Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

aaa tatlandırıcı aklıma gelmemişti canım? ben de hep suçu pişen kepeğe filan atmaya kalkışıyodum yulaf kepeğim i am so sorry ben zaten ne zaman tuzlu kepekli bişey pişirsem bi de yanında kek de pişiriyorum e dün üstüne bide light dondurma koydum e o da tatlandırıcılı..suçluyu buldun galiba sadecam helal sana..şu dediğin tadlandırıcıya bi bakayım ben de sağolasın..

mustlu hocam akademisyen bebişimin de kontrolü varmış meğersem..ayy sonuçlarınızı merakla bekliyorum ikinizin de bir nevi dukan ispatı olacak bunlar delil delil

aaa tatlandırıcı aklıma gelmemişti canım? ben de hep suçu pişen kepeğe filan atmaya kalkışıyodum yulaf kepeğim i am so sorry ben zaten ne zaman tuzlu kepekli bişey pişirsem bi de yanında kek de pişiriyorum e dün üstüne bide light dondurma koydum e o da tatlandırıcılı..suçluyu buldun galiba sadecam helal sana..şu dediğin tadlandırıcıya bi bakayım ben de sağolasın..

mustlu hocam akademisyen bebişimin de kontrolü varmış meğersem..ayy sonuçlarınızı merakla bekliyorum ikinizin de bir nevi dukan ispatı olacak bunlar delil delil

evet evet bende de çok gaz oluyor,sanırım tatlandırıcıdan..ben de hep splenda kullandım,çok da memnundum..ama pahali diye bir sefer takitayı denedim,ben de memnun kalmadım saks gibi..tadı çok az...o gaz yapıyor olabilir..
bu senin dediğinin fiyatı nasıl? bir de sadece eczanelerde mi staılıyor?
eğer öyleyse meşhur bişey de değil,kesin yoktur burdakilerde,denerdim yoksa

Ablam benim ya düşünmen yeter ..

oy oy oyyy yerim seni ben :))yolitam sanada yaparım bebeim sen bana daha yakınsın sevkiyat rahat olur:)) mozaik çarşıya falan geliyomuşsun ora bana çok yakın...msg atman yeterli ne istersne yaparım canım benim:)

al işte bi altın kalpli abla daha.. ya çok teşekkür ederim kızlar ben zaten güçlendirme gibi işi yapıyorum maksat size takılmak olsun. ama bayramdan sonra bi dukan dalgasına daha kapılabilirim o zaman kapılarınızı çalarım bak

ben gidersem bana da verir demaa bende çıtırım yaa 33 lük çıtırrr

zaten sizin sevkiyat konusundayı deneyimlerinizden bizde bu yola çıktık:)) hem benimde tanıdık bi kuyumcum olur fenamııı...

valla uygun fiyatlı altın alırık bi tanıdık felan evlenirse

ihihii uçuğumm demeee şabannnnnn ne eeeeee

valla dün akşam " annemlerde iki gün kalırız demi " dedim.. tamam dedi ama bu sözü unutur o sonra ama ben unutturmaaam. ama sanırım cuma günü işyerine geliyormuşuz yaa ben ne zaman gidicem memlekete de ne zaman gelicem off ya ben gelmem artık nerden keserlerse kessinler. bi gün için işe mi gelinir yaaa:84::84::84:

tatlım benim yaa . çok özleniyorsun ama ödevin bizimle takılmandan daha önemli .. bizi gururlandıracağını biliyoruz bebegim hadi bakalım.
merak etme yolinin fendi sadrazamı yendi dicem ama :26::26:sanırım bizim firma cuma günü çagıracak işe o zaman iki gece kalmak hayal olacak

ya çatlak yoliii saydırdık durduk adama senin yüzünden,adam tamam demiş işte..sen hemşomu niye böyle odun yerine koyuyorsun bakiimm..mis gibi adam işte,ikiletmiyor bile...günahını aldık toprağımın
walla canım bizim işyerinde p.tesi bile geliyorlar düşün ama ben izin aldım bir buçuk günü de...

tuza dikkat ediyorum aslında canım mesela dün ekmeğe tuz koymayı unutmuşum içine biraz light peynir koymuştum onun tadı ile gayet güzel oldu,tuza gerek kalmadı..suyu bu aralar 2.5 filan içiyorum galiba belki bi etkisi vardır,şu tarif üzerine yaptıklarımın yeme süreci geellikle akşamlara denk geliyo yemekten sonrasına filan bu çok önemli bi sebep olabilirbak ii tespit cancazım,adetim yakın değil gerçi hepten şaştı o da bakarsın bu sefer erken gelir kepek dışındakilerde bi sorun yok kepek oranını aşma yok,boşaltımla ilgili sorun yok ama sadecanın dediği gbi tatlandırıcı ve senin de söylediğin gibi bunları geç yememin herhalde etkisi var bide bunlara dikkat ederek hareket edeyim bakalım ne olacak..
ayy canım benim niye salak olsun o yorumlar ben seviyorum..ben secret filan inanmıyorum aslında zaten merak da etmediğim için felsefesi nedir bilmiyorum ama şu kilo verimiyle ilgili secreta inanıyorum pozitif düşüncenin tartıda kesinlikle rolü var..

o zaman şu gaz olayına kesin tatlandırıcı sebep yaa ona göre dikkat edicem artık..ben de splenda pahalı diye takita deneyeyim dedim ama yok o tat yok bu böyle daha yapay ve dha az tatlandırıcı etkisi..ru-sheim kepekleri gibi bunu da mı atsam acaba yaa kar yapalım derken iyice zarara uğruyoruz hanımlar

bebişim gördüm seni tariflerdeki tart jöle fikrini okudum da vallahi yaratıcı kızsın gelmiş hemen bulduğu bilgiyi de paylaşmış sevimli bebiş sağolasın

yolandam yolitam hadi inşallah sözünden caymaz enişte bey,gözün aydın lolitam..o cuma günü için de rapor neyin alsan fakslasan olmii mi acep?

vuviko valla bende şaşırdım hee. inadına denk gelmedi onun zaten bende pek inanmıyorum ihtimal vermiyorum. iş başa düşünce ben kalmam der o deeer. ya odun filan değil de azıcık inat işte toprağın yoksa çok cicidir iyidir ama damarına basarsan ondan fenası yoktur kan ağlatır

bebişlerim ben kaçayım gideyim bi spor egzersiz olaylarına gireyim..ebru şallı ile azıcık üfleyeyim yada callan teyze ile sabah romantizmi yaparak esneyeyim yada leslie bacı ile hoppidi hoppidi yürüyeyim ayy bişey yapmal,.bu dev cüsseden kurtulunmalı artık sonra görüşürüz panpişlerimmm (elettra panpiş burda ise selamımı çakarım)

slm arkadaşlar,bende başlayacağım diyete ama .neyi nerden nasıl başlayacağımı bilemiyorum dukan diyetinde.banada yardımcı olursanız sevinirim.ilk 10 gün mü yapacam 1.evreyi 1 hatamı yapacam anlamadım ki.neler yiyecem mesela protoin üzerine tmm ama mesela sabahları bi ölçüsü varmı kitabı almam şartmı bu diyette. ?? yardım edin lütfen...

ya mesela hafif tatlılar çok geç olmamak koşuluyla yemekten sonra yenilebilir aslında,jelatinli puding,light dondurma vs. gibi ama şu kepekli şeyler girince içine daha fazla etki yapabilir..hani kek yanına filan yiyorsun ya o yüzden..porsiyonlarını küçült canım,minik minik kaselerde ye pudingi ya da diğerlerini..bu arada bencede tabağa ters çevirmek süper fikir..benim de aklıma gelmişti yerken...hatta kızlar sizce bizim tatlandırıcılar az da olsa karamelize olur mu..şu pudingi sade yapsak üzerine tatlandırıcı eritip,yakıp döksek nası olur sizce?
saksım tatlandırıcıları değiştirelim evet..gerçi ben beğenmeye beğenmeye bitirdim neredeyse tatlı manyağı olduğumdan :))
splenda alacam yine,bulabilsem şu sadecanınkini denerdim ama sanmıyorum..

splendadan azcık pahalı..29 tl vuvucum..daha yeni yeni çıkıyo sanırsam piyasaya burdada tek eczanede buldum ata eczanesi arzu edersen ben sana yollarım tatlım...hiç sorun deil işin orası..bu şeker bide splenda gibi uçuş uçuş deil...buda pudra şekeri görünümünde ama daha ağır ne bilim işte öle bişi:)) istersne yollarım vuvum heç sorun deil cnm:)

yaw hayret bişi yolitam ya tam enişteyi yola getirdin şimdide işyerin arıza yaptı

inşallah sadecaaam, kapağın kralı onlar için olsun

bu arada mutlu hocacım da tahlile gidiyormuş, hocacım iyi haberler bekliyoruzzzzzzzzz:)

anaaaaaaam kocayla beraber patronu da yola getirmek lazııım:))1 güncük idare edemezler mi kiii?? bu arada inşallah enişte bey son dakikada mızıkçılık yapmaz:44:

yaw hayret bişi yolitam ya tam enişteyi yola getirdin şimdide işyerin arıza yaptı

anaaaaaaam kocayla beraber patronu da yola getirmek lazııım:))1 güncük idare edemezler mi kiii?? bu arada inşallah enişte bey son dakikada mızıkçılık yapmaz:44:

ayol patronda yola geldi cuma da izin ama yıllık iznimizden kesilcek diyorlar. çokta fifi yani. ( sadeca ben bunu çok tuttum söliim ama jhakkını yememek lazım kopirayt by sadeca ) ahaha seneye kalan iznimden kessinler daha yazlık iznimi kullanmadım ben hahayt valla çırgan çıkarırım bu seneki iznimden keserlerse :86::86::86::86::86:

Aaa, çok iyi fikir. Krem karamelin esmeri gibi görünür valla!

hahaa bencede yolim çokta fifii:))

kızlar ben şimdi yürüyüşümü halledeyim anca hazırlanırım..violetten ses çıkmadı sevkiyat işi yattı sağlık olsun şimdilik hoşçakalın canlarım

Selam Nuriye, tabi ki kitabı alarak başlayacaksın :))) :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…