Merhaba,
Hoşgeldin...en doğru diyeti seçmişsin,tebrikler
umarım en kısa zamanda istediğin kiloya kavuşursun...yağsız teflon tavada (sadece pişirmek için biraz yağ koyup peçeteyle fazla olan yağı alabilirsin) tavuk ve ayran ok,bir sorun yok..Tarifler için sayfamız var:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim-14.html#post19793664
Bu da yeni başlayanlar için bilgilendirme sayfası
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/459399-dukan-diyeti-yapanlar-grubu.html
Kolay gelsin..
ben de atagin 4. gununde 100 gr almis gorunuorum
oyle kacamakta yapmadim.3-4 yudum limonlu aistli bi icecek ictim. bi kac lokma normal peynir yedim.2-3 hair kofte.eger kacamaklar bunlarsa kacamak olarak bunlari yedim
merhaba arkadaşlar,
forumdaki arkadaşların tavsiyesiyle bu diyete başlamaya karar verdim...iftarda teflon tavada tavuk yapmayı düşünüyorum...sadece tavuk ve ayran ile başlasam olur mu? bu acemiye yardım edersiniz değil mi?
dün çok kötü bir gün geçirdim iş yerinde sıkıntılarım vardı sizle muhabbet ederken birden çıktım eve gittim estiler bana.bugün biraz daha iyiyim.
kıyamam ben sana
bu arada çok sevindim enişte beyin yola gelmesine..
yolanda yo yo
yolanda yola getirdi enişteyi
sonunda mutlu sona erdi kendi
sen moralini sakın ha bozma yoli
dukancılar hep senin yanında
yo yo
yolandam çok sevindim sadrazamı yola getirdine şimdi sen gidene kadar kocişin kulana ezan oku sürekli iki gün üzerine konuşmalar yapki caymaya utanır belki
berrinim çok geçmiş olsun umarım her şey iyi olur rabbim şifa versin
bebem bizde seni çok özlüyoruz bir an önce hallet ödevini dön aramıza
ben bugün çok bozuğum kızlar 8 yıllık kuşum ölmüş sahurda fark ettim üstelikte şakır şakır konuşuyordu
mustlu hocam magnezyumu buldum ama magnezyum diasporal şase sanırım fark etmez günde bir tane alıyorum
herkese selamlar nasılsınız canlarım benim tek tek alıntı yapamıyorum gitmiyor çünkü bu sefer sayfa kapanıyor
sadecan hayırlı haberlerini merakla bekliyorum ve eminimki süper çıkacak
mustlu hocam sendede öle olcak çünkü bu kadar yağsız beslenip bu kadar kilo kaybında nasıl bir zarar olabilirki
yolandam çok sevindim sadrazamı yola getirdine şimdi sen gidene kadar kocişin kulana ezan oku sürekli iki gün üzerine konuşmalar yapki caymaya utanır belki
ben bugün çok bozuğum kızlar 8 yıllık kuşum ölmüş sahurda fark ettim üstelikte şakır şakır konuşuyordu
mustlu hocam magnezyumu buldum ama magnezyum diasporal şase sanırım fark etmez günde bir tane alıyorum
herkese selamlar nasılsınız canlarım benim tek tek alıntı yapamıyorum gitmiyor çünkü bu sefer sayfa kapanıyor
mustlu hocam sendede öle olcak çünkü bu kadar yağsız beslenip bu kadar kilo kaybında nasıl bir zarar olabilirki
anammm zeynep aplammm başın sağolsun çok üzüldümanlıyorum ne kadar etkilendiğini..
ben ortaokuldayken heves etmiştim muhabbet kuşuna..aldık 2 ay sonra bir geldim okuldan bu ölmüş,aylarca etkisinden kurtulamadım,birdaha da hayvan mayvan almadım bakamıyorum ben diye..çiçeklerim bile kuruyo hemen benim
iyi bir anne olma olasılığım nedir
berrin Allah şifa versin teyzene..inşallah iyi geçer ameliyatı..şimdiden geçmiş olsun..
ah be kızlar canım yolandam mavişim bu bir kuş değil sanki bir ferdimizdi bizim 20 günlükken almıştım erkekti gözünüde bizde açtı biz ona hepimiz aşkım diye sesleniyorduk baktım 1.5 ay sonra aşkım aşkım diye hiç susmuyor ne olur azcık sus diyordum okadar şımarık okadar muzur bişeydiki anlatamam gazete okumama uyuz olurdu pıtır pıtır iki dakkada gazateyi ufalamaya başlıyodu bizde gözünü açıp çok haşır neşir olunca eş aramazlarmış ama erkekti ya hiç çiftleşmedi zaten ona üzülüyodum istiyordu aslında yavrum hiç daha siftahı yoktu
seninkide tekse mavişim herkesin oturduğu odada dursun yoksa alışılmışın dışına çıknca dayanamıyorlaryolim de demiş ya ablam evlat gibi oluyolar valla sonra böyle beklenmedik gidişleri de evlat acısı gibi koyuyo insana işte..benim miniğim bir seneden fazladır ben de ama konuşmadı ya henüz gerçi ben hayvancaza o kadar farklı sevgi sözcükleri kullanarak sesleniyorum ki aklında tutamıyoduraynı kelimeyi sürekli tekrar etmek lazımmış galiba..off ablam çok üzüldüm valla seninkine şimdi benim minnoşuma bişey olması korkusu gene bastı içime
seninkide tekse mavişim herkesin oturduğu odada dursun yoksa alışılmışın dışına çıknca dayanamıyorlar
evtt canım kesinlikle doğru söylüyosun hemen algılıyorlar şimdi kızıma söyledim zaten iş yerinde çok morali bozulmuş bide bunu duydu ağla ağla helak oldu en çokta dün gece aklına gelmiş bakmamış hayvana aklıma helen başıma geldi diyorevet tek ablacım ilgi azalınca ciddi ciddi depresyona giriyolar o yüzden yalnız bırakmıyoruz..geçeen misafir geldiğinde çocuklar rahat vermiyo diye kendi odama almıştımm gün boyu hiç ilgilenemedik misafirler gidince açtık kafesini filan uçamıyo stresten kanatlarındaki büyük tüyleri dökülmüş..o yüzden ihmal etmemek lazım kesinlikle
vuvuşkooom benim beğenerek yaptığım kekin sahibesi senmişsin meğer...tarif sayfasına yaso yazmış elinin altında olsun diye ama tarif seninmiş ben de sadecanın gibi hatırlıyodumsenin tarifi sana vermeye kalkışacakmışım meğerse
şu kekin üzerine çeşitli denemelerimmi de yapınca tarif sayfasına toplu fotolarla ekliim ben en iyisi vuvunun kek tarifini de tekrar yazarız hem
merhaba kızlarr..geçmişten geliyorum yüküm ağır
karnım bugün şiş hala regl olamadım sanırım geçen ay tatile giderken kullandığım geciktirici yüzünden ramazanı sağ salim atlatıcam gibi geliyor bana:))
dün çok kötü bir gün geçirdim iş yerinde sıkıntılarım vardı sizle muhabbet ederken birden çıktım eve gittim estiler bana.bugün biraz daha iyiyim.
yakışır hadi bakalım
kıyamam ben sana
bu arada çok sevindim enişte beyin yola gelmesine..
yolanda yo yo
yolanda yola getirdi enişteyi
sonunda mutlu sona erdi kendi
sen moralini sakın ha bozma yoli
dukancılar hep senin yanında
yo yo
canımcım geçmiş olsun.güzel haberlerle gel emi..
Eki Görüntüle 246486 Eki Görüntüle 246487 Eki Görüntüle 246488
dukan ekmeği yapabildiğimin resmi kanıtıdır a dostlar
zeynep ablanın tam tarifini uyguladım ama kuru maya kullandım karbonat yerine..sonra hamuru 3 tane sütlaç kasesine paylaştırdım kekimi de yiyebileyim de yarısını yedim ekmeğimin çok da doyurucu her sütlaç kasesine 2 kaşık kepek düşmüş oldu..tamamı da yenebilir yani..resimler biraz bulanık çıkmış sanki ama daha kızarmış gözüken kısım altı oluyo çok güzel pişmiş ya ımmm ellerime sağlık
p.s:ilk defa foto ekliyorum becerebildim mi bilemedim
ah be kızlar canım yolandam mavişim bu bir kuş değil sanki bir ferdimizdi bizim 20 günlükken almıştım erkekti gözünüde bizde açtı biz ona hepimiz aşkım diye sesleniyorduk baktım 1.5 ay sonra aşkım aşkım diye hiç susmuyor ne olur azcık sus diyordum okadar şımarık okadar muzur bişeydiki anlatamam gazete okumama uyuz olurdu pıtır pıtır iki dakkada gazateyi ufalamaya başlıyodu bizde gözünü açıp çok haşır neşir olunca eş aramazlarmış ama erkekti ya hiç çiftleşmedi zaten ona üzülüyodum istiyordu aslında yavrum hiç daha siftahı yoktu
canımcım hoşgeldin sefalar getirdin..bugünün güzel geçer inşallah..reglinin ramazana denk gelmeyecek olması ne güzel...ben bu sene ilk defa hiç regl olmasam istedim ramazanda..daha önceki seneler bahanem olurdu bırakmaya ama bu sene tam tutasım vardı çok..hatta sadece 3 gün tutmadım.4.günü filan tuttum walla Allah kabul etsin :)
merhaba arkadaşlar,
forumdaki arkadaşların tavsiyesiyle bu diyete başlamaya karar verdim...iftarda teflon tavada tavuk yapmayı düşünüyorum...sadece tavuk ve ayran ile başlasam olur mu? bu acemiye yardım edersiniz değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?