Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

violetim çok teşekkür ederim

Yağ kas oranına baktırmak için dahiliyiyemi, diyetisyen bölümüne mi gitmem gerekiyor sadeca ablacım, bende yaptırmak istiyorum da :44:
Bu arada berrincim geçmiş olsun...Sabahtan beri okudum sürekli sizleri ama bir türlü cevap yazamadım

canlarım hepinize tek tek yazdım ama arada gözümden kaçanlar olduysa affedin tekrar teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.kendinize iyi bakın ben 22.30 civarı gelirim.öpüyorum hepinizi.saksmavisi bu arada çıkmadan ellerine sağlık diyeyim.her iki tarif de enfess olmuş.sizleri seviyorum.ben kaçtım

sadecam çok sevindim benimde su oranım %34 çıkmıştı bide dedilerki bana şu anda sınırın tam altına inmişsin devam et yani virajı dönmüssün dediler yağ oranıma bakarak

ya kızlar benim buğday kepeğim hiç kalmadı şu nuhun ankarayı nerelerden bulabiliriz ya madem çinkosu bakırı var ondan istiyorum ama en son gittimde realde görmüşdüm güvenememiştimde doğa markayı almıştım yine şimdi bir kepek içinde reale gidilmezki ya

vuvucum şimdi yazdıklarınızı okuyup çıkacağım.teyzem ameliyat oluyor bugün.hastaneye gideceğiz[/QUOTE]

canım geçmiş olsun...inşallah en kısa zamanda toparlansın teyzoşun

berrinim geçmiş olsun canım ne ameliyatı? önemli bişeyi yoktur umarım..[/QUOTE]

sakscımmm istersne yollarım bebişim sana...henüz adam gibi satışı yok sanırım belli başlı yerlerde satılıyo...ama ne zaman istersen özelden msg at adresini anında gönderirim:)

saol zeynepcimmm...kıyamam başın saolsun tatlımm...(

sen neyi beceremedinde bunu yapamıcaksın mastırım şefim:) valla içi falan güsel pişmiş tebrikler cnm ellerine sağlık:)

ay zeynep gülmiyim diyorum ama tutamıcammm garibimi nie siftahsız gönderdiniz yazık kızzz...adı üstünde hem kuş hem erkek istemezmi:) (ay çok afedersin bi kayıp üstüne bunlar denmez ama sen muzursun:)))

vay vay vayyyy sen yakında parise(dukan klinik) transfer olursun süliyim yani:)) maşallah ilk denemeler bunlarsa ilerleyen günleri düşünemiyorum:))

sağlık olsun violetcim bidahakine:)
şekerim kendine haksızlık etme yaaa nie beceremiceksin kesin o olmamıştır:))

birtanem teşekkür ederim.Çok şükür ameliyat bitti.Teyzem daha narkozun etkisinde. ben de eve geldim ona çorba yapmak için. merak etmeyin diye de size haber vereyim dedim

ohh çok sevindim gözün aydın cnm...senin çorbanı içince hepten iyileşir şifa olsun inş:)

gülümsecim onu bilmiyorum ama bizim gittiğimiz yer özel sağlık hizmeti paketi gibi bişi..dr.back-up duydunmu bilmiyorum ama ona üyeyiz senede bi defa böle hakları var işte onu yaptırdık...orda gördüm yağ kas ölçümü hediye die ona istinaden yaptılar...ama bazı eczanelerde var bildiğim kadarıyla yağ kas ölçen tartılar..inan ne desem yalan daha önce gittiğim diyetisyende vardı her gidişte bakıyolardı ama onunda dünya paradır seansı sırf bunun için yapan yer varmı bilmiyorum...sen en iyisi bi hastaneye sor cnm

sadecam çok sevindim benimde su oranım %34 çıkmıştı bide dedilerki bana şu anda sınırın tam altına inmişsin devam et yani virajı dönmüssün dediler yağ oranıma bakarak

canım saoll..evet resmen virajdayız tam sınır cnmm
buğday kepeğini bilmiyorum tatlım ben tee nezaman almıştım yarısı duruyo hala..ama galiba carfurlarda varmış öle demişti biri sanki

vuvucum şimdi yazdıklarınızı okuyup çıkacağım.teyzem ameliyat oluyor bugün.hastaneye gideceğiz[/QUOTE]

Berrin çok geçmiş olsun. en kısa sürede toparlar inşallah kendini.. bizlere haber verdiğin içinde teşekkür ederim kendi adıma.. ellerine sağlık bu arada çorba için

zeynep ablaa başın sağolsun.. nasıl bir duygu olduğunu bilirim. benim sisi diye bir kuşum vardı. 5 yaşında ayak parmaklarını yemeye başladı kangren olmuş.. uyuttular sonra kendinide suçlama nolursun.. elinden birşey gelmezdi ki Hak yazdıktan sonra... :2: :2:

Zeynep ablaaa basin sagolsun ya, cok zor tahmin ediyorum, sabirlar dilerim.

berrincim teyzene acil şifalar, hemen turp gibi kalksin umarim.

Yolanda süpersin, eminim sen hem esini ikna eder hem de pratikte gerceklestirirsin bu bayram mevzusunu :)

sadeca test sonuclarin cok iyi cikmis, sevindim, mustlu hocam umarim sizin de guzel cikar.

Ben de bgn yaptirdim tüm teslerimi, sadece kolesterol yuksek cikti, onun disindaki hersey cok iyi dedi dr. Gerci ben günde en az 3 yumurta yiyorum, kolesterolun yuksek cikmasini zaten bekliyordum :) Ama napayim su ramazan, oruc falan derken yumurta tok tutuyo
Akciger süper, böbrekler sorunsuz. Ama bir de benim metabolizmam normalden de yavas calisiyormus, metabolizma hizlandirici ilac verdi, bir de b12 vitamini ile kolesterol dusurucu verdi. Gerci Allahtan test sonuclari iyi cikti heaa, bi de kotu ciksaymis daha ne ilaclar verecekmis demek ki :)

mutlu hocam ( herkes sana hocam diyorsa bir bildikleri vardır.. bende dukandaşlarıma güvenir öle hitap ederim ) çok teşekkür ederim. inşallah senin ve sadecaanın başardığını başarıcam.. genelde bende akşamdan hazırlıyorum yiyeceklerimi aslında o yüzden pek sorun olmuyor. aklıma gelmişken yaptığım şeyi sölim size. kepeğimle krep yapıp yağsız kıymadan yaptığım köftelerimi kuş başı gibi ufak ufak doğrayıp o kreplere koyup dürüm yapıp götürüyorum işe o gün tembelliğim tuttu işte cezası oldu bana..
diyete başladığımdan beri kreplerimi dahi teflon tavada yağsız yapıyorum.. işte o sosisi yaparkende ilk defa salça kullandım onun içindeki az miktarda yağ bile bağırsaklarımı fena çalıştırdı sanırım.. konunun özünden uzaklaştım özür dilerim. evet yılmak yok kesinlikle.. başaranları gördükçe başarıya ulaşmak için azim artıyor.. desteklerle yola devamm..

vuvucuummm evet durduk yere kilo artmaz haklısın birde aklıma gelen bişi var ben bu 85-88 arası kilolarda zamanında çok uzun süre kaldım ssonra 90lara çıktım direniyor bana meta. ama ben ondan daha inadım. birde ben vardiyalı çalışıyorum iki gün 08.00-1700 iki gün 16.00-2400 iki gün 24.00-08.00 sonra o gün sabah 8de işten çıkıyorum evdeyim ertesi gün evdeyim birde hep bu döngüdeyim. e saatlere bakılacak olursa geç kalkmaya alışığım. sabah vardiyalarında dengem şaşıyor yüzüm gözüm şişiyor biraz.. birazda bu çalışma stilinin etkisi olabilir die geldi aklıma bugün. özellikle sabah vardiyalarımın.. neyse ki bu haftakiler bitti ohh yahuuuu
desteğin ve cevabın için çook teşekkür ederim....

bendede süt çok gaz yapar.. paylaşayım istedim...

melodim tatilci bebişim hepimiz aynı yollardan geçtik en son gelen en önce ve çabuk gidiyo bir an önce kurtulursun artılardan inşallah

umarım giderler biran önce uzun zamandır zaten bi gidip bi geliyolardı inş hepberaber kurtulucaz

Sadecaaçok sevindim sonuçlarınaaa...inşallah diğerleride böyle yüz güldürücü olacak..ee zaten onca kiloyu güzel güzel verdikten sonra insanın organları bile seviniyor

bugün işten çıkarken bir arkadaşım (beni sever aslında diyette olduğumuda biliyor halbu ki fesat biride değildir asla ama) bana profiterol almış.. dedim ben bunu yiyemem ki.. aa dedi bu kadarcıktamı yiyemezsin.. yok dedim yemem..sana niyetlenmiştim alırken dedi. eh sen yersin işte afiyetle dedim.. baktım üzüldü gibi.. bari annecağızına götür dedi. aldım bende anneme getirdim amaa tatlı isteğim kabarmıştııı.. dukatella yaptım bende kendime profiterolde neymiş efendimmmm... ohh mis gibi geçirdide tatlı isteğimi.. şimdide gayet sağlıklı gayet mutlu doğradım 1 soğan 1 domatesimi somonumun üstüne..sürdüm fırınaaa... burdan huzurlarınızda yağ hücreleerime sesleniyorum eyyy dukandaşlarımmm

--sizi tatmin etmeyeceğim ve büyümenize,çoğalmanıza izin vermeyeceğim.. eyyyy vücudum senden kuvvetli beynim varrr benim...inceleceksin uleeaaayynnnnn---

kızlar bişi sorucam ben başladım bugun diyete halsizlik var sanki doymuyorum :44: yemeye alışmışım zorlandım biraz tuz kullanımıomusnuz ben tavugu tuzsuz yiyemiorumda kullansam azıcık olurmu??

kızlar bişi sorucam ben başladım bugun diyete halsizlik var sanki doymuyorum :44: yemeye alışmışım zorlandım biraz tuz kullanımıomusnuz ben tavugu tuzsuz yiyemiorumda kullansam azıcık olurmu??

Atak evresindesiniz sanırım, atak evresinde halsizlik, yorgunluk oluyor, bu durumdan kitapta da bahsediliyor zaten..Vitamin desteği alabilirsiniz...Diğer sorunuza gelince tuzu azaltmanız gerekiyor, ama ben tuzsuz yiyemediğimden böyle bir kısıtlamaya gitmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…