafete girebilmek inanılmaz insana moral oluyor.
gelelim erkeklereee.
ben de 6 yıllık evliyim.çok mücadele ettiğim günler oldu.halada ediyorum ama eskisi kadar takmıyorum.adamı yağlayıp ballayıp dediğimi yaptırıyorum.inatlaştıkça hiç yapmıyor çünkü benimki.ani çıkışlar yapmıyorum.isteklerimi kılıfına uydurmaya çalışıyorum.eskiye oranla durumlar daha iyi.
ipleri eline en kısa zamanda alırsan rahat edersin.
tatlım benim e tabi onun durumu da haklıymış..babası olmayınca..annesi daha çok oğlunun üzerine düşmüştür...o durum başka tabii ama sen de çok haklısın..yap kız yap walla erkekler gözyaşına sinir olurlar ama kendileri farketmeden içlerine işler sonradan dönerler inatlarından..inşallah öyle olur seninki de..kırgınlığını anlatabilsen,üzüntünü paylaşabilsen yeter zaten..
neyse canım çok uzattım ,tek derdin bu olsun tatlımm üzülme sen yine..bak ailen var,eşin yanında,inşallah çok yakında göreceksin aileni de..çok şükür..bayramları annesiz babasız geçiren çok insan var,hatta buraya yazmaya bile çekiniyorum,aramızda bile olan vardır diye
her akşam paylaştıın o çay kave çok iştah açıcı ama gecenin yarısı o kaveyi içersemben davık yolikayı uyku tutmaz amadün gece sanal kahve servisimiz vardı fincandan kıs fincandanesmer uzun boyluyu tutturdum da gerisini bilemiycem artık Yağmır söyler doğrusunu.Fala inanma falsız da kalma demişler
dukan güzelleri diyete başlayalı bu gün 8.gün ve -3200.
mutluluktan uçuyorum.
hamilelik öncsi giydiğim iki pantolonum zorda olsa oldu üzerime.okul açılana kadar rahat rahat eskilerin içine girerim heralde.çok seviniyorum anlatamam.herkese - li günler.
tebrikler eminecimvalla süper gidiyorsun daha da verceksin inşallah
inşallah berrinim inşallah.bir gaza geldim ki sorma.
valla inatlaşmaların bir işe yaramadığını anlayalı çok oldu da hayata geçirmeye başlayalı uzun zaman olmadı..
tamamdır duygu sömürüsü mode on..yaa vuvikom evet dimi çok uzattım bende bekar kızlar var burada onlar sıkılmıştır bu muhabbetten. ama yarın öbürgün onlarda yaşicak bunu ibret olsun diye yazdım zater deeermişim.. şükredicek ne çok şey var aslında ama işte insanoğlu doyumsuz:26:
her akşam paylaştıın o çay kave çok iştah açıcı ama gecenin yarısı o kaveyi içersemben davık yolikayı uyku tutmaz ama
valla inatlaşmaların bir işe yaramadığını anlayalı çok oldu da hayata geçirmeye başlayalı uzun zaman olmadı..
tamamdır duygu sömürüsü mode on..yaa vuvikom evet dimi çok uzattım bende bekar kızlar var burada onlar sıkılmıştır bu muhabbetten. ama yarın öbürgün onlarda yaşicak bunu ibret olsun diye yazdım zater deeermişim.. şükredicek ne çok şey var aslında ama işte insanoğlu doyumsuz:26:
olur mu tatlım ben çok uzattım,sürekli deştim seni demek istedim..senin uzattığın filan yok..e napalım yani her muhabbetten herkesin anlamasını bekleyemeyiz...duygu sömürüsü işe yarayacak bence
olur mu tatlım ben çok uzattım,sürekli deştim seni demek istedim..senin uzattığın filan yok..e napalım yani her muhabbetten herkesin anlamasını bekleyemeyiz...duygu sömürüsü işe yarayacak bence
valla hiç de sıkılmadık güzeller muhabbetinizden.bizler de bekarlar olarak ders alırız tecrübelerinizden.teşekkür ederiz
dün gece sanal kahve servisimiz vardı fincandan kıs fincandanesmer uzun boyluyu tutturdum da gerisini bilemiycem artık Yağmır söyler doğrusunu.Fala inanma falsız da kalma demişler
efenim öğlen manşetlerinde yayınlayacağımız yağmır'ın falına devam ediyoruz.Okuduysanız görmüşünüzdür.Dün esmer kafası karışık uzun boylu bir erkek çıkmıştı.Sonracığıma ,nurcik abla bir zeki abi faldan çıktı lafı attı ortaya.Zeki abi muhabbeti yaptık.Ama yeni ipuçları elde ettik.Zeki abi esmer değilmiş muhtarın adı da hüsamettin çıtırsevermiş(gerçi bunu yağmur sonradan yazıp itiraf etti) gelelim falımıza efenim ha bu arada zeynep abla duy duy zeki abiye yaklaşıyoruz iyice falda çıkan esmer oğlan (esas oğlan der gibi oldu) işi varsa işinde ve ailesiyle sıkıntı yaşıyor.kafa karışıklığı ondan zahir.Bunlar yağmırla bir seyahat mi desem buluşma mı desem bir şekilde romantizm yaşıycaklar(yağmır zeki abi araya girince dün romantizm yarıda kaldı demiştin falda tamamladık gülüm yağmır sana uzaklardan telefon var be ya.Bir şeye yüreğin hop etcek annem.Kötü bişey sanıcaksın önce sonra ;bakıcan ki iyi birşey oh diycen boşuna yürecciğim hop etmiş şimdilik fal seansı bu kadar içimden geçenler bunlar bir daha ki fallarda görüşmek dileğiyle
oklavalı falcı berrin
canım benim yaa. sen takma kafana. sen şimdi sevdiceginle kavuşun böle ufak tefek minicik mini minnacık soruncuklarınız olur zaten bunları kafaya takmak için erken.. ahh ah sevgili iken nişanlı ikenki günlerimiz ne güzeldi hatırlattın şimdi sen bana bunu yawşimdi de güzel de o zamanlar daha bi ormantiktik her akşam gezer tozardık yemekten sonra özsüte gider bi bardak çay eşlğinde bi dilim pasta yerdik. tanıştıımızda 67 kg olan ben 72 kg evlenmiştim bu yüzden oda 85 ten 97 ye filan çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?