Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlarrr tıpmı oynuyoruz herkes sus pus oturuyo:) bende şimdi oturdum anca mutfağı toparladım...yarın sabah pişirmek üzere poğaça ve ekmek hamuru hazırladım...violetciğim adresi verirse sabah bide kek yapcam ohh hazırım sevkiyata:)

bende anca mıtfağa toparlayıp şimdi oturdum ama kismecikler yok o hamura bişey olmuyor deme sadeca dolaptamı saklıyosun

evet canım geçen sefer öle yapmıştım daha güsel pişti içi ekmeğin..akşamdan herşeyi karıştır at buzdolabına hemde katılaşıyo hamur şişiyo iyice yulaflar...poğaçayı ilk kes denedim bakalım sabaha nasıl olcak ...hemide pratik oluyo

Canlarım bugünkü menümü yazıyım.Bugün Dukan diyetimin 12.,seyir dönemimin ise 6. günüydü.Bugün saf protein+sebze günümdü.Bugün tartım kaçamaksız yaptığım diyetime direnemedi ve pes etti,200 gr da olsa inadı kırıldı Bugünkü menüm şöyleydi:
İFTAR:
*Yumurtalı haşlanmış semiz otu
*1 kase light yoğurtla yapılmış cacık
ARA ÖĞÜN:
*1 bardak light süt
*1 bardak light sütle yapılmış şekersiz nescafe
SAHURHenüz yemedim ama menü hazır)
*2 kaşık yulaf kepeği ile karıştırılmış 1 bardak light süt
*50 gr kavrulmuş yağsız kıyma
*1 kaşık lor
*Domates-salatalık
*******Magnezyum tabletimi içtim,20 dk kol-bacak-kalça egzersizlerimi yaptım,1.5 litre suyumu bitirdim ama sahura kadar 3.5'a tamamlıycam.Bugünü de hasarsız kapattım gibi

kıskançlık içimdeki şeytan yavrusunu çıkardı yağmırımm ya yoksa ben melek gibin kızım yaniii

oyy sadecam maşallah nazar değmesinsüpersin sen süper

canım mavişim benim yaa... teşekkür ederim canım işte yukarıdaki yazdıklarımdan dolayı yolitanız bu arada neşeli mode off durumunda. aramasın gözler o şimdi etkisiz eleman

arar seni o gözler
kalbimiz yoliyi özler
stresli günler geçiriyosun anlaşılan yolitam pek benim bildiğim konular değil ama örnek oldu bizlere de walla..ezdirme kendini yavruceylanım patron kimmiş göster kocana

canım tarif sayfamızdan faydalansana kızlar daha önce linkini de attı sana tatlıyı özlemene gerek bile kalmayacak

zevkler ne kadar farkediyo kızlar ben fındık aromasını sevmedim mesela keskin geldi,çikolata olanı da almayın gereksiz,tereyağ ise açtığında mis gibi kokuyo ama pişirdiklerimde aromasını farkedemedim hiç ama favorim çilek

oyy vuvuşkom eğleniyoz işte hep birlikte kız sen çakalsın haa taktiklere bak yazayım bunları bi kenara ilerde lazım olur belki

Son düzenleme:

Sevgili dukanist dostlarım, öhömm öhöömmm
Biliyorsunuz ki dukan tarifleri konusunda çok mağdurum,beceriksizim ve yapamıyorum.Yapabilenleri,yaptıklarını paylaşanları,yapılanlardan faydalananları deli gibi kıskanıyorum.Kıskançlığımı belgeleyen videolarımı başta inkar etsem de kabulleniyorum ve sebep olanları allaha havale ediyorum..
(bütün bu kısımlarda beyaz gömleğim,topuzum sürekli yukarı yukarı bakan ağlamaklı bi ifade ile dolu dolu gözlerim var masumiyetimi beyaz gömleğim ile simgeliyorum duyurulur)

Evvvveeeet bundan sonraki aşamada ise üzerimde parlak fuşyalar saksmavileri,dore bantlar en sevdiğim dansçı beyaz pantolonlu yaşar alptekinle 80ler müziği eşliğinde dans ederekten mutlu açıklamalarımı yapıyorum..

Dedim ki kızım saks nöliğğ saa bölee? sen ki diyetin başlarında takoz takoz ekmek niyetine poğoçamsı bişiler yapıyodun? tarifler üretip yazıyodun daha geçen gün tiramisu yapan sen değil misin? bi ekmek mi devirecek kız seni? kepeğin var,yumurtan var yoğurdun var püf noktaların var..eee ne duruyorsun? ekmek yapsanaaa ekmek yapsanaaa

zannetmeyin ki sadece ekmek yaptı bu eski mağdur şahsiyet? gittim silikon kalıp aldım bi güzel kakaolu kekimi yaptım,güççük güççük kalıplarıma döktüm pofidik pofidik çok tatlı oldular..zeynep ablanın hamburger ekmeğini yaptım yarabbim o ne lezzet yahu? daha önce de o tarifi yaptım ben ama böyle olmamıştı..püf noktalar cankurtarıcıymış a dostlar dediğiniz gibi bi süre beklettim öyle fırınladım sonuç enfes mi enfes kek desen onun muhteşemliğini tartışmıyorum,light dondurmamı buldum koyucam şimdi içine olacak sana dukan şelalesi,yarın da bi beyaz puding üzerine kakao olacak sana dukanmisu yalnız doğalsanın kepeği bambaşkaymış lezzet filan ru-sheime bin basar o kadar söylüyorum..

Rüştümü ispat ettim mutfakta başarıya eriştim a dostlar..İçimden masterchef çıktı desem yalan olmaz yanii içimdeki masterchefi bulmama yardımcı olan siz sevgili dostlarıma,tariflerin sahibesi gönüllerin kraliçesi zeynep ablama,püf noktalarda yardımcı olan dostlara gizli kahraman zeki abime çok çok teşekkürler

hojgeldin bea:)) sakcımmmm basın toplantısının olmazsa olmazı bide allah yazan kolye onuda tak:)))beyaz gömlek topuz sade makyaj bide kolye bunlarla yapman lazım canımcım:))[/QUOTE]

abe oşbulduk beaaa abe yediniz evimi beaaa (syy bunu biliyo musunuz ata demirerin gösterisinde vardı hanselle grateldeki cadı trakyalı olursa diye abe yediniz evimi beaaa)

sadecam kolye konusunda çok haklısın önemli bi detay o onu ihmal etmemeliyim mağduriyetimi daha bi göze sokar bölee

Yuhuuuuuuuuuuuu kuzucuklarım napıyosunuzzzzz , herkes nerde yaw , hala mı zeki muhabbeti var dün de vardı , reyting rekorları kırılacak yakında yaw.

allah seni napmasın deli kız:))heyt be kim tutar seni bundan sonra mastırım şefim:)valla sakcım canına tak etmiş olması sana bunları yaptırdıya valla helal olsunnn...yaw sonuçta kraliyet ailesine akşam yemeği hazırlamıyoruz allahın kepeğinden bişiler türetiyoruz:)korkcak bişi yok yanee...girin mutfağa içinizdeki şefleri harekete geçirin...saksın bu patlaması bizim yolumuza ışık tutsun...korkmayın en sonunda sizde beyaz gömleklerinizle çıkıp aklarsınız kendinizi:))

wallahi tak etti sadecam yaa...garip bi psikoloji bu dedim bu hafta renginar abla gibi katkısız bi diyet yapıcam yok yani sanki dukan tarifleri zararlı gibi bi gözüm dönüyo bi kaçamak yapasım geliyo iyisi mi dedim gir mutfağa yap temiz temiz pastanı ekmeğini bu mudur budur valla..bu doğalsanın tadına da bayıldım ben bu arada yaa çok güzel...
son olarak basın toplantıma o zaman ben başardım siz de başarabilirsiniz sözlerini eklerim bu lafının üzerine

Kuzum Berrinim ben napem o kadar çok zeki abi zeki abi deyip durdular ki, her taraftan zeki çıkar oldu, bende dedim ki o faldan çıksa çıksa zeki çıkar yaw bunun ucarı kacarı yok, her yol zeki abiye çıkar , dukancılar ilk hedefiniz zeki abi dir tam yol ileriiiiiiiii.

hojgeldin bea:)) sakcımmmm basın toplantısının olmazsa olmazı bide allah yazan kolye onuda tak:)))beyaz gömlek topuz sade makyaj bide kolye bunlarla yapman lazım canımcım:))

abe oşbulduk beaaa abe yediniz evimi beaaa (syy bunu biliyo musunuz ata demirerin gösterisinde vardı hanselle grateldeki cadı trakyalı olursa diye abe yediniz evimi beaaa)

sadecam kolye konusunda çok haklısın önemli bi detay o onu ihmal etmemeliyim mağduriyetimi daha bi göze sokar bölee[/QUOTE]

hahahaha bayııyorum ata demirere valla hatırladım canım sen deyince:))ay bide muğlalı şivesiyle kuzuların sessizliği vardı:))

nurcikc,m geceye sakscımın basın toplantısı damga vurdu...ama gasteci dukancı berrin yok ortalıklarda...yani şekerim zeki out saksın içinden çıkan dev mastırşef in

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…