Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

çok zavallı hissettim şimdi kendimi bu konuyla ilgili uzun zamandır konuşmamıştım sanırım regl olucam pek duygusallaştım
hiçte bilem bence senin gibi biri tarafından sevildinin farkında olmadığı için zavallı olan odur yağmurcum hem sen önce onu bir benimle tanıştır bakalım bakim seni hakediyormu bu salah oğlan

amin canım inşallah.bencede geç olsun güç olmasın ama o benim olsun:78:

zeynep ablaaaaa baksana bizi kıskanıyolar bunlarda sevkiyat işine giriyo benden ispiyonlaması

hehe yoli hafızası fil hafızası korkun benden..
fırsat olabilir mi ? işte buu aradığın fırsat. oglanı iyice bi kontrol et bakalım sana nasıl davranıyo bence kesin onun sana bişiler hissettiğini anlar zaten bakışlar belli eder. umarım oda sana karşı boş değildir. genelde de olmazlar da çıkıpta erkek gibi itiraf edebilen yigit pek yok zamanımızda..
valla enişten ikna olmazsa eğer bütün kızları toplayıp başına salacam valla o zaman isterse gelmesin.

hiçte bilem bence senin gibi biri tarafından sevildinin farkında olmadığı için zavallı olan odur yağmurcum hem sen önce onu bir benimle tanıştır bakalım bakim seni hakediyormu bu salah oğlan

hehe valla toplanıp oglanı dövme durumları olursa bende varım bi hemşosu olarak ilk tokatı atma hakkını kimseye kaptırmam

inşallah tanıştırırım ablam:))

kulağınıda çekermisin noluuurrrr hatta as çivile işkence et ona

ayyyy noluyo bana

yav kızlar banada bir haller oldu demiyom emme hiççççççç elim kolum bişeye kalkmıyor ev işlee doluuuu dolu baryam geliyor ben otturiyyym ikide bir balkona çıkıyom yanda bir adam var anam bir iş yapıyor bir iş yapıyor anlatamam size ya onu gördükçe hepten deliriyom kilo desen aldı başını gitti 1.5 artıdayım regl olcam olamadım yani banada bişeyler oldu hoş bana olanlar olmuştu ya neyyyyyyyysee:90::90::90:

amin canım inşallah.bencede geç olsun güç olmasın ama o benim olsun:78:

zeynep ablaaaaa baksana bizi kıskanıyolar bunlarda sevkiyat işine giriyo benden ispiyonlaması

heralde kızzzıımmm siz yaparsınızda biz yapamayızmııı violetcimle bizde gizemli gizemli konuşcaz artık burda birazda siz uğraşın sevkiyat nerde diee:))

ya ben ya ben
öksüz kaldım benim kimsem yokk aç kaldımm

ya ben ya ben
öksüz kaldım benim kimsem yokk aç kaldımm

eeee şimdi efenim sizler yani uzak olanlar bu durumda üvey evlat oluyonuz dırnahlarınızı kemirin
oyyyyy canım benim valla bak yoli çok ciddiyim bana aderes ver ben sana emencecik kargo yapayım hem daha sağlam olur dedektifler yakalayamaz beni o zaman

ABLAAMMM SANA BİZİM NAZARIMIZ MI DEĞDİ YOKSA TÜTÜ MAAŞALLAH SANA ÇOK ÜZÜLDÜM KIYAMAM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…