Canım ben foruma bugün saat 16.00 sırlarında girince kaçırdım tabii bu güzel şansıAma olsun yemiş kadar oldum ellerine sağlık güzel düşüncen için teşekkürler
Tatlandrıcı karamelize olmuyor ben denemiştim, gerçi tabii benim becerememiş olma olasılığım da çok yüksek ama:)))
sadeca cım bende senin güzel test sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyorum
mustlu hocam sizinkileride
yollanda efferin yivrüüümmm :))
berrincim teyzene acil şifalar
beberongo bizi arada yokla :)
ve zeynepp ablaa başın sağolsun ama bu nuhabbet kuşları böyle ölüveriyorlar çok narin hayvanlar bizm de geçmişte farklı farklı dönemlerde 3 tane muhabbet kuşumuz olmuştu ve ikisi şakır şakır konuşuyordu ama öldüler ben artık almıyorum valla sonra çok üzülüyoruz.
Yağ kas oranına baktırmak için dahiliyiyemi, diyetisyen bölümüne mi gitmem gerekiyor sadeca ablacım, bende yaptırmak istiyorum da :44:selam kıslarrr...ben geldim:)check-up dedikleri batın ultrasonu,akciğer filmi ve meme ultrasonuymuş...neyseki görünürde bişi yok ama bayram sonrası öğrencem sonuçları...meme ultrasonunu ben haziranda yaptırmıştım o nedenle yaptırmadım...ama en önemlisi yağ kas oranına falan baktırdık..3-4 kilo yağ daha vermem lazım:) onu zaten biliyoduk kas oranımda istenilen düzeyde.. kızlar bayanlarda %30 olması iyi olan su oranı bende %34 çıktı :))tabi daha bunları sonra doktor değerlendrcekmiş ama ordaki kız süper çokmu su içiyossunuz dedi..ne zayıf ne şişman kategorisine girmişim:))...meto hızımda normal seviyedeymiş şimdilik aktarcaklarım bunlar..pazartesi günüde tahlili yaptırdımmı herşey tamam olcak inş..
şimdi geçmişe bi bakayım gelorum:)
Yağ kas oranına baktırmak için dahiliyiyemi, diyetisyen bölümüne mi gitmem gerekiyor sadeca ablacım, bende yaptırmak istiyorum da :44:
Bu arada berrincim geçmiş olsun...Sabahtan beri okudum sürekli sizleri ama bir türlü cevap yazamadım
Canım ben foruma bugün saat 16.00 sırlarında girince kaçırdım tabii bu güzel şansıAma olsun yemiş kadar oldum ellerine sağlık güzel düşüncen için teşekkürler
Tatlandrıcı karamelize olmuyor ben denemiştim, gerçi tabii benim becerememiş olma olasılığım da çok yüksek ama:)))
ve zeynepp ablaa başın sağolsun ama bu nuhabbet kuşları böyle ölüveriyorlar çok narin hayvanlar bizm de geçmişte farklı farklı dönemlerde 3 tane muhabbet kuşumuz olmuştu ve ikisi şakır şakır konuşuyordu ama öldüler ben artık almıyorum valla sonra çok üzülüyoruz.
selam kıslarrr...ben geldim:)check-up dedikleri batın ultrasonu,akciğer filmi ve meme ultrasonuymuş...neyseki görünürde bişi yok ama bayram sonrası öğrencem sonuçları...meme ultrasonunu ben haziranda yaptırmıştım o nedenle yaptırmadım...ama en önemlisi yağ kas oranına falan baktırdık..3-4 kilo yağ daha vermem lazım:) onu zaten biliyoduk kas oranımda istenilen düzeyde.. kızlar bayanlarda %30 olması iyi olan su oranı bende %34 çıktı :))tabi daha bunları sonra doktor değerlendrcekmiş ama ordaki kız süper çokmu su içiyossunuz dedi..ne zayıf ne şişman kategorisine girmişim:))...meto hızımda normal seviyedeymiş şimdilik aktarcaklarım bunlar..pazartesi günüde tahlili yaptırdımmı herşey tamam olcak inş..
şimdi geçmişe bi bakayım gelorum:)
walla yine süper bir akşam geçirmişsiniz a dostlar..kıskanıyorum okurken,acaba ben demi bi basın açıklaması yapsam :44:
walla saks süpersin sen ya...bu arada iki lafın arasında geçiştirdiğin şelale midir,volkano mudur,dukanmisu mudur nedir çok güzel gibiydi,tariflere yaz please.
bu arada ata demirer ve trakya tiplemelerine de bitiyorum...
anaam gittim geldim hiç ilerlememiş nerdeyse..neyse efeem callan teyze ile beraber chery chery lady modunda takıldım biraz amma velakin heryerimden ter aktıya sanki bu hareketler işe yarar gibi de ben sıkılmadan 21 saat düzenli yapabilir miyim onu bilemedim..bide seslendirme yapan arkadaş sağolsun şişman dostuymuş üşenmemiş türkçeye çevirip seslendirmiş bolca dua kazanmıştır herhal amma o ses benim tüylerimi ürpertiyo,sanki böyle tahtayı tırnağımla çizi yorum aman yarebbi azıcık sabredip hareketlere alışsam sesi keserim ama işte sabır..yalnız bu callan teyze işi bilii pes ediceğini anladığın yerde koymuş dikleşen popiş fotolorını sıkıysa bırak bakalım tabirler de çok ii ama yaa popişimiz minik bir şeftali görünümü kazanacakmış
haklısın vuvucuk şu yeme saatlerime de bi dikkat edeyim ben en iyisi,diğer önerilerini de dikkate alıcam, canım ben de çok merak ettim sadecanın tatlandırıcıyı bulursam alırım belki
violet bilemedi senin kıymetini canım ben orda olsaydı hiç kaçırır mıydım bu fırsatı
vuvucum şimdi yazdıklarınızı okuyup çıkacağım.teyzem ameliyat oluyor bugün.hastaneye gideceğiz
herkese selamlar nasılsınız canlarım benim tek tek alıntı yapamıyorum gitmiyor çünkü bu sefer sayfa kapanıyor
sadecan hayırlı haberlerini merakla bekliyorum ve eminimki süper çıkacak
mustlu hocam sendede öle olcak çünkü bu kadar yağsız beslenip bu kadar kilo kaybında nasıl bir zarar olabilirki
yolandam çok sevindim sadrazamı yola getirdine şimdi sen gidene kadar kocişin kulana ezan oku sürekli iki gün üzerine konuşmalar yapki caymaya utanır belki
berrinim çok geçmiş olsun umarım her şey iyi olur rabbim şifa versin
bebem bizde seni çok özlüyoruz bir an önce hallet ödevini dön aramıza
ben bugün çok bozuğum kızlar 8 yıllık kuşum ölmüş sahurda fark ettim üstelikte şakır şakır konuşuyordu
mustlu hocam magnezyumu buldum ama magnezyum diasporal şase sanırım fark etmez günde bir tane alıyorum
Eki Görüntüle 246486 Eki Görüntüle 246487 Eki Görüntüle 246488
dukan ekmeği yapabildiğimin resmi kanıtıdır a dostlar
zeynep ablanın tam tarifini uyguladım ama kuru maya kullandım karbonat yerine..sonra hamuru 3 tane sütlaç kasesine paylaştırdım kekimi de yiyebileyim de yarısını yedim ekmeğimin çok da doyurucu her sütlaç kasesine 2 kaşık kepek düşmüş oldu..tamamı da yenebilir yani..resimler biraz bulanık çıkmış sanki ama daha kızarmış gözüken kısım altı oluyo çok güzel pişmiş ya ımmm ellerime sağlık
p.s:ilk defa foto ekliyorum becerebildim mi bilemedim
ah be kızlar canım yolandam mavişim bu bir kuş değil sanki bir ferdimizdi bizim 20 günlükken almıştım erkekti gözünüde bizde açtı biz ona hepimiz aşkım diye sesleniyorduk baktım 1.5 ay sonra aşkım aşkım diye hiç susmuyor ne olur azcık sus diyordum okadar şımarık okadar muzur bişeydiki anlatamam gazete okumama uyuz olurdu pıtır pıtır iki dakkada gazateyi ufalamaya başlıyodu bizde gözünü açıp çok haşır neşir olunca eş aramazlarmış ama erkekti ya hiç çiftleşmedi zaten ona üzülüyodum istiyordu aslında yavrum hiç daha siftahı yoktu
Eki Görüntüle 246493 Eki Görüntüle 246495 Eki Görüntüle 246496
bu da dukan kekimin görüntüsü pofidik pofidik çok şeker..ve bunda sadece 1 kaşık kepek var inanılmaz..
üstüne dondurmayı da koyunca oldu dukan şelalesi azıcık erimiş haliyle çeksem o zaman şelale olacakmış ya neyse bi dahakine inşallah
bu akşam da bu pofidiklerden birini tiramisu yapıcam
birtanem teşekkür ederim.Çok şükür ameliyat bitti.Teyzem daha narkozun etkisinde. ben de eve geldim ona çorba yapmak için. merak etmeyin diye de size haber vereyim dedim
Yağ kas oranına baktırmak için dahiliyiyemi, diyetisyen bölümüne mi gitmem gerekiyor sadeca ablacım, bende yaptırmak istiyorum da :44:
Bu arada berrincim geçmiş olsun...Sabahtan beri okudum sürekli sizleri ama bir türlü cevap yazamadım
sadecam çok sevindim benimde su oranım %34 çıkmıştı bide dedilerki bana şu anda sınırın tam altına inmişsin devam et yani virajı dönmüssün dediler yağ oranıma bakarak
walla yine süper bir akşam geçirmişsiniz a dostlar..kıskanıyorum okurken,acaba ben demi bi basın açıklaması yapsam :44:
walla saks süpersin sen ya...bu arada iki lafın arasında geçiştirdiğin şelale midir,volkano mudur,dukanmisu mudur nedir çok güzel gibiydi,tariflere yaz please.
bu arada ata demirer ve trakya tiplemelerine de bitiyorum...
herkese selamlar nasılsınız canlarım benim tek tek alıntı yapamıyorum gitmiyor çünkü bu sefer sayfa kapanıyor
sadecan hayırlı haberlerini merakla bekliyorum ve eminimki süper çıkacak
mustlu hocam sendede öle olcak çünkü bu kadar yağsız beslenip bu kadar kilo kaybında nasıl bir zarar olabilirki
yolandam çok sevindim sadrazamı yola getirdine şimdi sen gidene kadar kocişin kulana ezan oku sürekli iki gün üzerine konuşmalar yapki caymaya utanır belki
berrinim çok geçmiş olsun umarım her şey iyi olur rabbim şifa versin
bebem bizde seni çok özlüyoruz bir an önce hallet ödevini dön aramıza
ben bugün çok bozuğum kızlar 8 yıllık kuşum ölmüş sahurda fark ettim üstelikte şakır şakır konuşuyordu
mustlu hocam magnezyumu buldum ama magnezyum diasporal şase sanırım fark etmez günde bir tane alıyorum
Ben artık kilolu olmak istemiyorum dediğinde seni o kadar iyi anlıyorum ki. Canım merak etme, o kilolarını verecek ve kilolu olduğun günleri hatırlamayacaksın bile! (Bakınız Sadeca ve Mutlu:13:) Sen kimsenin dediklerine kulak asma, doğru bildiğini yap. Ama hazırlıklarını önceden yapmayı ihmal etme. Ben kendim ve eşim için ertesi gün yiyeceklerimizi akşamdan paketleyip dolapta bekletiyorum. Hiçbirşey olmuyor. Bir tek sabah kahvaltı yapmak kalıyor. Onun için de 15 dakika yetiyor zaten. Evden çıkarken beslenme çantamızı alıveriyoruz elimize. Bir de yağlı yememeye dikkat edersen kiloların daha çabuk gittiğini göreceksin. Yılmak yok yola devam!
günaydın melodicim..yaz ayları biçoğumuzu raydan çıkardı ama hemen toparlanıncada gördükki tatile gittiğimizin bile altına iniyoruz..o yüzden canını sıkma canım...hepten koyvermedikten sonra neden vermeyesin...herbirlikte zayıflıcaz ve asla dönmek yok cnmm
teşekkür ederim canım dün gece geldik bugün hemen baştan başladım asla bırakmıycam zaman zaman sıkılsamda yapacağım kaçamağın hepsini tatilde yaptım zaten umarım baştan başlamak işe yarar daha geçmişide bitiremedim 2008 deyim
vuvucuummm evet durduk yere kilo artmaz haklısın birde aklıma gelen bişi var ben bu 85-88 arası kilolarda zamanında çok uzun süre kaldım ssonra 90lara çıktım direniyor bana meta. ama ben ondan daha inadım. birde ben vardiyalı çalışıyorum iki gün 08.00-1700 iki gün 16.00-2400 iki gün 24.00-08.00 sonra o gün sabah 8de işten çıkıyorum evdeyim ertesi gün evdeyim birde hep bu döngüdeyim. e saatlere bakılacak olursa geç kalkmaya alışığım. sabah vardiyalarında dengem şaşıyor yüzüm gözüm şişiyor biraz.. birazda bu çalışma stilinin etkisi olabilir die geldi aklıma bugün. özellikle sabah vardiyalarımın.. neyse ki bu haftakiler bitti ohh yahuuuuAynen lostinnight,sadecaya yüzde yüz katılıyorum..sakın sakın moral bozmak yok..inan hepimiz yaşadık..ben birkaç sefer bildiğin ağladım hatta...inancını sakın kaybetme ve diyeti terk etme..göreceksin daha sonraları vücut hiçbirşeyden bu kdar etkilenmeyecek...kaçamak bile yapsan..ki seninki kaçamak filan değil...durduk yere 1-2 kilo artış olduysa aynen ertesi gün durduk yere gidecek..yaptığın yanlış birşey yok,tavuk sosis hiç yemedim nasıldır bilmem ama pek zararlı olabileceğini düşünmüyorum..bence de az yemekten kaynaklanmış olabilir..Ayrıca görürsün 2-3 gün içinde eski kilonu göreceksin..yok göremezsen de yine üzülme regl yüzündendir..lütfen üzülme...
evet evet bende de çok gaz oluyor,sanırım tatlandırıcıdan..ben de hep splenda kullandım,çok da memnundum..ama pahali diye bir sefer takitayı denedim,ben de memnun kalmadım saks gibi..tadı çok az...o gaz yapıyor olabilir..
bu senin dediğinin fiyatı nasıl? bir de sadece eczanelerde mi staılıyor?
eğer öyleyse meşhur bişey de değil,kesin yoktur burdakilerde,denerdim yoksa
kızlar bişi sorucam ben başladım bugun diyete halsizlik var sanki doymuyorum :44: yemeye alışmışım zorlandım biraz tuz kullanımıomusnuz ben tavugu tuzsuz yiyemiorumda kullansam azıcık olurmu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?