Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ay mastercheflerin en güzeli , anam benim cicik çocuğum sen ne biçim bi patlama yaşamışsın şok oldum, yapmadığın şey kalmamış her bişeyi yapıvermisin, afiyet bal şeker olsun, sen bu yaratıcılıkla şimcik bize ne gücel yeni yeni tarifler yaratırsın benim yaratıcı kuzummmmmmmm

elettracım özlüyoruz seni nolur bırakma kendını .bak benım de gram gram gıdıo.hatta çoğu zaman + lardaym.nolur bizi ve diyeti bırakma.bayram sonu silkelen ve kendıne gel.kaldığın yerden tam gaz devam et.seviyoruz seni

Evet Elettracım , Berrinin tüm söylediklerine canı gönülden bende katılıyorum kimi zaman takılıyor ben bir bucuk ay takıldım 65, 64 kiloda sonra tekrar inmeye başladı benim 63 ü gördüm, 62 yi gördüm tekrar 63 oldum vücut bir yerde direnmeye başlıyor o direnci kırması bazen zor olabiliyor ama sen dayan bir yerden sonra mutlaka kırılacak bunun senin başarıp başaramamanla bir ilgisi yok sadece vücudunun direnç gösterdiği bir nokta sadece , ben biliyorum ki ben bu diyeti yaptığım müddetce mutlaka vermeye devam edeceğim onun için hiç kendimide moralimide bozmuyorum, arada kaçamak mı yapıyorum, arada deliler gibi yemek mi yiyorum hiç bozmuyorum gene kaldığım yerden devam ediyorum ne acelem var deymi kih kih

Nurcikim ablam benim teşekkür ederim.

oooooooo saksım colombom tebrik ederim efenim maşaaallh diyorum sana valla helal olsun bak nede güzel şeyler yapmışsın afiyet olsun canım azmin elinden ne kurtulurki ama hakikaten kepektende çok şey farkediyor ruşeymden bir halt olmuyor olsada yenmiyor

Pazar ve pazartesi yaptığım bir sürü kaçamağın bedeli + 2 kg
yapacak bir şey yok bu saatten sonra.Bakalım 3 gün spor ve saf proyla + larımı vereceğimi umuyorum

Ben teşekkür ederim canım burada olduğunuz için, sevginizi paylaştığınız için, Yürekleriniz sıkıntı yüzü görmesin, sebat ettikce eninde sonunda bu kilolar gidecek yeter ki acele ve sabırsızlık göstermeyelim, bakın ne güzel buradayız, hep beraberiz, paylaşıyoruz, yardımcı oluyoruz sevgimizi, neşemizi, sıkıntılarımızı, üzüntülerimizi, birbirimize yeri geliyor anne, yeri geliyor kardeş oluyoruz, acele etmeyelim, sabırsızlık göstermeyelim, burada hep beraber olmanın ve diyetin ve de tariflerin tadını çıkara çıkara yolumuza devam edelim, kaçamak tabiki yapacağız insanız onlarda olacak kendimizi suçlamayalım çünki kaldığımız yerden hiç kaçamak yapmamışız gibi devam ettiğimizde kilolar gene kaldığı yerden pıtır pıtır gitmeye devam ediyorlar , takıldığımız yerlerde azim ettik mi ne kadar kaçamakta yapsak bir yerden sonra vüücut direnci bırakınca onlarda inmeye başlıyor yani bizim başarısızlık gibi bir şansımız yok söz konusu dukan olduktan sonra, yani istesekte başarısız olamayız bu diyette kuzucuklarım.

Herkese iyi geceler diliyorummmmmm Öpücükler.

Nurcikim ablam benim teşekkür ederim.

Kendimeeeee sebzeli Dukan Pizzası yaptımmm
Eki Görüntüle 246112 Eki Görüntüle 246113
Önce 2 kaşık yulaf kepeği,2 kaşık yoğurt,1 yumurta ve 1 paket ton balığını yoğurarak hamurunu yaptım.O kızarınca 175 derecede;üzerine yağsız lor,domates,biber,soğan ve sarımsak ekledim.Protein+sebze günümde olduğum için hepsi serbestti.Veeee,ortaya bu görüntü çıktı
Eki Görüntüle 246114 Eki Görüntüle 246115 Tattım,enfes Şiddetle tüm dukanistlere tavsiye ederim

Son düzenleme:
Bayanlar size ne desem bilmiyorum.. Gerçekten harikasınız..
Şurada 2 ayda ailem oldunuz resmen. Sizi okurken sanki ablamdan, kuzenimden, kardeşimden falan bahsediyormuşum gibi ifadeler kullanıyorum.
2 ayda 27 tane kitap analizi yapıp ortaya yepyeni bir kitap çıkarmam gerekirken annem misafirlerden eksik etmiyor evi.. Dolayısıyla ödev ilerlemiyor.

Ama yıldönümümüzü kutlayan herkese ama herkese teşekkür ediyorum :)))
evlendirmişler ayol beni ahahaha benim daha çoook yolum var o mertebeye canlarım, sadece sevgilikuşluk yıldönümüydü bu
inşallah o günleri de görürüz, iyi dileklerinizi için hepinize teşekkür ederim

Ya bu zeynep abla ve saks öldürücekler beni..
Berrinim seni de gördüm sevgi pıtırcığım benim, yeni kilon hayırlı olsun; haydi halaya o zaman

yolandam; sana sayfalaaaarca yazı yazmak istedim. Tecrübeli dukanistler sana zaten söylenebilecek çoğu şeyleri söylemişler. Benim de ablam aynı sorunları yaşıyor hemen hemen.. O nedenle ağırlığını koyman gerektiği konusunda diğer arkadaşlarla hem fikir olduğumu söyleyebiliyorum sadece. Canımızsın sen bizim, her şeyin üstesinden gelirsin maşallah. Yeter ki iste :))
hep destek tam destek her zaman yanındayız, şikeye de okey zafere giden yolda her türlü şike mübahtır

sadeca ablaaaa!!! Tebrik ediyorum seniii!!!
idolümüzsün, inşallah eylül 1e kadar 71.5-71.0 gibi bir şey görürsün :)))

canlarım yeni gelen arkadaşlara başarılar dileyerek, unuttuğum bir şey varsa affedin diyorum.
Sizleri tahmininizden de çok seviyorum.. Hepinizi öpüyorum.. Beni hep sevin tamam mı?
vuvuşkomun da dediği gibi elimden geldiğince takip ediyorum sizleri, geçmişi biriktirmeden bi göz atıp çıkmaya gayret ediyorum, nasıl da güzel demiş hihi hakikaten ismimin geçtiğini gördüğüm anda gözlerim büüle açılıyo kocaman; hemen pır pır atıo kalbim hihihihi
öhöm değerli mutlu hocam, yağmurum, modern-sanal kayınvalidem sadeca ablam :), zeynep ablam, ggirly, nurcik ablam, yolandam ve tabii ki yasommm, bana cevap yazdığında gözlerimi belerten vuvuşkom, çılgın hatun saksmavişim, güzeller güzeli cinom, taze gelinimiz goldenvenusum, sevgi pıtırcığı berrinim, doktorum vagusum, özgül ablam, dentistim, yıldönümümüzü kutlayan gulnur ve fguler :), sakaleyn ablam,bayanfiyona, yeni geldikleri için aşina olmadığım ve bu yüzden beni affedeceklerini düşündüğüm tüm dukancılar.. Ailem gibi olduğunuz ve beni sevip bağrınıza bastığınız, aynı zamanda beni bu geveze ve bilmiş halimle kabul ettiğiniz için teşekkür ederim :)))
şimdi uyumaya gidiyorum ama untmayın dukancılar tecrübeyle sabittir, düzenli uyku yoksa kilo kaybı da yok :)))
hepiniz tatlı rüyalar görün umarım ve eksilerle kalıınn..
-olacak o kadar'dan alıntıdır-
beni özleyin anacım. baaaaaaaayyy!

ne kadar güsel yazmışsın nurcum...böyle tane tane çok teşekkürler..hep birlikte başarıcaz inşallah dediğin gibi..

canım benim resmen duygulandım sabah sabah... küçük yaşına rağmen ne kadar büyük yürekli bi kızsın...anneni ve babanı kutluyorum gerçekten bu zamanda böyle olgun düşüncelere sahip bi evlat sanırım zor...ama delisinde aynı zamanda:)) ama bu ikisinin aynı bünyede bulunması çok güsel tek deli yada tek mantıklı olgun olsaydın sıkıcı olabilirdi:)) (deliyi çılgın anlamında söledim) seni çok iyi anlıyorum bende sizlere karşı o duyguları besliyorum bebişim..

seni sahiden çooook özlüyoruz ama ödev uğruna sesimiz çıkmıyo...kendine iyi bak canım..arada sana gönderme yaparsakta aklın burda kalmasın tamammı?

herkese günaydın canlarımmm...umarım herkes iyidir...ben bu sabah aynı kiloda kalktım ama buna çok sevindim çünkü ani kilo düşüşünün ardından genelde bikaç yüz gr fazla çıkardım genelde..demekki sahiden 72 nin altına inmişim:) hepinize çok güsel birgün diliyorumm..bu arada ben bugün check-up a gidiyorum ..pazarteside tüm tahlillerim yapılacak...özellikle seyir döneminin bitimine denk getirdim bakalım sonuçlarım ne çıkıcak...dukana başlamadan önce yaptırmamıştım ama genel olarak sorunumu bildiğimden kıyaslama yapabilirim...kandaki yağ oranı ve kollestrol yüksekti bende...onun dışında bişi yoktu merakla bekliyorum sonucu ve illaki sizlerle hemen paylaşıcam:)

günaydın bende maalesef artılarla döndüm çenemi tutamadım ama napim tatilde yılda biekez oluyor şimdi baştan başlıycam 5+5 le bugünden itibaren geçmişi okumayı bitiremedim şuan 1990dayım akşam devam ederim kilo veren herkezi tebrik ederim veremeyen benim gibi artılarda olanlarada durmak yok hepberaber yola devam

Sadeca oncelikle sana kolaylik diliyor ve iyi haberlerini bekliyoruz.
Gunaydin herkesee gunaydiin guzel bir gun olsun insallah..dun gece yazilan herbiseyi okudum cok guldum yahu..kizlar sahanesiniz..
Sizlere bir malumatim var..bunlarin olacagini biliyordum ama ister istemez moral bozuluyor..22 agustosta 87.5e dusen ben,dun gun boyu ac kaldim..sonra isyerinde dukan yapan bi arkadasimin yanlis bi fikrine uyup aksam eve giderken pilic sosis aldim ve 1 domates 1 kasiik salca ile pisirip 350 gr sosisi 2 defada afiyetle yediim..bu sabah tartide 88.9u gordum...reglime tam 6 gun kaldi ayrica simdiden odem olurmu ki? Ve birde bu yetmezmis gibi circir olduuum...kendime cok kiziyorum hersey guzel gidiyordu ve 87.5u gordukten sonra offf yaaa cidden gozlerim doldu tartidan inerken ve aglamamak icin zor tuttum kendimi..suanda zaten isyerinde bes karis suratla oturuyorum..basaramamaktan cok korkuyorum,bugune kadar cok kez basarisiz diyetlerim oldu ama ilk kez bu kdr sure dogru duzgun bisiler yapabildim...ben bu kiloda olmak istemiyorum,ben basarmak istiyorum...ben artik bir daha asla 80li 90li kglari gormek,insanlarin kilomla ilgili yorumlarina daha fazla maruz kalmak istemiyorum... en pilic sosis aldim ve 1 domates 1 kasiik salca ile pisirip 350 gr sosisi 2 defada afiyetle yediim..bu sabah tartide 88.9u gordum...reglime tam 6 gun kaldi ayrica simdiden odem olurmu ki? Ve birde bu yetmezmis gibi circir olduuum...kendime cok kiziyorum hersey guzel gidiyordu ve 87.5u gordukten sonra offf yaaa cidden gozlerim doldu tartidan inerken ve aglamamak icin zor tuttum kendimi..suanda zaten isyerinde bes karis suratla oturuyorum..basaramamaktan cok korkuyorum,bugune kadar cok kez basarisiz diyetlerim oldu ama ilk kez bu kdr sure dogru duzgun bisiler yapabildim...ben bu kiloda olmak istemiyorum,ben basarmak istiyorum...ben artik bir daha asla 80li 90li kglari gormek,insanlarin kilomla ilgili yorumlarina daha fazla maruz kalmak istemiyorum...

Ayrica cep telefonumdan yazdigim mesajlar neden bole cifter cifter abuk subuk tekrarlio kendini onuda bilmiyorum.. biseylerde yolunda gitsin yahuuu

Ayrica cep telefonumdan yazdigim mesajlar neden bole cifter cifter abuk subuk tekrarlio kendini onuda bilmiyorum.. biseylerde yolunda gitsin yahuuu...

günaydın melodicim..yaz ayları biçoğumuzu raydan çıkardı ama hemen toparlanıncada gördükki tatile gittiğimizin bile altına iniyoruz..o yüzden canını sıkma canım...hepten koyvermedikten sonra neden vermeyesin...herbirlikte zayıflıcaz ve asla dönmek yok cnmm

kıyamam sana tatlım ya...inan o yaşadıklarını öyle anlıyorumki...tatlım genelde diyetlerde az miktarda yediklerimiz ve bnlar diyete uygun şeylerde olsa maalesef kiloda artış yapıyo..vücut meto herneyse bu bana az yemek yolluyo ben iyisimi bunları depoya alıp zor günlere saklıyım diyo...ben açıkcası 3 ana 3 ara öğün gibi beslenmiyorum ama ne zaman acıkırsam patlayana kadar yiyorum...sende çalışan birisin o nedenle evde olduğun zamanlar belkide uykundan 1 saat ayırarak bol bol çeşit yap..dukanda çeşitlilik çok önemli..işyerinde mikrodalga varsa hele kapaklı kaplarda çorbanı bile taşıyabilirsin...büyük olasılıkla su tuttun az evvel dediğim gibi korumaya geçen meto tedbir olarak su tutarmış..hem reglinde yaklaşmış ikisi aynı ana denk gelmiş olabilir....eğer diyeti bozcak şeyler yemezsek o artışları kafaya takmamak lazım..eninde sonunda gidiyo inan bana...3 eylülde 8 ayı bitircem kısmetse ve bu dönemde durduk yerde bende 2 kiloya yakın artışlar gördüm...ama en geç 1 hafta sürüyo onların gitmesi..anormal bi durum yok yani sendede..sakın canını sıkıp bunu kendine dert etme..taktıkca daha beter oluyo cnm...bidaha o rakamları görmiceksin ve kimse sana kilonla ilgili gönderme yapamıcak...aksine ay ne çok zayıfladın ne yaptın die dukan konferansları verceksin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…