Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar ltfn acil yardım edin. bu dukan nasıl yapılıyor ne yeniyor.. yani siz öğünlerde neler yiyorsunuz. okul açılacak ve ben 10 kilodan fazla aldım şuan sporada başlayamam hiçbir kıyafetim olmuyor

Sadecaaaaaaaaaaaam, harikasın! Seni gönülden tebrik ediyorum :)

evet bajilar.bugun dukanda 3.gunum. 300 gr daha gitmisti yani 800-900 gr arasi gitti. ama kendimi halsiz ve mutsuz hissediorum

hayatımda ilk defa yaptığım bir diyette halsizlik, mutsuzluk,açlık vs falan hissetmedim. şayet daha önceden beslenme düzenin çok dengesizse ve çok fazla gıda tüketen biriysen birden vucudun tepki vermiş olabilir ama inan bu besinsizlikten değildir. sadece psikolojik olsa gerek. ya da kendini diyete tam hazır hissetmeden başlamış olabilirsin... kendine şans tanı kim -300 görüpte mutsuz olabilir ki? sakın pes etme bak ilerleyen günlerde nasıl enerji dolu ve mutlu olacaksın :)

saol canim yok pes etmicem. atagin bitmesine 2 gun kaldi. ben tatli asigi biriyim de sanirim ondan bu mutsuzlugum..diyete baslamadan 1 gun once yarim tepsi gullaci indirmistim mideme bi 60 olsam bari. geriye kaldi 6.5 kg....
sen ne zamandir yapiosun ve kac kg verdin?

benden tabiki de hayde gelin hepiniz.Berrin'den çay ya da kahve servisi başlamıştır.Yağmur aklıma soktuEki Görüntüle 245676 Eki Görüntüle 245677

ya ama haksızlık buuuu, gece eşim yoktu sizle takılayım dedim, tek başıma durdum durdum, elektrikler kesildi, sonra coşmuşsunuzzzzzzzzzz...bananeee yaaa

Belki de hiç artış yok kilonda,çok erken değil mi bu telaşın...sen böyle umutsuz oldukça daha fazla artış göreceksin gibi geliyor bana..
yedin bitti afiyet şeker olsun değil mi ama :))

vuvuş yaaa walla hep aynı kafadanız seninle de bi şu 62 de de anlaştık hadi de 61 de papaz olacaz heraldeeeee zira bu sabah 62,3 ü gördüm ayıptır söylemesiiii

sadecaaam harikasın canım yaaaaa, bayram sonuna kadar biraz daha gidecek benceeee

yolicim benim, uzaktayken bi evliliği yürütmek eminim çok zordur, zor olanı hallettiiniz canım siz, şimdi kendinize biraz zaman tanıyın, aynı evin içinde sorumluluklarınızı da paylaşmanız gerekiyor tabii...ama bence eşinin çok üstüne gitmeden, bööle suyuna suyuna git..belki işe yarar...birlikte yaşamaya alışmak zor gerçekten, yeni evlendiğimiz zaman ben de çok bocaladım...bütün iş bana kalıyo felan diye söyleniyodum, baktım söylenmekle olmuyor, aldım konuştum...bıdı bıdı yapmıcaksan, yaptığım işi düzeltip tekrar yapmıcaksan yardım ederim dedi ama tabii kendiliğinden yapmadı hiç, ancak ben söyledim de öyle...neyse canım fazla uzatmayım da diyeceğim, erkekler maaalesef böyle, diğer mevzudada kesinlikle haklısın yani, her ana babaya kendi evladı kıymetlidir...bu işler de eşitlikten yanayım...kırgın olduğun ya da üzüntü paylaş ama bence, o da bilsin ki ona göre davransın...inşallah en kısa zamanda mutabakata varırsınız canım benim:)))

veeeeeeeee günün güzel haberiiiiiiiiiiiii: bu sabah itibariyleeeeee 62,3 ü gördümmmm...indim indim çıktım tartıya, değişmediiiiiiiiii yiiiihhhhhhhhhhhhuuuuu

süper :) bende tatlısız duramıyorum özellikle dondurma hatta geçen gün yazdım light çikolatalı puding alıp silikon dondurma kaplarında dondurdum tadı frigo gibi oldu tavsiye ederim nefsi köreltiyor bayağı... ben 20 temmuzda başladım yaklaşık 4 kilo verdim.. bir 5 kilom kaldı onuda umarım 1-1,5 ayda veririm diye düşünüyorum

işte buuu çok seviniyorum kilo verenleri duydukçatebrikler cnmm

canım çok tşkler...inşallah sende kısa zamanda verirsin o sana ait olmayan fazlalıkları:)...bi dönem duraklama olursa hiiiç kafana takma sabredince ve azmedince gidiyo valla

tatlım yakınlarda bakkal market türü biyer yokmu?? en azından peynir alıp ekmeklerinle ye aç kalma...sonra insanın gözü dönüyo olmıcak şeyler yiyo yok yere...

canım heralde 27 temmuz demek istedin zira daha ayın 23 ü:))
1 hafta spor yapmamakla yağların geri dönmesi bence çok zor...hemde kilo kaybı olmasıyla birlikte...et tüketimini fazla tutki kas kaybetmeyesin...bölgesel problemlerin tek çaresi spor..acil sıkılaşma istiyosan kesinlikle platesi öneririm süper sonuç veriyo:)

Sadecaaaaaaaaaaaam, harikasın! Seni gönülden tebrik ediyorum :)

canımsın çok teşekkür ederim mutlucum:)

evet bajilar.bugun dukanda 3.gunum. 300 gr daha gitmisti yani 800-900 gr arasi gitti. ama kendimi halsiz ve mutsuz hissediorum

şekerim niyetli deilsen maden suyu içmeni öenririm belki tansiyonun düştü...yeteri miktarda yiyosan halsizlik olmaması lazım cnm ama daha çok yenisin en azından bikaç günlük durumuna bak bakalım nolcak...

evettt bencede haksızlıkk
cinom çok tşkler tatlımmm...bende seni tebrik ederim valla çok iyi gidiyosun masallahhh

süpersin cinocan...walla kıs şaka maka 2 kilon kaldı senin de..maşallah en fazla 10 gün için de gider inşallah o 2 kilo da..ya da güçlendirmeye mi geçmeyi düşünüyorsun? napcan tatlım?
evet canım biliyorum aynı kafadanız,zaten yediklerimizi uzun süredir hiç yazmıyoruz farkında değil misin
yoksa baklavalar merdaneler havada uçuşurdu,yok daha olmadı kovulurduk forumdan
canım şimdi tatlı tatlı geçiştiriyorum bu güzel haberi..hele sen bi 61 ol da o zaman girişicem ben sana..

Bravo Berrincim, takip edemeyenlere de kapsül şeklinde vermiş oluyosun son haberleri)

Benim bir süredir keyfim yok. Kilomda da değişiklik yok. Ben beceremedim bu diyeti. Ama şeker , un pasta makarna , yağ ,ekmek hayatımda yok. Sebze ,salata yoğurt ton baliği ve az tavukla devam ediyorum. Umuyorum ve inanıyorum ki bu şekilde de ( ağır da olsa ) verilebilir.

Doğum günlerinizi , özel günlerinizi, faldan çıkan yeni adayları hepsini kutluyorum.... Yazışmalarınıza bayılıyorum, tariflerinizde Türk kadınınn yoktan var etme çabalarını görüyorum ve hepinizi çok seviyorum.-)))

hadi bakalim. gidecek bu yaglar
elettra maden suyu iyi fikir. iceyim bi tane

Tatlım ben de gizliden gizliden takip ediyorum seni
iyiyim cancazımmm öğlen uyudum geldim bebekler gibi sen napıyorsun?

uyudun mu valla süper napıyım çalışmaya çalışıyorum işte salı sendromu yaşıyorum

vuvuşum dün sahurda ben ne yedim bi bilsen

2 gündür canım fırınlanmış ekmek üzerine kaşar ve sucuk istiyodu dün çıkışta yengemi aradım dedim sana geliyorum canımın istediğinide söyledim sahurda hazırlamış sağolsun 3 dilim yedim kendilerinden hala tadı damağımda

acaba kilo almışmıyımdır amaaann benden değerli mi

yaaa ben çok seviyorum o tartıya çıktığımda şaşırıp inip tekrar çıkmaları büyük bir haz veriyo yaaa..

cinoooommm tebrik ederim seni çok sevindim inan.

ramazanın bereketine bakın yaa herkese patır patır kilo verdiriyo.

inşallah biraz olsun gülmüşündür yolicim
CANIM BENİMM TEŞEKKÜR EDERİM EVET

olur mu tatlım ben çok uzattım,sürekli deştim seni demek istedim..senin uzattığın filan yok..e napalım yani her muhabbetten herkesin anlamasını bekleyemeyiz...duygu sömürüsü işe yarayacak bence

hayılllllll
ben uzattım ben uzattım. ay iyi ki uzattınız kızlar şimdi sizinle paylaşınca daha iyi hissediyorum kendimi iyi ki varsınız cannlarım benim... yalnız değilmişim onu anladım..

canım benim ya seni çok iyi anlıyorum ben. benim de ilk aşkım platonikti ve bitmesi tamı tamına 3 yıl sürdü. çook acı çektim çok yıprandım.. o kadar dualar ettim ki olsun diyeee ama demek ki hayırlı değilmiş ki olmadı. şimdi iyi ki olmamış diyorum şimdi eşimle çook mutluyum hemde çookkk.. aylarca bana ümit verdi sonra ben dayanamadım açıldım ona koç kadınıyım yaa sölemezsem ölürdüm. aman iyi kide sölemişim içimde kalmadı. sonra demez mi ben sana ümit vermedim sen kendi kendine gelin güvey oldun diye neyse dicem o ki içinde kalcana dışına çıksın söle gitsin yada bi yolunu bul ne bileyim ama böyle yıpranırsın hemde çookk.

canım yaa hızına yetiişmiyo burda kızların. valla tebrik yaza yaza ellerimiz aşındıııı sadecam da harika bir kg ya inmiş çook seviniyorum sizin için kızlar çok. herkes incelsin mutlu olsun inşalla yolinizde pilatese başlasın ay birinize yakın olsam da akşamları pilates filan yapabileydik ne güzel olurdu hee:26::26:
bu arada çok güzel şeyler yazmışsın canım çok teşekkür ederim. valla yardım etmesi için sölemem gerekiyo. akşam eve gittim mesela nefes alamadan hemen mutfaa girdim afedersin totişimi koymadım koltuga o yayılmıştı çekyata işyeri eve çok yakın on dk yürüme mesafesi ben her gün gebzeye gidiyorum gidiş geliş iki saat. bi kalkıp hayatım sen yoruldun demiyo adam düşünemiyo demek ki .. iki hafta oldu şimdi car car etmicem ama hani izmire git gel çok yoruldu ama bende onunla beraber çalışıyorum akşama kadar bide o kadar yola gidip geliyorum akşam eccük söylendim bende diyo ki "iş yapacaksam ben seni neden aldım" tamam normalde böle düşünen biri değil ama bunu söylemesi bile hata değil mi yaaa. bende dedim ki ne ala memleket ben hem evde hem dışarda çalışayım süper yaaa erkek olmak varmış.. neyse alıştıracam onuda yavaş yavaş yok öyle yagmayarın öbürgün çocuk mocuk olunca ben iyice görev insanı olucam beyimizin keyfi gıcır ya

elettracım mutlaka gidecek ama ağır ama hızlı...gerçi ağır gitmesi çok daha iyi tabi geri dönüşümü olmadan gidiyolar öle olunca...sıkma canınıı sakınnn seni üzen herneyse senden değerli deil tatlımm

kızzzzzzzzz moralimi nasıl düzellttin hemen... Canım buralardayım da acık keyfim yok bitanem.... Ama sıkı PANPİŞİNİZİM bilgilerinize.... Saol canım

panpişşş demekki MAL beyanında bulunulmadanda panpişi oluyomuş insanın:))

kapsül ?
ay sen çok yaşa emi çok güldüm..
bizde seni seviyoruz elettracım. valla seni çok iyi anlıyorum bende de tık yok bizim kızlar ellibeşe inemedim diye aglarken benim altmışın altını haftada sadece 2-3 gün görüyor olmama bile canımın sıkılmasına sende sinir oluyorsundur eminim ama en azından kg almıyorsun bide bunu dşün. benim de öyle saf P günüm yok yazın zor oluyor diyet ama kışın bence daha da alıcaz ipleri elimize

kızzzzzzzzz moralimi nasıl düzellttin hemen... Canım buralardayım da acık keyfim yok bitanem.... Ama sıkı PANPİŞİNİZİM bilgilerinize.... Saol canım

panpişşş demekki MAL beyanında bulunulmadanda panpişi oluyomuş insanın:))

merhabalar, bari bir selam vereyim dedim..ben minik yeğenimle ilgilenmekten anca geçmişe biraz bakabiliyorum ama her seferinde 100 sayfa üzerine biniyor, ben de geçmiş okumaktan vazgeçtim sanırım ama neler yazdığınızı da merak ediyorum

Sadecaa,market var da oraya gidebilmem icin bi araca binip gitmem gerekio,yerimden ayrilamiyorum kii.. Az kaldi zaten bugun bole oldu napim..isin aksi cnmda bisi istemiyo..metabolizmam kusucek yavaslicak bana ama walla billa normalde mumkun mertebe ogun atlamiyorum.
Bu arada muzsuz muzlu pasta tarifini senmi verdin sabah tam emin olamadim ama bu muz aromasini nerden aliyorsunuz? Ben bi dr. Otkerin minik siselerini biliorum onlardada yoktu yanilmiyorsam?marketlerdede gozume carpmadi ama??

Sadecaa,market var da oraya gidebilmem icin bi araca binip gitmem gerekio,yerimden ayrilamiyorum kii.. Az kaldi zaten bugun bole oldu napim..isin aksi cnmda bisi istemiyo..aclik hissediyorum,istahim yok ama.metabolizmam kusucek yavaslicak bana ama walla billa normalde mumkun mertebe ogun atlamiyorum.
Bu arada muzsuz muzlu pasta tarifini senmi verdin sabah tam emin olamadim ama bu muz aromasini nerden aliyorsunuz? Ben bi dr. Otkerin minik siselerini biliorum onlardada yoktu yanilmiyorsam?marketlerdede gozume carpmadi amaa???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…