- 5 Ocak 2011
- 14.501
- 23.164
- 598
cevap verdiğiniz için çok sağolun hanımefendi.13,99 veya 20 tl olmasının bi espirisi yok .şuan için 13,99 değil 5 tl harcayacak konumda değilim.onun için demiştim
bende kitabı almak şartmı illaki die.madem şartmış bu kitabı almak bende aldığım zaman başlarım diyete.bişeyden korktuğum yok yani.
birde böyle tavır yaparlar yaa. elimi yorupta birde cevap yazdım.
bence senin derdin para mara mevzuları değil. daha önce gelenler gibi "biri bana bu diyeti anlatsın" diye sorsan daha dürüstçe olurdu. kusura bakma arkadaşım ne yazık ki bizim karnımız bunlara doydu o yüzden ögrenmek istiyorsan ya kitabı alırsın yada 2157 küsür sayfalık geçmişi olursun valla karar senin iyilikte yaranmıyoo
hehhehe al canım al acaip canlılar bunlar yaa,evin bireyi gibi cocugumuz var gibi evde.her söyleneni her tepkiyi ses tonunu anlarmı hayvan yaa..evin içinde biz nereye gitsek o oraya geliyo,yüz versek gelicek yanımızda uyucak
valla imkanım olsa alırım ama bu cins çok hareketli bi cins öyle evde filan durduramam bide benim uzun süren seyahatlerim oluyo km bakıcak ona kedi daha kolay ben yolimle memnunum böle
Canım yolanda nasılsın bi kaç gündür senin şu kayınvalide sorununu okuyorumda yazmadan edemedim...Benim bildiğim tek şey var bu dünyanın kanunu annneler özellikle erkek çocuklarını kaybetme korkusu yaşarlar..(evlendikten sonra )Yani anlayacağın bu en iyi dediğimiz kaynana modelinde bile var...Bu sebeple bu tür sorunları ne çok üstüne gideceksin nede( ben sineye çekiyorum) imajı vereceksin..ben genelde böyle davranıyorum...bi durum olduğund benim herşeyden haberim var...herşeyi görüyorum gerekirse müdahale ederim imajı verince....durum ilerlemeden sekteye uğruyor...fazla sorun yaşamama rağmen arada olabiliyor yapıcak bir şey yok....bide öyle kötü kaynanalar varki bir arkadaşımla geçen konuşuyoruk kaynanasından dert yandı şok oldum anlatsam yaz yaz bitmez...tek bir örnek vereyim...'oğlum ve gelinim yanyana durunca kıskanıyorum..)demiş...hemde arkadaşım kulaklarıyla duymuş...neyse çok kötü kaynanalar var..alllah kimseye kötü kaynana derdi yaşatmasın..öpüyorum canım
canım yorumların için çok teşekkür ederim ama sanırım yanlış anlaşıldım. benim kayınvaldemle bi sorunum yok şükürler olsun. ben ona karşı saygımı koruyorum ondanda bir ters laf söz hareket hiçbişi duymadım görsem duysamda ciddiye alıncak şeyler değildi.çünkü mesafemizi koruyoruz.. eşimde bende aileleri ilişkimize karıştırmama konusunda hemfikiriz. bende ufak tefek şeyleri anneme anlatmam başta bi kaç kere o hataya düştüm sen unutuyorsun ama anacıın unutmuyo hep hatırlıyo o yüzden aile arasında kalmalı bazı şeyler..
dediğin dogru galiba oglan çocuklarına çok düşkün oluyorlar ve gelinleri rakip olarak görebiliyorlar ama benim kinde öyle bişi görmedim. yine de ben bayramda eşimi yalnız yollamicam. sadecam haklı..:82: bizim de aile olduğumuz fikrine alışması iyi olur diye düşünüyorum
yaw bende noğliii diyorummm benide şamşırttın kız zeynep gibi kafam karıştı hey allahım kendimi the sazan ilan ediyorummmmm
sadeca the sazan
tatilde aldığım pis kilolarımın 1kilosu gitti dün yaptığım ve devam edeceğim atakla baştan başladım 5+5 devam
tebrik ederim melodicim
çok doğru kesinlikle katılıyorum...bu tip konulara fazla girmek istemiyorum ama yaklaşım çok önemli..burda nerdeyse hepimiz yardımcı oluyoruz bildiğimiz konularda..ayrıca bu tamamen gönül işi yani hiçbirimizin hesabına para yatmıyo soru yanıtladığımız zaman...gelip burda agresif tavırlar sergilemek insanı bi itiyo...hiçbirimiz koçun yada sabancının torunları deiliz...yokluğuda varlığıda bilen kadınlarız...ama işte iletişim kurmakda bi meziyet..biz kendisinin durumunu bilemezdik açıklamasaydı...daha öncede buna benzer bişi yaşandı...pozitif elektirik aldığımda elimden geldiğince aydınlatıcı cevaplar veriyorum şahsen...yeni başlayanlar biraz ılımlı olurlarsa emininm çok fazla bilgi sahibi olacaklar...lütfen biraz empati
yolitam gerçeği itiraf et bebişim ışığımızdan ve ışığımızı yazdıklarımızı yansıtmamızdan gözlerin kamaşıyo dimi?gözlük takmanın nedeni bu olmalıcool yolita
içimi okudum sakscım içimiii
ivett sizin ışıınız bütün bunların sorumlusu