Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ay abla çok eğleniyorum ben burda çok zeki kadınlar var bu topikte sizi seviyorum
ayyyynen yolicim bende çok gülüyorm bazen ama saksım ne güzel sölemiş deme du-dedektif ya kendileri gözündende hiç bir şey kaçmaz ya bir kaç gün önce kapris yapıp iyi günler dilemişti kızcazda diyorki ya bekleseydin yada doru okusaydın burası müşteri hizmetleri değilki orada bile operatöre bağlanmak istiyosan yandı keten helvam bekle babam beklee deme ama

hoş geldin canım ne güzel ya süper moral olmuştur sana ilk günden kocanın oyunlarına gelme kocalar hem formda görmek ister hemde alttan alttan kıskanırlar

neysee arkadaslar yanlis anlasilma olmus. uzatmayalim isterseniz
seyir evresinde sebzelere yag koyuyo musunuz? ayyy proteinden gina geldi
al işte bi tane daha yok koymuyoruz bulaşık suyuna benzer bir suda pişirip afiyetle yiyoruz hahahah canım azcık yağ koklatabilirsin kızartmalarda tavaya damlatıp peçeteyle siliyorsun biliyorsundur deme

aaaaaaaa kızlar ben sölemeyi unuttum ya dün akşam iftardan sonra regl oldum şükür tabi olana kadar 64.7 çıktım tuzda kullanmıyom ama çok su tutuyorum ya ben her ay böle regl artışa geş sora eski kilona dön nedir bu ya öfffffffff öfffffffff

kızlar meb bu gün atak evresine 71,5 ile başlamış bulunmaktayı öğlen 12de kalktım yumurtalı yarım yaglı süt ve 2 kaşık yulaf kepegizyle ve ligt peynir bir bardak süt ile kahvaltımı yaptım 2 saat sonra tok olmama ragmen koca bir bardak sütlü kahve içtim az önce 20 dakika yürüyüş bandında bazen kızlı bazen yavaş olarak yürüdüm akşamada tavuğun gögsünden ızgara gibi bişi yapcam yanında yogurt yiyecem küçük bir yerde yaşadıgım için diyet yogurt yok bununla idare edecem şimdilik iyi gidiyor

sorum :yazımın altına şu resimleri koyamıyorum sitesinden yapıyorum ama burda kullanamıyorum

aylacım sen zaten bu diyette değilmiydin yoksa başlıycaktında bugünmü kısmet oldu adın yabencı gelmedide neyse hayırlı olsun canım nasıl yani karekterlere tıklayınca nosu çıkmıyormu ama bazen arada bir çıkmayabiliyor sora düzeliyor

canım bende küçük bir ilçedeyim bende lıght yoğurt kullanmıyorum.sütü lıght buldum şimdilik ama yoğurdu normal kullanıyorum.mutlaka etkisi vardır kilo kaybına yani süreci uzatıyodur bence ama yapacak bişi yok. 1 ay daha fazla yaparım dukanın verdiği süreden diye düşünüyorum.diyetinde başarılar sana:)))

geçen hafta almıştım kitabı dayanamadım hemen yazdım buraya özel günüm de bitti bu gün başlamak nasip oldu 5 gün atak yapmayı düşünüyorum hedefim 60 bakalım hayırlısı bu arada 2 hafta sonra görev yaptıgım diyarbakıra geri dönecem oradada et ucuz ama diyet bişiler bulabilirmiyim bilmiyorum pınar danone falan geliyor rica etsem belki diyet olanlarındada getiriler yalnız şu var bir siteden 2 paket halinde 1kg yulaf kepegi aldım sabah omlet yaparken gözüme çabuk bitecek gibi göründü acaba alırken 2-3 kilo falanmı alsam ne

hoşgeldin merşah harika bi başlangıç olmuş, yılmak yola devam harikasınn

neysee arkadaslar yanlis anlasilma olmus. uzatmayalim isterseniz
seyir evresinde sebzelere yag koyuyo musunuz? ayyy proteinden gina geldi

buketçim sakın yanlış anlama ama senin kitabın var mıydı? çünkü son zamanlarda sorduğun sorulardan sanki pek olmadığını düşünüyorum,hayır olmayabilir de belki ama burayı da düzgün takip etmiyosun sanki..önce bi tatlısız çok zor dedin arkadaşlar tarif linkini attı sonra bi daha aynı şeyi söyledin ben sana tekrar linki yazdım o kısımları okudun mu bilmiyorum..sonra seyir 1 gün full sebze sonra 1 gün sebze artı pro mu kitaptan anlamadım dedin..şimdi de bu soru..yani kitabı olanların sorabileceği sorular pek değil bunlar eğer bi taktikse bu çok kırılırız yani çünkü sana elimizden geldiğince yardım etmeye çalıştık hep..eğer kitabın yoksa gerçekten edin yani kitabın neden bu kadar önemli olduğunu işte bu gibi sebepler yüzünden vurguluyoruz biz

bu dukkan dıetı ıcın ne yapmak lazım ??

araştırmak lazım, iki satır yukarı bakmak lazım bir sayfa geriye gitmek lazım vb.

hadi gözünaydın ablam :)

resim dediğiniz ticker mı? kilo çizelgesi hani? tickerfactory sitesinden yapıp bbcode kısmındaki yazının sadece http...png halini kopyalayıp profilinizdeki çizelge kısmına yapıştıracaksınız..isminiz bana da tanıdık yahu zaten yapmıyo muydunuz siz diyeti yada takip ediyodunuz o yüzden mi aşinayız?.)

bana da tanıdık geliyo bide onurege ablayı da çağrıştırıyo biri daha var egeli emreege miydi emirege mi öyle bişi o da okuyo ama yazmıyo sanırım

eğer site üzerinden alıyosanız istediğiniz zaman alabilirsiniz aceleye gerek yok ama ben mesela almışken 3-4 paket birden alıyorum ki gene gene kargo parası vermeyeyim..bahsettiğiniz site gurmenet mi? bide sizin kepek ne marka şidddetle doğalsanı öneririm ru-sheimden çok çok güzel..bide fazla alınca ii muhafaza etmeye özen gösterin yaz aylarında böceklenebiliyomuş

canım diyarbakırda yaşıyorsan yulaf kepeği hariç diyet olan tüm ürünleri bulabilirsin...ben de diyarbakırda yaşıyorum....ben hiçbir diyet ürün kullanmadan 10 kilo verdim.....ama bünyeni takip et ona göre karar ver....

sakscım ayla geçen hafta araştırıyormuş regl yüzünden bugün başlamış ondan aşinaymışız demekki neyse hoşgelmiş aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…