- 5 Nisan 2011
- 3.251
- 4.572
- 133
hey allahım allah uzun ömür versin tabi ama işte büyükler büyüklüklerini gösterseler bizde böle cadılıklar düşünmicez...aynen o konuda haklısın iç meselelere karışmamam en iyisi..nede olsa kardeş yada ana oğul onlar unutur sen unutamazsın bilme daha iyi..benim eşimde boşnak devamlı boşnakca konuşulurdu yanımda ben resmen dış kapının mandalı gibi saf saf oturur çay kahve yapardım..hayır türkçe bilmeseler anlıcamda özellikle yapıyolardı...o yüzden bende valla hiiiç tek göndermedim onlar kaşısın kendini die...düşün beni anca 13.yılda falan anca kabul ettiler çünkü ben onlara ne saygısızlık nede surat yapmadım..asla yüzgöz olmadım görümcelerle..şimdi mesafeli bi ilişkimiz var:)hayret bişi yaa oğluları mutlu onlara noluyoo..ay neyse ben gene o günlere dönüş yaptım bian:)) yani tatlım iyi niyet olsa senin ardından kapılar kapanmaz ne münasebet..işte bu yüzden dedim yanlız bırakma die
Kızlar geçen haftasonu "mecburen" dukana aykırı yemiştim ya,çok korkmuştum verdiğim 100 gramı da alım diye ama korktuğum olmamış şükür.Azcık almışım da hemen normale dönüyorum şimdi.
Bugün atak evresinin son günü.Yarın seyire geçiyorum ben de :) 65 gördüm tartıda demin.Biraz eksik tartıyor o yüzden 65,küsur diyelim.
Yürüyüşümü aksatmıyorum.Acaip su içiyorum.Fazlası zararlı değildir heralde di mi:44::44::44:
YUlaf kepeği,ezmesi,buğday kepeği,tatlandırıcılar(toz ve tablet),bitki çayları,light sütler,yoğurtlar ve de yumurtalar...baya iyi gidiyorum kendimce :)
hava serinlesin biraz pazara da çıkıcam öğleden sonra.Kabak,yeşillik ot,patlıcan falan alıcam taze taze :) yarın seyire kabak mücverle başlamayı düşünüyorum.
83 günlük seyirde 10 kg vermem gerek.Azimliyimmmm
selam kızlar iki gündür oku oku bitiremedim pc başına oturcak fırsatım olmadı pek.
zeynep abla başın sağolsun kuşun için çok üzüldüm
sadecacım sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim diğerleride temiz çıkar inşallah
berrincim teyzene çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
yollicim sende kocişi ikna etmissin çok sevindim
kilo veren herkese tebrikler veremeyenler yılmak yok yola devam :)
merhaba hoşgeldiniz.
evet yazın diyet yapmak bence de çok zor. heryerden saldırıya geçen dondurma soguk içecek ve tatlılar ile başetmek zor oluyor. siz neyse ki önlem almışsınız tekrar kg vermeye başlamışsınız. benim de üstten çok gitti, düşünün 95 bile dar geliyordu şimdi 80 beden iç çamaşırı giyiyorumşimdi basen ve bacak sorunum var. hatta eşim yaglar üstten eridi alta toplandı diye dalga geçiyor sanki öyle bişi mümkün gibi. ben hiç 2+0 denemedim bu ara et yemeye karşı iştahsızlıım var saf P yapamıyorum ama bayramdan sonra başlicam bu kalın bacakların eriyecegi yok çünkü
selam kızlar iki gündür oku oku bitiremedim pc başına oturcak fırsatım olmadı pek.
sadecacım sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim diğerleride temiz çıkar inşallah
yaa sen bayagı dolmuşsun sadecacım o yüzden böle düşünmen normal. yani yanında boşnakça konuşmaları da hakikaten çok ayıpmış sende valla iyi dememişsinneden türkçe konuşmuyorsunuz diye ben olsam derdim diyorum ama demezdim heralde şimdi huzursuzluk çıkmasın diye. çünkü bende biraz sinirli bi tipim alttan filanda almam gerek yok yani. iç işlerine de karışmam dertleri benle değil görümcemle valde hanım geçinemiyorlar benim sorunum deil yani . eşimi de zavallı araya sokuyorlar hakem olarak. babaları olmayınca eşim evin tek erkegi hala o şekilde görüyorlar.
ya şimdi yukarıdaki siya yazıyı okuyunca içim cız etti. bende aslında kütt diye kapı kapanınca aklıma " beni istemiyor bunlar " filan demiştim. zaten geçmişte de bi takım mevzular oldu bukonuda ama unuttum diyordum .. demek ki haksız değilmişim .. ama eşim beni istedi çok mücadele etti benim için hatta bazen benimle bile. eminim ailesi ile de etmiştir o yüzden ben eşime bakarım.. bu konuyu sorucam ama eşime kafama takıldı
ayrıca onu yalnızda göndermicem
Canım seni çok iyi anlıyorum. Ben de lens kullanıyorum ama bu aralar takmıyorum çünkü haftaya Ankara'ya gitmişk n lazerle göz ameliyatı olup kurtulacağım işallah. Birkaç hafta için bile ben de numaralı güneş gözlüğü yaptırdım. Markete girerken değiştirmeye üşenip cool takılıyorum içerde.(Bilseler ki cool değil körüm!) Ofisteki karizmanı tahmin edebiliyorum :)))
yaaa bir dokun bin ah işit gibi oldu:))cnm ben o kısmı siyah yazmadım kendi kendine çıkmışnasıl yapıldını dahi bilmiyorum allah allah en can alıcı nokta öle çıkmış...benim pc de duygulandımı ne:))
aynen cook değil körümama benim sorunum daha çok astigmat benim miyopim düşük 050-075 sag ve sol o yüzden lazerde yemiyoooo
aa ihmal etme en kısa zamanda doktora görün göz ihmale gelir mi kız
süper süper iyi gördüm seni aynen devam
siz daha öncede yazmıştınız size verebileceğimiz tek cevap ;
lütfen kitabı alınız
lütfen kitabı alınız
lütfen kitabı alınız.
çok pahalı değil internette 13,99 real hipermarkette 19 tl. bu kadar da paranız vardır herhalde. ana britannica değil bu sadece normal bi kitap korkmayın
canım hoşgeldin. teşekkür ederim iyi gidiyo şimdilik. ayrıca lütfen o güzel köpek resmini avatardan kaldır yolimin üstüne bide golden retriever kuma getirtme bana.o ne masum bakıştır öyle ya rabbi. eşimle izmire gittiğimizde peşimize sahibini bırakıp bizi takip eden bi golden yavrusu takılmıştı. bana o miniminnacık başını kaldırıp bakınca ay aşık olmuştum.. şimdi o depreşti
Canım yolanda nasılsın bi kaç gündür senin şu kayınvalide sorununu okuyorumda yazmadan edemedim...Benim bildiğim tek şey var bu dünyanın kanunu annneler özellikle erkek çocuklarını kaybetme korkusu yaşarlar..(evlendikten sonra )Yani anlayacağın bu en iyi dediğimiz kaynana modelinde bile var...Bu sebeple bu tür sorunları ne çok üstüne gideceksin nede( ben sineye çekiyorum) imajı vereceksin..ben genelde böyle davranıyorum...bi durum olduğund benim herşeyden haberim var...herşeyi görüyorum gerekirse müdahale ederim imajı verince....durum ilerlemeden sekteye uğruyor...fazla sorun yaşamama rağmen arada olabiliyor yapıcak bir şey yok....bide öyle kötü kaynanalar varki bir arkadaşımla geçen konuşuyoruk kaynanasından dert yandı şok oldum anlatsam yaz yaz bitmez...tek bir örnek vereyim...'oğlum ve gelinim yanyana durunca kıskanıyorum..)demiş...hemde arkadaşım kulaklarıyla duymuş...neyse çok kötü kaynanalar var..alllah kimseye kötü kaynana derdi yaşatmasın..öpüyorum canımya sorma sadecacım şuanda bile şu yazıyı g. gözlüü ile yazıyorum napim sabah bitelaş çıktım evden bu komikliği yaşıyorum neyse işte hep beraber gülüyoruz
ya uyardığın iyi oldu çok teşekkür ederim. ne bileyim kayınvaldem eşimle ben varken bile kapalı kapılar ardında konuşuyorlar. geçen hafta elini öptüm ayakkabılarımı giydim dışarı çıktım baktım valde hanım eşime sarıldı sıkı sıkı bırakmıyo. galiba aglamaya başladı kadın.. ben apartmandan aşaa dogru inmeye başladım kapı arkamdan kapandı. ddim ki demek ki özel konuşcaklar aşada bekledim. ya kadın çok yaşlı 73 yaşında o kadının da bi oglu var aralarına girmek istemedim hata mı ediyorum bilmiyorum ama. benim bitane görümcem var biraz suratsız kıskanç ama muhatap olmuyorum çok yüzgözde değilim zaten asla eşim beni ona karşı ezdirmez bende ablan şu bu demem onun görmesini beklerim oda görüyor zaten. ama ne bileyim annesi arayınca eşim dün akşam yanımda konuştu. hep başka odada konuşurdu. dün avm de yanımda konuşmaya başladı sonra görümcemle kocası konusu açıldı valde hanım aglamaya başladı sanırım anne aglama nolur dedi sonra yanımdan kalkıp gizli konuştu. bi takım iç sorunları var ailevi. evet bende ailedenim ama o sorunlara bulaşmak istemiyorum eşimde bulaştırmaz sagolsun ama bu gizli konuşmalarda can skıcı eşime kaç kez söledim rahatsız oluyorum dedim ama ben seni düşünüyorum seni karıştırmak canını sıkmak istemiyorum diyo yoksa karışmalımıydım hata mı ediyorum anlamadım şimdi
cevap verdiğiniz için çok sağolun hanımefendi.13,99 veya 20 tl olmasının bi espirisi yok .şuan için 13,99 değil 5 tl harcayacak konumda değilim.onun için demiştim
bende kitabı almak şartmı illaki die.madem şartmış bu kitabı almak bende aldığım zaman başlarım diyete.bişeyden korktuğum yok yani.
ilahi sadeca.. ben yazdım onu öyle siyah bi şekilde vurgulamak için. pc duygulaşmadı benim kafama dank etti
söyleceğimi sakın sakın yanlış anlamayın.herkesin maddi açıdan durumu her zaman bir olmayabilir herkesin iniş çıkışları olabilir tabi.bu diyet kitap bir kenara uygulaması başlı başına masraflı bir diyet.aylardır buradayım ve birçok arkadaşta da aynı şeyleri duydum.çünkü sürekli et ürünleri ve şart olmamakla birlikte mümkün olduğu kadar light ürünler tüketildiği için biraz cep yakıyor.bunu bilin ona göre kitabıda alacaksanız haberiniz olsun istedim.
Merhabalar,
ben de okuduğum zaman aynı şeyi düşündüm. Kesinlikle yanlış anlamanızı istemem ama gerçekten masraflı bir diyet bir kilo yağsız et 30 TL. civarında. Balık almış başını gidiyor zaten mevsim açılmadı henüz... Bu arada kitabı okuduğumda yazan gıdaların bir çoğu inan ki adını ilk defa duyduğum deniz ürünleri idi. Bununla birlikte tatlandırıcılar vs. de çok pahalı.
Sevgili Nuriye, Maalesef diyetin başarıya ulaşması için bu beslenme programına uymak gerekiyor. bu arada sadece yumurta da yiyemezsin. Ama sana şunu tavsiye edebilirim. Öncelikle geçmiş sayfaları oku. Sonra bu forumlarda dukan yemek tarifleri forumunu bul. Orada belki alternatif tarifler bulabilirsin. Kitap aslında basit temellere dayanıyor. İnternetten bir arama yaparsan biz de yardım ederiz. Dukan'ın bir sayfası var. Official UK Dukan Diet website: Diets for Quick Weight Loss, Diet menus to help you lose weight bu siteye girerek soruları yanıtlarsan sana kaç gün hangi evreyi yapman gerektiğini verecek. Yani bir prg. çıkaracak. İngilizcen yetersiz gelirse o konuda da yardım etmeye çalışırız. Umarım senin moralini bozmamışızdır. Ben şahsen elimden geleni yaparım. Süt ürünlerine gelince tam yağsız olanları değil de yarım yağlıları tüketebilirsin. Daha az yersin, belki süre biraz uzar ama bir çok arkadaşımız bunu yapıyor. Merak etme verirsin kiloları.
amaaaannnnn saksım nolcekki ha sen ha ben..üstelik keklerin süper gözüküyordu e tabi masterchefin elinden çıkınca daha bi başka oluyor canım walla tiplerini çok sevdim,böyle kalıplarda mı var ortası delik ve küçük,çok şeker yaa..ben de küçük kalıp hiç yok zaten,almalıyım böyle şeyler..uzun kek kalıbı da yok..zeynep ablanın ekmeğini öyle yapmak istiyorum...
bak sende ekmeği birdahakine buzdolabında beklet ,bu resmini koyduklarının 2 katı şişecekler görürsün...
ellerine sağlık canım..çok nefisler...
benim asıl havuçlu tarçınlı bol cevizli kekim meşhur..çok özledim onu walla :)))
diyeti bıraktıktan sonra karışık yaparım ben bundan sonra kekleri,esmer unla yulaf kepeğini karıştırarak yaparım misafire bile çok güzel oluyor...bu keki havuçlu tarçınlı da yap öyleyse tavsiye ederim..
hiç güzel olmamış
ablacım başınsağolsunonlar zaten ayrı bir güzellikler yaa cıvıl cıvıllar (
çok başarılı görünüyorlar. Bu arada ben hazır satılan light pudinglerden alıp yaptım. Çok kötü bir tatlandırıcı tadı geliyır. iki kaşık zor yedim. Hatta tüm şeker isteğimi kesti iyi de oldu aslında..ama bir daha asla yemem. Onedenle sanki kendi yaptıklarımıza daha az tatlandırıcı koyma şansımız olduğu için daha iyi sonuçlar alıyoruz diye düşünüyorum..
selam kıslarrr...ben geldim:)check-up dedikleri batın ultrasonu,akciğer filmi ve meme ultrasonuymuş...neyseki görünürde bişi yok ama bayram sonrası öğrencem sonuçları...meme ultrasonunu ben haziranda yaptırmıştım o nedenle yaptırmadım...ama en önemlisi yağ kas oranına falan baktırdık..3-4 kilo yağ daha vermem lazım:) onu zaten biliyoduk kas oranımda istenilen düzeyde.. kızlar bayanlarda %30 olması iyi olan su oranı bende %34 çıktı :))tabi daha bunları sonra doktor değerlendrcekmiş ama ordaki kız süper çokmu su içiyossunuz dedi..ne zayıf ne şişman kategorisine girmişim:))...meto hızımda normal seviyedeymiş şimdilik aktarcaklarım bunlar..pazartesi günüde tahlili yaptırdımmı herşey tamam olcak inş..
şimdi geçmişe bi bakayım gelorum:)
canlarım hepinize tek tek yazdım ama arada gözümden kaçanlar olduysa affedin tekrar teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.kendinize iyi bakın ben 22.30 civarı gelirim.öpüyorum hepinizi.saksmavisi bu arada çıkmadan ellerine sağlık diyeyim.her iki tarif de enfess olmuş. sizleri seviyorum. ben kaçtım
vuvucum şimdi yazdıklarınızı okuyup çıkacağım.teyzem ameliyat oluyor bugün.hastaneye gideceğiz
günün ilk günaydını benden olsun kızlar, umarım hepiniz eksilerle güne başlarsınız
Beni sorarsanız hiç iyi değilimdün geceden beri midemde gaz sıkışması var ve hala geçmiş değil 3 saatlik feci ağrıdan sonra ilaç almayı denedim, tabi bunu annemden gizli yaptım, görse kesin diete bağlardı Hiç böyle ağrı çekmemiştim ben yaaa
günaydın canımcım, geçmiş olsun çok...bebişimin de dediği gibi ayaklarını sıcak tutmaya çalış...
ooooooyyy benim bebişiiiiiiimmm, analık da yaparmış kediciğeee:)) canım bilirim yavru kediye bakmak zordur, ben de bi gün bi kedicik getirmiştim eve,annesi bıramış, etrafına da köpecikler toplanmıştı yavrucuğun...amaaa miniiğimin daha gözleri bile doğru düzgün açılmamıştııı..gece üşümesin diye termoforla ısıtırdım hep...hey gidi günler heeeeeeeyy, kendiisi büyüdü de ana bile olduuuu
bu arada zeynep ablacım başınız saolsun yaa, benim de yaşarım vardı bi tane muhabbet kuşum...onu kaybettiğimizde ben de çok kötü olmuştum...bi daha kolay kolay evcil hayvana yanaşamıyor insan böyle kayıplardan sonra...
çıtırlarım, yarın bize ankara yolu gözüktü, bayram için...baştan sööliyim, biraz kaçamaklı geçecek gibi sankiiiiiiiiiiiii:))) inşallah çok + lanmadan dönerim...bugun biraz hazırlık felan yapmam lazım...gün içinde ve yarın foruma girebilir miyim bilmiyorum...Eğer giremezsem de herkese şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum...kızlar bu şeker bayramı heeee, hafife almayın, baklavaları tatlıları götürmeyin sakınnn:))) hepinizi çooooooooookkk özleyeceğim fıstıklaaaaaarrrr, siz de beni özleyin olar mıııııııı
Günaydın kızlar nasılsınız.
geçmişi okuyordum bu arada bitmesi ögleni bulur diye size bi günaydın diyeyim dedim. berrinciğimin teyzesi ameliyat olmuş geçmiş olsun. sadecacım check up ın temiz çıkmasına sevindim.off ya o kadar kg verdim bi ölçüm yaptıramadım ben.. zaten 5 kg daha en az vermem gerektiğini biliyorum da yag oranım nedir onuda bilsem iyi olurdu. anadolu yakasında ölçüm yapan bir eczane bilen arada bir kampanyaları oluyo onu duyan varsa insaniyet namına lütfen bildirsin :86::86:
bu arada ben miyop ve astigmat rahatsızlığı olan bir hatunum.. normalde hem gözlüğüm hemde numaralı güneş gözlüğüm var. ayrıca lenste kullanıyorum. bugün numaralı güneş gözlüünü takıp çıkmışım evden ve gözlügümü kabına koyup çantama attığımdan da eminim.. ama almamışıum işte. güneş gözlüğü ile kaldım. gözlüğü takmazsam astigmatım öyle bir baş ağrısı yapıyor ki ilaç milaç kar etmiyor uyuyana kadar geçmiyor. bende napim güneş gözlüü ile pc başındayım.serviste gelirken arkadaşları uyardım ben ofiste güneş gözlüü ile oturucam lütfen gülmeyiniz dalga geçmeyiniz bozulurum diye. ama ortalıkta karanlık oluyoyaa
söyleyeceğimi sakın sakın yanlış anlamayın.herkesin maddi açıdan durumu her zaman bir olmayabilir herkesin iniş çıkışları olabilir tabi.bu diyet kitap bir kenara uygulaması başlı başına masraflı bir diyet.aylardır buradayım ve birçok arkadaşta da aynı şeyleri duydum.çünkü sürekli et ürünleri ve şart olmamakla birlikte mümkün olduğu kadar light ürünler tüketildiği için biraz cep yakıyor.bunu bilin ona göre kitabıda alacaksanız haberiniz olsun istedim.
söyleyeceğimi sakın sakın yanlış anlamayın.herkesin maddi açıdan durumu her zaman bir olmayabilir herkesin iniş çıkışları olabilir tabi.bu diyet kitap bir kenara uygulaması başlı başına masraflı bir diyet.aylardır buradayım ve birçok arkadaşta da aynı şeyleri duydum.çünkü sürekli et ürünleri ve şart olmamakla birlikte mümkün olduğu kadar light ürünler tüketildiği için biraz cep yakıyor.bunu bilin ona göre kitabıda alacaksanız haberiniz olsun istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?