delüüüü
tam üstüne bastın yağmurcum çek ayanı biz diyet yapozz sen ne yapıyon oralarda ayriyetten bu akşam bir zeki abimize uğra bir halini hatrını sor olarmı tatlım
tam üstüne bastın yağmurcum çek ayanı biz diyet yapozz sen ne yapıyon oralarda ayriyetten bu akşam bir zeki abimize uğra bir halini hatrını sor olarmı tatlım
aaa şu hatuna bak doğru söyleyince delü olduk iyi mi..boşuna yapıyosunuz bu diyetleri ben denedim bi işe yaramadı aç durduğunuzla kalıyosunuz
saat kaçta uğrasın ablacım? onu da bi desen bohçada neler var onu da bi saysan ne ii olurdu
canım diyarbakırda yaşıyorsan yulaf kepeği hariç diyet olan tüm ürünleri bulabilirsin...ben de diyarbakırda yaşıyorum....ben hiçbir diyet ürün kullanmadan 10 kilo verdim.....ama bünyeni takip et ona göre karar ver....
eğer site üzerinden alıyosanız istediğiniz zaman alabilirsiniz aceleye gerek yok ama ben mesela almışken 3-4 paket birden alıyorum ki gene gene kargo parası vermeyeyim..bahsettiğiniz site gurmenet mi? bide sizin kepek ne marka şidddetle doğalsanı öneririm ru-sheimden çok çok güzel..bide fazla alınca ii muhafaza etmeye özen gösterin yaz aylarında böceklenebiliyomuş
çatlaaaakkalori de sayıyo musun kızzz hmm yada diyete gıcık oluyomusuuun? wayy be neler gelmiş geçmiş yağmırım
pışıııııııııkkkkkkkkkk
diyarbakır merkezde değilim silvandayım silvana beklerim :)
evet gurme netten aldım ve 10 günde geldi kitapla aynı gün siparş ettim yulaf kepeginide bekledim neyse sonunda ulaştı elime benim aldıgım ru-sheim sanırım dogadan falan da yazıyor üstünde
ben 999 kalori diyeti yaptım vakti zamanında ama bi türlü sayıyı tutturamadığımdan kilo veremedim..
diyete gıcık olmuyorum sadece hazetmiyorum o kadar..yoksa diyet yapanlara saygım sonsuz.ama bosuna yapıyolar o ayrı
ben günlerce diyet yapamam 3 günde 10 kilo verdiren diyet duydum onu yapcam ramazana güzel girmek için.
çok uzun sürmüş gelmesi benim 2 günde geliyo genelde o zaman bitmeden kesinlikle stoklayın..hele de tarif filan yapacaksanız o tariflere başka dadananlar da olacaksa çabuk biitiyo çünkü..ru-sheim de aslında kötü değil ben de ilk önce ondan kullandım beğenmiştim de tadını ama sonradan aldıklarımın içinde resmen kum wardı çatır çutur ediyodu hatta fabrikası da çok şikayet almış hatalı bi serinin olduğunu söylediler vs. ama neticede elimizde patladı onlar 2 paket ettım ben çöpe..doğalsan yeni geldi gurmenete bu kez ondan aldım o ru-sheime göre daha diri irmik gibi yapısı ru-sheim yulaf unuyla karışık doğalsanınki saf kepek..bu kez aldığınızda ondan deneyin bence tariflerde de daha güzel şişip kabarıyo
canım benim çok geçmiş olsun..
dikkatli ol, gaz sancısı yediklerinden veya ayaklarını üşütmekten olur genelde. Bende hep o nedenlerden dolayı ortaya çıkıyor. Çokça çektim zamanında. Şimdi bile bir kuru pastaya bakar benim hastanelik olmam..
.
günaydın canımcım, geçmiş olsun çok...bebişimin de dediği gibi ayaklarını sıcak tutmaya çalış...
çok geçmiş olsun canım..inşallah hemen geçer de kurtulursun
canım geçmiş olsun dikkat et kendine..
Kızlar teşekkür ederim hepinize, şu an daha yeni kendime geldimay canım geçmiş olsun...rezene çayı çok iyi geliyo aklında olsun böle durumlarda bana geçen sene olmuştu ölcem sandım anca 2 tane rezene içtimde rahatladım..tikkat et cnm kendne
tekirdağ tekirdağ alu alu duyuyomusunuz tüh be hatlar gitti gördünmü sen tamda saatini ve menüyü saycaktımm:89:saat kaçta uğrasın ablacım? onu da bi desen bohçada neler var onu da bi saysan ne ii olurdu
desene agzıma gelen çıtırtılar kum bende özeleligi falan sandımama şimdi sipariş versem 10 günde gelecek zaten ayın 4ünde gidicem ben bir paketim bitince diyarbakıra sipariş edeyim bari biligilendirdigin için teşekkür ederim
tekirdağ tekirdağ alu alu duyuyomusunuz tüh be hatlar gitti gördünmü sen tamda saatini ve menüyü saycaktımm:89:
boşuna demiyom delüü kız diye yaa yarıldım resmen sayıyı tutturamamış hahaha bu çok iyidi yağmırrr
kız 3 günde 10 kilo iyimiş ben de mi denesem ama yok sabredemem o kadar 3 günde 10 kg az 1 günde 10 kg filan olsa neysseee
tekirdağ tekirdağ alu alu duyuyomusunuz tüh be hatlar gitti gördünmü sen tamda saatini ve menüyü saycaktımm:89:
hee tutturamadım komik mi yani buinsanız sonuçta olabilir böyle şeyler:))
abla tekirdağ tarafında telekom çalışma yapıyomuş hatlarda 3-5-8 gün falan bi kesinti olacakmış bilgine
telekomdaki akrabalarımı devreye sokarım haaa konuşmaları bilem tespit ettiririm haa
telekomu ben satın aldım akraban vız gelir tırıs gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?