Günaydın kızlar nasılsınız.
geçmişi okuyordum bu arada bitmesi ögleni bulur diye size bi günaydın diyeyim dedim. berrinciğimin teyzesi ameliyat olmuş geçmiş olsun. sadecacım check up ın temiz çıkmasına sevindim.off ya o kadar kg verdim bi ölçüm yaptıramadım ben.. zaten 5 kg daha en az vermem gerektiğini biliyorum da yag oranım nedir onuda bilsem iyi olurdu. anadolu yakasında ölçüm yapan bir eczane bilen arada bir kampanyaları oluyo onu duyan varsa insaniyet namına lütfen bildirsin :86::86:
bu arada ben miyop ve astigmat rahatsızlığı olan bir hatunum.. normalde hem gözlüğüm hemde numaralı güneş gözlüğüm var. ayrıca lenste kullanıyorum. bugün numaralı güneş gözlüünü takıp çıkmışım evden ve gözlügümü kabına koyup çantama attığımdan da eminim.. ama almamışıum işte. güneş gözlüğü ile kaldım. gözlüğü takmazsam astigmatım öyle bir baş ağrısı yapıyor ki ilaç milaç kar etmiyor uyuyana kadar geçmiyor. bende napim güneş gözlüü ile pc başındayım.serviste gelirken arkadaşları uyardım ben ofiste güneş gözlüü ile oturucam lütfen gülmeyiniz dalga geçmeyiniz bozulurum diye. ama ortalıkta karanlık oluyoyaa
teşekkür ederim yolicim.valla gözlük iyi fikir bu bilgisayarlar zaten mahvedio gözleri.Moraller düzelmiş galiba.Allah neşeni bozmasın birtanem maşallah
geçmişi okuyordum bu arada bitmesi ögleni bulur diye size bi günaydın diyeyim dedim. berrinciğimin teyzesi ameliyat olmuş geçmiş olsun. sadecacım check up ın temiz çıkmasına sevindim.off ya o kadar kg verdim bi ölçüm yaptıramadım ben.. zaten 5 kg daha en az vermem gerektiğini biliyorum da yag oranım nedir onuda bilsem iyi olurdu. anadolu yakasında ölçüm yapan bir eczane bilen arada bir kampanyaları oluyo onu duyan varsa insaniyet namına lütfen bildirsin :86::86:
bu arada ben miyop ve astigmat rahatsızlığı olan bir hatunum.. normalde hem gözlüğüm hemde numaralı güneş gözlüğüm var. ayrıca lenste kullanıyorum. bugün numaralı güneş gözlüünü takıp çıkmışım evden ve gözlügümü kabına koyup çantama attığımdan da eminim.. ama almamışıum işte. güneş gözlüğü ile kaldım. gözlüğü takmazsam astigmatım öyle bir baş ağrısı yapıyor ki ilaç milaç kar etmiyor uyuyana kadar geçmiyor. bende napim güneş gözlüü ile pc başındayım.serviste gelirken arkadaşları uyardım ben ofiste güneş gözlüü ile oturucam lütfen gülmeyiniz dalga geçmeyiniz bozulurum diye. ama ortalıkta karanlık oluyoyaa
peşin peşin söyleyeyim didimmmmm, inşallah kendime hakim olabülürüüüüüm:)))
evdeyken uygulaması kolay da misafirlikte felan insan yoldan çıkabiliyo, yoldan çıkmaya meyili varsa tabii ben gibiiii:)) light baklava olbilir aslında zeynep abla şu işe bi el atsa onu da yapar wallaaaaa
bugün işten çıkarken bir arkadaşım (beni sever aslında diyette olduğumuda biliyor halbu ki fesat biride değildir asla ama) bana profiterol almış.. dedim ben bunu yiyemem ki.. aa dedi bu kadarcıktamı yiyemezsin.. yok dedim yemem..sana niyetlenmiştim alırken dedi. eh sen yersin işte afiyetle dedim.. baktım üzüldü gibi.. bari annecağızına götür dedi. aldım bende anneme getirdim amaa tatlı isteğim kabarmıştııı.. dukatella yaptım bende kendimeprofiterolde neymiş efendimmmm... ohh mis gibi geçirdide tatlı isteğimi.. şimdide gayet sağlıklı gayet mutlu doğradım 1 soğan 1 domatesimi somonumun üstüne..sürdüm fırınaaa... burdan huzurlarınızda yağ hücreleerime sesleniyorum eyyy dukandaşlarımmm
--sizi tatmin etmeyeceğim ve büyümenize,çoğalmanıza izin vermeyeceğim.. eyyyy vücudum senden kuvvetli beynim varrr benim...inceleceksin uleeaaayynnnnn---
güneş gözlüğü iyi fikir valla ne havalı hatun olmuşsundur sen şimdiay birden gözümün önünde beliriverdi bir güneş gözlüklü hatun valla yolim ne diim harikasın bendede astigmat var ama benim hiç aklıma gelmez böyle şeyler:))
bende hiç ölçüm yaptırmadım nerden ne gitti bilmiyorum.zeynep ablanın yaptırdığı bir eczane varmış ümraniyede orada yaptıracaktık unuttuk bakiyi hatırlattın.:))
düzeltme *(10 1 haftadır )... 1 haftadır diyet yapıyorum. 3 gün atak evresi sürdü 4 gündür seyir dönemindeyim.
Daha önce de yazmıştım.Dukan ile 63 kilo oldum.Hatta 62yi de gördüm.Dördüncü devreyi de kendimi kontrol edemediğim için 2 gün protein şeklinde yapıyordum.Haziran ve temmuzda diyetin çok dışına çıktım.İnanılmaz fazla dondurma ve çikolata,kek tükettim.70e kadar çıktım.Hemen ikinci döneme geçtim.Bu sabah itibariyle 67,8 oldum.65 benim için iyi.59 yaşındayım.Öbür türlüsünde üst tarafım çok gidiyor.Armut tipliler için 2 gün proteinle devam etmek de iyi oluyor.Bu işin püf noktası fruktoz ve de KHlar.Ne kadar az o kadar başarılı kilo koruma.Herkese iyi bayramlar.
Ben 56 falandim 6 kilo verdim sizin verdikleriniz yanında hicbisey tabi su an 52,5 la 53 arasiyim korkmayın diyeti birakali 2,5 aydan fazla oldu ve ne bulursam yiyorum yinede cok almadım ama su göbeğim beni deli ediyor.korumayı yarım bıraktım siz sakın yarım bırakmayın.
oyyyyyyy kıyamam canım benim ya çok üzüldüm heleki ailedende uzak olunca gurbet bir başka zor olur tez zamanda kavuşmanı diliyorum canım
bizdede cicikuş var 1,5 sene oldu.onu kaybatmenin acısı büyük olmalı ....üzüldüm.
canım teyzene geçmiş olsun.Allah şifasını çabuk versin
senin adına çok sevindim.tüm sonuçların güzel çıkması dileğiyle
ben ara ara giriyorum.geçmişi ara ara okumaya çalışıyorum.yeni gelenler hoşgelmişler .kilo verenlere kutlarım.güçlendirmeye geçenlere tebrikediyor kolaylıklar dilerim.
ara ara okuduğum için arada kaçan şeylere cevep veremediğim içinde affınıza sığınıyorum.
bana sorarsanız:sabahları 67.500 iftar öncesi 66.100 geliyorum.diyeti bırakmıştım.bayramdan sonra tekrar başlıyacağım.ramazan olması nedeniyle kilo almadım galiba...
günün ilk günaydını benden olsun kızlar, umarım hepiniz eksilerle güne başlarsınız
Beni sorarsanız hiç iyi değilimdün geceden beri midemde gaz sıkışması var ve hala geçmiş değil 3 saatlik feci ağrıdan sonra ilaç almayı denedim, tabi bunu annemden gizli yaptım, görse kesin diete bağlardı Hiç böyle ağrı çekmemiştim ben yaaa
günaydın canımcım, geçmiş olsun çok...bebişimin de dediği gibi ayaklarını sıcak tutmaya çalış...
ooooooyyy benim bebişiiiiiiimmm, analık da yaparmış kediciğeee:)) canım bilirim yavru kediye bakmak zordur, ben de bi gün bi kedicik getirmiştim eve,annesi bıramış, etrafına da köpecikler toplanmıştı yavrucuğun...amaaa miniiğimin daha gözleri bile doğru düzgün açılmamıştııı..gece üşümesin diye termoforla ısıtırdım hep...hey gidi günler heeeeeeeyy, kendiisi büyüdü de ana bile olduuuu
bu arada zeynep ablacım başınız saolsun yaa, benim de yaşarım vardı bi tane muhabbet kuşum...onu kaybettiğimizde ben de çok kötü olmuştum...bi daha kolay kolay evcil hayvana yanaşamıyor insan böyle kayıplardan sonra...
çıtırlarım, yarın bize ankara yolu gözüktü, bayram için...baştan sööliyim, biraz kaçamaklı geçecek gibi sankiiiiiiiiiiiii:))) inşallah çok + lanmadan dönerim...bugun biraz hazırlık felan yapmam lazım...gün içinde ve yarın foruma girebilir miyim bilmiyorum...Eğer giremezsem de herkese şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum...kızlar bu şeker bayramı heeee, hafife almayın, baklavaları tatlıları götürmeyin sakınnn:))) hepinizi çooooooooookkk özleyeceğim fıstıklaaaaaarrrr, siz de beni özleyin olar mıııııııı
sedecam canım sonuçlarını çok merak etsemde şimdiden tahmin edebiliyorum harika çıkacaklar baksana baştan vermiş sinyallerini:))
canım geçmiş olsun dikkat et kendine..
günaydın canımcım..sanada bol eksili günler:))
cinoooo bak baştan ayarı veriyon millete fırçalamasınlar diye dimi
evet yaa bayram ziyaretlerini askıya mı alsam acaba yoksa ramazandakiler geri gelir gibime geliyo
yada light baklava yapıp yanımızda taşısak nasıl olur acaba
canım benim gözlükler eskilerin tabiri ile "dinlendiric" değil. devamlı takmak zorundayım ben ama normal gözlüüm evde kalınca mecburen güneş gözlüklerimi takıyorum
evet moralim iyi çok şükür eşim geri adım atmazsa memlekete gidicez beraber çok heyecanlandırıyo bu fikir beni çünkü iki yıllık evliliğimizde ilk olacak. umarım geri adım atmaz. şimdi anneme de gidelim diyo bayramda evet gitmeli ama daha yeni gittik ben ararım valde hanımı o gitsin zaten benim yanımda hasret gideremiyorlar azıcık kafa dinlesinler iyi olur
Daha önce de yazmıştım.Dukan ile 63 kilo oldum.Hatta 62yi de gördüm.Dördüncü devreyi de kendimi kontrol edemediğim için 2 gün protein şeklinde yapıyordum.Haziran ve temmuzda diyetin çok dışına çıktım.İnanılmaz fazla dondurma ve çikolata,kek tükettim.70e kadar çıktım.Hemen ikinci döneme geçtim.Bu sabah itibariyle 67,8 oldum.65 benim için iyi.59 yaşındayım.Öbür türlüsünde üst tarafım çok gidiyor.Armut tipliler için 2 gün proteinle devam etmek de iyi oluyor.Bu işin püf noktası fruktoz ve de KHlar.Ne kadar az o kadar başarılı kilo koruma.Herkese iyi bayramlar.
aa sende astigmat var ve normal güneş gözlüü mü kullanıyorsunben imkansız duramam baş agrısı başlar zaten etrafı da bulanık görmeyi sevmiyorum. bende iki güneş gözlüü var biri gözlüklü günler için numaralı biri lensli günler için numarasız anlican tam teşekküllü geziyorum
napim dörtgöz olmak zor
ay yolitam güldürdün beni allahta seni güldürsünbian seni hayal ettimde masa başında gözlüklerle bi hatun olsun cnm başağrısı çekmektense gözlükle otur daha iyi...tatlım referans değer normal sağlıklı yağ oranı bayanlarda12.6-23.3 müş burda yazana göre..bende25.2 çıktı...yani aslında burda hesaplıyoya tickerda hemen hemen aynı gibi..gerçi bunu neye göre hesapladılar bilmiyorum hani boya göre falan değişirmi referans değeri bilmiyorum..bayramdan sonra doktora hepsini sorup öğrenip size aktarırım canlarım:)
.................................................................
canım tütütü maşallahallah ağzınızın tadını bozmasın cnm... bide nacizane bi tavsiyem var tabi bu durum klişe deil her ortama göre deişebilir ama
özellikle annesine eşini tek gönderme...sıkılsanda patlasanda ben herzaman eşimin yanındayım artık ben varım gibi imajı kuvvetlendirmek için...evlilikte ilk yıllarda nasıl şekil verirsen inanöyle gidiyo...aynı şehirlerde olsanız tabiki uğrar eder ama özellikle yatıya falan gidince zaten erkek anneleri oğullarını paylaşamıyolar genelde o nedenle kabul görmek için bu şat bence..oğluyla olan ilişkilerinin sen olduğun sürece yolunda gideceğinin sinyali bi nevi..benim bi arkadaşım iki laf bi büyü derdi..erkekler zaten saf..gerçi bende 4 görümce olunca işim baya zordu ilk zamanlar ama allahtan eşim beni ezdirmedi..nolur kusuruma bakma beni ilgilendirmez ama seni sevdiğim için karışma gereği duydum:)
hahahaa cool deil körümCanım seni çok iyi anlıyorum. Ben de lens kullanıyorum ama bu aralar takmıyorum çünkü haftaya Ankara'ya gitmişk n lazerle göz ameliyatı olup kurtulacağım işallah. Birkaç hafta için bile ben de numaralı güneş gözlüğü yaptırdım. Markete girerken değiştirmeye üşenip cool takılıyorum içerde.(Bilseler ki cool değil körüm!) Ofisteki karizmanı tahmin edebiliyorum :)))
merhaba kizlarr.
bugun ataktaki 5. gunum.1.5 kiloya yakin gitti. ben daha fazla gider diodum
yarin seyire baslicam.kitaba da bakiorum ama yine de sorayim dedim. yarin tum gun sebze, bir sonraki gun sebze+protein yicem dimi? ayrica sebzeleri pisirirken yag kullaniyor muyuz (az da olsa)
ya sorma sadecacım şuanda bile şu yazıyı g. gözlüü ile yazıyorum napim sabah bitelaş çıktım evden bu komikliği yaşıyorum neyse işte hep beraber gülüyoruz
ya uyardığın iyi oldu çok teşekkür ederim. ne bileyim kayınvaldem eşimle ben varken bile kapalı kapılar ardında konuşuyorlar. geçen hafta elini öptüm ayakkabılarımı giydim dışarı çıktım baktım valde hanım eşime sarıldı sıkı sıkı bırakmıyo. galiba aglamaya başladı kadın.. ben apartmandan aşaa dogru inmeye başladım kapı arkamdan kapandı. ddim ki demek ki özel konuşcaklar aşada bekledim. ya kadın çok yaşlı 73 yaşında o kadının da bi oglu var aralarına girmek istemedim hata mı ediyorum bilmiyorum ama. benim bitane görümcem var biraz suratsız kıskanç ama muhatap olmuyorum çok yüzgözde değilim zaten asla eşim beni ona karşı ezdirmez bende ablan şu bu demem onun görmesini beklerim oda görüyor zaten. ama ne bileyim annesi arayınca eşim dün akşam yanımda konuştu. hep başka odada konuşurdu. dün avm de yanımda konuşmaya başladı sonra görümcemle kocası konusu açıldı valde hanım aglamaya başladı sanırım anne aglama nolur dedi sonra yanımdan kalkıp gizli konuştu. bi takım iç sorunları var ailevi. evet bende ailedenim ama o sorunlara bulaşmak istemiyorum eşimde bulaştırmaz sagolsun ama bu gizli konuşmalarda can skıcı eşime kaç kez söledim rahatsız oluyorum dedim ama ben seni düşünüyorum seni karıştırmak canını sıkmak istemiyorum diyo yoksa karışmalımıydım hata mı ediyorum anlamadım şimdi
Canım seni çok iyi anlıyorum. Ben de lens kullanıyorum ama bu aralar takmıyorum çünkü haftaya Ankara'ya gitmişk n lazerle göz ameliyatı olup kurtulacağım işallah. Birkaç hafta için bile ben de numaralı güneş gözlüğü yaptırdım. Markete girerken değiştirmeye üşenip cool takılıyorum içerde.(Bilseler ki cool değil körüm!) Ofisteki karizmanı tahmin edebiliyorum :)))
hatuna bak maşallah:)) benimde sürekli gözlük takmam gerekiyo ama takamıyorum hem sevmiyorum hemde gözlerim acıyo. göz tembelliği var sol gözümde.tedavisi yokmuş henüz istanbul cerrahi hastanesine gidicem bir kez gitmiştim orda sinan göker diye bir dr var tedaviyi şimdilik bir tek o yapabiliyormuş.gidicem ama gözüm gibi bendede tembellik var popuşumu kaldırıp gitmeye üşeniyorum
Kızlar geçen haftasonu "mecburen" dukana aykırı yemiştim ya,çok korkmuştum verdiğim 100 gramı da alım diye ama korktuğum olmamış şükür.Azcık almışım da hemen normale dönüyorum şimdi.
Bugün atak evresinin son günü.Yarın seyire geçiyorum ben de :) 65 gördüm tartıda demin.Biraz eksik tartıyor o yüzden 65,küsur diyelim.
Yürüyüşümü aksatmıyorum.Acaip su içiyorum.Fazlası zararlı değildir heralde di mi:44::44::44:
YUlaf kepeği,ezmesi,buğday kepeği,tatlandırıcılar(toz ve tablet),bitki çayları,light sütler,yoğurtlar ve de yumurtalar...baya iyi gidiyorum kendimce :)
hava serinlesin biraz pazara da çıkıcam öğleden sonra.Kabak,yeşillik ot,patlıcan falan alıcam taze taze :) yarın seyire kabak mücverle başlamayı düşünüyorum.
83 günlük seyirde 10 kg vermem gerek.Azimliyimmmm
siz daha öncede yazmıştınız size verebileceğimiz tek cevap ;Slm arkadaşlar bende başlamak istiyorum ama bu diyetin nasıl yapıldığını bilmiyorum .neye nerden nasıl başlayacağımı beceremiyor ve bilmiyorumkitabı almam şartmı .şart sa bile bu aralar alamam maddi açıdan.bana yardımcı olursanız çok sevinirim.evlendikten sonra aldım kilo eski halime dönmek istiyorum artık.yardım edin lüttfeeeeeeennn
Kızlar geçen haftasonu "mecburen" dukana aykırı yemiştim ya,çok korkmuştum verdiğim 100 gramı da alım diye ama korktuğum olmamış şükür.Azcık almışım da hemen normale dönüyorum şimdi.
Bugün atak evresinin son günü.Yarın seyire geçiyorum ben de :) 65 gördüm tartıda demin.Biraz eksik tartıyor o yüzden 65,küsur diyelim.
Yürüyüşümü aksatmıyorum.Acaip su içiyorum.Fazlası zararlı değildir heralde di mi:44::44::44:
YUlaf kepeği,ezmesi,buğday kepeği,tatlandırıcılar(toz ve tablet),bitki çayları,light sütler,yoğurtlar ve de yumurtalar...baya iyi gidiyorum kendimce :)
hava serinlesin biraz pazara da çıkıcam öğleden sonra.Kabak,yeşillik ot,patlıcan falan alıcam taze taze :) yarın seyire kabak mücverle başlamayı düşünüyorum.
83 günlük seyirde 10 kg vermem gerek.Azimliyimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?