bugün işten çıkarken bir arkadaşım (beni sever aslında diyette olduğumuda biliyor halbu ki fesat biride değildir asla ama) bana profiterol almış.. dedim ben bunu yiyemem ki.. aa dedi bu kadarcıktamı yiyemezsin.. yok dedim yemem..sana niyetlenmiştim alırken dedi. eh sen yersin işte afiyetle dedim.. baktım üzüldü gibi.. bari annecağızına götür dedi. aldım bende anneme getirdim amaa tatlı isteğim kabarmıştııı.. dukatella yaptım bende kendimeprofiterolde neymiş efendimmmm... ohh mis gibi geçirdide tatlı isteğimi.. şimdide gayet sağlıklı gayet mutlu doğradım 1 soğan 1 domatesimi somonumun üstüne..sürdüm fırınaaa... burdan huzurlarınızda yağ hücreleerime sesleniyorum eyyy dukandaşlarımmm
--sizi tatmin etmeyeceğim ve büyümenize,çoğalmanıza izin vermeyeceğim.. eyyyy vücudum senden kuvvetli beynim varrr benim...inceleceksin uleeaaayynnnnn---
aneeee alıcılar çıktı ben kaçıyımzeynep abla ve ben anadolu yakasındayız canım.
Çok geçmiş olsun Berricim. Acil şifalar dilerim.
canım saoll..evet resmen virajdayız tam sınır cnmm
buğday kepeğini bilmiyorum tatlım ben tee nezaman almıştım yarısı duruyo hala..ama galiba carfurlarda varmış öle demişti biri sanki
mutlu hocam ( herkes sana hocam diyorsa bir bildikleri vardır.. bende dukandaşlarıma güvenir öle hitap ederim) çok teşekkür ederim. inşallah senin ve sadecaanın başardığını başarıcam.. genelde bende akşamdan hazırlıyorum yiyeceklerimi aslında o yüzden pek sorun olmuyor. aklıma gelmişken yaptığım şeyi sölim size. kepeğimle krep yapıp yağsız kıymadan yaptığım köftelerimi kuş başı gibi ufak ufak doğrayıp o kreplere koyup dürüm yapıp götürüyorum işe o gün tembelliğim tuttu işte cezası oldu bana..
diyete başladığımdan beri kreplerimi dahi teflon tavada yağsız yapıyorum.. işte o sosisi yaparkende ilk defa salça kullandım onun içindeki az miktarda yağ bile bağırsaklarımı fena çalıştırdı sanırım.. konunun özünden uzaklaştım özür dilerim. evet yılmak yok kesinlikle.. başaranları gördükçe başarıya ulaşmak için azim artıyor.. desteklerle yola devamm..
Herkese merhaba, ben de 10 1 haftadır dukan diyeti yapıyorum. İnternette araştırma yaparken sizin deneyimlerinizi de okuma fırsatı buldum kitabı alıp başladım ve gerçekten iyi bir sonuç aldım ben 56 kilo ile başladım hedeflediğim kilo ise 50, ve 3 günlük bir atak döneminde 2 kilo verdim. Şimdi seyir dönemindeyim ve 1+1 yapıyorum ekmek v.b tüketmemek beni hiç rahatsız etmiyor fakat ne yaparsam yapayım canım çok tatlı istiyor. Bu konuda bana yardımcı olacak alternatifler söyleyebilecek arkadaşlar varsa şimdiden teşekkür ederim.
bana faydalı geldi diyet farkettırıyor ama ınsanın canı tatlı istiyor
zeynebimm ben carfourdan aldım.çok da güzel.bu arada senin pide hamurundan yaptım ama pek seninki gibi olmadı .heralde sadece buğday kepeği kullandığımdan olabilir.ancak hamuru hemen kalıba yaydın arasına börek içi hazırladım üstüne bir kat daha hamur verdim fırına.oldumu bana harika bir çay yanı tuzlusu.götürdüm valla.ya kızlar benim buğday kepeğim hiç kalmadı şu nuhun ankarayı nerelerden bulabiliriz ya madem çinkosu bakırı var ondan istiyorum ama en son gittimde realde görmüşdüm güvenememiştimde doğa markayı almıştım yine şimdi bir kepek içinde reale gidilmezki ya
az kullanmak gerekiyor ama ben atıyorum.kızlar bişi sorucam ben başladım bugun diyete halsizlik var sanki doymuyorum :44: yemeye alışmışım zorlandım biraz tuz kullanımıomusnuz ben tavugu tuzsuz yiyemiorumda kullansam azıcık olurmu??
bana faydalı geldi diyet farkettırıyor ama ınsanın canı tatlı istiyor
Zeynep ablaaa basin sagolsun ya, cok zor tahmin ediyorum, sabirlar dilerim.
berrincim teyzene acil şifalar, hemen turp gibi kalksin umarim.
Yolanda süpersin, eminim sen hem esini ikna eder hem de pratikte gerceklestirirsin bu bayram mevzusunu :)
sadeca test sonuclarin cok iyi cikmis, sevindim, mustlu hocam umarim sizin de guzel cikar.
Ben de bgn yaptirdim tüm teslerimi, sadece kolesterol yuksek cikti, onun disindaki hersey cok iyi dedi dr. Gerci ben günde en az 3 yumurta yiyorum, kolesterolun yuksek cikmasini zaten bekliyordum :) Ama napayim su ramazan, oruc falan derken yumurta tok tutuyo
Akciger süper, böbrekler sorunsuz. Ama bir de benim metabolizmam normalden de yavas calisiyormus, metabolizma hizlandirici ilac verdi, bir de b12 vitamini ile kolesterol dusurucu verdi. Gerci Allahtan test sonuclari iyi cikti heaa, bi de kotu ciksaymis daha ne ilaclar verecekmis demek ki :)
bugün işten çıkarken bir arkadaşım (beni sever aslında diyette olduğumuda biliyor halbu ki fesat biride değildir asla ama) bana profiterol almış.. dedim ben bunu yiyemem ki.. aa dedi bu kadarcıktamı yiyemezsin.. yok dedim yemem..sana niyetlenmiştim alırken dedi. eh sen yersin işte afiyetle dedim.. baktım üzüldü gibi.. bari annecağızına götür dedi. aldım bende anneme getirdim amaa tatlı isteğim kabarmıştııı.. dukatella yaptım bende kendimeprofiterolde neymiş efendimmmm... ohh mis gibi geçirdide tatlı isteğimi.. şimdide gayet sağlıklı gayet mutlu doğradım 1 soğan 1 domatesimi somonumun üstüne..sürdüm fırınaaa... burdan huzurlarınızda yağ hücreleerime sesleniyorum eyyy dukandaşlarımmm
--sizi tatmin etmeyeceğim ve büyümenize,çoğalmanıza izin vermeyeceğim.. eyyyy vücudum senden kuvvetli beynim varrr benim...inceleceksin uleeaaayynnnnn---
kızlar bişi sorucam ben başladım bugun diyete halsizlik var sanki doymuyorum :44: yemeye alışmışım zorlandım biraz tuz kullanımıomusnuz ben tavugu tuzsuz yiyemiorumda kullansam azıcık olurmu??
hocam çok teşekkür ederim.çok şükür herşey yolunda gitti.teyzem iyi
Berrincim geçmiş olsun cnm , zeynep ablacm seninde başın sağ olsun
Bugün iftardan önce tartıldım ve +2 den +1 e düşmüş durumdayım.Bakalım yarın kaç çıkıcam:97:
Zeynep ablaaa basin sagolsun ya, cok zor tahmin ediyorum, sabirlar dilerim.
berrincim teyzene acil şifalar, hemen turp gibi kalksin umarim.
Yolanda süpersin, eminim sen hem esini ikna eder hem de pratikte gerceklestirirsin bu bayram mevzusunu :)
sadeca test sonuclarin cok iyi cikmis, sevindim, mustlu hocam umarim sizin de guzel cikar.
Ben de bgn yaptirdim tüm teslerimi, sadece kolesterol yuksek cikti, onun disindaki hersey cok iyi dedi dr. Gerci ben günde en az 3 yumurta yiyorum, kolesterolun yuksek cikmasini zaten bekliyordum :) Ama napayim su ramazan, oruc falan derken yumurta tok tutuyo
Akciger süper, böbrekler sorunsuz. Ama bir de benim metabolizmam normalden de yavas calisiyormus, metabolizma hizlandirici ilac verdi, bir de b12 vitamini ile kolesterol dusurucu verdi. Gerci Allahtan test sonuclari iyi cikti heaa, bi de kotu ciksaymis daha ne ilaclar verecekmis demek ki :)
mutlu hocam ( herkes sana hocam diyorsa bir bildikleri vardır.. bende dukandaşlarıma güvenir öle hitap ederim) çok teşekkür ederim. inşallah senin ve sadecaanın başardığını başarıcam.. genelde bende akşamdan hazırlıyorum yiyeceklerimi aslında o yüzden pek sorun olmuyor. aklıma gelmişken yaptığım şeyi sölim size. kepeğimle krep yapıp yağsız kıymadan yaptığım köftelerimi kuş başı gibi ufak ufak doğrayıp o kreplere koyup dürüm yapıp götürüyorum işe o gün tembelliğim tuttu işte cezası oldu bana..
diyete başladığımdan beri kreplerimi dahi teflon tavada yağsız yapıyorum.. işte o sosisi yaparkende ilk defa salça kullandım onun içindeki az miktarda yağ bile bağırsaklarımı fena çalıştırdı sanırım.. konunun özünden uzaklaştım özür dilerim. evet yılmak yok kesinlikle.. başaranları gördükçe başarıya ulaşmak için azim artıyor.. desteklerle yola devamm..
Sadecaaçok sevindim sonuçlarınaaa...inşallah diğerleride böyle yüz güldürücü olacak..ee zaten onca kiloyu güzel güzel verdikten sonra insanın organları bile seviniyor
az miktarda kullanıyoruz canım...zaten yılların diyet alışkanlığından ben çok az tuzlu yiyorum normalde..şimdide özel olarak tikkat ediyorum..ama bazı şeylerde hiç tuzsuz yenmiyo...ben et ve balıkta tuz aramıyorum ama salata ve sebze yemeklerini tuzsuz yiyemiyorum...kızlar bişi sorucam ben başladım bugun diyete halsizlik var sanki doymuyorum :44: yemeye alışmışım zorlandım biraz tuz kullanımıomusnuz ben tavugu tuzsuz yiyemiorumda kullansam azıcık olurmu??
Herkese merhaba, ben de 10 1 haftadır dukan diyeti yapıyorum. İnternette araştırma yaparken sizin deneyimlerinizi de okuma fırsatı buldum kitabı alıp başladım ve gerçekten iyi bir sonuç aldım ben 56 kilo ile başladım hedeflediğim kilo ise 50, ve 3 günlük bir atak döneminde 2 kilo verdim. Şimdi seyir dönemindeyim ve 1+1 yapıyorum ekmek v.b tüketmemek beni hiç rahatsız etmiyor fakat ne yaparsam yapayım canım çok tatlı istiyor. Bu konuda bana yardımcı olacak alternatifler söyleyebilecek arkadaşlar varsa şimdiden teşekkür ederim.
Berrincim geçmiş olsun cnm , zeynep ablacm seninde başın sağ olsun
Bugün iftardan önce tartıldım ve +2 den +1 e düşmüş durumdayım.Bakalım yarın kaç çıkıcam:97:
fıstıklarım ben geldimmmmmm.hadi hepinizi çaya ve kahveye bekliyorum.teyzemin ameliyatının güzel geçmesi şerefine
Eki Görüntüle 246664 Eki Görüntüle 246663
fazla abartmadan azcık tat vermek için kullanabılırsın.fazla kullanırsan vucudun su tutar.sana baharat kullanmanı tavsiye ederim.özellikle kekik çok yakışır tavuğa.kitabını aldıysan ve dikkatli okuduysan görmüşsündür ilk 3-4 gün normal bu halsizlik
okuyorum kitabı ama tuzu tamamen kesmek istedim baharatları kullanıyorum ama baktımki tuzsuz yaşanmıyo çok az kullanıyorum sonrada vicdan azabı çektim kilo veremicem diyesizlere bi soruyum dedim şimdi rahatladım teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?