Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bunları nereye bakarak gördün ki...

Hanımlar herkese günaydınlar.İnternette bi sorun var sanırım,mesajlar gitmiyor.Sadeca'cım müthişsin.Kutluyorum.Ben kilo falan verdiğim yok ama sizleri okuyunca kendim vermiş gibi seviniyorum.
Yolanda ben de aynı yollardan geçtiğim için seni çook iyi anlıyorum.Eminim bir çok kadında aynı şeyleri yaşıyordur.Ben de tam 9 yıl her bayram eşimin tarafına gittim,hiç kendi anne ve babama gitmedim.Sadece telefon ettim bayramlarda.Onun dayısı öldü 1 hafta kaldık.Benim dedemin cenazesine gittiğimizde 24 saat bile kalamadım.Böyle bir sürü örnek verebilirim.Böylece seneler aktı gitti.Tabi gönül ister ki böyle olmasın ama böyle maalesef.Bir tek sen değilsin.Kendini kötü hissetme diye yazdım.Üzülme diycem ama bazı şeyler insanın elinde değil.Üzülüyorsun biliyorum.Haklısın da..İnat biriyle yaşamak zor.Allah yardımcın olsun.

eski kiloma dönmem için 5 kilocuk daha vermem lazım.ama 1 tane bile eski kıyafete girebilmek inanılmaz insana moral oluyor.
gelelim erkeklereee.
ben de 6 yıllık evliyim.çok mücadele ettiğim günler oldu.halada ediyorum ama eskisi kadar takmıyorum.adamı yağlayıp ballayıp dediğimi yaptırıyorum.inatlaştıkça hiç yapmıyor çünkü benimki.ani çıkışlar yapmıyorum.isteklerimi kılıfına uydurmaya çalışıyorum.eskiye oranla durumlar daha iyi.
ipleri eline en kısa zamanda alırsan rahat edersin.

Son düzenleme:

tatlım benim e tabi onun durumu da haklıymış..babası olmayınca..annesi daha çok oğlunun üzerine düşmüştür...o durum başka tabii ama sen de çok haklısın..yap kız yap walla erkekler gözyaşına sinir olurlar ama kendileri farketmeden içlerine işler sonradan dönerler inatlarından..inşallah öyle olur seninki de..kırgınlığını anlatabilsen,üzüntünü paylaşabilsen yeter zaten..
neyse canım çok uzattım ,tek derdin bu olsun tatlımm üzülme sen yine..bak ailen var,eşin yanında,inşallah çok yakında göreceksin aileni de..çok şükür..bayramları annesiz babasız geçiren çok insan var,hatta buraya yazmaya bile çekiniyorum,aramızda bile olan vardır diye

valla inatlaşmaların bir işe yaramadığını anlayalı çok oldu da hayata geçirmeye başlayalı uzun zaman olmadı..

tamamdır duygu sömürüsü mode on.. yaa vuvikom evet dimi çok uzattım bende bekar kızlar var burada onlar sıkılmıştır bu muhabbetten. ama yarın öbürgün onlarda yaşicak bunu ibret olsun diye yazdım zater deeermişim.. şükredicek ne çok şey var aslında ama işte insanoğlu doyumsuz:26:
dün gece sanal kahve servisimiz vardı fincandan kıs fincandan esmer uzun boyluyu tutturdum da gerisini bilemiycem artık Yağmır söyler doğrusunu.Fala inanma falsız da kalma demişler
her akşam paylaştıın o çay kave çok iştah açıcı ama gecenin yarısı o kaveyi içersemben davık yolikayı uyku tutmaz ama

maksat beraber olmak içmesek de hep birlikte sanal da olsa birşeyler paylaşmak çok güzel.Valla berkminem de söyledi bizleri de düşün hadi yaşı genç olanlar neyse diye; ama sanırım kızları da tiryaki ettim.davet olmayınca bu gece kimdeyiz diyorlar

yoliii aramızda kalsın bana çay kahve ters etki yapıyo uykumu getiriyor.süt ürünleri de uykumu açar. ne tersim de mi?benim metabolizmanın niye ters olduğu belliadam edemedim bir türlü bir alıyo bir verio kiloları:82:

kıslar ben kaçıyorum şimdilik azcık evde işlerim var.sonra yürüyüşe çıkıcam görüşürüz yine.Ben gelen kadar iyi bakın kendinize

dün gece sanal kahve servisimiz vardı fincandan kıs fincandan esmer uzun boyluyu tutturdum da gerisini bilemiycem artık Yağmır söyler doğrusunu.Fala inanma falsız da kalma demişler

işte tuttu azcığından çoğu

canımcım teşekkür ederim.ama o beklediğim telefon hiç gelmiyor malesef off bu erkekler harbi öküz kendilerine değer verenleri neden göremiyolar

yoliiimm siz en azından yaşamışsınız onları..benimki platonik öyle gezmeler tozmalar hayal yani:) ben sevgime karşılık bulacağımıda sanmıyorum o yüzden sessizliğimi koruyorum sanırım böyle iyi

bak ne güzel en azından geriye doğru baktığınızda çevrenizdekilere anlatacağınız anılarınız var her ilişki ve evlilikte sıkıntılar olur yeterki hasara yol açmadan karşılıklı atlatmak.

Hanimlar merhaba,isyerindeyim ve ancak cep tlfnundan girebiliyorum oda ziyadesiyle yavas oldugundan cok katilamiyorum yazismalara..
Yolanda ve vuvuu ben sahsen yazismalarinizi okurken hic sikilmadim aksine paylasimlarin olmasi cok guzel diye dusunuyorum.
Berrin bende fal isterin ilerleyen gunlerde kuserim hee..
kizlar bu sabah yataktan kalkamadim,gece gec yatmistim ve aceleyle servise yetiseyim diye iki uc kasik corbamdan icebildim o kadar ve yanimada zeynep ablanin ekmek tarifiyle yaptigim ama ekmekten cok kurabiye boyutunda yaptigim ekmekcikleden 3 tane cantama tktim ve baska yicek bisiyim yok suan cok aciktim...aksam 6da evde olucam..isyerimin konumu sebebiyle yemek siparis edemiyormda..aciiiimmmmm aciiiiimmmm isyerinin yemekhanesi var ama etli kuru fasulye var ve bizim sirketin etinden pek hoslanmiyorum.. cok aciktim ben yahuuu...

Sayın Dukancılar

Yardımınıza ihtiyacım var. Umarım cevap verebilrisiniz. 27 Agustos ıtıbarıyle basladıgım bu dıyette 5 gun atak donemi ve sonrasında bu gune kadar seyir donemi yaptım. Vermek istedigim kilo 6-7 idi. Suanda 4-5 cıvarı vermis bulunuyorum. Ancak bir sorunum var. Incelerek ve kilo vererek surerken diyetim suanda kilo vermis olmama ragmen bacaklarım ve kalcalarım aynı hiç kilo vememiş gibi hatta lömbür lömbür sallanan yag parçaları gibi. Bunu son 1 haftada farkettim. Onceleri sporu hic aksatmadan yapıyordum ancak gecen hafta hic yapmadım spor. Son 3 gundur tekrar basladım ama suanda buyuk uzuntu içerisindeyim. Kaslarımı kaybedip tekrar yag yaptıgımı dusunuyorum. Sporu aksatarak cok buyuk bir hata ettim ancak yapma imkanım yoktu maalesef.

Ben bu işten nasıl cıkacagim? Bugunden itibaren guclendırmeye gecmeyi dusunuyorum. Ne yapmalıyım sizce???? Bacaklarımı gordukce delirecek gibi oluyorum. Sıkılactırıcı kremler falan da suruyorum gece gunduz ama....

Lutfen yardım edin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…