inşallah canım tşkler sakscım:)
günde 2 kaşığı çok geçmediğin sürece bişi olmas o yaptıklarından canımm..gönül rahatlığıyla ye..bence gaz kepekten deilde tatlandırıcıdan oluyo..ben en son eczacının tavsiyesiyle tagatesse die bi tatlandırıcı aldım ve tadı sahiden çok güsel..splendada ağızda böle bi kimyasal tat gibi bişi kalıyodu ama bunda yok..tamamen doğal süt şekeriymiş zaten...belçika orjinli...goggledan adını yazıp bak istersen sitesine...
günde 2 kaşığı çok geçmediğin sürece bişi olmas o yaptıklarından canımm..gönül rahatlığıyla ye..bence gaz kepekten deilde tatlandırıcıdan oluyo..ben en son eczacının tavsiyesiyle tagatesse die bi tatlandırıcı aldım ve tadı sahiden çok güsel..splendada ağızda böle bi kimyasal tat gibi bişi kalıyodu ama bunda yok..tamamen doğal süt şekeriymiş zaten...belçika orjinli...goggledan adını yazıp bak istersen sitesine...
Ablam benim ya düşünmen yeter ..eeee şimdi efenim sizler yani uzak olanlar bu durumda üvey evlat oluyonuz dırnahlarınızı kemirin
oyyyyy canım benim valla bak yoli çok ciddiyim bana aderes ver ben sana emencecik kargo yapayım hem daha sağlam olur dedektifler yakalayamaz beni o zaman
oy oy oyyy yerim seni ben :))yolitam sanada yaparım bebeim sen bana daha yakınsın sevkiyat rahat olur:)) mozaik çarşıya falan geliyomuşsun ora bana çok yakın...msg atman yeterli ne istersne yaparım canım benim:)
dabi dabi bende katılıyom sadecaya böle birinden birinin tanıdığı olunca iyi oluyor gitcen kuyumcu abi bana bir paket gelcekti geldimi geldi bitti işte bizim zeki abi gibi kaç yıllık dost eczacım abim bu paketi birazdan bir çıtır gelip alcak diyorum olay bitiyor
zaten sizin sevkiyat konusundayı deneyimlerinizden bizde bu yola çıktık:)) hem benimde tanıdık bi kuyumcum olur fenamııı...
ihihii uçuğumm demeee şabannnnnn ne eeeeee
arar seni o gözler
kalbimiz yoliyi özler
stresli günler geçiriyosun anlaşılan yolitam pek benim bildiğim konular değil ama örnek oldu bizlere de walla..ezdirme kendini yavruceylanım patron kimmiş göster kocana[/COLOR]
yolandam; sana sayfalaaaarca yazı yazmak istedim. Tecrübeli dukanistler sana zaten söylenebilecek çoğu şeyleri söylemişler. Benim de ablam aynı sorunları yaşıyor hemen hemen.. O nedenle ağırlığını koyman gerektiği konusunda diğer arkadaşlarla hem fikir olduğumu söyleyebiliyorum sadece. Canımızsın sen bizim, her şeyin üstesinden gelirsin maşallah. Yeter ki iste :))
hep destek tam destek her zaman yanındayız, şikeye de okey zafere giden yolda her türlü şike mübahtır
Ablam benim ya düşünmen yeter ..
al işte bi altın kalpli abla daha.. ya çok teşekkür ederim kızlar ben zaten güçlendirme gibi işi yapıyorum maksat size takılmak olsun. ama bayramdan sonra bi dukan dalgasına daha kapılabilirim o zaman kapılarınızı çalarım bak
ben gidersem bana da verir demaa bende çıtırım yaa 33 lük çıtırrr
valla uygun fiyatlı altın alırık bi tanıdık felan evlenirse
valla dün akşam " annemlerde iki gün kalırız demi " dedim.. tamam dediama bu sözü unutur o sonra ama ben unutturmaaam. ama sanırım cuma günü işyerine geliyormuşuz yaa ben ne zaman gidicem memlekete de ne zaman gelicem off ya ben gelmem artık nerden keserlerse kessinler. bi gün için işe mi gelinir yaaa:84::84::84:
tatlım benim yaa . çok özleniyorsun ama ödevin bizimle takılmandan daha önemli .. bizi gururlandıracağını biliyoruz bebegim hadi bakalım.
merak etme yolinin fendi sadrazamı yendi dicem ama :26::26:sanırım bizim firma cuma günü çagıracak işe o zaman iki gece kalmak hayal olacak
canım yaaaa niye böyle oluyorki sana,üzülüyorum ben de..ama bak bu kadar kişiyiz burda,ellibin tane tarif deniyoruz birtek sana mı olacak bu...canım hani kepeği 5-6 kaşık filan yemiyorsun değil mi günde..benim de 3-4 ü buluyordu aslında genelde ama
ya da canım tuza dikkat ediyormusun,ya da içtiğin suya? bir de gece filan mı yiyorsun çok? adedtin yakın mı? kepeklerin dışında yediğin menüde bir sorun yoktur herhalde değil mi,et yağlı filan olabilir mi?
Canımcım bunların hiçbirinde bir sorun yoksa gerçekten negatif düşüncendendir diyorum ben...şartlamışsın kendini kepeğe...bu kepek dukanın bir parçası lütfen onu içselleştir :))))) amma salak yorumlar yapiim bayaliin sen de
ama salak malak inanıyom ben alla allaaa
bir de yemeklerden sonra form çayı ya da eritici başka çaylar içsene,özellikle kepekli birşeyler yedikten sonra...son bi soru daha boşaltımla ilgili bir problemin var mı :44:
evet evet bende de çok gaz oluyor,sanırım tatlandırıcıdan..ben de hep splenda kullandım,çok da memnundum..ama pahali diye bir sefer takitayı denedim,ben de memnun kalmadım saks gibi..tadı çok az...o gaz yapıyor olabilir..
bu senin dediğinin fiyatı nasıl? bir de sadece eczanelerde mi staılıyor?
eğer öyleyse meşhur bişey de değil,kesin yoktur burdakilerde,denerdim yoksa
ya çatlak yoliii saydırdık durduk adama senin yüzünden,adam tamam demiş işte..sen hemşomu niye böyle odun yerine koyuyorsun bakiimm..mis gibi adam işte,ikiletmiyor bile...günahını aldık toprağımın
walla canım bizim işyerinde p.tesi bile geliyorlar düşün ama ben izin aldım bir buçuk günü de...
tuza dikkat ediyorum aslında canım mesela dün ekmeğe tuz koymayı unutmuşum içine biraz light peynir koymuştum onun tadı ile gayet güzel oldu,tuza gerek kalmadı..suyu bu aralar 2.5 filan içiyorum galiba belki bi etkisi vardır,şu tarif üzerine yaptıklarımın yeme süreci geellikle akşamlara denk geliyo yemekten sonrasına filan bu çok önemli bi sebep olabilirbak ii tespit cancazım,adetim yakın değil gerçi hepten şaştı o da bakarsın bu sefer erken gelirkepek dışındakilerde bi sorun yok kepek oranını aşma yok,boşaltımla ilgili sorun yok ama sadecanın dediği gbi tatlandırıcı ve senin de söylediğin gibi bunları geç yememin herhalde etkisi var bide bunlara dikkat ederek hareket edeyim bakalım ne olacak..
ayy canım benim niye salak olsun o yorumlar ben seviyorum..ben secret filan inanmıyorum aslında zaten merak da etmediğim için felsefesi nedir bilmiyorum ama şu kilo verimiyle ilgili secreta inanıyorum pozitif düşüncenin tartıda kesinlikle rolü var..
o zaman şu gaz olayına kesin tatlandırıcı sebep yaa ona göre dikkat edicem artık..ben de splenda pahalı diye takita deneyeyim dedim ama yok o tat yok bu böyle daha yapay ve dha az tatlandırıcı etkisi..ru-sheim kepekleri gibi bunu da mı atsam acaba yaa kar yapalım derken iyice zarara uğruyoruz hanımlar
evet evet bende de çok gaz oluyor,sanırım tatlandırıcıdan..ben de hep splenda kullandım,çok da memnundum..ama pahali diye bir sefer takitayı denedim,ben de memnun kalmadım saks gibi..tadı çok az...o gaz yapıyor olabilir..
bu senin dediğinin fiyatı nasıl? bir de sadece eczanelerde mi staılıyor?
eğer öyleyse meşhur bişey de değil,kesin yoktur burdakilerde,denerdim yoksa
al işte bi altın kalpli abla daha.. ya çok teşekkür ederim kızlar ben zaten güçlendirme gibi işi yapıyorum maksat size takılmak olsun. ama bayramdan sonra bi dukan dalgasına daha kapılabilirim o zaman kapılarınızı çalarım bak
valla dün akşam " annemlerde iki gün kalırız demi " dedim.. tamam dediama bu sözü unutur o sonra ama ben unutturmaaam. ama sanırım cuma günü işyerine geliyormuşuz yaa ben ne zaman gidicem memlekete de ne zaman gelicem off ya ben gelmem artık nerden keserlerse kessinler. bi gün için işe mi gelinir yaaa:84::84::84:
tatlım benim yaa . çok özleniyorsun ama ödevin bizimle takılmandan daha önemli .. bizi gururlandıracağını biliyoruz bebegim hadi bakalım.
merak etme yolinin fendi sadrazamı yendi dicem ama :26::26:sanırım bizim firma cuma günü çagıracak işe o zaman iki gece kalmak hayal olacak
sanırım kimse cevap vermeyecek bana yardımcı olmayacak.neyse ii günler arkadaşlar
cinommm inşallah güsel çıkıcak sonuçlar bende öle hissediyorum...ak koyun kara koyun çıkıcak ortaya:) bikaç kişi var devamlı bana cık cık cık çok sağlıksız bu diyet diyen..onlara bi kapak lazım dimi ama:) bana olmasında kapak aman allah korusun:))
yaw hayret bişi yolitam ya tam enişteyi yola getirdin şimdide işyerin arıza yaptı
anaaaaaaam kocayla beraber patronu da yola getirmek lazııım:))1 güncük idare edemezler mi kiii?? bu arada inşallah enişte bey son dakikada mızıkçılık yapmaz:44:
sadecam ben diyorum acaba pudingi kaseden yemesek de böyle tabakta ters kapatıp servis etsek olma mı? gerçi bay katılaşıyo o düzgün çıkar mı acaba? şayet çıkarsa görüntü dehşet olur dibe çöken kakaolar böyle üstte çikolata görünümü yaratır filan...ımmm denemem lazım sanki bunu
ayol patronda yola geldi cuma da izin ama yıllık iznimizden kesilcek diyorlar.çokta fifi yani. ( sadeca ben bunu çok tuttum söliim ama jhakkını yememek lazım kopirayt by sadeca ) ahaha seneye kalan iznimden kessinler daha yazlık iznimi kullanmadım ben hahayt valla çırgan çıkarırım bu seneki iznimden keserlerse :86::86::86::86::86:
slm arkadaşlar,bende başlayacağım diyete ama .neyi nerden nasıl başlayacağımı bilemiyorum dukan diyetinde.banada yardımcı olursanız sevinirim.ilk 10 gün mü yapacam 1.evreyi 1 hatamı yapacam anlamadım ki.neler yiyecem mesela protoin üzerine tmm ama mesela sabahları bi ölçüsü varmı kitabı almam şartmı bu diyette. ?? yardım edin lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?