Sevgili dukanist dostlarım, öhömm öhöömmm
Biliyorsunuz ki dukan tarifleri konusunda çok mağdurum,beceriksizim ve yapamıyorum.Yapabilenleri,yaptıklarını paylaşanları,yapılanlardan faydalananları deli gibi kıskanıyorum.Kıskançlığımı belgeleyen videolarımı başta inkar etsem de kabulleniyorum ve sebep olanları allaha havale ediyorum..
(bütün bu kısımlarda beyaz gömleğim,topuzum sürekli yukarı yukarı bakan ağlamaklı bi ifade ile dolu dolu gözlerim varmasumiyetimi beyaz gömleğim ile simgeliyorum duyurulur)
Evvvveeeet bundan sonraki aşamada ise üzerimde parlak fuşyalar saksmavileri,dore bantlar en sevdiğim dansçı beyaz pantolonlu yaşar alptekinle 80ler müziği eşliğinde dans ederekten mutlu açıklamalarımı yapıyorum..
Dedim ki kızım saks nöliğğ saa bölee? sen ki diyetin başlarında takoz takoz ekmek niyetine poğoçamsı bişiler yapıyodun? tarifler üretip yazıyodun daha geçen gün tiramisu yapan sen değil misin? bi ekmek mi devirecek kız seni? kepeğin var,yumurtan var yoğurdun var püf noktaların var..eee ne duruyorsun? ekmek yapsanaaa ekmek yapsanaaa
zannetmeyin ki sadece ekmek yaptı bu eski mağdur şahsiyet? gittim silikon kalıp aldım bi güzel kakaolu kekimi yaptım,güççük güççük kalıplarıma döktüm pofidik pofidik çok tatlı oldular..zeynep ablanın hamburger ekmeğini yaptım yarabbim o ne lezzet yahu? daha önce de o tarifi yaptım ben ama böyle olmamıştı..püf noktalar cankurtarıcıymış a dostlar dediğiniz gibi bi süre beklettim öyle fırınladım sonuç enfes mi enfeskek desen onun muhteşemliğini tartışmıyorum,light dondurmamı buldum koyucam şimdi içine olacak sana dukan şelalesi,yarın da bi beyaz puding üzerine kakao olacak sana dukanmisu yalnız doğalsanın kepeği bambaşkaymış lezzet filan ru-sheime bin basar o kadar söylüyorum..
Rüştümü ispat ettim mutfakta başarıya eriştim a dostlar..İçimden masterchef çıktı desem yalan olmaz yaniiiçimdeki masterchefi bulmama yardımcı olan siz sevgili dostlarıma,tariflerin sahibesi gönüllerin kraliçesi zeynep ablama,püf noktalarda yardımcı olan dostlara gizli kahraman zeki abime çok çok teşekkürler
ya ama haksızlık buuuu, gece eşim yoktu sizle takılayım dedim, tek başıma durdum durdum, elektrikler kesildi, sonra coşmuşsunuzzzzzzzzzz...bananeee yaaa
kıyamam sana ben cinom.yine coşarız sen merak etme
Bravo Berrincim, takip edemeyenlere de kapsül şeklinde vermiş oluyosun son haberleri)
Benim bir süredir keyfim yok. Kilomda da değişiklik yok. Ben beceremedim bu diyeti. Ama şeker , un pasta makarna , yağ ,ekmek hayatımda yok. Sebze ,salata yoğurt ton baliği ve az tavukla devam ediyorum. Umuyorum ve inanıyorum ki bu şekilde de ( ağır da olsa ) verilebilir.
Doğum günlerinizi , özel günlerinizi, faldan çıkan yeni adayları hepsini kutluyorum.... Yazışmalarınıza bayılıyorum, tariflerinizde Türk kadınınn yoktan var etme çabalarını görüyorum ve hepinizi çok seviyorum.-)))
kızzzzzzzzz moralimi nasıl düzellttin hemen... Canım buralardayım da acık keyfim yok bitanem.... Ama sıkı PANPİŞİNİZİM bilgilerinize.... Saol canım
elettracım özlüyoruz seni nolur bırakma kendını .bak benım de gram gram gıdıo.hatta çoğu zaman + lardaym.nolur bizi ve diyeti bırakma.bayram sonu silkelen ve kendıne gel.kaldığın yerden tam gaz devam et.seviyoruz seni
Evet Elettracım , Berrinin tüm söylediklerine canı gönülden bende katılıyorum kimi zaman takılıyor ben bir bucuk ay takıldım 65, 64 kiloda sonra tekrar inmeye başladı benim 63 ü gördüm, 62 yi gördüm tekrar 63 oldum vücut bir yerde direnmeye başlıyor o direnci kırması bazen zor olabiliyor ama sen dayan bir yerden sonra mutlaka kırılacak bunun senin başarıp başaramamanla bir ilgisi yok sadece vücudunun direnç gösterdiği bir nokta sadece , ben biliyorum ki ben bu diyeti yaptığım müddetce mutlaka vermeye devam edeceğim onun için hiç kendimide moralimide bozmuyorum, arada kaçamak mı yapıyorum, arada deliler gibi yemek mi yiyorum hiç bozmuyorum gene kaldığım yerden devam ediyorum ne acelem var deymi kih kih
oooooooo saksım colombom tebrik ederim efenim maşaaallh diyorum sana valla helal olsun bak nede güzel şeyler yapmışsın afiyet olsun canım azmin elinden ne kurtulurki ama hakikaten kepektende çok şey farkediyor ruşeymden bir halt olmuyor olsada yenmiyorSevgili dukanist dostlarım, öhömm öhöömmm
Biliyorsunuz ki dukan tarifleri konusunda çok mağdurum,beceriksizim ve yapamıyorum.Yapabilenleri,yaptıklarını paylaşanları,yapılanlardan faydalananları deli gibi kıskanıyorum.Kıskançlığımı belgeleyen videolarımı başta inkar etsem de kabulleniyorum ve sebep olanları allaha havale ediyorum..
(bütün bu kısımlarda beyaz gömleğim,topuzum sürekli yukarı yukarı bakan ağlamaklı bi ifade ile dolu dolu gözlerim varmasumiyetimi beyaz gömleğim ile simgeliyorum duyurulur)
Evvvveeeet bundan sonraki aşamada ise üzerimde parlak fuşyalar saksmavileri,dore bantlar en sevdiğim dansçı beyaz pantolonlu yaşar alptekinle 80ler müziği eşliğinde dans ederekten mutlu açıklamalarımı yapıyorum..
Dedim ki kızım saks nöliğğ saa bölee? sen ki diyetin başlarında takoz takoz ekmek niyetine poğoçamsı bişiler yapıyodun? tarifler üretip yazıyodun daha geçen gün tiramisu yapan sen değil misin? bi ekmek mi devirecek kız seni? kepeğin var,yumurtan var yoğurdun var püf noktaların var..eee ne duruyorsun? ekmek yapsanaaa ekmek yapsanaaa
zannetmeyin ki sadece ekmek yaptı bu eski mağdur şahsiyet? gittim silikon kalıp aldım bi güzel kakaolu kekimi yaptım,güççük güççük kalıplarıma döktüm pofidik pofidik çok tatlı oldular..zeynep ablanın hamburger ekmeğini yaptım yarabbim o ne lezzet yahu? daha önce de o tarifi yaptım ben ama böyle olmamıştı..püf noktalar cankurtarıcıymış a dostlar dediğiniz gibi bi süre beklettim öyle fırınladım sonuç enfes mi enfeskek desen onun muhteşemliğini tartışmıyorum,light dondurmamı buldum koyucam şimdi içine olacak sana dukan şelalesi,yarın da bi beyaz puding üzerine kakao olacak sana dukanmisu yalnız doğalsanın kepeği bambaşkaymış lezzet filan ru-sheime bin basar o kadar söylüyorum..
Rüştümü ispat ettim mutfakta başarıya eriştim a dostlar..İçimden masterchef çıktı desem yalan olmaz yaniiiçimdeki masterchefi bulmama yardımcı olan siz sevgili dostlarıma,tariflerin sahibesi gönüllerin kraliçesi zeynep ablama,püf noktalarda yardımcı olan dostlara gizli kahraman zeki abime çok çok teşekkürler
Nurcikim ablam benim teşekkür ederim.
Ben teşekkür ederim canım burada olduğunuz için, sevginizi paylaştığınız için, Yürekleriniz sıkıntı yüzü görmesin, sebat ettikce eninde sonunda bu kilolar gidecek yeter ki acele ve sabırsızlık göstermeyelim, bakın ne güzel buradayız, hep beraberiz, paylaşıyoruz, yardımcı oluyoruz sevgimizi, neşemizi, sıkıntılarımızı, üzüntülerimizi, birbirimize yeri geliyor anne, yeri geliyor kardeş oluyoruz, acele etmeyelim, sabırsızlık göstermeyelim, burada hep beraber olmanın ve diyetin ve de tariflerin tadını çıkara çıkara yolumuza devam edelim, kaçamak tabiki yapacağız insanız onlarda olacak kendimizi suçlamayalım çünki kaldığımız yerden hiç kaçamak yapmamışız gibi devam ettiğimizde kilolar gene kaldığı yerden pıtır pıtır gitmeye devam ediyorlar , takıldığımız yerlerde azim ettik mi ne kadar kaçamakta yapsak bir yerden sonra vüücut direnci bırakınca onlarda inmeye başlıyor yani bizim başarısızlık gibi bir şansımız yok söz konusu dukan olduktan sonra, yani istesekte başarısız olamayız bu diyette kuzucuklarım.
Herkese iyi geceler diliyorummmmmm Öpücükler.
Bayanlar size ne desem bilmiyorum.. Gerçekten harikasınız..
Şurada 2 ayda ailem oldunuz resmen. Sizi okurken sanki ablamdan, kuzenimden, kardeşimden falan bahsediyormuşum gibi ifadeler kullanıyorum.
2 ayda 27 tane kitap analizi yapıp ortaya yepyeni bir kitap çıkarmam gerekirken annem misafirlerden eksik etmiyor evi.. Dolayısıyla ödev ilerlemiyor.
Ama yıldönümümüzü kutlayan herkese ama herkese teşekkür ediyorum :)))
evlendirmişler ayol beni ahahaha benim daha çoook yolum var o mertebeye canlarım, sadece sevgilikuşluk yıldönümüydü bu
inşallah o günleri de görürüz, iyi dileklerinizi için hepinize teşekkür ederim
Ya bu zeynep abla ve saks öldürücekler beni..
Berrinim seni de gördüm sevgi pıtırcığım benim, yeni kilon hayırlı olsun; haydi halaya o zaman
yolandam; sana sayfalaaaarca yazı yazmak istedim. Tecrübeli dukanistler sana zaten söylenebilecek çoğu şeyleri söylemişler. Benim de ablam aynı sorunları yaşıyor hemen hemen.. O nedenle ağırlığını koyman gerektiği konusunda diğer arkadaşlarla hem fikir olduğumu söyleyebiliyorum sadece. Canımızsın sen bizim, her şeyin üstesinden gelirsin maşallah. Yeter ki iste :))
hep destek tam destek her zaman yanındayız, şikeye de okey zafere giden yolda her türlü şike mübahtır
sadeca ablaaaa!!! Tebrik ediyorum seniii!!!
idolümüzsün, inşallah eylül 1e kadar 71.5-71.0 gibi bir şey görürsün :)))
canlarım yeni gelen arkadaşlara başarılar dileyerek, unuttuğum bir şey varsa affedin diyorum.
Sizleri tahmininizden de çok seviyorum.. Hepinizi öpüyorum.. Beni hep sevin tamam mı?
vuvuşkomun da dediği gibi elimden geldiğince takip ediyorum sizleri, geçmişi biriktirmeden bi göz atıp çıkmaya gayret ediyorum, nasıl da güzel demiş hihi hakikaten ismimin geçtiğini gördüğüm anda gözlerim büüle açılıyo kocaman; hemen pır pır atıo kalbim hihihihi
öhöm değerli mutlu hocam, yağmurum, modern-sanal kayınvalidem sadeca ablam :), zeynep ablam, ggirly, nurcik ablam, yolandam ve tabii ki yasommm, bana cevap yazdığında gözlerimi belerten vuvuşkom, çılgın hatun saksmavişim, güzeller güzeli cinom, taze gelinimiz goldenvenusum, sevgi pıtırcığı berrinim, doktorum vagusum, özgül ablam, dentistim, yıldönümümüzü kutlayan gulnur ve fguler :), sakaleyn ablam,bayanfiyona, yeni geldikleri için aşina olmadığım ve bu yüzden beni affedeceklerini düşündüğüm tüm dukancılar.. Ailem gibi olduğunuz ve beni sevip bağrınıza bastığınız, aynı zamanda beni bu geveze ve bilmiş halimle kabul ettiğiniz için teşekkür ederim :)))
şimdi uyumaya gidiyorum ama untmayın dukancılar tecrübeyle sabittir, düzenli uyku yoksa kilo kaybı da yok :)))
hepiniz tatlı rüyalar görün umarım ve eksilerle kalıınn..
-olacak o kadar'dan alıntıdır-
beni özleyin anacım. baaaaaaaayyy!
günaydın bende maalesef artılarla döndüm çenemi tutamadım ama napim tatilde yılda biekez oluyor şimdi baştan başlıycam 5+5 le bugünden itibaren geçmişi okumayı bitiremedim şuan 1990dayım akşam devam ederim kilo veren herkezi tebrik ederim veremeyen benim gibi artılarda olanlarada durmak yok hepberaber yola devam
Sadeca oncelikle sana kolaylik diliyor ve iyi haberlerini bekliyoruz.
Gunaydin herkesee gunaydiin guzel bir gun olsun insallah..dun gece yazilan herbiseyi okudum cok guldum yahu..kizlar sahanesiniz..
Sizlere bir malumatim var..bunlarin olacagini biliyordum ama ister istemez moral bozuluyor..22 agustosta 87.5e dusen ben,dun gun boyu ac kaldim..sonra isyerinde dukan yapan bi arkadasimin yanlis bi fikrine uyup aksam eve giderken pilic sosis aldim ve 1 domates 1 kasiik salca ile pisirip 350 gr sosisi 2 defada afiyetle yediim..bu sabah tartide 88.9u gordum...reglime tam 6 gun kaldi ayrica simdiden odem olurmu ki? Ve birde bu yetmezmis gibi circir olduuum...kendime cok kiziyorum hersey guzel gidiyordu ve 87.5u gordukten sonra offf yaaa cidden gozlerim doldu tartidan inerken ve aglamamak icin zor tuttum kendimi..suanda zaten isyerinde bes karis suratla oturuyorum..basaramamaktan cok korkuyorum,bugune kadar cok kez basarisiz diyetlerim oldu ama ilk kez bu kdr sure dogru duzgun bisiler yapabildim...ben bu kiloda olmak istemiyorum,ben basarmak istiyorum...ben artik bir daha asla 80li 90li kglari gormek,insanlarin kilomla ilgili yorumlarina daha fazla maruz kalmak istemiyorum... en pilic sosis aldim ve 1 domates 1 kasiik salca ile pisirip 350 gr sosisi 2 defada afiyetle yediim..bu sabah tartide 88.9u gordum...reglime tam 6 gun kaldi ayrica simdiden odem olurmu ki? Ve birde bu yetmezmis gibi circir olduuum...kendime cok kiziyorum hersey guzel gidiyordu ve 87.5u gordukten sonra offf yaaa cidden gozlerim doldu tartidan inerken ve aglamamak icin zor tuttum kendimi..suanda zaten isyerinde bes karis suratla oturuyorum..basaramamaktan cok korkuyorum,bugune kadar cok kez basarisiz diyetlerim oldu ama ilk kez bu kdr sure dogru duzgun bisiler yapabildim...ben bu kiloda olmak istemiyorum,ben basarmak istiyorum...ben artik bir daha asla 80li 90li kglari gormek,insanlarin kilomla ilgili yorumlarina daha fazla maruz kalmak istemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?