Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

evet canım ben avrupa yakasındayım, bizde bu yakalılar olarak bi dayanışma ve yardımlaşma derneği mi kursak ne yapsak

canlarımmmm dukan yoldaşlarımmm pazartesiden beri işler çok yoğun gün içinde giremiyorum eve gelmem 12 yi buluyor o yüzden uzak kaldım ama yılmıyorum saat kaç olursa olsun bütün geçmişi okuyup öyle yatıyorum çok merak ediyorum çünkü

Bu arada Zeynep ablacım başın sağolsun, berrinim teyzene çok geçmiş olsun canım...

Şimdi yine yatmaya gidiyorum yarın akşamdan itibaren eski düzenime döneceğim inşallah, hepinizi çok özledim, iyi gecelerrr

eminecim demekki adana gözünde tüttü yok canım ben ist yım sendemi ist sın

eminecim demekki adana gözünde tüttü yok canım ben ist yım sendemi ist sın

ben adanalıyım canım ama izmirde oturuyorum.bu sene hiç gidemedim.hamilelik doğum derken birde kayınvaldemin ameliyatı işin içine girdi memlekete hasret kaldım.ee 10 gün sonrada okullar açılıyor anlayacağın ancak senye yaza gidebilirim adanya .özledim.heleki ailemi çok özledim.

kizlar ya eskiler teker teker geri dönüyolar maalesef cogumuz verdigimiz kilolarin rehavetine kapilip yemeyi abarttik ve bi kac kiloda olsa kilolarimizi geri aldik galiba ( bende ramazandan sonra dönmeyi düsünüyorum :)))

kizlar ya eskiler teker teker geri dönüyolar maalesef cogumuz verdigimiz kilolarin rehavetine kapilip yemeyi abarttik ve bi kac kiloda olsa kilolarimizi geri aldik galiba ( bende ramazandan sonra dönmeyi düsünüyorum :)))

hadi ya şenaycım kaç kilo aldın ve ne kadar bozdunda sonuç böle oldu..ve umarım en kısa zamanda ne aldıysan geri verirsin cnm...

hadi ya şenaycım kaç kilo aldın ve ne kadar bozdunda sonuç böle oldu..ve umarım en kısa zamanda ne aldıysan geri verirsin cnm...

Ben 56 falandim 6 kilo verdim sizin verdikleriniz yanında hicbisey tabi su an 52,5 la 53 arasiyim korkmayın diyeti birakali 2,5 aydan fazla oldu ve ne bulursam yiyorum yinede cok almadım ama su göbeğim beni deli ediyor.korumayı yarım bıraktım siz sakın yarım bırakmayın.

oyyyyyyy kıyamam canım benim ya çok üzüldüm heleki ailedende uzak olunca gurbet bir başka zor olur tez zamanda kavuşmanı diliyorum canım

bizdede cicikuş var 1,5 sene oldu.onu kaybatmenin acısı büyük olmalı ....üzüldüm.
birtanem teşekkür ederim.Çok şükür ameliyat bitti.Teyzem daha narkozun etkisinde. ben de eve geldim ona çorba yapmak için. merak etmeyin diye de size haber vereyim dedim
canım teyzene geçmiş olsun.Allah şifasını çabuk versin

senin adına çok sevindim.tüm sonuçların güzel çıkması dileğiyle

ben ara ara giriyorum.geçmişi ara ara okumaya çalışıyorum.yeni gelenler hoşgelmişler .kilo verenlere kutlarım.güçlendirmeye geçenlere tebrikediyor kolaylıklar dilerim.
ara ara okuduğum için arada kaçan şeylere cevep veremediğim içinde affınıza sığınıyorum.
bana sorarsanız:sabahları 67.500 iftar öncesi 66.100 geliyorum.diyeti bırakmıştım.bayramdan sonra tekrar başlıyacağım.ramazan olması nedeniyle kilo almadım galiba...

günün ilk günaydını benden olsun kızlar, umarım hepiniz eksilerle güne başlarsınız
Beni sorarsanız hiç iyi değilim dün geceden beri midemde gaz sıkışması var ve hala geçmiş değil 3 saatlik feci ağrıdan sonra ilaç almayı denedim, tabi bunu annemden gizli yaptım, görse kesin diete bağlardı Hiç böyle ağrı çekmemiştim ben yaaa

canım benim çok geçmiş olsun..
dikkatli ol, gaz sancısı yediklerinden veya ayaklarını üşütmekten olur genelde. Bende hep o nedenlerden dolayı ortaya çıkıyor. Çokça çektim zamanında. Şimdi bile bir kuru pastaya bakar benim hastanelik olmam..

Üretimde Jelatin Kullanımı:

Jelatinin yapısı 100ºC gibi yüksek sıcaklıklarda bozulur. Bunun sonucunda da jelatin, kıvam arttırıcı ve jelleştirici gibi özelliklerini kaybeder.

Bu özelliğinden dolayı, üretim prosesinde içinde jelatin olan karışımlara eğer yüksek sıcaklık uygulanacaksa, jelatin solüsyonu en son aşamada eklenmelidir.

Jelatin, nötr karakterli özellik taşıdığından, asitliği yüksek ortamlardan da etkilenir, yapısı bozulur ve özelliklerini kaybeder.

Jelatin soğuk suda çözünmez, hatta soğuk suda kendi hacminin 10 katı kadar su alarak, şişer. Ancak jelatin, sıcak suda çözünebilme özelliğine sahiptir. Üretim prosesinin özelliğine göre, jelatinin bu iki özelliğinden biri kullanılabilir.

Jelatinlerin kıvam arttırıcı özelliğinin kullanılması gerektiği için, suda çözülerek kullanılır.

Ürün reçetesine ve istenilen son ürünün özelliklerine göre, jelatin kullanım miktarları ayarlanabilir. Bunun için, laboratuvar ve üretim şartlarında bir çok deneme yapılarak, istenilen özelliklerin oluşup, oluşmadığı kontrol edilmeli ve yeni reçete oluşturulmalıdır.

Jelatinler, agarlar, aljinatlar, karagenanlar ve pektinler gibi diğer kıvam arttırıcılar ile, mısır nişastası, dekstroz ve glikoz gibi mısır şurupları ile, yenilebilir asitlerle ve aromalar ile birlikte uyum içerisinde kullanılabilir. Bu noktada önemli olan, ürüne ve prosese en uygun oranın bulunmasıdır.

-facebook'ta Ebru Ferah İşel adlı bayanın paylaştığı linkteki yazıdan alıntı yaptım. Link de aşağıda.-
ttp://www.hammaddeler.com/index.php?option=com_content&view=article&id=470&Itemid=197

herkese günaydın bayanlar. Yine bir iş gününde uykusuz her gece adlı şarkının ertesi sabahını yaşıyorum. Şu minik kedi 3 gündür bendeydi nöbeti, ama ciyak ciyak ağladı ve 3 gün uyutmadı bizi.. Hepinize bol eksili günler diliyorum.

günaydın canımcım, geçmiş olsun çok...bebişimin de dediği gibi ayaklarını sıcak tutmaya çalış...

ooooooyyy benim bebişiiiiiiimmm, analık da yaparmış kediciğeee:)) canım bilirim yavru kediye bakmak zordur, ben de bi gün bi kedicik getirmiştim eve,annesi bıramış, etrafına da köpecikler toplanmıştı yavrucuğun...amaaa miniiğimin daha gözleri bile doğru düzgün açılmamıştııı..gece üşümesin diye termoforla ısıtırdım hep...hey gidi günler heeeeeeeyy, kendiisi büyüdü de ana bile olduuuu

bu arada zeynep ablacım başınız saolsun yaa, benim de yaşarım vardı bi tane muhabbet kuşum...onu kaybettiğimizde ben de çok kötü olmuştum...bi daha kolay kolay evcil hayvana yanaşamıyor insan böyle kayıplardan sonra...

çıtırlarım, yarın bize ankara yolu gözüktü, bayram için...baştan sööliyim, biraz kaçamaklı geçecek gibi sankiiiiiiiiiiiii:))) inşallah çok + lanmadan dönerim...bugun biraz hazırlık felan yapmam lazım...gün içinde ve yarın foruma girebilir miyim bilmiyorum...Eğer giremezsem de herkese şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum...kızlar bu şeker bayramı heeee, hafife almayın, baklavaları tatlıları götürmeyin sakınnn:))) hepinizi çooooooooookkk özleyeceğim fıstıklaaaaaarrrr, siz de beni özleyin olar mıııııııı

çok geçmiş olsun canım..inşallah hemen geçer de kurtulursun

sedecam canım sonuçlarını çok merak etsemde şimdiden tahmin edebiliyorum harika çıkacaklar baksana baştan vermiş sinyallerini:))

canım geçmiş olsun dikkat et kendine..

günaydın canımcım..sanada bol eksili günler:))

cinoooo bak baştan ayarı veriyon millete fırçalamasınlar diye dimi

evet yaa bayram ziyaretlerini askıya mı alsam acaba yoksa ramazandakiler geri gelir gibime geliyo

yada light baklava yapıp yanımızda taşısak nasıl olur acaba

Günaydın kızlar nasılsınız.

geçmişi okuyordum bu arada bitmesi ögleni bulur diye size bi günaydın diyeyim dedim. berrinciğimin teyzesi ameliyat olmuş geçmiş olsun. sadecacım check up ın temiz çıkmasına sevindim. off ya o kadar kg verdim bi ölçüm yaptıramadım ben.. zaten 5 kg daha en az vermem gerektiğini biliyorum da yag oranım nedir onuda bilsem iyi olurdu. anadolu yakasında ölçüm yapan bir eczane bilen arada bir kampanyaları oluyo onu duyan varsa insaniyet namına lütfen bildirsin :86::86:
bu arada ben miyop ve astigmat rahatsızlığı olan bir hatunum.. normalde hem gözlüğüm hemde numaralı güneş gözlüğüm var. ayrıca lenste kullanıyorum. bugün numaralı güneş gözlüünü takıp çıkmışım evden ve gözlügümü kabına koyup çantama attığımdan da eminim.. ama almamışıum işte. güneş gözlüğü ile kaldım. gözlüğü takmazsam astigmatım öyle bir baş ağrısı yapıyor ki ilaç milaç kar etmiyor uyuyana kadar geçmiyor. bende napim güneş gözlüü ile pc başındayım. serviste gelirken arkadaşları uyardım ben ofiste güneş gözlüü ile oturucam lütfen gülmeyiniz dalga geçmeyiniz bozulurum diye. ama ortalıkta karanlık oluyoyaa

peşin peşin söyleyeyim didimmmmm, inşallah kendime hakim olabülürüüüüüm:)))

evdeyken uygulaması kolay da misafirlikte felan insan yoldan çıkabiliyo, yoldan çıkmaya meyili varsa tabii ben gibiiii:)) light baklava olbilir aslında zeynep abla şu işe bi el atsa onu da yapar wallaaaaa

teşekkür ederim yaseminim.özledik valla sesin çıkmıyor.ama işler yoğun olunca giremezsin sen de haklısın.kendine dikkat et. öpüldün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…