evtt canım kesinlikle doğru söylüyosun hemen algılıyorlar şimdi kızıma söyledim zaten iş yerinde çok morali bozulmuş bide bunu duydu ağla ağla helak oldu en çokta dün gece aklına gelmiş bakmamış hayvana aklıma helen başıma geldi diyor
Eki Görüntüle 246493 Eki Görüntüle 246495 Eki Görüntüle 246496
bu da dukan kekimin görüntüsü pofidik pofidik çok şeker..ve bunda sadece 1 kaşık kepek var inanılmaz..
üstüne dondurmayı da koyunca oldu dukan şelalesi azıcık erimiş haliyle çeksem o zaman şelale olacakmış ya neyse bi dahakine inşallah
bu akşam da bu pofidiklerden birini tiramisu yapıcam
sakın sakın moralini bozma pes et.pıtır pıtır gidecek bu yağlar hiç merak etme.bak ne güzel 7 kilo vermişsin.gelir devamı üzülme.Sadeca oncelikle sana kolaylik diliyor ve iyi haberlerini bekliyoruz.
Gunaydin herkesee gunaydiin guzel bir gun olsun insallah..dun gece yazilan herbiseyi okudum cok guldum yahu..kizlar sahanesiniz..
Sizlere bir malumatim var..bunlarin olacagini biliyordum ama ister istemez moral bozuluyor..22 agustosta 87.5e dusen ben,dun gun boyu ac kaldim..sonra isyerinde dukan yapan bi arkadasimin yanlis bi fikrine uyup aksam eve giderken pilic sosis aldim ve 1 domates 1 kasiik salca ile pisirip 350 gr sosisi 2 defada afiyetle yediim..bu sabah tartide 88.9u gordum...reglime tam 6 gun kaldi ayrica simdiden odem olurmu ki? Ve birde bu yetmezmis gibi circir olduuum...kendime cok kiziyorum hersey guzel gidiyordu ve 87.5u gordukten sonra offf yaaa cidden gozlerim doldu tartidan inerken ve aglamamak icin zor tuttum kendimi..suanda zaten isyerinde bes karis suratla oturuyorum..basaramamaktan cok korkuyorum,bugune kadar cok kez basarisiz diyetlerim oldu ama ilk kez bu kdr sure dogru duzgun bisiler yapabildim...ben bu kiloda olmak istemiyorum,ben basarmak istiyorum...ben artik bir daha asla 80li 90li kglari gormek,insanlarin kilomla ilgili yorumlarina daha fazla maruz kalmak istemiyorum... en pilic sosis aldim ve 1 domates 1 kasiik salca ile pisirip 350 gr sosisi 2 defada afiyetle yediim..bu sabah tartide 88.9u gordum...reglime tam 6 gun kaldi ayrica simdiden odem olurmu ki? Ve birde bu yetmezmis gibi circir olduuum...kendime cok kiziyorum hersey guzel gidiyordu ve 87.5u gordukten sonra offf yaaa cidden gozlerim doldu tartidan inerken ve aglamamak icin zor tuttum kendimi..suanda zaten isyerinde bes karis suratla oturuyorum..basaramamaktan cok korkuyorum,bugune kadar cok kez basarisiz diyetlerim oldu ama ilk kez bu kdr sure dogru duzgun bisiler yapabildim...ben bu kiloda olmak istemiyorum,ben basarmak istiyorum...ben artik bir daha asla 80li 90li kglari gormek,insanlarin kilomla ilgili yorumlarina daha fazla maruz kalmak istemiyorum...
walla yine süper bir akşam geçirmişsiniz a dostlar..kıskanıyorum okurken,acaba ben demi bi basın açıklaması yapsam :44:
walla saks süpersin sen ya...bu arada iki lafın arasında geçiştirdiğin şelale midir,volkano mudur,dukanmisu mudur nedir çok güzel gibiydi,tariflere yaz please.
bu arada ata demirer ve trakya tiplemelerine de bitiyorum...
afiyet olsun.çok güzel bir başlangıç.kıyma soğan sarmısak ile köfte yapıp yağsız pişirip ayranla o da süper oluyor.arkadaşlar tariflerin olduğu sayfanın linkini yazmış ben hep ordan bakıyom tariflere.heleki ekmek seviyorsan hamburger ekmğini hemen dene derim ben.merhaba arkadaşlar,
forumdaki arkadaşların tavsiyesiyle bu diyete başlamaya karar verdim...iftarda teflon tavada tavuk yapmayı düşünüyorum...sadece tavuk ve ayran ile başlasam olur mu? bu acemiye yardım edersiniz değil mi?
amann valla üzüldüm .benimde küçükken ipek böceklerim ve kedim ölmüştü.çok ağlamışyım çok.şimdi de aklıma geldi içim sızladı.herkese selamlar nasılsınız canlarım benim tek tek alıntı yapamıyorum gitmiyor çünkü bu sefer sayfa kapanıyor
sadecan hayırlı haberlerini merakla bekliyorum ve eminimki süper çıkacak
mustlu hocam sendede öle olcak çünkü bu kadar yağsız beslenip bu kadar kilo kaybında nasıl bir zarar olabilirki
yolandam çok sevindim sadrazamı yola getirdine şimdi sen gidene kadar kocişin kulana ezan oku sürekli iki gün üzerine konuşmalar yapki caymaya utanır belki
berrinim çok geçmiş olsun umarım her şey iyi olur rabbim şifa versin
bebem bizde seni çok özlüyoruz bir an önce hallet ödevini dön aramıza
ben bugün çok bozuğum kızlar 8 yıllık kuşum ölmüş sahurda fark ettim üstelikte şakır şakır konuşuyordu
mustlu hocam magnezyumu buldum ama magnezyum diasporal şase sanırım fark etmez günde bir tane alıyorum
kızlarrr tıpmı oynuyoruz herkes sus pus oturuyo:) bende şimdi oturdum anca mutfağı toparladım...yarın sabah pişirmek üzere poğaça ve ekmek hamuru hazırladım...violetciğim adresi verirse sabah bide kek yapcam ohh hazırım sevkiyata:)
ya mesela hafif tatlılar çok geç olmamak koşuluyla yemekten sonra yenilebilir aslında,jelatinli puding,light dondurma vs. gibi ama şu kepekli şeyler girince içine daha fazla etki yapabilir..hani kek yanına filan yiyorsun ya o yüzden..porsiyonlarını küçült canım,minik minik kaselerde ye pudingi ya da diğerlerini..bu arada bencede tabağa ters çevirmek süper fikir..benim de aklıma gelmişti yerken...hatta kızlar sizce bizim tatlandırıcılar az da olsa karamelize olur mu..şu pudingi sade yapsak üzerine tatlandırıcı eritip,yakıp döksek nası olur sizce?
saksım tatlandırıcıları değiştirelim evet..gerçi ben beğenmeye beğenmeye bitirdim neredeyse tatlı manyağı olduğumdan :))
splenda alacam yine,bulabilsem şu sadecanınkini denerdim ama sanmıyorum..
herkese selamlar nasılsınız canlarım benim tek tek alıntı yapamıyorum gitmiyor çünkü bu sefer sayfa kapanıyor
mustlu hocam sendede öle olcak çünkü bu kadar yağsız beslenip bu kadar kilo kaybında nasıl bir zarar olabilirki
yolandam çok sevindim sadrazamı yola getirdine şimdi sen gidene kadar kocişin kulana ezan oku sürekli iki gün üzerine konuşmalar yapki caymaya utanır belki
ben bugün çok bozuğum kızlar 8 yıllık kuşum ölmüş sahurda fark ettim üstelikte şakır şakır konuşuyordu
mustlu hocam magnezyumu buldum ama magnezyum diasporal şase sanırım fark etmez günde bir tane alıyorum
Canım ben foruma bugün saat 16.00 sırlarında girince kaçırdım tabii bu güzel şansıAma olsun yemiş kadar oldum ellerine sağlık güzel düşüncen için teşekkürler
Tatlandrıcı karamelize olmuyor ben denemiştim, gerçi tabii benim becerememiş olma olasılığım da çok yüksek ama:)))
sadeca cım bende senin güzel test sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyorum
mustlu hocam sizinkileride
yollanda efferin yivrüüümmm :))
berrincim teyzene acil şifalar
beberongo bizi arada yokla :)
ve zeynepp ablaa başın sağolsun ama bu nuhabbet kuşları böyle ölüveriyorlar çok narin hayvanlar bizm de geçmişte farklı farklı dönemlerde 3 tane muhabbet kuşumuz olmuştu ve ikisi şakır şakır konuşuyordu ama öldüler ben artık almıyorum valla sonra çok üzülüyoruz.
karamelim violetcim takunyam eminecim yağmurum hepiniz çok sağolun canlarım hepiniz iyiki varsınızZeynep kuşun için çok üzüldüm tatlım.Benim de var.1 tane erkekti benim ki.Sonra yanına 1 tane de dişi aldık.Onlardan 4 tane daha yavru oldu.1 tane iken 6 tane oldular.Bakımları zor oluyor ama çok tatlılar.Ben de onlardan birine bir şey olsa çok üzülürüm.Acını anlıyorum.
Canım ben foruma bugün saat 16.00 sırlarında girince kaçırdım tabii bu güzel şansıAma olsun yemiş kadar oldum ellerine sağlık güzel düşüncen için teşekkürler
Tatlandrıcı karamelize olmuyor ben denemiştim, gerçi tabii benim becerememiş olma olasılığım da çok yüksek ama:)))
sadeca cım bende senin güzel test sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyorum
mustlu hocam sizinkileride
yollanda efferin yivrüüümmm :))
berrincim teyzene acil şifalar
beberongo bizi arada yokla :)
ve zeynepp ablaa başın sağolsun ama bu nuhabbet kuşları böyle ölüveriyorlar çok narin hayvanlar bizm de geçmişte farklı farklı dönemlerde 3 tane muhabbet kuşumuz olmuştu ve ikisi şakır şakır konuşuyordu ama öldüler ben artık almıyorum valla sonra çok üzülüyoruz.
tmm canım sen tıkla zaten no çıkacak gönderHanımlar mesaj bölümünde ki ikonlar var ya;ben onları ekleyemiyorum.Numara çıkıyor.Bu konuda birisi bana yardımcı olabilir mi?
merhaba kızlarr..geçmişten geliyorum yüküm ağır
karnım bugün şiş hala regl olamadım sanırım geçen ay tatile giderken kullandığım geciktirici yüzünden ramazanı sağ salim atlatıcam gibi geliyor bana:))
dün çok kötü bir gün geçirdim iş yerinde sıkıntılarım vardı sizle muhabbet ederken birden çıktım eve gittim estiler bana.bugün biraz daha iyiyim.
yakışır hadi bakalım
kıyamam ben sana
bu arada çok sevindim enişte beyin yola gelmesine..
yolanda yo yo
yolanda yola getirdi enişteyi
sonunda mutlu sona erdi kendi
sen moralini sakın ha bozma yoli
dukancılar hep senin yanında
yo yo
canımcım geçmiş olsun.güzel haberlerle gel emi..
benim seyirde bugün 5.günüm şükürler olsun hiç kaçamak yapmadım iyi gidiyor şimdilik.berrinin tuzlu börek tarifini yaptım.ekmek niyetine onu yedim dilimlere ayırıp buzluğa attım.ekmek yerini baya baya tuttu yani.mücverinide yaptım valla harika oldu.mücvere 4 kaşık kepek kullandım taze soğan ve maydonaoz eklemesiyle şahane oldu.yarısını yedim yarısı buzlukta onuda bugün yerim inş.berrincim teşekkür ederim tatlım güzel tariflerin için
birtanem rica ederim afiyetler olsun.beğenmene sevindim.böyle alternatifler olunca diyetimiz daha da kolaylaşıyor değil mi?güzel haberlerini bekliyoruz.her gün eksilerle uyan inşallah
herkese selamlar nasılsınız canlarım benim tek tek alıntı yapamıyorum gitmiyor çünkü bu sefer sayfa kapanıyor
anaam gittim geldim hiç ilerlememiş nerdeyse..neyse efeem callan teyze ile beraber chery chery lady modunda takıldım biraz amma velakin heryerimden ter aktıya sanki bu hareketler işe yarar gibi de ben sıkılmadan 21 saat düzenli yapabilir miyim onu bilemedim..bide seslendirme yapan arkadaş sağolsun şişman dostuymuş üşenmemiş türkçeye çevirip seslendirmiş bolca dua kazanmıştır herhal amma o ses benim tüylerimi ürpertiyo,sanki böyle tahtayı tırnağımla çizi yorum aman yarebbi azıcık sabredip hareketlere alışsam sesi keserim ama işte sabır..yalnız bu callan teyze işi bilii pes ediceğini anladığın yerde koymuş dikleşen popiş fotolorını sıkıysa bırak bakalım tabirler de çok ii ama yaa popişimiz minik bir şeftali görünümü kazanacakmış
haklısın vuvucuk şu yeme saatlerime de bi dikkat edeyim ben en iyisi,diğer önerilerini de dikkate alıcam, canım ben de çok merak ettim sadecanın tatlandırıcıyı bulursam alırım belki
violet bilemedi senin kıymetini canım ben orda olsaydı hiç kaçırır mıydım bu fırsatı
vuvucum şimdi yazdıklarınızı okuyup çıkacağım.teyzem ameliyat oluyor bugün.hastaneye gideceğiz
vuvucum şimdi yazdıklarınızı okuyup çıkacağım.teyzem ameliyat oluyor bugün.hastaneye gideceğiz
anammm zeynep aplammm başın sağolsun çok üzüldümanlıyorum ne kadar etkilendiğini..
ben ortaokuldayken heves etmiştim muhabbet kuşuna..aldık 2 ay sonra bir geldim okuldan bu ölmüş,aylarca etkisinden kurtulamadım,birdaha da hayvan mayvan almadım bakamıyorum ben diye..çiçeklerim bile kuruyo hemen benim
iyi bir anne olma olasılığım nedir
berrin Allah şifa versin teyzene..inşallah iyi geçer ameliyatı..şimdiden geçmiş olsun..
canım geçmiş olsun.en kısa zamanda toparlanır inşallah.
eminecim teşekkür ederim
Berrin'cim teyzene geçmiş olsun.İnşallah tez zaman da iyileşir,aranıza döner.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?