Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

çok üzüldümm.
çok seviyor sahipleniyoruz..ama hayat bu maalesef benim de bir balığım ve bir de kuşum var. O kadar korkuyorum ki onları kaybetmekten sırf kaybedeceğimi bildiğim için uzun zamandır evcil hayvan almıyordum. Çocuklarımın ısrarı ile aldım. Çünkü çok üzüleceğimi biliyorum. Seni çok iyi anlıyorum..kendini de çok suçlama,allah yardımcın olsun acını hafifletsin

çok başarılı görünüyorlar. Bu arada ben hazır satılan light pudinglerden alıp yaptım. Çok kötü bir tatlandırıcı tadı geliyır. iki kaşık zor yedim. Hatta tüm şeker isteğimi kesti iyi de oldu aslında..ama bir daha asla yemem. Onedenle sanki kendi yaptıklarımıza daha az tatlandırıcı koyma şansımız olduğu için daha iyi sonuçlar alıyoruz diye düşünüyorum..

sakın sakın moralini bozma pes et.pıtır pıtır gidecek bu yağlar hiç merak etme.bak ne güzel 7 kilo vermişsin.gelir devamı üzülme.

vuvucum şimdi yazdıklarınızı okuyup çıkacağım.teyzem ameliyat oluyor bugün.hastaneye gideceğiz[/QUOTE]
canım geçmiş olsun.en kısa zamanda toparlanır inşallah.
afiyet olsun.çok güzel bir başlangıç.kıyma soğan sarmısak ile köfte yapıp yağsız pişirip ayranla o da süper oluyor.arkadaşlar tariflerin olduğu sayfanın linkini yazmış ben hep ordan bakıyom tariflere.heleki ekmek seviyorsan hamburger ekmğini hemen dene derim ben.
en kısa sürede istediğin kiloları verirsin inşallah.
amann valla üzüldüm .benimde küçükken ipek böceklerim ve kedim ölmüştü.çok ağlamışyım çok.şimdi de aklıma geldi içim sızladı.

Zeynep kuşun için çok üzüldüm tatlım.Benim de var.1 tane erkekti benim ki.Sonra yanına 1 tane de dişi aldık.Onlardan 4 tane daha yavru oldu.1 tane iken 6 tane oldular.Bakımları zor oluyor ama çok tatlılar.Ben de onlardan birine bir şey olsa çok üzülürüm.Acını anlıyorum.

Canım ben foruma bugün saat 16.00 sırlarında girince kaçırdım tabii bu güzel şansı Ama olsun yemiş kadar oldum ellerine sağlık güzel düşüncen için teşekkürler

Tatlandrıcı karamelize olmuyor ben denemiştim, gerçi tabii benim becerememiş olma olasılığım da çok yüksek ama:)))

sadeca cım bende senin güzel test sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyorum

mustlu hocam sizinkileride
yollanda efferin yivrüüümmm :))
berrincim teyzene acil şifalar
beberongo bizi arada yokla :)

ve zeynepp ablaa başın sağolsun ama bu nuhabbet kuşları böyle ölüveriyorlar çok narin hayvanlar bizm de geçmişte farklı farklı dönemlerde 3 tane muhabbet kuşumuz olmuştu ve ikisi şakır şakır konuşuyordu ama öldüler ben artık almıyorum valla sonra çok üzülüyoruz.

Hanımlar mesaj bölümünde ki ikonlar var ya;ben onları ekleyemiyorum.Numara çıkıyor.Bu konuda birisi bana yardımcı olabilir mi?

karamelim violetcim takunyam eminecim yağmurum hepiniz çok sağolun canlarım hepiniz iyiki varsınız

Hanımlar mesaj bölümünde ki ikonlar var ya;ben onları ekleyemiyorum.Numara çıkıyor.Bu konuda birisi bana yardımcı olabilir mi?
tmm canım sen tıkla zaten no çıkacak gönder

birtanem teşekkür ederim.Çok şükür ameliyat bitti.Teyzem daha narkozun etkisinde. ben de eve geldim ona çorba yapmak için. merak etmeyin diye de size haber vereyim dedim

Evet canım, benim ilk kullandığım da ondandı :))
Prospektüsünü okursun. Sanırım ilk hafta her gün, sonra gün aşırı falan alınıyordu.

berrinim geçmiş olsun canım ne ameliyatı? önemli bişeyi yoktur umarım..[/QUOTE]

birtanem teşekkür ederim.Çok şükür ameliyat bitti.safra kesesi alındı teyzemin.Teyzem daha narkozun etkisinde. ben de eve geldim ona çorba yapmak için. merak etmeyin diye de size haber vereyim dedim

vuvucum şimdi yazdıklarınızı okuyup çıkacağım.teyzem ameliyat oluyor bugün.hastaneye gideceğiz

berrincim çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum...önemli bişi değildir umarım...[/QUOTE]

teşekkür ederim cinom.safra kesesi alındı.şimdi iyi çok şükür ayılmaya çalışıyor

zeynebim ablammm benim çok teşekkür ederim.teyzeme çorba yapmaya geldim eve.herşey yolunda çok şükür kuşuna da çok üzüldüm ablam.başın sağolsun

Son düzenleme:

vuvuum çok teşekkür ederim.ameliyat iyi geçti çok şükür.ben eve çorba yapmaya geldim.sizler de meraklanmayın diye haber vereyim dedim.evdekilere de sofra hazırlayıp çıkcam

selam kıslarrr...ben geldim:)check-up dedikleri batın ultrasonu,akciğer filmi ve meme ultrasonuymuş...neyseki görünürde bişi yok ama bayram sonrası öğrencem sonuçları...meme ultrasonunu ben haziranda yaptırmıştım o nedenle yaptırmadım...ama en önemlisi yağ kas oranına falan baktırdık..3-4 kilo yağ daha vermem lazım:) onu zaten biliyoduk kas oranımda istenilen düzeyde.. kızlar bayanlarda %30 olması iyi olan su oranı bende %34 çıktı :))tabi daha bunları sonra doktor değerlendrcekmiş ama ordaki kız süper çokmu su içiyossunuz dedi..ne zayıf ne şişman kategorisine girmişim:))...meto hızımda normal seviyedeymiş şimdilik aktarcaklarım bunlar..pazartesi günüde tahlili yaptırdımmı herşey tamam olcak inş..

şimdi geçmişe bi bakayım gelorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…