Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Sadeca sen demin ben yazarken yoktun canım.Merhaba.Seaou,gözleme,pamukcuk sizlere de merhabalar.

ay ne güzel ya ben totiş büyütüyorum
iyi yürümeler eritmeler sadecacım

bu gün de mutluyummm. -200
nev ellerine sağlık ps günümde bende yapacağım.çok güzel görünüyor.sana afiyet olsun.

ramazanda yine kilo verdim dukanın onerdıgı 56.7 dı bana. su anda 55.5 kıloyum bundan 4 ay once 65 kıloydum 10 kg verıdm nerdeyse mucıze budur benım ıcın hıc ınanmıyodum ama oldu.

ramazanda yine kilo verdim dukanın onerdıgı 56.7 dı bana. su anda 55.5 kıloyum bundan 4 ay once 65 kıloydum 10 kg verıdm nerdeyse mucıze budur benım ıcın hıc ınanmıyodum ama oldu.

tebrik ederim nixciğim darısı başımıza

inşallah güzel sonuçlar çıkar sadecam canım benim

walla yine süper bir akşam geçirmişsiniz a dostlar..kıskanıyorum okurken,acaba ben demi bi basın açıklaması yapsam :44:

walla saks süpersin sen ya...bu arada iki lafın arasında geçiştirdiğin şelale midir,volkano mudur,dukanmisu mudur nedir çok güzel gibiydi,tariflere yaz please.
bu arada ata demirer ve trakya tiplemelerine de bitiyorum...[/QUOTE]

vuvucum şimdi yazdıklarınızı okuyup çıkacağım.teyzem ameliyat oluyor bugün.hastaneye gideceğiz

Son düzenleme:
merhaba kızlarr..geçmişten geliyorum yüküm ağır

karnım bugün şiş hala regl olamadım sanırım geçen ay tatile giderken kullandığım geciktirici yüzünden ramazanı sağ salim atlatıcam gibi geliyor bana:))

dün çok kötü bir gün geçirdim iş yerinde sıkıntılarım vardı sizle muhabbet ederken birden çıktım eve gittim estiler bana.bugün biraz daha iyiyim.

heralde kızzzıımmm siz yaparsınızda biz yapamayızmııı violetcimle bizde gizemli gizemli konuşcaz artık burda birazda siz uğraşın sevkiyat nerde diee:))

yakışır hadi bakalım

ya ben ya ben
öksüz kaldım benim kimsem yokk aç kaldımm

kıyamam ben sana

bu arada çok sevindim enişte beyin yola gelmesine..

yolanda yo yo

yolanda yola getirdi enişteyi

sonunda mutlu sona erdi kendi

sen moralini sakın ha bozma yoli

dukancılar hep senin yanında

yo yo

canımcım geçmiş olsun.güzel haberlerle gel emi..

dukanın güzelleri selam hepinize.birkaç gün giremedim aman Allah ım ne çok sayfa birikmiş öyle.ara ara girip okumaya çalışmıştım ama almış başını gitmiş.neyse geri dönüp okumaya çalışacağım.geç oldu ama zeynep ve lostinnight geçmiş doğum gününüzü kutlarım.sağlık,sıhhat ve sevdiklerinizle nice mutlu yıllara inş.beberongo tatlım yıldönümünüzmüş Allah tekrarını nasip etsin inş birkaç sene sonra da evlilik yıldönümünüzü kutlarsınız.
bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler efendim
kilo veren arkadaşlarımı tek tek canı gönülden kutluyorum alınlarından öpüyorum.

benim seyirde bugün 5.günüm şükürler olsun hiç kaçamak yapmadım iyi gidiyor şimdilik.berrinin tuzlu börek tarifini yaptım.ekmek niyetine onu yedim dilimlere ayırıp buzluğa attım.ekmek yerini baya baya tuttu yani.mücverinide yaptım valla harika oldu.mücvere 4 kaşık kepek kullandım taze soğan ve maydonaoz eklemesiyle şahane oldu.yarısını yedim yarısı buzlukta onuda bugün yerim inş.berrincim teşekkür ederim tatlım güzel tariflerin için
zeynebin dillere destan revanisini de bayrama saklıyorum.napayım yani herkes tatlı yerken ben bakıp durayım mı demi ama...
bu arada zeynep muhteşem bir kadınsın ya...pideler falan valla hayran oldum ne kadar beceriklisin öyle maşşallah maşşallah...
birde nurcik sanada teşekkür ederim valla.kitapdaki krep tarifi,bin parçaya bölünüyodu çevirirken.senin krebi yaptım dün sahurda.biraz yağda yumurta hissi veriyor ama ben bayıldım.artık kreplerimi bende böyle yapacağım.
artık ben bir geri dönüş yapayım çokda işim var muhtemelen gene tamamlayamam ama hepinizi sevgiyle kucaklıyorum arkadaşlar

anaam gittim geldim hiç ilerlememiş nerdeyse..neyse efeem callan teyze ile beraber chery chery lady modunda takıldım biraz amma velakin heryerimden ter aktı ya sanki bu hareketler işe yarar gibi de ben sıkılmadan 21 saat düzenli yapabilir miyim onu bilemedim..bide seslendirme yapan arkadaş sağolsun şişman dostuymuş üşenmemiş türkçeye çevirip seslendirmiş bolca dua kazanmıştır herhal amma o ses benim tüylerimi ürpertiyo,sanki böyle tahtayı tırnağımla çizi yorum aman yarebbi azıcık sabredip hareketlere alışsam sesi keserim ama işte sabır..yalnız bu callan teyze işi bilii pes ediceğini anladığın yerde koymuş dikleşen popiş fotolorını sıkıysa bırak bakalımtabirler de çok ii ama yaa popişimiz minik bir şeftali görünümü kazanacakmış

haklısın vuvucuk şu yeme saatlerime de bi dikkat edeyim ben en iyisi,diğer önerilerini de dikkate alıcam, canım ben de çok merak ettim sadecanın tatlandırıcıyı bulursam alırım belki

violet bilemedi senin kıymetini canım ben orda olsaydı hiç kaçırır mıydım bu fırsatı

vuvucum şimdi yazdıklarınızı okuyup çıkacağım.teyzem ameliyat oluyor bugün.hastaneye gideceğiz[/QUOTE]

berrinim geçmiş olsun canım ne ameliyatı? önemli bişeyi yoktur umarım..

ben de atagin 4. gununde 100 gr almis gorunuorum
oyle kacamakta yapmadim.3-4 yudum limonlu aistli bi icecek ictim. bi kac lokma normal peynir yedim.2-3 hair kofte.eger kacamaklar bunlarsa kacamak olarak bunlari yedim

merhaba arkadaşlar,

forumdaki arkadaşların tavsiyesiyle bu diyete başlamaya karar verdim...iftarda teflon tavada tavuk yapmayı düşünüyorum...sadece tavuk ve ayran ile başlasam olur mu? bu acemiye yardım edersiniz değil mi?

Merhaba,

Hoşgeldin...en doğru diyeti seçmişsin,tebrikler
umarım en kısa zamanda istediğin kiloya kavuşursun...yağsız teflon tavada (sadece pişirmek için biraz yağ koyup peçeteyle fazla olan yağı alabilirsin) tavuk ve ayran ok,bir sorun yok..Tarifler için sayfamız var:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim-14.html#post19793664

Bu da yeni başlayanlar için bilgilendirme sayfası

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/459399-dukan-diyeti-yapanlar-grubu.html

Kolay gelsin..

vuvucum şimdi yazdıklarınızı okuyup çıkacağım.teyzem ameliyat oluyor bugün.hastaneye gideceğiz[/QUOTE]

berrincim çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum...önemli bişi değildir umarım...

Çok geçmiş olsun Berricim. Acil şifalar dilerim.

herkese selamlar nasılsınız canlarım benim tek tek alıntı yapamıyorum gitmiyor çünkü bu sefer sayfa kapanıyor
sadecan hayırlı haberlerini merakla bekliyorum ve eminimki süper çıkacak
mustlu hocam sendede öle olcak çünkü bu kadar yağsız beslenip bu kadar kilo kaybında nasıl bir zarar olabilirki
yolandam çok sevindim sadrazamı yola getirdine şimdi sen gidene kadar kocişin kulana ezan oku sürekli iki gün üzerine konuşmalar yapki caymaya utanır belki
berrinim çok geçmiş olsun umarım her şey iyi olur rabbim şifa versin
bebem bizde seni çok özlüyoruz bir an önce hallet ödevini dön aramıza
ben bugün çok bozuğum kızlar 8 yıllık kuşum ölmüş sahurda fark ettim üstelikte şakır şakır konuşuyordu
mustlu hocam magnezyumu buldum ama magnezyum diasporal şase sanırım fark etmez günde bir tane alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…