Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

heeeeey maşallah yaaa, sen bi de beceremiyorum diyodun...hakikaten içinde uyuyan mastorşefi uyandırmışsın sakscım bi daha da uyumasına izin verme bence, ellerine kollarına sağlık...eminim hepsi çoook leziz olmuştur...

oooooooooyyyyyyyyyyşşşşş sabha sabah bu nasıl güzel bişeymiş yaaaaaaaaaa ayyyy ağzımının sularını toplamam lazım bi snn:)))

gevezekuşum, aşk böcüğüm, sevgi pıtırcığım, tez vakitte ödevini neyini hallet dön aramıza, bak yokluğun hissediliyo heeeeeee ona göreeee seni hep özlüyoruz anacım zaten, hadi işlerini hallet hemen de bu ayrılık uzun sürmesin deli kız:)) öperim hasretleeee

hadi bakalım sadecam hayırlı haberlerle dönesin inşallah...ben de her ay düzenli yaptırıyorum kan tahlillerimi, herşey tıkırında gidiyo çok şükür...bekliyoruz güzel haberlerini canım, kolay gelsin...

piliç sosisin içinde patates nişastası oluyor bildiğim kadarıyla...keşke almadan önce etiketine baksaydın...benim de reglden yaklaşık 1 hafta önce vücudum su tutmaya başlıyor...canını hemen sıkma, bu kadar isteklisin bak ne güzel, bunların normal sürecin bir parçası olduğunu da biliyorsun zaten...ilk başlarda böyle sabırsızlıklar oluyor ama inan bana zamanla bu + lara da alışacaksın...dün benim sebzeli günümdü, fazla abarttım sanırım bugun + 500 çıktım tartıda...ama biliyorum ki saf proteinden sonra düşecek...sen de başarısızlık ihtimalini sakın düşünme, çünkü gerçekten istedikten sonra ve dukanı hakkıyla yaptığında başarısızlık söz konusu bile değil...piliç sosisi de unut, seni yanlış yönlendiren arkadaşına da uyma bir daha, sen bu işe hakimsin zaten, kendi bildiğinden şaşma...millet sabote etmeye mi çalışıyor nedir anlamadım ki, biz başarılı oldukça...sen şimdi regl dönemini çok iyi değerlendir arkadaşım...öncesinde ödem oluyor, fazla çıkıyoruz tartıda ama, metabolizmanın çok hızlı çalıştığı dönem regl dönemi..regl olduğun zaman da sakın tartıda gördüğün +lara kendini kaptırıp üzülme, kaçamak da yapma, bak bitimine doğru nasıl patır patır gidecekler...ben artık 4 gözle bekler oldum reglimi olayım da sonrasın da patır patııırrr azalayım diye moralini ve motivasyonunu yüksek tut,başaracaksın, ben eminim...

cinommm inşallah güsel çıkıcak sonuçlar bende öle hissediyorum...ak koyun kara koyun çıkıcak ortaya:) bikaç kişi var devamlı bana cık cık cık çok sağlıksız bu diyet diyen..onlara bi kapak lazım dimi ama:) bana olmasında kapak aman allah korusun:))

Özlüyoruz valla, ödevini çabuk bitir canım.

Sadecam güzel haberlerini bekliyorum. Ben de cuma sabah kan tahlillerimi yaptıracağım. Bakalım nasıl çıkacak?

sadecammm ben geçen akşam dediğin gibi ekmek hamurunu hazırlayıp buzdolabına koydum,ertesi akşam pişirdim,dediğin gibi çok daha güzel oldu..tüm hamuru 2 yuvarlak parçaya bölmüştüm,büyük hamburger ekmekleri gibi,ikisi de ekmek gibi şişti neredeyse.kesip kesip yedim..
Bir de geçen akşam mustlucuğumun tarifinden yola çıkarak jelatinli muhallebi denedim ilk defa..yeteneksizliğim mi tuttu nedir,şekeri az olmuş,kakaosu az olmuş, bir de ilginç bir şekilde kaselerde kakao dibe çökmüş,çift renk gibiydi kaseler(bu kısmı hoşuma gitti aslında:)
yani benim malzemelerin eksikliğinden midir nedir pek bir yavan bişey geldi bana, light puding kadar sevemedim açıkçası...çok hafif geldi,hani sütlü tatlı değil de daha çok jölemsi birşey oluyor,süt tozunun verdiği tat ve kıvam gibi değil yani
ama zararsız olduğuna ikna oldum
Hepinize günaydın arkadaşlar bu nedir yahu hepiniz anadolu yakasındasınız,avrupada oturan yok mu hiç yaw? bi yasom var galba :)

Cinoo,sadecaa cok cok tesekkur ederim destekleriniz icin. Haklisiniz. Boyle ayni seyleri yasayanlari gormek o kadar guzel motive ediyo ki.. Normalde bende ogun atlamamaya calisiyorum. Annemde cok yardimci yemek konusunda Allahtan.. Isim havalimaninda oldugu icin ve terminalde degilde ucak pistinin oldugu kisimda oldugum icinde biraz sikinti cekiyorum isyerinde yemek cesitliligi konusunda ama elimden geleni yapiyorum. Pes etmek yok evet etmeyecegiz ve evet dusucek bu kilo bu rakamdan asagiya.. Yemin ederim yuzum ancak guldu yazilarinizdan sonra..regl bitene kadar dayanip tartilmicamda. Insan ne kdr bilsede basina gelcegi walla moral oyle bir bozuluyor ki..
Bu arada yazim yine cift cikip yada ayni msj icinde kendini tekrarlarsa kusura bakmayin kizlar,cep tlfnumun azicik embesilliginden kaynaklaniyor..
idolumsun sadecaaa...tickerindaki rakamlara hayranim bilesin.

Ben artık kilolu olmak istemiyorum dediğinde seni o kadar iyi anlıyorum ki. Canım merak etme, o kilolarını verecek ve kilolu olduğun günleri hatırlamayacaksın bile! (Bakınız Sadeca ve Mutlu:13:) Sen kimsenin dediklerine kulak asma, doğru bildiğini yap. Ama hazırlıklarını önceden yapmayı ihmal etme. Ben kendim ve eşim için ertesi gün yiyeceklerimizi akşamdan paketleyip dolapta bekletiyorum. Hiçbirşey olmuyor. Bir tek sabah kahvaltı yapmak kalıyor. Onun için de 15 dakika yetiyor zaten. Evden çıkarken beslenme çantamızı alıveriyoruz elimize. Bir de yağlı yememeye dikkat edersen kiloların daha çabuk gittiğini göreceksin. Yılmak yok yola devam!

vuvuu bende avrupa yakasindayim,bakirkoyde oturuyorum.

hahahaha bayııyorum ata demirere valla hatırladım canım sen deyince:))ay bide muğlalı şivesiyle kuzuların sessizliği vardı:))

nurcikc,m geceye sakscımın basın toplantısı damga vurdu...ama gasteci dukancı berrin yok ortalıklarda...yani şekerim zeki out saksın içinden çıkan dev mastırşef in[/QUOTE]

walla yine süper bir akşam geçirmişsiniz a dostlar..kıskanıyorum okurken,acaba ben demi bi basın açıklaması yapsam :44:

walla saks süpersin sen ya...bu arada iki lafın arasında geçiştirdiğin şelale midir,volkano mudur,dukanmisu mudur nedir çok güzel gibiydi,tariflere yaz please.
bu arada ata demirer ve trakya tiplemelerine de bitiyorum...

hmm bir püf nokta daha dimek bi dahakine ben de geceden yapayım şu hamuru canlarım..vuvuşko benim yaptığım pudingte de benzer bi sorun oluştu kakaosunu ayarlayamamışım bulanık oldu rengi bide senin de dediğin gibi kakaolar dibe çökmüştü..amaa ben en çok o dibini sevdim tatlandırıcı sen hangisini kullanıyodun benimki takita mesela onun tat oranı splendaya nazaran daha az bi dahaki yapışımda ben de şekeri arttıtrıcam mesela,böyle de iyidi ama azıcık daha tatlı olsa fena olmaz bide ben jöle ve türevlerine bayılırım böle jelibon filan mesela o yüzden sevdim bu pudingi

Sadecam güzel haberlerini bekliyorum. Ben de cuma sabah kan tahlillerimi yaptıracağım. Bakalım nasıl çıkacak?
hadi bakalım ikimizinde iyi çıksın inşallah sonuçlar:) bende senden süper haberler bekliyorum mutlucum

tatlım ne demek herzaman herkesin yanındayız..tıpkı herkes nasıl benimleyse.. hadi bakalım o güsel yüzün gülsün umutla baksın ışıldayan gözlerin:)) ay 23 nisan şiiri sıkıştırdım araya:))insan yeterki istesin başaramayacaı bişi yok..güsel haberler verceksin bize bizde seni alkışlıcaz canım

kesinlikle mutluma katılıyorumm..bak hem onlar karıkoca çalışıyolar

Arkadaşlar nuhun ankara'nın çinko ve bakır ilaveli buğday kepeğini çok beğendim ben. Yulaf kepeğiyle 1'e 1 karıştırıp kullanıyorum. (Yulaf kepeğim bitmek üzere de, haftaya Ankara'ya gidene kadar idareli kullanıyorum.) Krep de çok lezzetli oluyor. Bu arada dün akşam süt ve yumurtayla tuzlu yaptığım krebi tatlandırıcı ve tarçınla yaptım. Biraz da kabartma tozu koyup küçük yuvarlak krepler şeklinde yaptım ve güzel bir atıştırmalık oldu. Tatlı severlere duyurulur!

walla yine süper bir akşam geçirmişsiniz a dostlar..kıskanıyorum okurken,acaba ben demi bi basın açıklaması yapsam :44:

walla saks süpersin sen ya...bu arada iki lafın arasında geçiştirdiğin şelale midir,volkano mudur,dukanmisu mudur nedir çok güzel gibiydi,tariflere yaz please.
bu arada ata demirer ve trakya tiplemelerine de bitiyorum...[/QUOt

yazarım canım yazmam mı akşama görselini de koyayım hatta da bu fotoğraf şeysi nasıl ekleniyo onubilemiim ben:78: şimcik benim dün akşam yaptığım kekler böyle ortası delik güççük güççüktü ben oraya light dondurma koydum oldu sana dukan şelalesi dukanmisu dediğim de hani geçenlerde tiramisu yaptım demiştim ya dukanmisu koydum onun adını onu da bu akşam yapıcam kekin üstüne orjinal dukan muhallebisi yapıp dökücem yada üşenirsem light puding yaparım üzerine de kakaoyu serptik mi oldu sana dukan şelalesi bilmediğiniz farklı bişey yok zaten ama yine de eklerim tariflere..kekin tarifi zaten bizim sayfadandı ben çıktısını aldığım için kimin bilemicem ama portakal aroması filan geçtiğine göre sadecanın olabilir diye düşünüyorum(du-dektiflik damarım tuttu gene)

canımm çok sevindim güsel olmasına ekmeklerin..sahiden çok iyi pişiyoki ben bide bütün yapıyorum ona rağmen içi tam tahıllı ekmek gibi:)
tatlım damaktadı herkese göre deişiyo tabi bende hazır pudingleri çok sevemedim..puding bendede iki renk oluoy:))ama görüntüsü çok hoş kakao dibe çöküyo tabi jelatin katılaşana kadar tutcak bişi yok garipleri:)valla bizde hergün patır patır bitiyo eşim dün dolabı fazla doldurma hep bundan yap dedi ben bardaklara yapmıştımda kase çok yer tutuyo die:) ama kase daha yayvan olduğundan daha güsel oluyo...ben 1 lt süte 4 çorba kaşığı tatlandırıcı koyuyorum canım..onun dışında aroma falan katmıyorum..süt jelatin tatlandırıcı bu kadan:)

Aynen lostinnight,sadecaya yüzde yüz katılıyorum..sakın sakın moral bozmak yok..inan hepimiz yaşadık..ben birkaç sefer bildiğin ağladım hatta...inancını sakın kaybetme ve diyeti terk etme..göreceksin daha sonraları vücut hiçbirşeyden bu kdar etkilenmeyecek...kaçamak bile yapsan..ki seninki kaçamak filan değil...durduk yere 1-2 kilo artış olduysa aynen ertesi gün durduk yere gidecek..yaptığın yanlış birşey yok,tavuk sosis hiç yemedim nasıldır bilmem ama pek zararlı olabileceğini düşünmüyorum..bence de az yemekten kaynaklanmış olabilir..Ayrıca görürsün 2-3 gün içinde eski kilonu göreceksin..yok göremezsen de yine üzülme regl yüzündendir..lütfen üzülme...

Günaaydın günaaydın sevgili pilatesseverler (artık pilatesi sevsem hiç fena olmayacak)
eveeet ççookk güzelll eveeeet (ebru şallı mode on)
ah sevgili dostlarım içimdeki mastırşefi çıkarmışken geri mi saklasam bilemiyorum çünkü sabaha +500 gr uyandım, yani sonuçta herşeyi dukana uygun olan şeylerin vücuduma artı etki getirmesinin de anlamsız olduğunu düşünüyorum ama napçam bilemiyorum..psikolojik mi beynim mi çağrı bu olguyu anlamadım gitti daha önce de sanki tariflere dadanınca ben de bi duraklama oldu gibiydi şimdi de aynı şey olacak korkusu mudur nedir anlamadım yaa..vuvucum senin bu konuda bi açıklaman olacaktır diye düşünüyorum zira senin çağırmayın şu kötülükleri tavrını çok seviyorum(secret hesabı) ama ben çağırıyorum galiba ya bi de ayıptır söylemesi ne zaman ben poğoça ekmek vs olayına girsem ertesi gün ben de bir gaz bir gaz anlatamam patlayacak gibiyim pişen kepeğin vücuduma böyle bi etkisi olabilir mi ki ayy çözemedim gitti hem mastırşefim hem mağdurum hala mağdurum hala mağdurum

bu arada alıntılarım çıkmadığı için şurdan yazayım:

beberongom çılgın bebişim biz de seni çok seviyoruz tatlım ve çok özlüyoruz..inşallah şu ödevin biter bir an önce de aramıza dönersin tekrar şafak kaç kız söle de yolunu gözleyelim?

sadecam idol bebişim sonuçlarını ben de çok merak ediyorumaz-buz değil verilen kilo şöyle sonuçların da cillop gibi çıksın da herkese kapak olsun inşallah

melodim tatilci bebişim hepimiz aynı yollardan geçtik en son gelen en önce ve çabuk gidiyo bir an önce kurtulursun artılardan inşallah

nurçik ve zeynep ablam abla bebişlerim mastırşef oldum tarifler yaratıyorum ama bir mastırşefin hüzünlü hikayesi isimli romanımın ilk satırları yukarıda behsettiğim cümleler ile başlıyor maalesef

cinom sarışın bebişim mastırşef de olduk ekmek de yaptık yedik içtik ama yediklerim fazlasıyla benim olmuş bu sabah

vuvum pozitif bebişim sana olan satırlarımı ise ayriyetten sunmuştum tatlım

unuttuğum bişey yoktur inşallah

sadecam ben diyorum acaba pudingi kaseden yemesek de böyle tabakta ters kapatıp servis etsek olma mı? gerçi bay katılaşıyo o düzgün çıkar mı acaba? şayet çıkarsa görüntü dehşet olur dibe çöken kakaolar böyle üstte çikolata görünümü yaratır filan...ımmm denemem lazım sanki bunu

teşekkür ederim canımm..evet evet 2 renk olmasını ve dibindeki tadı ben de sen ve saks gibi sevdim,hani bende bir anormallik yok değil mi diye sordum onu da...ya canım evet aynen damaktadı..ben tatlı tadını yoğun severim,heleki böyle sütlü hafif tatlılarda..light pudingler sana çok şekerli gelmiştir muhakkak...o yüzdendir...ben bu pudingi çok şekerli ve çok kakaolu deniycem bi kere de..
bir de ben 2,5 su bardağı süte ( jelatini senin dediğin gibi yarım su bardağı ılık sütle açtım) 2,5 tatlı kaşığı jelatin koydum,herhalde o da az geldi..gerçi koyulaşmıştı ama yoğun bir tat yoktu...
saksım mavim tarifler için teşekkürler tatlımm...ellerine sağlık...afiyet şeker olsun...
sadeca ve mustlu değerleriniz normal çıkar inşallah...
bebeeeemmm arada böyle göz kırpman bile çok hoş oluyor...tatlı oluyor walla...ama sen rahat ol,sen hiç giremesen de biz seni unutmıycaz tatlım...

inşallah canım tşkler sakscım:)
günde 2 kaşığı çok geçmediğin sürece bişi olmas o yaptıklarından canımm..gönül rahatlığıyla ye..bence gaz kepekten deilde tatlandırıcıdan oluyo..ben en son eczacının tavsiyesiyle tagatesse die bi tatlandırıcı aldım ve tadı sahiden çok güsel..splendada ağızda böle bi kimyasal tat gibi bişi kalıyodu ama bunda yok..tamamen doğal süt şekeriymiş zaten...belçika orjinli...goggledan adını yazıp bak istersen sitesine...

canım yaaaa niye böyle oluyorki sana,üzülüyorum ben de..ama bak bu kadar kişiyiz burda,ellibin tane tarif deniyoruz birtek sana mı olacak bu...canım hani kepeği 5-6 kaşık filan yemiyorsun değil mi günde..benim de 3-4 ü buluyordu aslında genelde ama
ya da canım tuza dikkat ediyormusun,ya da içtiğin suya? bir de gece filan mı yiyorsun çok? adedtin yakın mı? kepeklerin dışında yediğin menüde bir sorun yoktur herhalde değil mi,et yağlı filan olabilir mi?
Canımcım bunların hiçbirinde bir sorun yoksa gerçekten negatif düşüncendendir diyorum ben...şartlamışsın kendini kepeğe...bu kepek dukanın bir parçası lütfen onu içselleştir :))))) amma salak yorumlar yapiim bayaliin sen de
ama salak malak inanıyom ben alla allaaa
bir de yemeklerden sonra form çayı ya da eritici başka çaylar içsene,özellikle kepekli birşeyler yedikten sonra...son bi soru daha boşaltımla ilgili bir problemin var mı :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…