Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

selam kızlar iki gündür oku oku bitiremedim pc başına oturcak fırsatım olmadı pek.
zeynep abla başın sağolsun kuşun için çok üzüldüm
sadecacım sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim diğerleride temiz çıkar inşallah
berrincim teyzene çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
yollicim sende kocişi ikna etmissin çok sevindim
kilo veren herkese tebrikler veremeyenler yılmak yok yola devam :)

yaa sen bayagı dolmuşsun sadecacım o yüzden böle düşünmen normal. yani yanında boşnakça konuşmaları da hakikaten çok ayıpmış sende valla iyi dememişsinneden türkçe konuşmuyorsunuz diye ben olsam derdim diyorum ama demezdim heralde şimdi huzursuzluk çıkmasın diye. çünkü bende biraz sinirli bi tipim alttan filanda almam gerek yok yani. iç işlerine de karışmam dertleri benle değil görümcemle valde hanım geçinemiyorlar benim sorunum deil yani . eşimi de zavallı araya sokuyorlar hakem olarak. babaları olmayınca eşim evin tek erkegi hala o şekilde görüyorlar.
ya şimdi yukarıdaki siya yazıyı okuyunca içim cız etti. bende aslında kütt diye kapı kapanınca aklıma " beni istemiyor bunlar " filan demiştim. zaten geçmişte de bi takım mevzular oldu bukonuda ama unuttum diyordum .. demek ki haksız değilmişim .. ama eşim beni istedi çok mücadele etti benim için hatta bazen benimle bile. eminim ailesi ile de etmiştir o yüzden ben eşime bakarım.. bu konuyu sorucam ama eşime kafama takıldı
ayrıca onu yalnızda göndermicem

tatlım bu kadar koordine gidersen emin ol başarırsın...bilinçli olmak bilgi sahibi olmak işte budur..kitaptada yazdığı gibi bu diyet kulaktan dolma bilgilerle yapılacak bi program deil...biraz araştırmak kendince bişiler katmak gerekiyo senin gibi tebrikler canım seyir yolculuğunda başarılar ve kolaylıklar diliyorum:)

benimde canım ne zamandır mücver istiyo hiç kendim yapmadım bu akşam bi deneyim nasıl olacak bakalım:))

canım hoşgeldin. teşekkür ederim iyi gidiyo şimdilik. ayrıca lütfen o güzel köpek resmini avatardan kaldır yolimin üstüne bide golden retriever kuma getirtme bana. o ne masum bakıştır öyle ya rabbi. eşimle izmire gittiğimizde peşimize sahibini bırakıp bizi takip eden bi golden yavrusu takılmıştı. bana o miniminnacık başını kaldırıp bakınca ay aşık olmuştum.. şimdi o depreşti

offf.işte aynı sorun bende de var. İdeal kiloma inmesine inerim de memeler yok oluyor zaten küçücükler...Spor filan hepsini de denedim. Yüzdüm, yürüdüm, koştuuum.Hatta trombolin bile aldım eve...Daha ne ediiim. Ama işte vücut yapısı ne diyelim..Bu arada küçücük yüzümde çıkan ve zayıfladıkça daha bir haşmetli burunumu da yok sayamam. En iyisi vereyim 3 - 5 kilo olayım bir dizi estetik...

canım çok teşekkürler inşallah bakalım görcez:)

yaaa bir dokun bin ah işit gibi oldu:))cnm ben o kısmı siyah yazmadım kendi kendine çıkmış nasıl yapıldını dahi bilmiyorum allah allah en can alıcı nokta öle çıkmış...benim pc de duygulandımı ne:))

bende sizleri çok iyi anlıyorum 8 sene lens kullandım 3.5 miyop yüksek derece astigmatım vardı,lenslerle bile tam göremiodum çıkardımmı tam kördüm.hocam bende 6-7 ay önce ankarada oldum lazeri Allah bulandan razı olsun 5 dk da hayatıma hayat kattılar şimdiden geçmiş olsun sanada

ilahi sadeca.. ben yazdım onu öyle siyah bi şekilde vurgulamak için. pc duygulaşmadı benim kafama dank etti

cevap verdiğiniz için çok sağolun hanımefendi.13,99 veya 20 tl olmasının bi espirisi yok .şuan için 13,99 değil 5 tl harcayacak konumda değilim.onun için demiştim
bende kitabı almak şartmı illaki die.madem şartmış bu kitabı almak bende aldığım zaman başlarım diyete.bişeyden korktuğum yok yani.

hehhehe al canım al acaip canlılar bunlar yaa,evin bireyi gibi cocugumuz var gibi evde.her söyleneni her tepkiyi ses tonunu anlarmı hayvan yaa..evin içinde biz nereye gitsek o oraya geliyo,yüz versek gelicek yanımızda uyucak

Canım yolanda nasılsın bi kaç gündür senin şu kayınvalide sorununu okuyorumda yazmadan edemedim...Benim bildiğim tek şey var bu dünyanın kanunu annneler özellikle erkek çocuklarını kaybetme korkusu yaşarlar..(evlendikten sonra )Yani anlayacağın bu en iyi dediğimiz kaynana modelinde bile var...Bu sebeple bu tür sorunları ne çok üstüne gideceksin nede( ben sineye çekiyorum) imajı vereceksin..ben genelde böyle davranıyorum...bi durum olduğund benim herşeyden haberim var...herşeyi görüyorum gerekirse müdahale ederim imajı verince....durum ilerlemeden sekteye uğruyor...fazla sorun yaşamama rağmen arada olabiliyor yapıcak bir şey yok....bide öyle kötü kaynanalar varki bir arkadaşımla geçen konuşuyoruk kaynanasından dert yandı şok oldum anlatsam yaz yaz bitmez...tek bir örnek vereyim...'oğlum ve gelinim yanyana durunca kıskanıyorum..)demiş...hemde arkadaşım kulaklarıyla duymuş...neyse çok kötü kaynanalar var..alllah kimseye kötü kaynana derdi yaşatmasın..öpüyorum canım

söyleyeceğimi sakın sakın yanlış anlamayın.herkesin maddi açıdan durumu her zaman bir olmayabilir herkesin iniş çıkışları olabilir tabi.bu diyet kitap bir kenara uygulaması başlı başına masraflı bir diyet.aylardır buradayım ve birçok arkadaşta da aynı şeyleri duydum.çünkü sürekli et ürünleri ve şart olmamakla birlikte mümkün olduğu kadar light ürünler tüketildiği için biraz cep yakıyor.bunu bilin ona göre kitabıda alacaksanız haberiniz olsun istedim.

Son düzenleme:

Merhabalar,
ben de okuduğum zaman aynı şeyi düşündüm. Kesinlikle yanlış anlamanızı istemem ama gerçekten masraflı bir diyet bir kilo yağsız et 30 TL. civarında. Balık almış başını gidiyor zaten mevsim açılmadı henüz... Bu arada kitabı okuduğumda yazan gıdaların bir çoğu inan ki adını ilk defa duyduğum deniz ürünleri idi. Bununla birlikte tatlandırıcılar vs. de çok pahalı.

Sevgili Nuriye, Maalesef diyetin başarıya ulaşması için bu beslenme programına uymak gerekiyor. bu arada sadece yumurta da yiyemezsin. Ama sana şunu tavsiye edebilirim. Öncelikle geçmiş sayfaları oku. Sonra bu forumlarda dukan yemek tarifleri forumunu bul. Orada belki alternatif tarifler bulabilirsin. Kitap aslında basit temellere dayanıyor. İnternetten bir arama yaparsan biz de yardım ederiz. Dukan'ın bir sayfası var. Official UK Dukan Diet website: Diets for Quick Weight Loss, Diet menus to help you lose weight bu siteye girerek soruları yanıtlarsan sana kaç gün hangi evreyi yapman gerektiğini verecek. Yani bir prg. çıkaracak. İngilizcen yetersiz gelirse o konuda da yardım etmeye çalışırız. Umarım senin moralini bozmamışızdır. Ben şahsen elimden geleni yaparım. Süt ürünlerine gelince tam yağsız olanları değil de yarım yağlıları tüketebilirsin. Daha az yersin, belki süre biraz uzar ama bir çok arkadaşımız bunu yapıyor. Merak etme verirsin kiloları.

çok doğru kesinlikle katılıyorum...bu tip konulara fazla girmek istemiyorum ama yaklaşım çok önemli..burda nerdeyse hepimiz yardımcı oluyoruz bildiğimiz konularda..ayrıca bu tamamen gönül işi yani hiçbirimizin hesabına para yatmıyo soru yanıtladığımız zaman...gelip burda agresif tavırlar sergilemek insanı bi itiyo...hiçbirimiz koçun yada sabancının torunları deiliz...yokluğuda varlığıda bilen kadınlarız...ama işte iletişim kurmakda bi meziyet..biz kendisinin durumunu bilemezdik açıklamasaydı...daha öncede buna benzer bişi yaşandı...pozitif elektirik aldığımda elimden geldiğince aydınlatıcı cevaplar veriyorum şahsen...yeni başlayanlar biraz ılımlı olurlarsa emininm çok fazla bilgi sahibi olacaklar...lütfen biraz empati

evet canım böyle küçük kalıplar varmış geçen hafta migrostan aldım 6'lı ortası delik silikon kalıp hatta 15 tl idi..şu havuçlu tarçınlı olayını deneyeyim ben de bayılırım sağolasın vuvuşş

hiç güzel olmamış

ablacım başınsağolsun onlar zaten ayrı bir güzellikler yaa cıvıl cıvıllar(

hmmm madem güzel olmamış ben de zeynep ablanın sana yolladığı mamüllerin peşine düşeyim tekrar taktik hatası yağmırımm kötü bile olsa güzel olmuş dicen ki senin erzaklar elden gitmesin

sağol canım..:) eğer normalde de bazı şeyleri şekersiz kullanmya alışıksan çay gibi mesela dediğin gibi pudingin tadı çok kötü geliyo..ben de ilk denediğimde çok tatlı bu dedim hele de sade olanında çok hissediliyo kakaolusu kısmen daha ii eğer puding seviyorsan mustlu hocanın pudingini veya orjinal dukan pudingini dene onlar daha güzel..

sadecam süpersin valla ben eminim ki doktor da çok güzel şeyler söyleyecek..su oranı da ayrıca mükemmelmiş,şu metabolizma hızını nasıl ölçüyolar acaba ben en çok onu merak ediyorum

çok teşekkür ederim berrinim

vuvucum şimdi yazdıklarınızı okuyup çıkacağım.teyzem ameliyat oluyor bugün.hastaneye gideceğiz

canım geçmiş olsun...inşallah en kısa zamanda toparlansın teyzoşun

berrinim geçmiş olsun canım ne ameliyatı? önemli bişeyi yoktur umarım..[/QUOTE]

sakscımmm istersne yollarım bebişim sana...henüz adam gibi satışı yok sanırım belli başlı yerlerde satılıyo...ama ne zaman istersen özelden msg at adresini anında gönderirim:)

saol zeynepcimmm...kıyamam başın saolsun tatlımm...(

sen neyi beceremedinde bunu yapamıcaksın mastırım şefim:) valla içi falan güsel pişmiş tebrikler cnm ellerine sağlık:)

ay zeynep gülmiyim diyorum ama tutamıcammm garibimi nie siftahsız gönderdiniz yazık kızzz...adı üstünde hem kuş hem erkek istemezmi:) (ay çok afedersin bi kayıp üstüne bunlar denmez ama sen muzursun:)))

vay vay vayyyy sen yakında parise(dukan klinik) transfer olursun süliyim yani:)) maşallah ilk denemeler bunlarsa ilerleyen günleri düşünemiyorum:))

sağlık olsun violetcim bidahakine:)
şekerim kendine haksızlık etme yaaa nie beceremiceksin kesin o olmamıştır:))

ohh çok sevindim gözün aydın cnm...senin çorbanı içince hepten iyileşir şifa olsun inş:)

gülümsecim onu bilmiyorum ama bizim gittiğimiz yer özel sağlık hizmeti paketi gibi bişi..dr.back-up duydunmu bilmiyorum ama ona üyeyiz senede bi defa böle hakları var işte onu yaptırdık...orda gördüm yağ kas ölçümü hediye die ona istinaden yaptılar...ama bazı eczanelerde var bildiğim kadarıyla yağ kas ölçen tartılar..inan ne desem yalan daha önce gittiğim diyetisyende vardı her gidişte bakıyolardı ama onunda dünya paradır seansı sırf bunun için yapan yer varmı bilmiyorum...sen en iyisi bi hastaneye sor cnm[/QUOTE]

sadecam çok teşekkür ederim canım..tatlandırıcı hususunda eğer seninkini almaya karar verirsem yardımına başvururum çok sağol :) ayrıca dukan kliniğine transferim için daha 40 fırın kek yapmam lazım ayol ama beğenmene çok sevindim

aynı sıkıntıyı dün ben de yaşadım gülümsecim kızlar tatlandırıcıdan filan olabileceğini söyledi kek yapmıştım da ..acaba sen de mi o tarz bişeyler yedin ki?

cinocumm ii yolculuklar ve ii bayramlar o zaman sana..kendin yiyeceğinin sinyalini ver bize baklava yemeyin de oldu mu şimcik ahh en zayıf noktam şu baklava bu bayram yemezsem daha da yemem herhal

yolitam gerçeği itiraf et bebişim ışığımızdan ve ışığımızı yazdıklarımızı yansıtmamızdan gözlerin kamaşıyo dimi?gözlük takmanın nedeni bu olmalı cool yolita

ayy ben de ne zamandır söyleyecek oluyorum yaa ben o köpüşü yerim yerim çok tatlıı pofidik

yok canım yanlış anlamıyorum doğru dirsun .bi bakmışın cebinde çok para var bide bakmışın hiç yok.artık kilo vermek istiyorsak katlanacaz bazı şeylere .açıklaman için çok teşekkür ederim.

yok canım yanlış anlamıyorum doğru dirsun .bi bakmışın cebinde çok para var bide bakmışın hiç yok.artık kilo vermek istiyorsak katlanacaz bazı şeylere .açıklaman için çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…