Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tam üstüne bastın yağmurcum çek ayanı biz diyet yapozz sen ne yapıyon oralarda ayriyetten bu akşam bir zeki abimize uğra bir halini hatrını sor olarmı tatlım

olar abla ama sus kızlar duymasın:))abla zeki abiyi ben iftara götürcem adamcağız o kadar kahrımı çekiyo bi güzellik yapıyım

Son düzenleme:

diyarbakır merkezde değilim silvandayım silvana beklerim :)

evet gurme netten aldım ve 10 günde geldi kitapla aynı gün siparş ettim yulaf kepeginide bekledim neyse sonunda ulaştı elime benim aldıgım ru-sheim sanırım dogadan falan da yazıyor üstünde

çatlaaaak kalori de sayıyo musun kızzz hmm yada diyete gıcık oluyomusuuun?wayy be neler gelmiş geçmiş yağmırım

ben 999 kalori diyeti yaptım vakti zamanında ama bi türlü sayıyı tutturamadığımdan kilo veremedim..
diyete gıcık olmuyorum sadece hazetmiyorum o kadar..yoksa diyet yapanlara saygım sonsuz.ama bosuna yapıyolar o ayrı

ben günlerce diyet yapamam 3 günde 10 kilo verdiren diyet duydum onu yapcam ramazana güzel girmek için.

pışıııııııııkkkkkkkkkk

çok uzun sürmüş gelmesi benim 2 günde geliyo genelde o zaman bitmeden kesinlikle stoklayın..hele de tarif filan yapacaksanız o tariflere başka dadananlar da olacaksa çabuk biitiyo çünkü..ru-sheim de aslında kötü değil ben de ilk önce ondan kullandım beğenmiştim de tadını ama sonradan aldıklarımın içinde resmen kum wardı çatır çutur ediyodu hatta fabrikası da çok şikayet almış hatalı bi serinin olduğunu söylediler vs. ama neticede elimizde patladı onlar 2 paket ettım ben çöpe..doğalsan yeni geldi gurmenete bu kez ondan aldım o ru-sheime göre daha diri irmik gibi yapısı ru-sheim yulaf unuyla karışık doğalsanınki saf kepek..bu kez aldığınızda ondan deneyin bence tariflerde de daha güzel şişip kabarıyo

boşuna demiyom delüü kız diye yaa yarıldım resmen sayıyı tutturamamış hahaha bu çok iyidi yağmırrr
kız 3 günde 10 kilo iyimiş ben de mi denesem ama yok sabredemem o kadar 3 günde 10 kg az 1 günde 10 kg filan olsa neysseee

desene agzıma gelen çıtırtılar kum bende özeleligi falan sandım ama şimdi sipariş versem 10 günde gelecek zaten ayın 4ünde gidicem ben bir paketim bitince diyarbakıra sipariş edeyim bari biligilendirdigin için teşekkür ederim

günaydın canımcım, geçmiş olsun çok...bebişimin de dediği gibi ayaklarını sıcak tutmaya çalış...
çok geçmiş olsun canım..inşallah hemen geçer de kurtulursun

canım geçmiş olsun dikkat et kendine..
ay canım geçmiş olsun...rezene çayı çok iyi geliyo aklında olsun böle durumlarda bana geçen sene olmuştu ölcem sandım anca 2 tane rezene içtimde rahatladım..tikkat et cnm kendne
Kızlar teşekkür ederim hepinize, şu an daha yeni kendime geldim

rica ederim ne demek..eğer çıtırdıyosa kesinlikle içinde bişey var..benim ilk aldığım paketlerde öyle bi sorun yoktu sonra 3lü bi set yaptı bunlar buğday kepeği ve ruşeym dahil uygun diye ondan aldım burdan bi kaç arkadaş da aldı onlardan, hepimizinkinde o çatır çutur ses vardı bide hep birlikte onun tam elenmemiş yulaf unu ile karışık olduğuna karar verdik..o yüzzden doğalsan daha güzel vakit azmış canım o zaman bence de diyarbakıra gittiğinde hemen ver siparişini o taraflara kargo süresi uzun baya

hee tutturamadım komik mi yani bu insanız sonuçta olabilir böyle şeyler:))

tekirdağ tekirdağ alu alu duyuyomusunuz tüh be hatlar gitti gördünmü sen tamda saatini ve menüyü saycaktımm:89:

abla tekirdağ tarafında telekom çalışma yapıyomuş hatlarda 3-5-8 gün falan bi kesinti olacakmış bilgine

arkidişlerim bugün çoooggg yoğunum..hala da öyle..geçmişi okuyamadım,neler yazdınız bilemiyorum..bi selam vereyim istedim sadece...yarın da çok yoğun olucam son günü işin çünkü, akşama da yolculuk var...artık size memleketten yazarım :))))
öpüyorum hepinizi..görüşemeyeceklerim olursa iyi yolculuklar, iyi bayramlar...
belki de girerim yarın yaa hemen veda etmeyin öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…