Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Örnek bir dukancı profiterol de neymiş bizim dukatellamız var, yulaf kepeğiyle yapılmış krebin arasına sürünce waffle gibi oluyor,tavsiye ederim

Herkese merhaba, ben de 10 1 haftadır dukan diyeti yapıyorum. İnternette araştırma yaparken sizin deneyimlerinizi de okuma fırsatı buldum kitabı alıp başladım ve gerçekten iyi bir sonuç aldım ben 56 kilo ile başladım hedeflediğim kilo ise 50, ve 3 günlük bir atak döneminde 2 kilo verdim. Şimdi seyir dönemindeyim ve 1+1 yapıyorum ekmek v.b tüketmemek beni hiç rahatsız etmiyor fakat ne yaparsam yapayım canım çok tatlı istiyor. Bu konuda bana yardımcı olacak alternatifler söyleyebilecek arkadaşlar varsa şimdiden teşekkür ederim.

Canım benim, üniversitede öğretim üyesiyim ben. O yüzden herkes bana hocaöm diyor.

Şarküteri ürünlerinden sadece jambon yağsız oluyor. Sosiste bolca yağ var. Yani salçadan değil, sosisten kaynaklanmış olabilir o artış. Biz jambon sürekli yiyoruz kahvaltıda, maretin açık jambonu. Yumurtada güzel oluyor. Tavsiye ederim. Ama sosise pek dadanma bence :))

bana faydalı geldi diyet farkettırıyor ama ınsanın canı tatlı istiyor

Biz tatlısız kalmıyoruz ki. İspatı aşağıdaki linkte:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim.html

zeynebimm ben carfourdan aldım.çok da güzel.bu arada senin pide hamurundan yaptım ama pek seninki gibi olmadı .heralde sadece buğday kepeği kullandığımdan olabilir.ancak hamuru hemen kalıba yaydın arasına börek içi hazırladım üstüne bir kat daha hamur verdim fırına.oldumu bana harika bir çay yanı tuzlusu.götürdüm valla.
bu arada sen adanadamısın?real falan dedinde adana aklıma geldi.
kızlar bişi sorucam ben başladım bugun diyete halsizlik var sanki doymuyorum :44: yemeye alışmışım zorlandım biraz tuz kullanımıomusnuz ben tavugu tuzsuz yiyemiorumda kullansam azıcık olurmu??
az kullanmak gerekiyor ama ben atıyorum.
bana faydalı geldi diyet farkettırıyor ama ınsanın canı tatlı istiyor

light pudin al çok güzel oluyor.birde zeynep yazmış yukarıda tarif linkini ordaki çikolata tarifide harika.revanide .bak benimde canımı çektirdin bende yapayım bari.

Berrincim geçmiş olsun cnm , zeynep ablacm seninde başın sağ olsun

Bugün iftardan önce tartıldım ve +2 den +1 e düşmüş durumdayım.Bakalım yarın kaç çıkıcam:97:

teşekkür ederim canım benim. test sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim.Ramazan geçsin kolesterolün de normale döner canım.evet yumurtadandır kesin

Son düzenleme:

bir an yedim diyceksin sandım.işte bu helal sana

kızlar bişi sorucam ben başladım bugun diyete halsizlik var sanki doymuyorum :44: yemeye alışmışım zorlandım biraz tuz kullanımıomusnuz ben tavugu tuzsuz yiyemiorumda kullansam azıcık olurmu??

fazla abartmadan azcık tat vermek için kullanabılırsın.fazla kullanırsan vucudun su tutar.sana baharat kullanmanı tavsiye ederim.özellikle kekik çok yakışır tavuğa.kitabını aldıysan ve dikkatli okuduysan görmüşsündür ilk 3-4 gün normal bu halsizlik

canımcım tşkler cnm..bende aslında kolestrolü trigirisilit yada onun gibi bişi:) onu merak ediyorum...zaten kilo verince yağ oranının düşmesi normal..kıda bana diyoki sınırdasınız 3-4 kilo yağ fazlanız var..dedim tatlım ben zaten 29 kilo verdim 3-4 kilo nedirki aaa falan oldu tabi:)) kolestrolü bünyenmi yapıyo acaba sende kilo yokki..enteresan valla onun içinde ilaç vermesi..yürüyüş yapıyomusun canım?

tatlım sen olayı çözmüşsün dürümler falan :))

Sadecaaçok sevindim sonuçlarınaaa...inşallah diğerleride böyle yüz güldürücü olacak..ee zaten onca kiloyu güzel güzel verdikten sonra insanın organları bile seviniyor

aynen canım teşkr ederim:))inşallahh

aman aman sakın bu tuzaklara düşme aferim çok sevindim reddetmene bu iyiye işaret:) bi süre sonra senin ciddiyetini anlayıp ısrar etmicekler bunlar hep sınav işte cnm..bencede koy tavrını yağlara gitceklerini bilsinler şimdiden başka yer arasınlar kendine:))

az miktarda kullanıyoruz canım...zaten yılların diyet alışkanlığından ben çok az tuzlu yiyorum normalde..şimdide özel olarak tikkat ediyorum..ama bazı şeylerde hiç tuzsuz yenmiyo...ben et ve balıkta tuz aramıyorum ama salata ve sebze yemeklerini tuzsuz yiyemiyorum...

canım hoşgeldin ve başarılar...çok kısa bi yolun var eminim hemencecik verip güçlendirmeye geçersin...
Berrincim geçmiş olsun cnm , zeynep ablacm seninde başın sağ olsun

Bugün iftardan önce tartıldım ve +2 den +1 e düşmüş durumdayım.Bakalım yarın kaç çıkıcam:97:

hadi bakalım yarısını defetmişsin cnm..inşallah yüzünü güldürcek bi rakam görürsün sabah:)

fıstıklarım ben geldimmmmmm.hadi hepinizi çaya ve kahveye bekliyorum.teyzemin ameliyatının güzel geçmesi şerefine

Eki Görüntüle 246664 Eki Görüntüle 246663

canııım berrinimm moralinin iyi olmasına sevindim...sne bütün yoruldun bide kahvemizi çayımısı ihmal etmiyosun valla utandım bak

okuyorum kitabı ama tuzu tamamen kesmek istedim baharatları kullanıyorum ama baktımki tuzsuz yaşanmıyo çok az kullanıyorum sonrada vicdan azabı çektim kilo veremicem diye sizlere bi soruyum dedim şimdi rahatladım teşekkür ederim

canım tuzu tamamen kesince halsizlik oluyo..öyle durumlar maden suyu içmeni öneririm..zaten az tüketince sorun olmaz...tansiyon sorunun yoksa korkmadan tüketebilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…