Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

çok teşekkürler.......

ben de atagin 4. gununde 100 gr almis gorunuorum
oyle kacamakta yapmadim.3-4 yudum limonlu aistli bi icecek ictim. bi kac lokma normal peynir yedim.2-3 hair kofte.eger kacamaklar bunlarsa kacamak olarak bunlari yedim

buketçim mr.dukan kitapta der ki :"yapacağınız herhangi bir küçük kaçamak balona iğne batırmaya benzer" gerisini sen hesap et..şimdi yediklerinde aslında kaçamak namına bişey yok ama sanki atakta yapılan küçücük atıştırmalar bile ters etki yaratıyo gibi geliyo bana..eğer regl dönemin yakın değilse,kabızlık vs. çekmiyosan yediklerinin etkisi olabilir belki bu ama 100 gr senin moralini bozmasın daha ne eksiler ve artılar görücez yolun başından mutsuz etme kendini..kaldığın yerden devam et eminim yarın fazlasıyla eksi göreceksindir tartıda

başlangıç ve bundan sonraki tüm ana öğünlerin için doğru bi tercih bu mersah vuvucum zaten linklerimizi vermiş oraya da göz atabilirsin dehşet tarifler var kolay gelsin

yagmırcım canın sıkkınmış hayatım sorunlar bitmez takmicaksın takkk açacaksın forumu rahatlicaksın bebeyüm
evet enişteniz benide şaşırttı umarım bi son dk golü yemem zira adetidir

tamam abla ben en iyisi onu pışpışlıyım orda neler yaparız nereleri gezer ne yer ne içeriz biraz heveslendiriim de vazgeçmesin..
ablamm kuşçuuna çok üzüldüm valla. birden yolim aklıma geldi... dün akşam baktım gözü şişmiş kızımın yarım bakıyo rocky balboa gibi ay içime oturdu kıyamadım bişi olur diye korktum neyseki sabah kalktım inmiş şişi. :26:yaaa insanın evladı gibi oluyo iki senede ben o kadar çok alıştım ki sekiz senede sen nasıl alışmışsındır allah bilir. tek miydi kuşun eşi yokmuydu bitane alsaydın yanına şimdi sana arkadaş olurdu ben yolime bi yoldaş alayım diyorum ona bişi olursa ben depresyona girerim dayanamam

başın sağolsun zeynep ablacım hayvan sevgisi bambaşka bişey, ben de birkaç ay öncesine kadar köpeğimi kaybetmiştim günlerce ağladım dışarı çıkamadım fotoğraflarına hala bakamıyorum mesela içime sindiremedim bi türlü onun ölümünü,bi tane de kuşum var onun gözüne bakıyorum resmen ya ona da bişey olursa naparım diye..

dukan ekmeği yapabildiğimin resmi kanıtıdır a dostlar
zeynep ablanın tam tarifini uyguladım ama kuru maya kullandım karbonat yerine..sonra hamuru 3 tane sütlaç kasesine paylaştırdım kekimi de yiyebileyim de yarısını yedim ekmeğimin çok da doyurucu her sütlaç kasesine 2 kaşık kepek düşmüş oldu..tamamı da yenebilir yani..resimler biraz bulanık çıkmış sanki ama daha kızarmış gözüken kısım altı oluyo çok güzel pişmiş ya ımmm ellerime sağlık

p.s:ilk defa foto ekliyorum becerebildim mi bilemedim

anammm zeynep aplammm başın sağolsun çok üzüldüm anlıyorum ne kadar etkilendiğini..
ben ortaokuldayken heves etmiştim muhabbet kuşuna..aldık 2 ay sonra bir geldim okuldan bu ölmüş,aylarca etkisinden kurtulamadım,birdaha da hayvan mayvan almadım bakamıyorum ben diye..çiçeklerim bile kuruyo hemen benim
iyi bir anne olma olasılığım nedir

berrin Allah şifa versin teyzene..inşallah iyi geçer ameliyatı..şimdiden geçmiş olsun..

anammm zeynep aplammm başın sağolsun çok üzüldüm anlıyorum ne kadar etkilendiğini..
ben ortaokuldayken heves etmiştim muhabbet kuşuna..aldık 2 ay sonra bir geldim okuldan bu ölmüş,aylarca etkisinden kurtulamadım,birdaha da hayvan mayvan almadım bakamıyorum ben diye..çiçeklerim bile kuruyo hemen benim
iyi bir anne olma olasılığım nedir

berrin Allah şifa versin teyzene..inşallah iyi geçer ameliyatı..şimdiden geçmiş olsun..

ah be kızlar canım yolandam mavişim bu bir kuş değil sanki bir ferdimizdi bizim 20 günlükken almıştım erkekti gözünüde bizde açtı biz ona hepimiz aşkım diye sesleniyorduk baktım 1.5 ay sonra aşkım aşkım diye hiç susmuyor ne olur azcık sus diyordum okadar şımarık okadar muzur bişeydiki anlatamam gazete okumama uyuz olurdu pıtır pıtır iki dakkada gazateyi ufalamaya başlıyodu bizde gözünü açıp çok haşır neşir olunca eş aramazlarmış ama erkekti ya hiç çiftleşmedi zaten ona üzülüyodum istiyordu aslında yavrum hiç daha siftahı yoktu

bu da dukan kekimin görüntüsü pofidik pofidik çok şeker..ve bunda sadece 1 kaşık kepek var inanılmaz..
üstüne dondurmayı da koyunca oldu dukan şelalesi azıcık erimiş haliyle çeksem o zaman şelale olacakmış ya neyse bi dahakine inşallah
bu akşam da bu pofidiklerden birini tiramisu yapıcam

sağol vuvuşum keşke benimde 2 aylık olsaydı cam kapı her yer fora omzumuzdan inmezdi büyük kızıma henüz söyleyemiyorum nasıl sölicemide bilmiyorum resmen çıldırcak çok uyanık bilinçli bir hayvandı biz onu ramazanda ihmal ettik yalnız bir odada bıraktık çok sırnaşık olduğu için alışık olmadından yalnızlığa dayanamadı yavrucum

yolim de demiş ya ablam evlat gibi oluyolar valla sonra böyle beklenmedik gidişleri de evlat acısı gibi koyuyo insana işte..benim miniğim bir seneden fazladır ben de ama konuşmadı ya henüz gerçi ben hayvancaza o kadar farklı sevgi sözcükleri kullanarak sesleniyorum ki aklında tutamıyoduraynı kelimeyi sürekli tekrar etmek lazımmış galiba..off ablam çok üzüldüm valla seninkine şimdi benim minnoşuma bişey olması korkusu gene bastı içime

seninkide tekse mavişim herkesin oturduğu odada dursun yoksa alışılmışın dışına çıknca dayanamıyorlar

vuvuşkooom benim beğenerek yaptığım kekin sahibesi senmişsin meğer...tarif sayfasına yaso yazmış elinin altında olsun diye ama tarif seninmiş ben de sadecanın gibi hatırlıyodum senin tarifi sana vermeye kalkışacakmışım meğerse

şu kekin üzerine çeşitli denemelerimmi de yapınca tarif sayfasına toplu fotolarla ekliim ben en iyisi vuvunun kek tarifini de tekrar yazarız hem

seninkide tekse mavişim herkesin oturduğu odada dursun yoksa alışılmışın dışına çıknca dayanamıyorlar

evet tek ablacım ilgi azalınca ciddi ciddi depresyona giriyolar o yüzden yalnız bırakmıyoruz..geçeen misafir geldiğinde çocuklar rahat vermiyo diye kendi odama almıştımm gün boyu hiç ilgilenemedik misafirler gidince açtık kafesini filan uçamıyo stresten kanatlarındaki büyük tüyleri dökülmüş..o yüzden ihmal etmemek lazım kesinlikle

evtt canım kesinlikle doğru söylüyosun hemen algılıyorlar şimdi kızıma söyledim zaten iş yerinde çok morali bozulmuş bide bunu duydu ağla ağla helak oldu en çokta dün gece aklına gelmiş bakmamış hayvana aklıma helen başıma geldi diyor

amaaaannnnn saksım nolcekki ha sen ha ben..üstelik keklerin süper gözüküyordu e tabi masterchefin elinden çıkınca daha bi başka oluyor canım walla tiplerini çok sevdim,böyle kalıplarda mı var ortası delik ve küçük,çok şeker yaa..ben de küçük kalıp hiç yok zaten,almalıyım böyle şeyler..uzun kek kalıbı da yok..zeynep ablanın ekmeğini öyle yapmak istiyorum...
bak sende ekmeği birdahakine buzdolabında beklet ,bu resmini koyduklarının 2 katı şişecekler görürsün...
ellerine sağlık canım..çok nefisler...
benim asıl havuçlu tarçınlı bol cevizli kekim meşhur..çok özledim onu walla :)))
diyeti bıraktıktan sonra karışık yaparım ben bundan sonra kekleri,esmer unla yulaf kepeğini karıştırarak yaparım misafire bile çok güzel oluyor...bu keki havuçlu tarçınlı da yap öyleyse tavsiye ederim..

canımcım hoşgeldin sefalar getirdin..bugünün güzel geçer inşallah..reglinin ramazana denk gelmeyecek olması ne güzel...ben bu sene ilk defa hiç regl olmasam istedim ramazanda..daha önceki seneler bahanem olurdu bırakmaya ama bu sene tam tutasım vardı çok..hatta sadece 3 gün tutmadım.4.günü filan tuttum walla Allah kabul etsin :)

hiç güzel olmamış

ablacım başınsağolsun onlar zaten ayrı bir güzellikler yaa cıvıl cıvıllar(

hoşbuldum tatlım..inşallah canım buna ihtiyacım var çünkü..daha önce 1 ramazanı kazasız geçirmiştim sanırım bununla beraber 2 olacak:)) insan tam alışınca devam etmek istiyo araya regl girince bütün büyü gidiyo ama napalım oda allahtan..

merhaba,
hoşgeldin
tavuk ve ayran çok iyi seçim. Amma tavuklar yağsız ve derisiz ayran da light yoğuttan olursa atak için mükemmel olur..başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…