Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

birde böyle tavır yaparlar yaa. elimi yorupta birde cevap yazdım.
bence senin derdin para mara mevzuları değil. daha önce gelenler gibi "biri bana bu diyeti anlatsın" diye sorsan daha dürüstçe olurdu. kusura bakma arkadaşım ne yazık ki bizim karnımız bunlara doydu o yüzden ögrenmek istiyorsan ya kitabı alırsın yada 2157 küsür sayfalık geçmişi olursun valla karar senin iyilikte yaranmıyoo

hehhehe al canım al acaip canlılar bunlar yaa,evin bireyi gibi cocugumuz var gibi evde.her söyleneni her tepkiyi ses tonunu anlarmı hayvan yaa..evin içinde biz nereye gitsek o oraya geliyo,yüz versek gelicek yanımızda uyucak

valla imkanım olsa alırım ama bu cins çok hareketli bi cins öyle evde filan durduramam bide benim uzun süren seyahatlerim oluyo km bakıcak ona kedi daha kolay ben yolimle memnunum böle

canım yorumların için çok teşekkür ederim ama sanırım yanlış anlaşıldım. benim kayınvaldemle bi sorunum yok şükürler olsun. ben ona karşı saygımı koruyorum ondanda bir ters laf söz hareket hiçbişi duymadım görsem duysamda ciddiye alıncak şeyler değildi.çünkü mesafemizi koruyoruz.. eşimde bende aileleri ilişkimize karıştırmama konusunda hemfikiriz. bende ufak tefek şeyleri anneme anlatmam başta bi kaç kere o hataya düştüm sen unutuyorsun ama anacıın unutmuyo hep hatırlıyo o yüzden aile arasında kalmalı bazı şeyler..
dediğin dogru galiba oglan çocuklarına çok düşkün oluyorlar ve gelinleri rakip olarak görebiliyorlar ama benim kinde öyle bişi görmedim. yine de ben bayramda eşimi yalnız yollamicam. sadecam haklı..:82: bizim de aile olduğumuz fikrine alışması iyi olur diye düşünüyorum
yaw bende noğliii diyorummm benide şamşırttın kız zeynep gibi kafam karıştı hey allahım kendimi the sazan ilan ediyorummmmm

sadeca the sazan
tatilde aldığım pis kilolarımın 1kilosu gitti dün yaptığım ve devam edeceğim atakla baştan başladım 5+5 devam

tebrik ederim melodicim

yolitam gerçeği itiraf et bebişim ışığımızdan ve ışığımızı yazdıklarımızı yansıtmamızdan gözlerin kamaşıyo dimi?gözlük takmanın nedeni bu olmalı cool yolita

içimi okudum sakscım içimiii
ivett sizin ışıınız bütün bunların sorumlusu

Nuriye hanım;
Size daha önce de cevap verilmişti hoş gerçi siz hemen ilk sorunuzun arkasından başka bi arkadaşa yazılan yazıyı görünce demek bana cevap vermeyeceksiniz deyip gitmiştiniz.. yani burası müşteri hizmetleri değil ki anında cevap verilsin.. kaldı ki iki yazınız arasında tek bi yazışma vardı..Her neyse başka bi kaynaktan yeterli bilgi alamadınız ki tekrar buraya döndünüz ve size daha önce cevap verilip verilmediğine bakmadan yine aynı soruyu sordunuz..Anladığım kadarıyla sizi memnun etmeyn kısım kitap alın tavsiyesi almayın deseler memnun olup bu diyete başlayabilecek misiniz? Sizin yararınıza olduğu için kitap almanız tavsiye ediliyor..Maddiyat herkeste problemli olabilir kimse kimsenin hesabını bilemez ama cidden bi maddiyat sıkıntınız varsa da size "DOSTÇA" önerimiz bu diyete hiç başlamayın..Çünkü bu diyetin uygulanışına yapılan masraf kitabına verilen paradan çok çok daha pahalı..Kitabın fiyatı 20 lira ama emin olun bu diyet için günlük porsiyonlarınızın toplamı en az 20 lira ederinde..O yüzden bütçenize en uygun kararı siz vereceksiniz..

yani işte yukarıdaki kırmızı ile işaretli cümle ( ben boyadım sadeca bennn ) herşeyi o kadar güzel açıklıyor ki.. teşekkürler sadecacım

yolitaaa benim ayol ben saksmavisi sazaan yolii yazıyı boyayınca sadecayı geçirdin aklında o yazdı sandın dimi?

anoooooooov
şimdi baktım da evet sen yazmıişsın. kız nikiniz kadar üslüplarınız da benziyi
o zaman ne diyoruuuuuz
hadi hep beraber
yoli the sazan

canım yorumların için çok teşekkür ederim ama sanırım yanlış anlaşıldım. benim kayınvaldemle bi sorunum yok şükürler olsun. ben ona karşı saygımı koruyorum ondanda bir ters laf söz hareket hiçbişi duymadım görsem duysamda ciddiye alıncak şeyler değildi.çünkü mesafemizi koruyoruz.. eşimde bende aileleri ilişkimize karıştırmama konusunda hemfikiriz. bende ufak tefek şeyleri anneme anlatmam başta bi kaç kere o hataya düştüm sen unutuyorsun ama anacıın unutmuyo hep hatırlıyo o yüzden aile arasında kalmalı bazı şeyler..
dediğin dogru galiba oglan çocuklarına çok düşkün oluyorlar ve gelinleri rakip olarak görebiliyorlar ama benim kinde öyle bişi görmedim. yine de ben bayramda eşimi yalnız yollamicam. sadecam haklı..:82: bizim de aile olduğumuz fikrine alışması iyi olur diye düşünüyorum[/QUOTE]yok canım yanlış anlamadım ben senin kaynananla bir sorunun olduğunu kastetmedim....sonda yazdıklarımı senin veya benim kaynanam için yazmadım yani demek istediğim...sorun bitek oğullarına düşkünlük olsun....yani biz şanslıyız çok kötü kaynanalar var etraftan gödüklerimiz oluyor...yani demek istediğim bu tür durumlar her halükarda oluyor...Sıkma canını demek istedim..(seni anlıyorum benim eşimde babasız büyümüş kaynanamda eşimde birbirlerine çok düşkünler...)ahhh ahhh bu sanal alem böyle işte söylemek istediğini bi türlü anlatamazsın ki...son cümlene katılıyorum eşini hiç yanlız gönderme sende ailenin bir parçasısın...

Son düzenleme:
BAKIN CA

bakın canlarım ben bişey sordum siz bunu evirdiniz çevirdiniz başka noktaya getirdiniz yok masraflı yok şöyle böyle die .anlamadım ki.ben maddi açıdan çok kötü bi durumda değilim allaha şükürler olsun şuan için alacak konumda değilim.ama siz ooo başladınız altı üstü 13 ile 20 tl arası ansiklopedi değil ya falandı filandı.bu tarz konuşmaları yakıştıramadım ben sizlere açıkcası ti ye alıyorsunuz.müşteri hizmetleri olmadığını biliyorum sizler daha bilgilisiniz die sordum ben soruyu ve verilen cevabı görmedim,görmüş olsaydım eğer tekrardan sormazdım.ahhh eski kk üyeleri ne kadar hatirnaz ve saygılıydı.bu tarz konuşmalarınız çok çocukca ve gülüyorum.ukalalık yapmanın bi anlamı yok sanırım.ii günler sizlere ii dietler.

sevgili nuriye buradaki arkadaşlarda hatırnaz ve saygılı.haksızlık yapmamak lazım.. bende 1 buçuk aydır takip ediyorum burayı.çok yazmasamda okuyorum sürekli...hemen hemen hergün birileri çıkıyo bende başlıcam napmalıyım yada abuk subuk şeyler yazıyolar..arkadaşlara haklı olarak gına geldi aynı sorularla muhatap olmaktan.
eğer gerçekten başlamak istiyorsan kitabı alman şiddetle tavsiye olunur.ama şuan için alamadın diyelim o zaman elinin altında internet var internetten araştır.bloglar var,facede sayfa var orada notlar var kitabın özeti ,almak gereken malzemeler var. ben 65 gündür yapıyorum diyeti bazı ürünleri yeni yeni alıyorum.
gerçekten maddi açıdan külfetli bir diyet. ama bir o kadarda işe yarıyor
..

çook teşekkür ederim hayatım. sonuçta siz benden daha bilgilisiniz o yüzden fikirleriniz çok önemli.
bu arada hatırşinas olmayıp saygısız ve ukala olduğumu düşünen şahsa diyebileceğim tek şey "kötü söz sahibinindir"..

sanırım kimse cevap vermeyecek bana yardımcı olmayacak.neyse ii günler arkadaşlar

Nuriye Hanım; burda size gayet ciddi cevaplar veriliyo fakat siz olayı başka bi boyuta çekmeye çalışıyorsunuz.. Bilgili olduğumuzu düşünerek bize danışmanız gurur verici ancak siz bizden bilgilenmek istemiyorsunuz ki, eğer öyle olsaydı size cevap verilmiş mi diye kontrol ederdiniz hadi görmediniz, gözden kaçırdınız diyelim.. "az önce 5 tl dahi harcayamayacak" olduğunuzu belirttiniz buna nazaran size gayet içten açıklamalar yapıldı fakat siz olayı bambaşka bi yere taşımaya çalışıp alttan alta bize laf söylüyosunuz..Bakın yukarıda ilk sorduğunuz soru kısmını alıntıladaım sorunuzdan 6 dk. kadar sonra ise "kimse bana cevap vermeyecek"deyip gittiğiniz mesajı koydum..bu biraz çocukların küstüm oynamıyorum tavrına benziyo ve bana kalırsa size doğru düzgün ve ciddi cevap veren insanların tavrından daha çocukça ve gülünesi duruyo..Olayı büyütmek ve tartışma ortamına dönüştürmek istemiyorum ama daha önce bu tür olaylar çok yaşandığı için dile getiriyorum bişey söyleyip,sonra onu çevirip(maddi sıkıntı kısmından söz ediyorum) sonra da eski üyeler hatırnaz ve saygılı diyerek kimseye laf çarpıtamazsınız.hatırnazlık samimiyet sonucu gelişen ve birbirini tanıyan insanlar arasında olur saygı kavramı ise kişiden kaynaklanır görecelidir ama burda kimsenin kimseye saygısızlık yaptığı yok kk zaten saygısız üyelere izin vermiyo en başta yeni veya eski üye olması farketmez

tamam arkadaşlar sizler haklısınız.laf yarışına girmenin bi anlamı yok şimdi.öyle dedin böyle dedin şunu yaptın bunu yaptın küstüm oynamıyorum gibilerinden.görmedim verdiğiniz cevapları ve bi daha sordum size şuan ki konumumdan bahsettim ama bu kitabı hiç alamayacağım anlamında söylemedim size.neyse kızlarr sizde haklısınız.

anoooooooov
şimdi baktım da evet sen yazmıişsın. kız nikiniz kadar üslüplarınız da benziyi
o zaman ne diyoruuuuuz
hadi hep beraber
yoli the sazan

ayy benziiz mi hakkaten? sadecama idol bebişime her tür açıdan benzemekten gurur duyarım efeem allah kilo verme hikayemizi de benzetir inşallah

sana sadece gülüyorum .yaşın kaç bilmiyorum ama çok çocukca sözlerin var..sen nie üzerine alındın yavrucum lafımı ben ortaya konuşmuştum ama sen pıt die cevap verdin üzerine aldın.ne deyim artık sana ben.

bende sana aşağıdaki mesajda beni alıntılamışsınız dolayısı ile ben bişiye atlamış değilim ..çocuk olan kim buranın müdavimleri karar veriyor zaten.. tepkilerimi de ister çocukça veririm ister ciddi.

Son düzenleyen: Moderatör:
dün ilk aranıza katıldığımda 103.2 kg dım....

iftarda yağsız kızarmış tavuk, yoğurt, ayran yedim...tatlısızlık çok zor yaaaa...bide eşim karşımda 2 porsiyon güllacı yiyince sürekli nasıl görünmek istediğimi düşündüm...bu adam beni hem formda görmek istiyo hemde aşkım bi tane ye bişey olmaz diyo :) anlamadım gitti..

ilk defa bu gece sahura kalkamadık anlayacağınız yukarda yazdıklarımın dışında bide içtiğim sularla aranızdayım..

sabah basküle çıktım ama kendimi çok şiş hissettiğim için kesin yine hiç bişey gitmedi düşüncesindeyim..çünkü bugün yarın regl olucağım..

ve çıktım..

100.70 kg

bu dukan ne dukanmış beee :))

merhaba merşahcım hoşgeldin.. valla aldığın sonuca çok sevindim.ama eşler böyle benimki de aynı hem zayıfla derler hem ye. dengesizler işte
dukan yapıyoruz diye tatlıdan vazgeçmek zorunda değilsin. bizim tariflerimiz bile var bak işte http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim.html

neysee arkadaslar yanlis anlasilma olmus. uzatmayalim isterseniz
seyir evresinde sebzelere yag koyuyo musunuz? ayyy proteinden gina geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…