Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

teşekkür ederim yolicim.valla gözlük iyi fikir bu bilgisayarlar zaten mahvedio gözleri.Moraller düzelmiş galiba.Allah neşeni bozmasın birtanem maşallah

teşekkür ederim yolicim.valla gözlük iyi fikir bu bilgisayarlar zaten mahvedio gözleri.Moraller düzelmiş galiba.Allah neşeni bozmasın birtanem maşallah

canım benim gözlükler eskilerin tabiri ile "dinlendiric" değil. devamlı takmak zorundayım ben ama normal gözlüüm evde kalınca mecburen güneş gözlüklerimi takıyorum
evet moralim iyi çok şükür eşim geri adım atmazsa memlekete gidicez beraber çok heyecanlandırıyo bu fikir beni çünkü iki yıllık evliliğimizde ilk olacak. umarım geri adım atmaz. şimdi anneme de gidelim diyo bayramda evet gitmeli ama daha yeni gittik ben ararım valde hanımı o gitsin zaten benim yanımda hasret gideremiyorlar azıcık kafa dinlesinler iyi olur

güneş gözlüğü iyi fikir valla ne havalı hatun olmuşsundur sen şimdi ay birden gözümün önünde beliriverdi bir güneş gözlüklü hatun valla yolim ne diim harikasın bendede astigmat var ama benim hiç aklıma gelmez böyle şeyler:))

bende hiç ölçüm yaptırmadım nerden ne gitti bilmiyorum.zeynep ablanın yaptırdığı bir eczane varmış ümraniyede orada yaptıracaktık unuttuk bak iyi hatırlattın.:))

inşallah olabilirsinsen gitmeden olayı bitirdin zaten:))

yok yok bu sefer light baklavayı ben bulup yapcam size:)) hep hazıra konmak olmaz taşın altına elimi atmanın zamanı geldi kolları sıvayıp mutfağa gidim ben

bRAVOOOOOOOOO VALLA HARİKASIN

aa sende astigmat var ve normal güneş gözlüü mü kullanıyorsun ben imkansız duramam baş agrısı başlar zaten etrafı da bulanık görmeyi sevmiyorum. bende iki güneş gözlüü var biri gözlüklü günler için numaralı biri lensli günler için numarasız anlican tam teşekküllü geziyorum
napim dörtgöz olmak zor

düzeltme *(10 1 haftadır )... 1 haftadır diyet yapıyorum. 3 gün atak evresi sürdü 4 gündür seyir dönemindeyim.

merhaba,
benim de canım tatlı çok istiyordu özellikle akşam yemeklerinden -iftardan- sonra... Light puding aldım yağsız sütle yaptım. O kadar sinir bi tadı var ki bütün tatlı isteğimi kırdı...2 kaşık zor yedim. İnan ki başka tatlı şeyler yemeyi de canım istemedi. Direkt kesti...bence denemelisin...bazı kötü şeyler istenilen sonuca götürebiliyor.

Son düzenleme:
Daha önce de yazmıştım.Dukan ile 63 kilo oldum.Hatta 62yi de gördüm.Dördüncü devreyi de kendimi kontrol edemediğim için 2 gün protein şeklinde yapıyordum.Haziran ve temmuzda diyetin çok dışına çıktım.İnanılmaz fazla dondurma ve çikolata,kek tükettim.70e kadar çıktım.Hemen ikinci döneme geçtim.Bu sabah itibariyle 67,8 oldum.65 benim için iyi.59 yaşındayım.Öbür türlüsünde üst tarafım çok gidiyor.Armut tipliler için 2 gün proteinle devam etmek de iyi oluyor.Bu işin püf noktası fruktoz ve de KHlar.Ne kadar az o kadar başarılı kilo koruma.Herkese iyi bayramlar.

merhaba..Emekleriniz umarım boşa gitmez. En azından çabuk müdahale etmişsiniz. Bu arada diyetin dışına çıkktım derken haftyada 1 protein yulaf kepeği ve yürüyüş esaslarının mı dışına çıktınız, yoksa bunları yaptınız ama bununla birlikte çok mu yediniz? Bilgilendirmeleriniz eminim hepimiz için faydalı olacaktır. Şimdiden teşekkürler

aman tatlım benimde aklım çıktı bütün emekler boşa giti die:) olsun sonuçta azı çoğu yok hepsi emek uğraş..sen dön aramıza bak nasıl gidiyo 2-3 kilo:)

oyyyyyyy kıyamam canım benim ya çok üzüldüm heleki ailedende uzak olunca gurbet bir başka zor olur tez zamanda kavuşmanı diliyorum canım

haklısın tatlım gurbetlik zor...ablamı sadece annemlere yakın die kıskandım şu ömrü hayatımda:)gerçi benimkiler boluda çok yakın ama ne olsa mesafe işte

canım inşallah çok teşekkür ederim..süper götürmüşsün ramazanda işi özgülcüm...hadi bakalım bayramdan sonra tam kadro burdayız demekki inşallah:)

ay canım geçmiş olsun...rezene çayı çok iyi geliyo aklında olsun böle durumlarda bana geçen sene olmuştu ölcem sandım anca 2 tane rezene içtimde rahatladım..tikkat et cnm kendne

cinocumm sana iyi yolculuklar tatlım...hayırlısıyla gidin gelin inşallah...anam sen niyeti bozmuşsun başta ama bak çok fazla abartma sonra anamız ağlıyo onları geri vercez die:) seni özlemezmiyiz hiçç canım benim...görüşemezsek sanada iyi bayramlar canım

canım benim çok saol yağmırım:)
valla çok akıllı bu cino dimi cincin:) ya şu bayramlarda tatlı olayı olmasa zaten büyük hasarlar olmıcak...bi dilim baklava dünya kalori ben zaten allahtan sevmem yani nadir sevmediğim şeyler arasındadır şerbetliler:)ama tutalım kendimizi günah valla ya

ay yolitam güldürdün beni allahta seni güldürsünbian seni hayal ettimde masa başında gözlüklerle bi hatun olsun cnm başağrısı çekmektense gözlükle otur daha iyi...tatlım referans değer normal sağlıklı yağ oranı bayanlarda12.6-23.3 müş burda yazana göre..bende25.2 çıktı...yani aslında burda hesaplıyoya tickerda hemen hemen aynı gibi..gerçi bunu neye göre hesapladılar bilmiyorum hani boya göre falan değişirmi referans değeri bilmiyorum..bayramdan sonra doktora hepsini sorup öğrenip size aktarırım canlarım:)

canım tütütü maşallah allah ağzınızın tadını bozmasın cnm... bide nacizane bi tavsiyem var tabi bu durum klişe deil her ortama göre deişebilir ama
özellikle annesine eşini tek gönderme...sıkılsanda patlasanda ben herzaman eşimin yanındayım artık ben varım gibi imajı kuvvetlendirmek için...evlilikte ilk yıllarda nasıl şekil verirsen inanöyle gidiyo...aynı şehirlerde olsanız tabiki uğrar eder ama özellikle yatıya falan gidince zaten erkek anneleri oğullarını paylaşamıyolar genelde o nedenle kabul görmek için bu şat bence..oğluyla olan ilişkilerinin sen olduğun sürece yolunda gideceğinin sinyali bi nevi..benim bi arkadaşım iki laf bi büyü derdi..erkekler zaten saf..gerçi bende 4 görümce olunca işim baya zordu ilk zamanlar ama allahtan eşim beni ezdirmedi..nolur kusuruma bakma beni ilgilendirmez ama seni sevdiğim için karışma gereği duydum:)

merhaba hoşgeldiniz.
evet yazın diyet yapmak bence de çok zor. heryerden saldırıya geçen dondurma soguk içecek ve tatlılar ile başetmek zor oluyor. siz neyse ki önlem almışsınız tekrar kg vermeye başlamışsınız. benim de üstten çok gitti, düşünün 95 bile dar geliyordu şimdi 80 beden iç çamaşırı giyiyorumşimdi basen ve bacak sorunum var. hatta eşim yaglar üstten eridi alta toplandı diye dalga geçiyor sanki öyle bişi mümkün gibi. ben hiç 2+0 denemedim bu ara et yemeye karşı iştahsızlıım var saf P yapamıyorum ama bayramdan sonra başlicam bu kalın bacakların eriyecegi yok çünkü

Canım seni çok iyi anlıyorum. Ben de lens kullanıyorum ama bu aralar takmıyorum çünkü haftaya Ankara'ya gitmişk n lazerle göz ameliyatı olup kurtulacağım işallah. Birkaç hafta için bile ben de numaralı güneş gözlüğü yaptırdım. Markete girerken değiştirmeye üşenip cool takılıyorum içerde. (Bilseler ki cool değil körüm!) Ofisteki karizmanı tahmin edebiliyorum :)))

merhaba kizlarr.
bugun ataktaki 5. gunum.1.5 kiloya yakin gitti. ben daha fazla gider diodum
yarin seyire baslicam.kitaba da bakiorum ama yine de sorayim dedim. yarin tum gun sebze, bir sonraki gun sebze+protein yicem dimi? ayrica sebzeleri pisirirken yag kullaniyor muyuz (az da olsa)

hatuna bak maşallah:)) benimde sürekli gözlük takmam gerekiyo ama takamıyorum hem sevmiyorum hemde gözlerim acıyo. göz tembelliği var sol gözümde.tedavisi yokmuş henüz istanbul cerrahi hastanesine gidicem bir kez gitmiştim orda sinan göker diye bir dr var tedaviyi şimdilik bir tek o yapabiliyormuş.gidicem ama gözüm gibi bendede tembellik var popuşumu kaldırıp gitmeye üşeniyorum

Kızlar geçen haftasonu "mecburen" dukana aykırı yemiştim ya,çok korkmuştum verdiğim 100 gramı da alım diye ama korktuğum olmamış şükür.Azcık almışım da hemen normale dönüyorum şimdi.
Bugün atak evresinin son günü.Yarın seyire geçiyorum ben de :) 65 gördüm tartıda demin.Biraz eksik tartıyor o yüzden 65,küsur diyelim.
Yürüyüşümü aksatmıyorum.Acaip su içiyorum.Fazlası zararlı değildir heralde di mi:44::44::44:
YUlaf kepeği,ezmesi,buğday kepeği,tatlandırıcılar(toz ve tablet),bitki çayları,light sütler,yoğurtlar ve de yumurtalar...baya iyi gidiyorum kendimce :)
hava serinlesin biraz pazara da çıkıcam öğleden sonra.Kabak,yeşillik ot,patlıcan falan alıcam taze taze :) yarın seyire kabak mücverle başlamayı düşünüyorum.
83 günlük seyirde 10 kg vermem gerek.Azimliyimmmm

ya sorma sadecacım şuanda bile şu yazıyı g. gözlüü ile yazıyorum napim sabah bitelaş çıktım evden bu komikliği yaşıyorum neyse işte hep beraber gülüyoruz
ya uyardığın iyi oldu çok teşekkür ederim. ne bileyim kayınvaldem eşimle ben varken bile kapalı kapılar ardında konuşuyorlar. geçen hafta elini öptüm ayakkabılarımı giydim dışarı çıktım baktım valde hanım eşime sarıldı sıkı sıkı bırakmıyo. galiba aglamaya başladı kadın.. ben apartmandan aşaa dogru inmeye başladım kapı arkamdan kapandı. ddim ki demek ki özel konuşcaklar aşada bekledim. ya kadın çok yaşlı 73 yaşında o kadının da bi oglu var aralarına girmek istemedim hata mı ediyorum bilmiyorum ama. benim bitane görümcem var biraz suratsız kıskanç ama muhatap olmuyorum çok yüzgözde değilim zaten asla eşim beni ona karşı ezdirmez bende ablan şu bu demem onun görmesini beklerim oda görüyor zaten. ama ne bileyim annesi arayınca eşim dün akşam yanımda konuştu. hep başka odada konuşurdu. dün avm de yanımda konuşmaya başladı sonra görümcemle kocası konusu açıldı valde hanım aglamaya başladı sanırım anne aglama nolur dedi sonra yanımdan kalkıp gizli konuştu. bi takım iç sorunları var ailevi. evet bende ailedenim ama o sorunlara bulaşmak istemiyorum eşimde bulaştırmaz sagolsun ama bu gizli konuşmalarda can skıcı eşime kaç kez söledim rahatsız oluyorum dedim ama ben seni düşünüyorum seni karıştırmak canını sıkmak istemiyorum diyo yoksa karışmalımıydım hata mı ediyorum anlamadım şimdi

hahahaa cool deil körüm ya benim oğluşumda 1.5 senedir gözlük takıyo..bu sene heves etti numaralı güneş gözlüğü yaptırdık ama dediğiniz gibi tak çıkar tak çıkar çocuk güneş gözlüğünü kullanmamayı tercih ediyo..boşuna yaptırdık yani..lens içinde henüz erkenmiş 2 sene falan beceremezmiş erkek çocukları..doktor aynen öle dedi valla kız olsa yaparda bu daha yapamaz:)) kadınların marifetleri o yaşlarda belli oluyo işte:))

meraba buket..tatlım tamamen yanlış..seyir döneminde 1 gün saf pro yapıyosan 2.gün sebze+pro yapıyosun...yani tek sebze yok

Slm arkadaşlar bende başlamak istiyorum ama bu diyetin nasıl yapıldığını bilmiyorum .neye nerden nasıl başlayacağımı beceremiyor ve bilmiyorumkitabı almam şartmı .şart sa bile bu aralar alamam maddi açıdan.bana yardımcı olursanız çok sevinirim.evlendikten sonra aldım kilo eski halime dönmek istiyorum artık.yardım edin lüttfeeeeeeennn

hey allahım allah uzun ömür versin tabi ama işte büyükler büyüklüklerini gösterseler bizde böle cadılıklar düşünmicez...aynen o konuda haklısın iç meselelere karışmamam en iyisi..nede olsa kardeş yada ana oğul onlar unutur sen unutamazsın bilme daha iyi..benim eşimde boşnak devamlı boşnakca konuşulurdu yanımda ben resmen dış kapının mandalı gibi saf saf oturur çay kahve yapardım..hayır türkçe bilmeseler anlıcamda özellikle yapıyolardı...o yüzden bende valla hiiiç tek göndermedim onlar kaşısın kendini die...düşün beni anca 13.yılda falan anca kabul ettiler çünkü ben onlara ne saygısızlık nede surat yapmadım..asla yüzgöz olmadım görümcelerle..şimdi mesafeli bi ilişkimiz var:)hayret bişi yaa oğluları mutlu onlara noluyoo..ay neyse ben gene o günlere dönüş yaptım bian:)) yani tatlım iyi niyet olsa senin ardından kapılar kapanmaz ne münasebet..işte bu yüzden dedim yanlız bırakma die

aynen cook değil körüm ama benim sorunum daha çok astigmat benim miyopim düşük 050-075 sag ve sol o yüzden lazerde yemiyoooo

aa ihmal etme en kısa zamanda doktora görün göz ihmale gelir mi kız

süper süper iyi gördüm seni aynen devam

siz daha öncede yazmıştınız size verebileceğimiz tek cevap ;
lütfen kitabı alınız
lütfen kitabı alınız
lütfen kitabı alınız.

çok pahalı değil internette 13,99 real hipermarkette 19 tl. bu kadar da paranız vardır herhalde. ana britannica değil bu sadece normal bi kitap korkmayın

tebrik ederim çok güzel gidiyorsun ama suyu olması gerekenden fazla içme 2-2,5 litre yeterli.

çünküüüüm böbreklerin su atma kapasitesinin üzerinde su alındığında, atılamayan su, kanda birikerek kan hücrelerinde değişikliklere neden olurmuş ve kan sodyum düzeyinde düşmeye başlarmış. Kan sodyum düzeyindeki düşmeye başladığında ise Allah korusun beyin ödemi, bulantı, kusma, halsizlik, bilinç değişiklikleri, koma ve hatta ölüme bile neden olabilirmiş.

ben su içmeyi çok sevdiğim hatta bazen abarttığım için internette küçük çaplı araştırma yapmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…