kesinlikle doğru yerdesin ve doğru diyeti uygulayacaksınn..sonuç sahiden güseller güseli oluyo cnm benim tickera bak...ne kadar vermen gerekiyo bilmiyorum ama 8 ayda ben bu rakamlara ulaştım dukan diyeti sayesinde..ve nerdeyse 7-8 yılrdır yanına yaklaşamadığım rakamlar bunlar..sana kolaylıklar ve başarılar diliyorum hoşgeldin:)
keisnlikle gülümsecim katılıyorumm:)
şekerim sende bu istikrar olduktan sonra eminim ramazandan sonra daha güsel sonuçlar alacaksın...ramazanda bile gözün dönmüyosa kesinlikle başaracaksın..başarılar kolaylar cnm:)
hahaa yağmırım hırs bastı bizi napalım:)) ay bide hüsamettin çıkarma başımıza :))çıtırsevermişş
sevgili yolarkadaşlarım canım arkadaşlarımm sahiden inanamıyorum...hedefimin altına 100 gr da olasa düştümsizlere bu noktada tavsiyem bu diyet ne kadar fazla yersek o kadar güsel kilo verdiriyo...bu dönemde hiç kaçamak yapmıyorum ama çok fazla yiyorum yemeklerde...sadece yürüyüş tempom arttı normalde bantta 6.2 civarı yürüyodum şimdi 6.5 ve6.6 civarında 1 saat yürüyorum bide yokuş modu varya onu eklediim..ondanmıdır bilmiyorum ama geçenlerdede demiştim bariz bi biçimlenme ve incelme var die..gerçekten hayaldi gerçek oldu ve ben hala inanamıyorummm
evet bajilar.bugun dukanda 3.gunum. 300 gr daha gitmisti yani 800-900 gr arasi gitti. ama kendimi halsiz ve mutsuz hissediorum
hayatımda ilk defa yaptığım bir diyette halsizlik, mutsuzluk,açlık vs falan hissetmedim. şayet daha önceden beslenme düzenin çok dengesizse ve çok fazla gıda tüketen biriysen birden vucudun tepki vermiş olabilir ama inan bu besinsizlikten değildir. sadece psikolojik olsa gerek. ya da kendini diyete tam hazır hissetmeden başlamış olabilirsin... kendine şans tanı kim -300 görüpte mutsuz olabilir ki? sakın pes etme bak ilerleyen günlerde nasıl enerji dolu ve mutlu olacaksın :)
benden tabiki de hayde gelin hepiniz.Berrin'den çay ya da kahve servisi başlamıştır. Yağmur aklıma soktu Eki Görüntüle 245676 Eki Görüntüle 245677
Belki de hiç artış yok kilonda,çok erken değil mi bu telaşın...sen böyle umutsuz oldukça daha fazla artış göreceksin gibi geliyor bana..
yedin bitti afiyet şeker olsun değil mi ama :))
kesinlikle doğru yerdesin ve doğru diyeti uygulayacaksınn..sonuç sahiden güseller güseli oluyo cnm benim tickera bak...ne kadar vermen gerekiyo bilmiyorum ama 8 ayda ben bu rakamlara ulaştım dukan diyeti sayesinde..ve nerdeyse 7-8 yılrdır yanına yaklaşamadığım rakamlar bunlar..sana kolaylıklar ve başarılar diliyorum hoşgeldin:)
keisnlikle gülümsecim katılıyorumm:)
şekerim sende bu istikrar olduktan sonra eminim ramazandan sonra daha güsel sonuçlar alacaksın...ramazanda bile gözün dönmüyosa kesinlikle başaracaksın..başarılar kolaylar cnm:)
hahaa yağmırım hırs bastı bizi napalım:)) ay bide hüsamettin çıkarma başımıza :))çıtırsevermişş
sevgili yolarkadaşlarım canım arkadaşlarımm sahiden inanamıyorum...hedefimin altına 100 gr da olasa düştümsizlere bu noktada tavsiyem bu diyet ne kadar fazla yersek o kadar güsel kilo verdiriyo...bu dönemde hiç kaçamak yapmıyorum ama çok fazla yiyorum yemeklerde...sadece yürüyüş tempom arttı normalde bantta 6.2 civarı yürüyodum şimdi 6.5 ve6.6 civarında 1 saat yürüyorum bide yokuş modu varya onu eklediim..ondanmıdır bilmiyorum ama geçenlerdede demiştim bariz bi biçimlenme ve incelme var die..gerçekten hayaldi gerçek oldu ve ben hala inanamıyorummm
saol canim yok pes etmicem. atagin bitmesine 2 gun kaldi. ben tatli asigi biriyim de sanirim ondan bu mutsuzlugum..diyete baslamadan 1 gun once yarim tepsi gullaci indirmistim midemebi 60 olsam bari. geriye kaldi 6.5 kg....
sen ne zamandir yapiosun ve kac kg verdin?
vuvuşuuuuummm bugün yazışmadık senle napıyosun hatuncuk?
dukan güzelleri diyete başlayalı bu gün 8.gün ve -3200.
mutluluktan uçuyorum.
hamilelik öncsi giydiğim iki pantolonum zorda olsa oldu üzerime.okul açılana kadar rahat rahat eskilerin içine girerim heralde.çok seviniyorum anlatamam.herkese - li günler.
yolandaa canım evlilik böyle birşey.erkeklerde genelde zor kişiler.sakın çok canını sıkma .inan hiç birşey kolay kolay değişmiyor.zamanla oturuyor.ee napalım bayanların kaderi hep aynı işte.
Hanımlar herkese günaydınlar.İnternette bi sorun var sanırım,mesajlar gitmiyor.Sadeca'cım müthişsin.Kutluyorum.Ben kilo falan verdiğim yok ama sizleri okuyunca kendim vermiş gibi seviniyorum.
Yolanda ben de aynı yollardan geçtiğim için seni çook iyi anlıyorum.Eminim bir çok kadında aynı şeyleri yaşıyordur.Ben de tam 9 yıl her bayram eşimin tarafına gittim,hiç kendi anne ve babama gitmedim.Sadece telefon ettim bayramlarda.Onun dayısı öldü 1 hafta kaldık.Benim dedemin cenazesine gittiğimizde 24 saat bile kalamadım.Böyle bir sürü örnek verebilirim.Böylece seneler aktı gitti.Tabi gönül ister ki böyle olmasın ama böyle maalesef.Bir tek sen değilsin.Kendini kötü hissetme diye yazdım.Üzülme diycem ama bazı şeyler insanın elinde değil.Üzülüyorsun biliyorum.Haklısın da..İnat biriyle yaşamak zor.Allah yardımcın olsun.
Hanimlar merhaba,isyerindeyim ve ancak cep tlfnundan girebiliyorum oda ziyadesiyle yavas oldugundan cok katilamiyorum yazismalara..
Yolanda ve vuvuu ben sahsen yazismalarinizi okurken hic sikilmadim aksine paylasimlarin olmasi cok guzel diye dusunuyorum.
Berrin bende fal isterin ilerleyen gunlerde kuserim hee..
kizlar bu sabah yataktan kalkamadim,gece gec yatmistim ve aceleyle servise yetiseyim diye iki uc kasik corbamdan icebildim o kadar ve yanimada zeynep ablanin ekmek tarifiyle yaptigim ama ekmekten cok kurabiye boyutunda yaptigim ekmekcikleden 3 tane cantama tktim ve baska yicek bisiyim yok suan cok aciktim...aksam 6da evde olucam..isyerimin konumu sebebiyle yemek siparis edemiyormda..aciiiimmmmm aciiiiimmmmisyerinin yemekhanesi var ama etli kuru fasulye var ve bizim sirketin etinden pek hoslanmiyorum.. cok aciktim ben yahuuu...
Sayın Dukancılar
Yardımınıza ihtiyacım var. Umarım cevap verebilrisiniz. 27 Agustos ıtıbarıyle basladıgım bu dıyette 5 gun atak donemi ve sonrasında bu gune kadar seyir donemi yaptım. Vermek istedigim kilo 6-7 idi. Suanda 4-5 cıvarı vermis bulunuyorum. Ancak bir sorunum var. Incelerek ve kilo vererek surerken diyetim suanda kilo vermis olmama ragmen bacaklarım ve kalcalarım aynı hiç kilo vememiş gibi hatta lömbür lömbür sallanan yag parçaları gibi. Bunu son 1 haftada farkettim. Onceleri sporu hic aksatmadan yapıyordum ancak gecen hafta hic yapmadım spor. Son 3 gundur tekrar basladım ama suanda buyuk uzuntu içerisindeyim. Kaslarımı kaybedip tekrar yag yaptıgımı dusunuyorum. Sporu aksatarak cok buyuk bir hata ettim ancak yapma imkanım yoktu maalesef.
Ben bu işten nasıl cıkacagim? Bugunden itibaren guclendırmeye gecmeyi dusunuyorum. Ne yapmalıyım sizce???? Bacaklarımı gordukce delirecek gibi oluyorum. Sıkılactırıcı kremler falan da suruyorum gece gunduz ama....
Lutfen yardım edin.....
Sadecaaaaaaaaaaaam, harikasın! Seni gönülden tebrik ediyorum :)
evet bajilar.bugun dukanda 3.gunum. 300 gr daha gitmisti yani 800-900 gr arasi gitti. ama kendimi halsiz ve mutsuz hissediorum
ya ama haksızlık buuuu, gece eşim yoktu sizle takılayım dedim, tek başıma durdum durdum, elektrikler kesildi, sonra coşmuşsunuzzzzzzzzzz...bananeee yaaa
vuvuş yaaa walla hep aynı kafadanız seninle de bi şu 62 de de anlaştık hadi de 61 de papaz olacaz heraldeeeeezira bu sabah 62,3 ü gördüm ayıptır söylemesiiii
sadecaaam harikasın canım yaaaaa, bayram sonuna kadar biraz daha gidecek benceeee
yolicim benim, uzaktayken bi evliliği yürütmek eminim çok zordur, zor olanı hallettiiniz canım siz, şimdi kendinize biraz zaman tanıyın, aynı evin içinde sorumluluklarınızı da paylaşmanız gerekiyor tabii...ama bence eşinin çok üstüne gitmeden, bööle suyuna suyuna git..belki işe yarar...birlikte yaşamaya alışmak zor gerçekten, yeni evlendiğimiz zaman ben de çok bocaladım...bütün iş bana kalıyo felan diye söyleniyodum, baktım söylenmekle olmuyor, aldım konuştum...bıdı bıdı yapmıcaksan, yaptığım işi düzeltip tekrar yapmıcaksan yardım ederim dediama tabii kendiliğinden yapmadı hiç, ancak ben söyledim de öyle...neyse canım fazla uzatmayım da diyeceğim, erkekler maaalesef böyle, diğer mevzudada kesinlikle haklısın yani, her ana babaya kendi evladı kıymetlidir...bu işler de eşitlikten yanayım...kırgın olduğun ya da üzüntü paylaş ama bence, o da bilsin ki ona göre davransın...inşallah en kısa zamanda mutabakata varırsınız canım benim:)))
veeeeeeeee günün güzel haberiiiiiiiiiiiii: bu sabah itibariyleeeeee 62,3 ü gördümmmm...indim indim çıktım tartıya, değişmediiiiiiiiii yiiiihhhhhhhhhhhhuuuuu
ya ama haksızlık buuuu, gece eşim yoktu sizle takılayım dedim, tek başıma durdum durdum, elektrikler kesildi, sonra coşmuşsunuzzzzzzzzzz...bananeee yaaa
vuvuş yaaa walla hep aynı kafadanız seninle de bi şu 62 de de anlaştık hadi de 61 de papaz olacaz heraldeeeeezira bu sabah 62,3 ü gördüm ayıptır söylemesiiii
sadecaaam harikasın canım yaaaaa, bayram sonuna kadar biraz daha gidecek benceeee
yolicim benim, uzaktayken bi evliliği yürütmek eminim çok zordur, zor olanı hallettiiniz canım siz, şimdi kendinize biraz zaman tanıyın, aynı evin içinde sorumluluklarınızı da paylaşmanız gerekiyor tabii...ama bence eşinin çok üstüne gitmeden, bööle suyuna suyuna git..belki işe yarar...birlikte yaşamaya alışmak zor gerçekten, yeni evlendiğimiz zaman ben de çok bocaladım...bütün iş bana kalıyo felan diye söyleniyodum, baktım söylenmekle olmuyor, aldım konuştum...bıdı bıdı yapmıcaksan, yaptığım işi düzeltip tekrar yapmıcaksan yardım ederim dediama tabii kendiliğinden yapmadı hiç, ancak ben söyledim de öyle...neyse canım fazla uzatmayım da diyeceğim, erkekler maaalesef böyle, diğer mevzudada kesinlikle haklısın yani, her ana babaya kendi evladı kıymetlidir...bu işler de eşitlikten yanayım...kırgın olduğun ya da üzüntü paylaş ama bence, o da bilsin ki ona göre davransın...inşallah en kısa zamanda mutabakata varırsınız canım benim:)))
veeeeeeeee günün güzel haberiiiiiiiiiiiii: bu sabah itibariyleeeeee 62,3 ü gördümmmm...indim indim çıktım tartıya, değişmediiiiiiiiii yiiiihhhhhhhhhhhhuuuuu
GÜNÜN MANŞETLERİ
1)efenim sabah araştırdım yağmırımın falındaki esmer erkeği zeki bey sanıp faldan çıkaran nurcik aplamızmış delilleriyle sunuyorum efem.
2)yağmırın kalan falı öğlen gazetesine manşetlerde
3)bugün Türkiye de açık ve güneşli bir hava hakim
4)zeynep abla zeki abiyi fallara karıştırdığını öğrenip Nurcik ablayı ceza olarak leslie ile 2 saat yürüyüşe zorladım efenim
5)dün yıldönümleri evlilik yıldönümü zannedilen beberongo gizlice dukanist bayanlar baskısıyla bilinmeyen bir kişi ile evlendirildi(Allah ım korusun şaka tabi sevdiceğiyle ömür boyu mutlulukları daim olsun)
6)dün tartıda 53leri gören berrin bugün 300 gr almış durumdametabolizması iyice sapıtan eli oklavalımız metasına bayram sonu bir oklava yapıştırmayı planladığını açıklaadı
GELİŞMELERLE TEKRAR KARŞINIZDA OLACAĞIZ EFENİM.DUKAN TV İYİ GÜNLER DİLER
forumun güzel sarışını elettra da yok kaç gündür.Kaybolan kaybolana nerdesiniz ayol?
süper :) bende tatlısız duramıyorum özellikle dondurma hatta geçen gün yazdım light çikolatalı puding alıp silikon dondurma kaplarında dondurdum tadı frigo gibi oldu tavsiye ederim nefsi köreltiyor bayağı... ben 20 temmuzda başladım yaklaşık 4 kilo verdim.. bir 5 kilom kaldı onuda umarım 1-1,5 ayda veririm diye düşünüyorum
Tatlım ben de gizliden gizliden takip ediyorum seni
iyiyim cancazımmm öğlen uyudum geldim bebekler gibisen napıyorsun?
CANIM BENİMM TEŞEKKÜR EDERİM EVETinşallah biraz olsun gülmüşündür yolicim
olur mu tatlım ben çok uzattım,sürekli deştim seni demek istedim..senin uzattığın filan yok..e napalım yani her muhabbetten herkesin anlamasını bekleyemeyiz...duygu sömürüsü işe yarayacak bence
yoliiimm siz en azından yaşamışsınız onları..benimki platonik öyle gezmeler tozmalar hayal yani:) ben sevgime karşılık bulacağımıda sanmıyorum o yüzden sessizliğimi koruyorum sanırım böyle iyi
bak ne güzel en azından geriye doğru baktığınızda çevrenizdekilere anlatacağınız anılarınız var her ilişki ve evlilikte sıkıntılar olur yeterki hasara yol açmadan karşılıklı atlatmak.
Bravo Berrincim, takip edemeyenlere de kapsül şeklinde vermiş oluyosun son haberleri)
Benim bir süredir keyfim yok. Kilomda da değişiklik yok. Ben beceremedim bu diyeti. Ama şeker , un pasta makarna , yağ ,ekmek hayatımda yok. Sebze ,salata yoğurt ton baliği ve az tavukla devam ediyorum. Umuyorum ve inanıyorum ki bu şekilde de ( ağır da olsa ) verilebilir.
Doğum günlerinizi , özel günlerinizi, faldan çıkan yeni adayları hepsini kutluyorum.... Yazışmalarınıza bayılıyorum, tariflerinizde Türk kadınınn yoktan var etme çabalarını görüyorum ve hepinizi çok seviyorum.-)))
kızzzzzzzzz moralimi nasıl düzellttin hemen... Canım buralardayım da acık keyfim yok bitanem.... Ama sıkı PANPİŞİNİZİM bilgilerinize.... Saol canım
Bravo Berrincim, takip edemeyenlere de kapsül şeklinde vermiş oluyosun son haberleri)
Benim bir süredir keyfim yok. Kilomda da değişiklik yok. Ben beceremedim bu diyeti. Ama şeker , un pasta makarna , yağ ,ekmek hayatımda yok. Sebze ,salata yoğurt ton baliği ve az tavukla devam ediyorum. Umuyorum ve inanıyorum ki bu şekilde de ( ağır da olsa ) verilebilir.
Doğum günlerinizi , özel günlerinizi, faldan çıkan yeni adayları hepsini kutluyorum.... Yazışmalarınıza bayılıyorum, tariflerinizde Türk kadınınn yoktan var etme çabalarını görüyorum ve hepinizi çok seviyorum.-)))
kızzzzzzzzz moralimi nasıl düzellttin hemen... Canım buralardayım da acık keyfim yok bitanem.... Ama sıkı PANPİŞİNİZİM bilgilerinize.... Saol canım
panpişşşdemekki MAL beyanında bulunulmadanda panpişi oluyomuş insanın:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?