canım benim ya seni çok iyi anlıyorum ben. benim de ilk aşkım platonikti ve bitmesi tamı tamına 3 yıl sürdü. çook acı çektim çok yıprandım.. o kadar dualar ettim ki olsun diyeee ama demek ki hayırlı değilmiş ki olmadı. şimdi iyi ki olmamış diyorum şimdi eşimle çook mutluyum hemde çookkk.. aylarca bana ümit verdi sonra ben dayanamadım açıldım onakoç kadınıyım yaa sölemezsem ölürdüm. aman iyi kide sölemişim içimde kalmadı. sonra demez mi ben sana ümit vermedim sen kendi kendine gelin güvey oldun diye neyse dicem o ki içinde kalcana dışına çıksın söle gitsin yada bi yolunu bul ne bileyim ama böyle yıpranırsın hemde çookk.
merhabalar, bari bir selam vereyim dedim..ben minik yeğenimle ilgilenmekten anca geçmişe biraz bakabiliyorum ama her seferinde 100 sayfa üzerine biniyor, ben de geçmiş okumaktan vazgeçtim sanırım ama neler yazdığınızı da merak ediyorum
ahhhhhhhhhhh ahh vuvum nede güzellll söledin yarama parnak bastın bak şimdi ben annemlerle 10 dakika uzaklıkta oturdum hep yıllarca bir evin bir kızıydım yıllarca arefeden öğlen yada akşam yola çıkıp şileye götürdü beni bayramların son günüde direk annemlere gelirdik çökmüş bitmiş bir vaziyette gelirdim bayram bitti ben geldim el öp naber nassınız nasıl geçti hada bize eyvallah neymiş efendim benimkiler burdaymış her gün görürmüşüm ama bu bayram yani deme diğer günlerden biri değilki o günleri hislerimi anlatamam yani o arefe günü geldimi sıtma tutardı beni sinirden titrerdim eeeee noldu anacığım rahmetli oldu 9 yıl önce bizdeki bayram sendromuda sona erdi şimdi babacazım yanımda şimdi ben resti çekiyorum gidipte kalamam babamı burda bi başına bırakamam bana ihtiyacı var diyorum yani demem oki bu konuda allah kocalara biraz aklı selim düşünmeyi nasip etsin şimdi bizim sadrazam eniştemizin yapacağı nedir bence kastamonu daha uzak arefeden gidecekler gemliğe birinci günü akşama kadar orda geçirip kastamonuya yola çıkcaklar tatil uzun ama hiç değilse üçüncü günü döncekler ne var yani sadrazamlıktan ne kaybedersin deme amatatlım benim e tabi onun durumu da haklıymış..babası olmayınca..annesi daha çok oğlunun üzerine düşmüştür...o durum başka tabii ama sen de çok haklısın..yap kız yap walla erkekler gözyaşına sinir olurlar ama kendileri farketmeden içlerine işler sonradan dönerler inatlarından..inşallah öyle olur seninki de..kırgınlığını anlatabilsen,üzüntünü paylaşabilsen yeter zaten..
neyse canım çok uzattım ,tek derdin bu olsun tatlımm üzülme sen yine..bak ailen var,eşin yanında,inşallah çok yakında göreceksin aileni de..çok şükür..bayramları annesiz babasız geçiren çok insan var,hatta buraya yazmaya bile çekiniyorum,aramızda bile olan vardır diye
Sadecaa,market var da oraya gidebilmem icin bi araca binip gitmem gerekio,yerimden ayrilamiyorum kii.. Az kaldi zaten bugun bole oldu napim..isin aksi cnmda bisi istemiyo..metabolizmam kusucek yavaslicak bana ama walla billa normalde mumkun mertebe ogun atlamiyorum.
Bu arada muzsuz muzlu pasta tarifini senmi verdin sabah tam emin olamadim ama bu muz aromasini nerden aliyorsunuz? Ben bi dr. Otkerin minik siselerini biliorum onlardada yoktu yanilmiyorsam?marketlerdede gozume carpmadi ama??
ahhhhhhhhhhh ahh vuvum nede güzellll söledin yarama parnak bastın bak şimdi ben annemlerle 10 dakika uzaklıkta oturdum hep yıllarca bir evin bir kızıydım yıllarca arefeden öğlen yada akşam yola çıkıp şileye götürdü beni bayramların son günüde direk annemlere gelirdik çökmüş bitmiş bir vaziyette gelirdim bayram bitti ben geldim el öp naber nassınız nasıl geçti hada bize eyvallah neymiş efendim benimkiler burdaymış her gün görürmüşüm ama bu bayram yani deme diğer günlerden biri değilki o günleri hislerimi anlatamam yani o arefe günü geldimi sıtma tutardı beni sinirden titrerdim eeeee noldu anacığım rahmetli oldu 9 yıl önce bizdeki bayram sendromuda sona erdi şimdi babacazım yanımda şimdi ben resti çekiyorum gidipte kalamam babamı burda bi başına bırakamam bana ihtiyacı var diyorum yani demem oki bu konuda allah kocalara biraz aklı selim düşünmeyi nasip etsin şimdi bizim sadrazam eniştemizin yapacağı nedir bence kastamonu daha uzak arefeden gidecekler gemliğe birinci günü akşama kadar orda geçirip kastamonuya yola çıkcaklar tatil uzun ama hiç değilse üçüncü günü döncekler ne var yani sadrazamlıktan ne kaybedersin deme ama
Coook tesekkur ederim sadecaaa hemencik cevap verdigin icin.. :) eve gidince hemen bakicam siteye..
benimde 2,5 yıl oldu 6 ay sonra unturum belki bendeşaka bi yana ne kötü birşey bu karşılıksı aşk ya ( şimdi sende kendimi gördüm galiba bende çok dua ettim ama hayırlısı öncelikle herşeyin bende çok düşündüm aman kızım içinde kalıp seni yiyeceğine onda söyle sende rahatla oda kafasına takıyosa taksın benim gibi hatunu kaçırıyo haberi yok salağın
yolim ya bilmiyorum ne olacak bu halim ama ben sonumu iyi görmüyorum..kafamdan atamıyorum unutmaya çalısıyorum çıkıyo birşeyi ortaya hoooop baştan. aman neyse içimizi karartmayalım.battı balık yan gider:))
ahhhhhhhhhhh ahh vuvum nede güzellll söledin yarama parnak bastın bak şimdi ben annemlerle 10 dakika uzaklıkta oturdum hep yıllarca bir evin bir kızıydım yıllarca arefeden öğlen yada akşam yola çıkıp şileye götürdü beni bayramların son günüde direk annemlere gelirdik çökmüş bitmiş bir vaziyette gelirdim bayram bitti ben geldim el öp naber nassınız nasıl geçti hada bize eyvallah neymiş efendim benimkiler burdaymış her gün görürmüşüm ama bu bayram yani deme diğer günlerden biri değilki o günleri hislerimi anlatamam yani o arefe günü geldimi sıtma tutardı beni sinirden titrerdim eeeee noldu anacığım rahmetli oldu 9 yıl önce bizdeki bayram sendromuda sona erdi şimdi babacazım yanımda şimdi ben resti çekiyorum gidipte kalamam babamı burda bi başına bırakamam bana ihtiyacı var diyorum yani demem oki bu konuda allah kocalara biraz aklı selim düşünmeyi nasip etsin şimdi bizim sadrazam eniştemizin yapacağı nedir bence kastamonu daha uzak arefeden gidecekler gemliğe birinci günü akşama kadar orda geçirip kastamonuya yola çıkcaklar tatil uzun ama hiç değilse üçüncü günü döncekler ne var yani sadrazamlıktan ne kaybedersin deme ama
[burayı okuyunca moral artıya geçiyo valla ne şen şakrak insanlarsınız hepiniz(sen,vuvuuu,berrin,zeynep,yolanda,bebelonda,yasemin,cino, vb. unuttuğum olabilir affola)
hah dimi ama zeynoşcum...bak ne güsel program bilem yapmışsın...yolitam bunu çıktı al sadrazam eniştemize ferman şeklinde oku bakalım kellemizi bağışlıcakmı sonra
demekki bayram sendromu hemen hemen her evde oluyomuş...bende acayip geriliyorum o günlerde...allahım dıydısının dıydısına kadar gidiliyo ama benim annecim tlfdan kutlanıyo insan buna deli oluyo zaten...ya bide benim eşimin tarafı çok ilginç mesela kayınvalidede karşılaştık atıyorum amcaoğluyla ulen bayramlaştık işte yoook illa orayada gidilecek çok ayıp...artık döne döne aynı kişilerle bayramlaşmaktan fenalık geliyo...artık bigün nasıl olsa diyip katlanıyoruz şekerim nabalım..
ah be yolicim ben o yolu bi beceribte bulamamıştım ama her ne kadar inatçı olsada biraz yüreği yufkaysa bencede sen ona karşı bunalım takıl ağla zırla gitmiyorum de neselaa bir gece için ne kalkıp burdan kastamonuya gitmeye zahmet edip aileme rezil olup gelicem de ne o ali eşşeğe bindi tötü ısınmadan indi gibi bişey olucak meselaaaa2,5 sene mi
bebeyüm naptın sen dadlum 2,5 sene bi insan uzaktan sevilir mi?hasta etçen sen kendini güzelim bea.. unutamazsın çünkü hep içinde ukte kalır senin için ne hissettiğini bilmediğin için bence bi yolunu bulup onun senin hakkında ne düşündüğünü ögrenmen lazım bu herif neyin nesi kimin fesi okuldan mı işten mi sana bakıyor mu uzaktan kesişmeler oluyor mu? valla kesişme olsa bile adam sonra inkar edebiliyo ne yazık ki bu erkek milletinin ipinnen kuyuya inilmiyo ama ne olursa olsun sen acilen bu işi olumlu yada olumsuz bi sonuca vardır ablam yoksa hasta olursun yazık sana
oh zeynep ablam ah valla demek ki herkesin evinde bi bayram telaşesi oluyo bu sebepten. önce erkek evine gidilir diye gemlike gidilir zaten ilk gün ama ben gitmesem de sorun olmaz çünkü geçen haftasonu zaten orada idik .. eşime de sölemiştim haftaya gideirm bayram diye bana dedi ki şimdi gidelim bayramda gitmeyiz. oraya gidince görümcemin kızı soruyo bayramda gelicek misiniz diye " geliriz diyo. bana öyle onlara böyleo zaman ben telf ederim valde hanım hz lerine sadrazam paşa da gider anasının elini öper gelir. zaten görümcemde bi surat bi surat çekilmiyo evleri de dar öyle rahat edilebilcek bi yer değil.. eşim bozuk çalmaz bu konuda ama işte benim onu bizim memlekette en az iki gece kalıcamız şekilde ikna etmemiz lazım. ya bu adam bizim memlekette düğün yapalım fikrine bile razı olmuştu sonra ne oldu ise vazgeçti ben içgüveysimiyim diye kendi ailesi de dügün yapmadı ben bi nikahla gelin oldum :26:
öyle bi takıntısı var yani sanki bi geceden fazla kalsa bizimkiler onu evlad edinecek erkek milleti işte
bu şenşakrak hatunların arasına beni de yazmışsın sagol canım.. valla sabah canım sıkkındı evet ama kızlar beni aldılar ellerine evirdiler çevirdiler tadımı yerine getirdiler deli kızlar seviyorum sizi beaa
evet zeynep sultan hanumefendinin takdiri böyle ilk gün gemlik sonra bizimkilerde kalınaaa.. son güne kadar gelinmeyeeahh ah keşke öyle fermanla olacak olsa ama işte arnavut damarı tutarsa ayak diremesine kimse engel olamaz. ben en iyisi biraz aglıyım zırlıyım numaradan ama bende de hiç politika yok ki be arkadaş yok işte hani şu kocasına herşeyi yaptıran cilveli hatunlardan birini tanısam cidden ders filan almayı düşünüyorum .. diyorlar ya erkekler kolay idare edilir yeterki kadın yolunu bilsin diye işte ben o yolu bulamadım.. kayboldum
tatlım ben gurmenetten sipariş etmiştim...doğalsan yulaf kepeğini isterken...marketlerde bende görmedim vanilya limon badem dışında...ama çok başarılı arolamalı tavsiye ederim...ben portakal muz çilek tereyağı vanilyayı çok beğendim...şeftalide hayal kırıklığı yaşadım onu çok beğenmedim..bidahakine fındık isticem...jelatinide ordan istedim..bence sen bi gir siteye bak ordan toptan alırsın canım...fiyatlarına son derece makul
ah be yolicim ben o yolu bi beceribte bulamamıştım ama her ne kadar inatçı olsada biraz yüreği yufkaysa bencede sen ona karşı bunalım takıl ağla zırla gitmiyorum de neselaa bir gece için ne kalkıp burdan kastamonuya gitmeye zahmet edip aileme rezil olup gelicem de ne o ali eşşeğe bindi tötü ısınmadan indi gibi bişey olucak meselaaaa
ah be yolicim ben o yolu bi beceribte bulamamıştım ama her ne kadar inatçı olsada biraz yüreği yufkaysa bencede sen ona karşı bunalım takıl ağla zırla gitmiyorum de neselaa bir gece için ne kalkıp burdan kastamonuya gitmeye zahmet edip aileme rezil olup gelicem de ne o ali eşşeğe bindi tötü ısınmadan indi gibi bişey olucak meselaaaa
2,5 sene mi
bebeyüm naptın sen dadlum 2,5 sene bi insan uzaktan sevilir mi?hasta etçen sen kendini güzelim bea.. unutamazsın çünkü hep içinde ukte kalır senin için ne hissettiğini bilmediğin için bence bi yolunu bulup onun senin hakkında ne düşündüğünü ögrenmen lazım bu herif neyin nesi kimin fesi okuldan mı işten mi sana bakıyor mu uzaktan kesişmeler oluyor mu? valla kesişme olsa bile adam sonra inkar edebiliyo ne yazık ki bu erkek milletinin ipinnen kuyuya inilmiyo ama ne olursa olsun sen acilen bu işi olumlu yada olumsuz bi sonuca vardır ablam yoksa hasta olursun yazık sana
SÜPERSİN ZEYNEP ABLA...ÇOK İYİ ÇÖZÜM
ANNEN İÇİN DE ÇOK ÜZÜLDÜM, ALLAH RAHMET EYLESİN...
ENİŞTE DE BİR YANDAN HAKLIYMIŞ AMM BE ABLA, ADAMCAAZ KIRK YILDA BİR GİDİYORSA TATİLİ ORDA GEÇİRMEK İSTEMESİ DOĞAL AMA ŞANSIZ OLAN SENİN AİLEN OLUYOR TABİİ BU DURUMDA..BAYRAMLARDA KIZLARINI GÖREMEDİLER...ALLAH BABANA UZUN ÖMÜR VERSİN...
Yağmurum sen ne dertliymişin kuzum öyle...üzüldüm bak şimdiama bir yandan da sevindim,hala böyle aşklar var diye..umarım zannettiğin gibi karşılıksız değildir,ya da umarım yakında kalbinin asıl sahibini bulursun ve o vefasız umrunda bile olmaz..
yoliii önce duygu sömürüsü ve kırgınlık..yok olmadı ciddi ciddi yalvar..yok o da olmadı "tamam 1 gün kalıyoruz ama bundan sonra benden tek bir şey bile isteme,umrumda bile değil artık senin isteklerin " modu..kesin birinden biri başarılı oluyor,kendimden biliyorum
halam tanıştırmıştı kendileriyle:) ilk tanıdığımda hiç elektriğimiz tutmamıştı sürekli kavga ediyorduk ortamda bi muhabbet olsa haklı olsakta hemen tersini söylüyorduk halada öyleyiz.canım benim kendime itiraf etmem baya zamanımı aldı nasıl olur sevemem dedim ama olan olmuş bile.okulu yeni bitti şu sıralar işleri yoğun bir türlü görüşemiyoruz zaten en son 3 ay önce falan görmüşümdürnasıl dayanıyorum sormayın gerçekten çok zor.bende artık olumlu yada olumsuz birşeyler olsun istiyorum ama sanırım hazır değilim..
dertli değilim canım..sanırım en büyük sorunum bu benim kabullenemiyorum kolay kolay birşeyi farkına vardığımdada bazen geç olabiliyo:)) ahh vuvuşumm nasıl seviyorum bi bilsen ama Allahım sınıyo sanırım beni(
violetcim hayatım sen hiç uğraşma pideyle ekmekle zeki abinin yerini ben sana gizliden bildireyim sen oraya gel canım
yer tespit edildi,pusuya yatıldı,iş üstünde basmayı planlıyorum violetçim ama uyanıklar bu ara gitmiyolar eczaneye
mavişim bu iş takiple değil sulh yoluyla çözülcek bence Zeynep Abla açıklayacak bize herşeyi :))))
dimi ama canımcım violetede noluyosaaasütünü biz pişirelim dukan mamullerini o yesin pışıııkkkkkk ay çok cadaloz oldum bennnn :))kızlar söz buluştuğumuzda çeşit çeşit mamalar yapıcam vakti olmayanlara (beceremeyenlere demiyorum ama tikkat edin) seve seve vericem:))
aşkkolsun sadeca ama benim cidden vaktimm yopk ve cidden beceremiyorummm
evt bende beceriksiz kategorisndenim arkadaşlar size söylüyorum kesinlikle dükkan açmalı zeynep abla ya da eczanenin içinde bir tezgah :)))valla zeynep abla bizi cadaloz yaptı napalım yanii,o da o kadar marifetli olmasaydı paylaşamıyoruz onun dukan mamüllerini kimselerle bu kişi violet olsa bileayy ben o beceriksiz kategorisinden oluyorum amma:78:
Hoşbulduk cnm Çok teşekkür ederim 91 kiloyum senye kadar 60 kiloya düşmem lazım dügün falan düsünüyrm ilk defa yapıcm bakalım forumu bastan sona kadar okudum herkes memnun bende memnun kalırım umarım :)
hayırlı olsun aramıza hoşgeldin kesin memnun kalacaksın
tatlım çok iyi fikirler. sanırım duygu sömürüsü yapacam ama yalvaramam. hem kendime yediremem hemde onun bana olan saygısı yara alır. ama bir daha da gitmem annenlere diyebilirim. dersem de gitmem zaten çocukça bi şımarıklık olmaz.. çokta fifi ( sadecamdan ) yani zaten bizimkilere hiç gitmiyo bende onun anasına gitmem bi daha olur biter yani
canım ya daha ne hazır olmucan bu adam seni arkadaş görüyo diye düşünüyorsun sen sanırım bir an önce hal yoluna koy onu sevmiyor bile olabilirsin belkide bi takıntı bu emin olman lazım onunla irtibatın bi yolunu bulmalısın. peh bee. bizim oranın oglanlarının böle yere bakan yürek yakan olduunu bilmezdim ben
ama gerçekten bu bir sınama inan bana. benim sınavım bittiğinde ben bambaşka biri olmuş olgunlaşmıştım umarım en az yara alarak hatta mutlulukla çıkarsın bu işin içinden
canım ben o kaa praya kıyamadım :) sadece fındık ve çilek aldım,fındığı baya beğendim..çilek ehh dedim..kötü değil ama..
portakal sanki limonla ikame olur gibi geliyor da tereyağ ve muzu da merak ediyorum aslında..bademi bir de..
bu dr.oetkerin acı bademi çok acı,hiç kullanamadım..ama tatlı badem güzel olur herhalde...
halam tanıştırmıştı kendileriyle:) ilk tanıdığımda hiç elektriğimiz tutmamıştı sürekli kavga ediyorduk ortamda bi muhabbet olsa haklı olsakta hemen tersini söylüyorduk halada öyleyiz.canım benim kendime itiraf etmem baya zamanımı aldı nasıl olur sevemem dedim ama olan olmuş bile.okulu yeni bitti şu sıralar işleri yoğun bir türlü görüşemiyoruz zaten en son 3 ay önce falan görmüşümdürnasıl dayanıyorum sormayın gerçekten çok zor.bende artık olumlu yada olumsuz birşeyler olsun istiyorum ama sanırım hazır değilim..
dertli değilim canım..sanırım en büyük sorunum bu benim kabullenemiyorum kolay kolay birşeyi farkına vardığımdada bazen geç olabiliyo:)) ahh vuvuşumm nasıl seviyorum bi bilsen ama Allahım sınıyo sanırım beni(
Canımmm Zeynep Ablam benim ,bildir ablam sen bana çünkü buradaki bazı arkadaşlar beni son sıralara bırakmaya çalışlıyorlar halbuki ben ekmeğimi ,pidei ,revanimi onlarla paylaşmaya hazırım. Ablacım aç sen şu cafeyi de kurtar bizi bu dertten yok mu zeki ağbimlerin eczanesnin yanında şöyle kiralık bir dükkan :)
yer tespit edildi,pusuya yatıldı,iş üstünde basmayı planlıyorum violetçim ama uyanıklar bu ara gitmiyolar eczaneye
mavişim bu iş takiple değil sulh yoluyla çözülcek bence Zeynep Abla açıklayacak bize herşeyi :))))
aşkkolsun sadeca ama benim cidden vaktimm yopk ve cidden beceremiyorummm
evt bende beceriksiz kategorisndenim arkadaşlar size söylüyorum kesinlikle dükkan açmalı zeynep abla ya da eczanenin içinde bir tezgah :)))
hayırlı olsun aramıza hoşgeldin kesin memnun kalacaksın
oy kıyamam ben sanaaa....şekerim sen bana bi adres ver söz sana yapıp bırakcam...sen suadiye taraflarındaydın yanlış hatırlamıyosam..hatta yarın öğlen caddeye gidiyorum sen bana biyer söle ordan alırsın tatlım...kesinlikle son derece ciddiyim msg olarak atabilirsin nereye bırakmamı istiyosan canımcım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?