hey allahım :)) uçuk kadınsın vesselam:))
kizlar limonlu asitli icecekten ictim 3-4 yudum..bi zarari olur mu dukana
bende anca mıtfağa toparlayıp şimdi oturdum ama kismecikler yok o hamura bişey olmuyor deme sadeca dolaptamı saklıyosun
yok canım gelmedi.tekrar dene istersen.
amma hazırcısınız arkadaş yaaatamam tamam hadi söylüyorum muhtarın ismiiiii hüsamettin çıtırsever
çok hain gördüm seni saksım noli sağa boleeee
içinden bi canavar silsilesi çıkmış gibi
kesinlikle doğru yerdesin ve doğru diyeti uygulayacaksınn..sonuç sahiden güseller güseli oluyo cnm benim tickera bak...ne kadar vermen gerekiyo bilmiyorum ama 8 ayda ben bu rakamlara ulaştım dukan diyeti sayesinde..ve nerdeyse 7-8 yılrdır yanına yaklaşamadığım rakamlar bunlar..sana kolaylıklar ve başarılar diliyorum hoşgeldin:)
keisnlikle gülümsecim katılıyorumm:)
şekerim sende bu istikrar olduktan sonra eminim ramazandan sonra daha güsel sonuçlar alacaksın...ramazanda bile gözün dönmüyosa kesinlikle başaracaksın..başarılar kolaylar cnm:)
hahaa yağmırım hırs bastı bizi napalım:)) ay bide hüsamettin çıkarma başımıza :))çıtırsevermişş
sevgili yolarkadaşlarım canım arkadaşlarımm sahiden inanamıyorum...hedefimin altına 100 gr da olasa düştümsizlere bu noktada tavsiyem bu diyet ne kadar fazla yersek o kadar güsel kilo verdiriyo...bu dönemde hiç kaçamak yapmıyorum ama çok fazla yiyorum yemeklerde...sadece yürüyüş tempom arttı normalde bantta 6.2 civarı yürüyodum şimdi 6.5 ve6.6 civarında 1 saat yürüyorum bide yokuş modu varya onu eklediim..ondanmıdır bilmiyorum ama geçenlerdede demiştim bariz bi biçimlenme ve incelme var die..gerçekten hayaldi gerçek oldu ve ben hala inanamıyorummm
canım mavişim benim yaa...teşekkür ederim canım işte yukarıdaki yazdıklarımdan dolayı yolitanız bu arada neşeli mode off durumunda. aramasın gözler o şimdi etkisiz eleman
saol canim yok pes etmicem. atagin bitmesine 2 gun kaldi. ben tatli asigi biriyim de sanirim ondan bu mutsuzlugum..diyete baslamadan 1 gun once yarim tepsi gullaci indirmistim midemebi 60 olsam bari. geriye kaldi 6.5 kg....
sen ne zamandir yapiosun ve kac kg verdin?
tatlım ben gurmenetten sipariş etmiştim...doğalsan yulaf kepeğini isterken...marketlerde bende görmedim vanilya limon badem dışında...ama çok başarılı arolamalı tavsiye ederim...ben portakal muz çilek tereyağı vanilyayı çok beğendim...şeftalide hayal kırıklığı yaşadım onu çok beğenmedim..bidahakine fındık isticem...jelatinide ordan istedim..bence sen bi gir siteye bak ordan toptan alırsın canım...fiyatlarına son derece makul
canım ben o kaa praya kıyamadım :) sadece fındık ve çilek aldım,fındığı baya beğendim..çilek ehh dedim..kötü değil ama..
portakal sanki limonla ikame olur gibi geliyor da tereyağ ve muzu da merak ediyorum aslında..bademi bir de..
bu dr.oetkerin acı bademi çok acı,hiç kullanamadım..ama tatlı badem güzel olur herhalde...
zeynep abla sen varyaa alemsin alem...bi sen bi saks çok güldürüyonuz beni...
yoliii önce duygu sömürüsü ve kırgınlık..yok olmadı ciddi ciddi yalvar..yok o da olmadı "tamam 1 gün kalıyoruz ama bundan sonra benden tek bir şey bile isteme,umrumda bile değil artık senin isteklerin " modu..kesin birinden biri başarılı oluyor,kendimden biliyorum
Canımmm Zeynep Ablam benim ,bildir ablam sen bana çünkü buradaki bazı arkadaşlar beni son sıralara bırakmaya çalışlıyorlar halbuki ben ekmeğimi ,pidei ,revanimi onlarla paylaşmaya hazırım. Ablacım aç sen şu cafeyi de kurtar bizi bu dertten yok mu zeki ağbimlerin eczanesnin yanında şöyle kiralık bir dükkan :)
yer tespit edildi,pusuya yatıldı,iş üstünde basmayı planlıyorum violetçim ama uyanıklar bu ara gitmiyolar eczaneye
mavişim bu iş takiple değil sulh yoluyla çözülcek bence Zeynep Abla açıklayacak bize herşeyi :))))
aşkkolsun sadeca ama benim cidden vaktimm yopk ve cidden beceremiyorummm
evt bende beceriksiz kategorisndenim arkadaşlar size söylüyorum kesinlikle dükkan açmalı zeynep abla ya da eczanenin içinde bir tezgah :)))
hayırlı olsun aramıza hoşgeldin kesin memnun kalacaksın
paylaşırız violetim neden olmasın zaten zeynep abla melek gibi kadın walla elcaazlarıyla bile besler o bizi
he iyi bari fındığı deneyeyim bende..acıbademi bende beğenmedim duruyo öleee bi işe yaramadı..ama tereyağ öylemi ekmeğe poğaçaya hoş bi koku veriyo:)muzun aroması baya baskın ben pastaya koymadan önce muzlu süt olarak içiyodum ama pastada baya güsel oldu...portakalı alırken senin gibi düşünmüştüm bende limonumsu gibi ama revani ve kekte süper oldu ama şeftaliyi tavsiye etmem canım...ben şimdi karamel ve fındıklısından denicem:)
tatlım hayırlısı eyse o olsun inşallah...senin ve onun için hangisi iyi olacaksa...zaten istediğinde ve karar verdiğinde zamanı gelmiş demektir..geç olsun güç olmasın yağmırım:)
Canımmm Zeynep Ablam benim ,bildir ablam sen bana çünkü buradaki bazı arkadaşlar beni son sıralara bırakmaya çalışlıyorlar halbuki ben ekmeğimi ,pidei ,revanimi onlarla paylaşmaya hazırım. Ablacım aç sen şu cafeyi de kurtar bizi bu dertten yok mu zeki ağbimlerin eczanesnin yanında şöyle kiralık bir dükkan :)
oy kıyamam ben sanaaa....şekerim sen bana bi adres ver söz sana yapıp bırakcam...sen suadiye taraflarındaydın yanlış hatırlamıyosam..hatta yarın öğlen caddeye gidiyorum sen bana biyer söle ordan alırsın tatlım...kesinlikle son derece ciddiyim msg olarak atabilirsin nereye bırakmamı istiyosan canımcım:)
baaak sen yeni bir işbirliği haben öksüz ben yetim ben garibim
he iyi bari fındığı deneyeyim bende..acıbademi bende beğenmedim duruyo öleee bi işe yaramadı..ama tereyağ öylemi ekmeğe poğaçaya hoş bi koku veriyo:)muzun aroması baya baskın ben pastaya koymadan önce muzlu süt olarak içiyodum ama pastada baya güsel oldu...portakalı alırken senin gibi düşünmüştüm bende limonumsu gibi ama revani ve kekte süper oldu ama şeftaliyi tavsiye etmem canım...ben şimdi karamel ve fındıklısından denicem:)
tatlım hayırlısı eyse o olsun inşallah...senin ve onun için hangisi iyi olacaksa...zaten istediğinde ve karar verdiğinde zamanı gelmiş demektir..geç olsun güç olmasın yağmırım:)
hehhhhhhhh bak işte neka güzel oldu şimdi evtt sadecacım ben himayeme yağmuru aldım sende violeti al böyle birbirine yakın olanlar paslaşmış olur ama ama saks bondum nolcek hiç bilemiyom o çok uzak çok:44::44::44:
ablam benim düşünmeniz yeter ben de kendi kendime yetecem artık.. az sonra bi basın toplantısı ile karşınızdayım beyaz gömleğimi giyip topuzumu yapıp mağdur ifademle bi basın toplantısı yapardım ama mağduriyetim son buldu saksmavisi gömleğim dore saç bandımla mı çıksam acaba?çok bomba açıklamalarım var size
heralde kızzzıımmm siz yaparsınızda biz yapamayızmıııvioletcimle bizde gizemli gizemli konuşcaz artık burda birazda siz uğraşın sevkiyat nerde diee:))
evet bencede valla süper olcak...saks nerdeydi ben orayı kaçırmışım ist deilmi??
tekirdağdayım ben canlar üjj bejj
eeee şimdi efenim sizler yani uzak olanlar bu durumda üvey evlat oluyonuz dırnahlarınızı kemirin
oyyyyy canım benim valla bak yoli çok ciddiyim bana aderes ver ben sana emencecik kargo yapayım hem daha sağlam olur dedektifler yakalayamaz beni o zaman
zeynep ablaa kargodaki akrabalarımla konuşur sevkiyatın yönünü değiştirtirim haaa
heralde kızzzıımmm siz yaparsınızda biz yapamayızmıııvioletcimle bizde gizemli gizemli konuşcaz artık burda birazda siz uğraşın sevkiyat nerde diee:))
sakssım colombom tekirdağda sadecacım üj bej anca tatile gideriz sakscıma
buyrun gelin canlarım her zaman beklerim
ooooooo tökülmeye başladılar saksbondum karameli sobeeeeee
geçmişten geliyorum ablamm ancak yetiştim
kıskançlık içimdeki şeytan yavrusunu çıkardı yağmırımm ya yoksa ben melek gibin kızım yaniii
oyy sadecam maşallah nazar değmesinsüpersin sen süper
arar seni o gözler
kalbimiz yoliyi özler
stresli günler geçiriyosun anlaşılan yolitam pek benim bildiğim konular değil ama örnek oldu bizlere de walla..ezdirme kendini yavruceylanım patron kimmiş göster kocana
canım tarif sayfamızdan faydalansana kızlar daha önce linkini de attı sana tatlıyı özlemene gerek bile kalmayacak
zevkler ne kadar farkediyo kızlar ben fındık aromasını sevmedim mesela keskin geldi,çikolata olanı da almayın gereksiz,tereyağ ise açtığında mis gibi kokuyo ama pişirdiklerimde aromasını farkedemedim hiç ama favorim çilek
oyy vuvuşkom eğleniyoz işte hep birliktekız sen çakalsın haa taktiklere bak yazayım bunları bi kenara ilerde lazım olur belki
paylaşırız violetim neden olmasın zaten zeynep abla melek gibi kadın walla elcaazlarıyla bile besler o bizi
baaak sen yeni bir işbirliği haben öksüz ben yetim ben garibim
ablam benim düşünmeniz yeter ben de kendi kendime yetecem artık.. az sonra bi basın toplantısı ile karşınızdayım beyaz gömleğimi giyip topuzumu yapıp mağdur ifademle bi basın toplantısı yapardım ama mağduriyetim son buldu saksmavisi gömleğim dore saç bandımla mı çıksam acaba?çok bomba açıklamalarım var size
tekirdağdayım ben canlar üjj bejj
zeynep ablaa kargodaki akrabalarımla konuşur sevkiyatın yönünü değiştirtirim haaa
buyrun gelin canlarım her zaman beklerim
geçmişten geliyorum ablamm ancak yetiştim
hojgeldin bea:)) sakcımmmm basın toplantısının olmazsa olmazı bide allah yazan kolye onuda tak:)))beyaz gömlek topuz sade makyaj bide kolye bunlarla yapman lazım canımcım:))
Sevgili dukanist dostlarım, öhömm öhöömmm
Biliyorsunuz ki dukan tarifleri konusunda çok mağdurum,beceriksizim ve yapamıyorum.Yapabilenleri,yaptıklarını paylaşanları,yapılanlardan faydalananları deli gibi kıskanıyorum.Kıskançlığımı belgeleyen videolarımı başta inkar etsem de kabulleniyorum ve sebep olanları allaha havale ediyorum..
(bütün bu kısımlarda beyaz gömleğim,topuzum sürekli yukarı yukarı bakan ağlamaklı bi ifade ile dolu dolu gözlerim varmasumiyetimi beyaz gömleğim ile simgeliyorum duyurulur)
Evvvveeeet bundan sonraki aşamada ise üzerimde parlak fuşyalar saksmavileri,dore bantlar en sevdiğim dansçı beyaz pantolonlu yaşar alptekinle 80ler müziği eşliğinde dans ederekten mutlu açıklamalarımı yapıyorum..
Dedim ki kızım saks nöliğğ saa bölee? sen ki diyetin başlarında takoz takoz ekmek niyetine poğoçamsı bişiler yapıyodun? tarifler üretip yazıyodun daha geçen gün tiramisu yapan sen değil misin? bi ekmek mi devirecek kız seni? kepeğin var,yumurtan var yoğurdun var püf noktaların var..eee ne duruyorsun? ekmek yapsanaaa ekmek yapsanaaa
zannetmeyin ki sadece ekmek yaptı bu eski mağdur şahsiyet? gittim silikon kalıp aldım bi güzel kakaolu kekimi yaptım,güççük güççük kalıplarıma döktüm pofidik pofidik çok tatlı oldular..zeynep ablanın hamburger ekmeğini yaptım yarabbim o ne lezzet yahu? daha önce de o tarifi yaptım ben ama böyle olmamıştı..püf noktalar cankurtarıcıymış a dostlar dediğiniz gibi bi süre beklettim öyle fırınladım sonuç enfes mi enfeskek desen onun muhteşemliğini tartışmıyorum,light dondurmamı buldum koyucam şimdi içine olacak sana dukan şelalesi,yarın da bi beyaz puding üzerine kakao olacak sana dukanmisu yalnız doğalsanın kepeği bambaşkaymış lezzet filan ru-sheime bin basar o kadar söylüyorum..
Rüştümü ispat ettim mutfakta başarıya eriştim a dostlar..İçimden masterchef çıktı desem yalan olmaz yaniiiçimdeki masterchefi bulmama yardımcı olan siz sevgili dostlarıma,tariflerin sahibesi gönüllerin kraliçesi zeynep ablama,püf noktalarda yardımcı olan dostlara gizli kahraman zeki abime çok çok teşekkürler
Yuhuuuuuuuuuuuu kuzucuklarım napıyosunuzzzzz , herkes nerde yaw , hala mı zeki muhabbeti var dün de vardı , reyting rekorları kırılacak yakında yaw.
allah seni napmasın deli kız:))heyt be kim tutar seni bundan sonra mastırım şefim:)valla sakcım canına tak etmiş olması sana bunları yaptırdıya valla helal olsunnn...yaw sonuçta kraliyet ailesine akşam yemeği hazırlamıyoruz allahın kepeğinden bişiler türetiyoruz:)korkcak bişi yok yanee...girin mutfağa içinizdeki şefleri harekete geçirin...saksın bu patlaması bizim yolumuza ışık tutsun ...korkmayın en sonunda sizde beyaz gömleklerinizle çıkıp aklarsınız kendinizi:))
GÜNÜN MANŞETLERİ
1)efenim sabah araştırdım yağmırımın falındaki esmer erkeği zeki bey sanıp faldan çıkaran nurcik aplamızmış delilleriyle sunuyorum efem.
2)yağmırın kalan falı öğlen gazetesine manşetlerde
3)bugün Türkiye de açık ve güneşli bir hava hakim
4)zeynep abla zeki abiyi fallara karıştırdığını öğrenip Nurcik ablayı ceza olarak leslie ile 2 saat yürüyüşe zorladım efenim
5)dün yıldönümleri evlilik yıldönümü zannedilen beberongo gizlice dukanist bayanlar baskısıyla bilinmeyen bir kişi ile evlendirildi(Allah ım korusun şaka tabi sevdiceğiyle ömür boyu mutlulukları daim olsun)
6)dün tartıda 53leri gören berrin bugün 300 gr almış durumdametabolizması iyice sapıtan eli oklavalımız metasına bayram sonu bir oklava yapıştırmayı planladığını açıklaadı
GELİŞMELERLE TEKRAR KARŞINIZDA OLACAĞIZ EFENİM.DUKAN TV İYİ GÜNLER DİLER
hojgeldin bea:)) sakcımmmm basın toplantısının olmazsa olmazı bide allah yazan kolye onuda tak:)))beyaz gömlek topuz sade makyaj bide kolye bunlarla yapman lazım canımcım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?