hiçte bilem bence senin gibi biri tarafından sevildinin farkında olmadığı için zavallı olan odur yağmurcum hem sen önce onu bir benimle tanıştır bakalım bakim seni hakediyormu bu salah oğlançok zavallı hissettim şimdi kendimibu konuyla ilgili uzun zamandır konuşmamıştım sanırım regl olucam pek duygusallaştım
tatlım hayırlısı eyse o olsun inşallah...senin ve onun için hangisi iyi olacaksa...zaten istediğinde ve karar verdiğinde zamanı gelmiş demektir..geç olsun güç olmasın yağmırım:)
oy kıyamam ben sanaaa....şekerim sen bana bi adres ver söz sana yapıp bırakcam...sen suadiye taraflarındaydın yanlış hatırlamıyosam..hatta yarın öğlen caddeye gidiyorum sen bana biyer söle ordan alırsın tatlım...kesinlikle son derece ciddiyim msg olarak atabilirsin nereye bırakmamı istiyosan canımcım:)
he iyi bari fındığı deneyeyim bende..acıbademi bende beğenmedim duruyo öleee bi işe yaramadı..ama tereyağ öylemi ekmeğe poğaçaya hoş bi koku veriyo:)muzun aroması baya baskın ben pastaya koymadan önce muzlu süt olarak içiyodum ama pastada baya güsel oldu...portakalı alırken senin gibi düşünmüştüm bende limonumsu gibi ama revani ve kekte süper oldu ama şeftaliyi tavsiye etmem canım...ben şimdi karamel ve fındıklısından denicem:)
tatlım hayırlısı eyse o olsun inşallah...senin ve onun için hangisi iyi olacaksa...zaten istediğinde ve karar verdiğinde zamanı gelmiş demektir..geç olsun güç olmasın yağmırım:)
hehhhhhhhh bak işte neka güzel oldu şimdi evtt sadecacım ben himayeme yağmuru aldım sende violeti al böyle birbirine yakın olanlar paslaşmış olur ama ama saks bondum nolcek hiç bilemiyom o çok uzak çok:44::44::44:Canımmm Zeynep Ablam benim ,bildir ablam sen bana çünkü buradaki bazı arkadaşlar beni son sıralara bırakmaya çalışlıyorlar halbuki ben ekmeğimi ,pidei ,revanimi onlarla paylaşmaya hazırım. Ablacım aç sen şu cafeyi de kurtar bizi bu dertten yok mu zeki ağbimlerin eczanesnin yanında şöyle kiralık bir dükkan :)
oy kıyamam ben sanaaa....şekerim sen bana bi adres ver söz sana yapıp bırakcam...sen suadiye taraflarındaydın yanlış hatırlamıyosam..hatta yarın öğlen caddeye gidiyorum sen bana biyer söle ordan alırsın tatlım...kesinlikle son derece ciddiyim msg olarak atabilirsin nereye bırakmamı istiyosan canımcım:)
inşallah canım amin..unutmamışsın sizin oralı olduğunu maşallah ne hafıza var sendeöyle bi can yaktı ki 2,5 yıldır etkisini koruyor
ramazandan sonra kahvaltı sözü vardı unutmadıysa o bi fırsat olabilir:))
bence yolim sen enişteye damara göre şerbet ver..olmadı biz toplanıp isyan çıkartırız sen hiç canını sıkma..öylede böylede dediğini yapacak başka çaresi yok..
hiçte bilem bence senin gibi biri tarafından sevildinin farkında olmadığı için zavallı olan odur yağmurcum hem sen önce onu bir benimle tanıştır bakalım bakim seni hakediyormu bu salah oğlan
hiçte bilem bence senin gibi biri tarafından sevildinin farkında olmadığı için zavallı olan odur yağmurcum hem sen önce onu bir benimle tanıştır bakalım bakim seni hakediyormu bu salah oğlan
he iyi bari fındığı deneyeyim bende..acıbademi bende beğenmedim duruyo öleee bi işe yaramadı..ama tereyağ öylemi ekmeğe poğaçaya hoş bi koku veriyo:)muzun aroması baya baskın ben pastaya koymadan önce muzlu süt olarak içiyodum ama pastada baya güsel oldu...portakalı alırken senin gibi düşünmüştüm bende limonumsu gibi ama revani ve kekte süper oldu ama şeftaliyi tavsiye etmem canım...ben şimdi karamel ve fındıklısından denicem:)
Canımmm Zeynep Ablam benim ,bildir ablam sen bana çünkü buradaki bazı arkadaşlar beni son sıralara bırakmaya çalışlıyorlar halbuki ben ekmeğimi ,pidei ,revanimi onlarla paylaşmaya hazırım. Ablacım aç sen şu cafeyi de kurtar bizi bu dertten yok mu zeki ağbimlerin eczanesnin yanında şöyle kiralık bir dükkan :)
CANIM BENİM CİDDEN ZAHMET ETME ÇOK SAĞOL DÜŞÜNDÜĞÜN İÇİN AYRICA
amin canım inşallah.bencede geç olsun güç olmasın ama o benim olsun:78:
zeynep ablaaaaa baksana bizi kıskanıyolar bunlarda sevkiyat işine giriyo benden ispiyonlaması
HEHEHE EVT ÜMRANİYEDEN SONRA CADDEDE SEVKİYAT OLACAK :) CADDEDE BİR ECZANE TANIMLADIM BİLE HE BİRDE BİR MUHALEBİCİ VAR TANIDIK AMA O RAKİP OLURUZ DİYE SEVKİYATA YARDIMCI OLMAYABİLİR AA BİRDE KAZIM KULAN ÇARŞISINDA BİR KUYUMCU VAR TANIDĞIM ORASIDA SEVKİYAT YERİ OLABİLİR GÖRÜYORSUNUZ DİMİ ARKADAŞLAR CADDE EKİBİ AÇIK OYNUYOR AMA NE OLURSA OLSUN ZEYNEP ABLAM TÜKKAN AÇSIN BEN ORAYA GELİRİM
amin canım inşallah.bencede geç olsun güç olmasın ama o benim olsun:78:
zeynep ablaaaaa baksana bizi kıskanıyolar bunlarda sevkiyat işine giriyo benden ispiyonlaması
hehhhhhhhh bak işte neka güzel oldu şimdi evtt sadecacım ben himayeme yağmuru aldım sende violeti al böyle birbirine yakın olanlar paslaşmış olur ama ama saks bondum nolcek hiç bilemiyom o çok uzak çok:44::44::44:
evet bencede valla süper olcak...saks nerdeydi ben orayı kaçırmışım ist deilmi??
hehhhhhhhh bak işte neka güzel oldu şimdi evtt sadecacım ben himayeme yağmuru aldım sende violeti al böyle birbirine yakın olanlar paslaşmış olur ama ama saks bondum nolcek hiç bilemiyom o çok uzak çok:44::44::44:
CANIM BENİM CİDDEN ZAHMET ETME ÇOK SAĞOL DÜŞÜNDÜĞÜN İÇİN AYRICA
HEHEHE EVT ÜMRANİYEDEN SONRA CADDEDE SEVKİYAT OLACAK :) CADDEDE BİR ECZANE TANIMLADIM BİLE HE BİRDE BİR MUHALEBİCİ VAR TANIDIK AMA O RAKİP OLURUZ DİYE SEVKİYATA YARDIMCI OLMAYABİLİR AA BİRDE KAZIM KULAN ÇARŞISINDA BİR KUYUMCU VAR TANIDĞIM ORASIDA SEVKİYAT YERİ OLABİLİR GÖRÜYORSUNUZ DİMİ ARKADAŞLAR CADDE EKİBİ AÇIK OYNUYOR AMA NE OLURSA OLSUN ZEYNEP ABLAM TÜKKAN AÇSIN BEN ORAYA GELİRİM
aaaa çok heveslendim lütfennn...ne zahmeti tatlım yaa zaten yapıyorum...kazım kulandaki kuyumcunun adını ver sen bana:))yada neresi olursa sonuçta paket yapcam muhallebici ne bilcek içinde ne var :))vallahi billahi laf olsun die etmedim o teklifi..son derece samimiyim tatlım...hem yabancımıyız valla ben hepinizi acayip yakın hissediyorum kendimee..küserim bak
ya ben ya ben
öksüz kaldım benim kimsem yokk aç kaldımm
ya ben ya ben
öksüz kaldım benim kimsem yokk aç kaldımm
yav kızlar banada bir haller oldu demiyom emme hiççççççç elim kolum bişeye kalkmıyor ev işlee doluuuu dolu baryam geliyor ben otturiyyym ikide bir balkona çıkıyom yanda bir adam var anam bir iş yapıyor bir iş yapıyor anlatamam size ya onu gördükçe hepten deliriyom kilo desen aldı başını gitti 1.5 artıdayım regl olcam olamadım yani banada bişeyler oldu hoş bana olanlar olmuştu ya neyyyyyyyysee:90::90::90:
dabi dabi bende katılıyom sadecaya böle birinden birinin tanıdığı olunca iyi oluyor gitcen kuyumcu abi bana bir paket gelcekti geldimi geldi bitti işte bizim zeki abi gibi kaç yıllık dost eczacım abim bu paketi birazdan bir çıtır gelip alcak diyorum olay bitiyoraaaa çok heveslendim lütfennn...ne zahmeti tatlım yaa zaten yapıyorum...kazım kulandaki kuyumcunun adını ver sen bana:))yada neresi olursa sonuçta paket yapcam muhallebici ne bilcek içinde ne var :))vallahi billahi laf olsun die etmedim o teklifi..son derece samimiyim tatlım...hem yabancımıyız valla ben hepinizi acayip yakın hissediyorum kendimee..küserim bak
dabi dabi bende katılıyom sadecaya böle birinden birinin tanıdığı olunca iyi oluyor gitcen kuyumcu abi bana bir paket gelcekti geldimi geldi bitti işte bizim zeki abi gibi kaç yıllık dost eczacım abim bu paketi birazdan bir çıtır gelip alcak diyorum olay bitiyor
zaten sizin sevkiyat konusundayı deneyimlerinizden bizde bu yola çıktık:)) hem benimde tanıdık bi kuyumcum olur fenamııı...
yok be ablam nazar mazar değil ben zaten çok dertli bir hatunum bakmayın böle oldumaABLAAMMM SANA BİZİM NAZARIMIZ MI DEĞDİ YOKSATÜTÜ MAAŞALLAH SANA ÇOK ÜZÜLDÜM KIYAMAM
yok be ablam nazar mazar değil ben zaten çok dertli bir hatunum bakmayın böle olduma
dertliyim ruhuma hicranımı sardımda yine dırın dırın:44:
heralde kızzzıımmm siz yaparsınızda biz yapamayızmıııvioletcimle bizde gizemli gizemli konuşcaz artık burda birazda siz uğraşın sevkiyat nerde diee:))
evet bencede valla süper olcak...saks nerdeydi ben orayı kaçırmışım ist deilmi??
sakssım colombom tekirdağda sadecacım üj bej anca tatile gideriz sakscıma
yaaa sendemi hayırdır inşallah
bilmiyomki sadecam teşhiside koyamıyom kendime yani zaten tohtorda kendi haline bırakın didi :90::90::90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?