Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ay çok güldürdünüz beni kızlar yağmırcım bu saksbond varya tam bir du dedektif yanlış bir adım atma sakın enselenmeyelim:89::89:

mesaj alındı abla herşey kontrol altında..:)

bebeeeemmm tatlımmmm ordanda yazcan ama dimiii(

ben sensiz buralarda yapamam

ya bugün herkeşler nirdee kismecikler yok heleki bugün vuvuşcum mustlu hocam yasemini karameli nurciki hiç görmedim vuvu yine uyumaya gitti herhalde

Zeynep'cim,sorma ben bugün bütün gün temizlik yaptım.Camları sildim.Salonunkiler duruyor daha.Sonra alışverie gittim.Yemek yaptım.Daha yeni oturabildim.Valla kolumu kaldırmaya takatim kalmadı.Birazdan da iftar.bulaşık.Derken iyice pilim bitiyo.Yok ki şöyle Berrin gibi hamarat bir kızım bana yardım etsin. Eskiler derlermiş ya ''Bir kafaya bir göz,bir anneye bir kız şart ''diye.Dğru valla.

sakscımmm istersne yollarım bebişim sana...henüz adam gibi satışı yok sanırım belli başlı yerlerde satılıyo...ama ne zaman istersen özelden msg at adresini anında gönderirim:)

saol zeynepcimmm...kıyamam başın saolsun tatlımm...(

sen neyi beceremedinde bunu yapamıcaksın mastırım şefim:) valla içi falan güsel pişmiş tebrikler cnm ellerine sağlık:)

ay zeynep gülmiyim diyorum ama tutamıcammm garibimi nie siftahsız gönderdiniz yazık kızzz...adı üstünde hem kuş hem erkek istemezmi:) (ay çok afedersin bi kayıp üstüne bunlar denmez ama sen muzursun:)))

vay vay vayyyy sen yakında parise(dukan klinik) transfer olursun süliyim yani:)) maşallah ilk denemeler bunlarsa ilerleyen günleri düşünemiyorum:))

sağlık olsun violetcim bidahakine:)
şekerim kendine haksızlık etme yaaa nie beceremiceksin kesin o olmamıştır:))

ohh çok sevindim gözün aydın cnm...senin çorbanı içince hepten iyileşir şifa olsun inş:)

gülümsecim onu bilmiyorum ama bizim gittiğimiz yer özel sağlık hizmeti paketi gibi bişi..dr.back-up duydunmu bilmiyorum ama ona üyeyiz senede bi defa böle hakları var işte onu yaptırdık...orda gördüm yağ kas ölçümü hediye die ona istinaden yaptılar...ama bazı eczanelerde var bildiğim kadarıyla yağ kas ölçen tartılar..inan ne desem yalan daha önce gittiğim diyetisyende vardı her gidişte bakıyolardı ama onunda dünya paradır seansı sırf bunun için yapan yer varmı bilmiyorum...sen en iyisi bi hastaneye sor cnm[/QUOTE]

sadecam çok teşekkür ederim canım..tatlandırıcı hususunda eğer seninkini almaya karar verirsem yardımına başvururum çok sağol :) ayrıca dukan kliniğine transferim için daha 40 fırın kek yapmam lazım ayol ama beğenmene çok sevindim

aynı sıkıntıyı dün ben de yaşadım gülümsecim kızlar tatlandırıcıdan filan olabileceğini söyledi kek yapmıştım da ..acaba sen de mi o tarz bişeyler yedin ki?

cinocumm ii yolculuklar ve ii bayramlar o zaman sana..kendin yiyeceğinin sinyalini ver bize baklava yemeyin de oldu mu şimcik ahh en zayıf noktam şu baklava bu bayram yemezsem daha da yemem herhal

yolitam gerçeği itiraf et bebişim ışığımızdan ve ışığımızı yazdıklarımızı yansıtmamızdan gözlerin kamaşıyo dimi?gözlük takmanın nedeni bu olmalı cool yolita

ayy ben de ne zamandır söyleyecek oluyorum yaa ben o köpüşü yerim yerim çok tatlıı pofidik[/QUOTE]

yani işte yukarıdaki kırmızı ile işaretli cümle ( ben boyadım sadeca bennn ) herşeyi o kadar güzel açıklıyor ki.. teşekkürler sadecacım

hahaaa bidaha hep açıkla böle the sazanım unutma:))

yok canım yanlış anlamadım ben senin kaynananla bir sorunun olduğunu kastetmedim....sonda yazdıklarımı senin veya benim kaynanam için yazmadım yani demek istediğim...sorun bitek oğullarına düşkünlük olsun....yani biz şanslıyız çok kötü kaynanalar var etraftan gödüklerimiz oluyor...yani demek istediğim bu tür durumlar her halükarda oluyor...Sıkma canını demek istedim..(seni anlıyorum benim eşimde babasız büyümüş kaynanamda eşimde birbirlerine çok düşkünler...)ahhh ahhh bu sanal alem böyle işte söylemek istediğini bi türlü anlatamazsın ki...son cümlene katılıyorum eşini hiç yanlız gönderme sende ailenin bir parçasısın...[/QUOTE]

canım çoook sevindim bu kararına...doğrusunu yapıyosun...bırakma kız kocanı herkes anlasın onun bi eşi var
ayy benziiz mi hakkaten? sadecama idol bebişime her tür açıdan benzemekten gurur duyarım efeem allah kilo verme hikayemizi de benzetir inşallah

ay canım benimmm çok mersüüüü:)) inşallah tatlım sen benide geçeceksin bundan şüphem yok...ama şu çocukca tavırları ve yorumları bırakman lazım cıks olmamış beğenmedim ne o öle ayyyy falan
merşahcım hoşgeldin ve tebriklervalla şekerim benim eşimde ben seni her halinle seviyorum derdi ama nasıl yalanmış şimdi anladım:))valla dibimden ayrılmıyo sevgisi deişmedi belki ama ilgisi feci arttıııı

cıks çok çocukca ne biçim yorum bu böle

canım hayırlı olsun ve kolaylıklar dilerim:) yoğurdu hiç bulamazsan normalde yiyebilirsin hani o çok kaymaklılarından tercik etmezsen çokda sorun olmas cnm..
kızlar napıyonus buralarda...diyet yapıyos demeyin çok gülerim

aaa şu hatuna bak doğru söyleyince delü olduk iyi mi..boşuna yapıyosunuz bu diyetleri ben denedim bi işe yaramadı aç durduğunuzla kalıyosunuz

aaaa 2 saatte 10 kilo verdireni var kızzz onu yap...40 tane yımırta kabuğunu sirkeye banıp yiyosun...sonra için dışına çıkıyo ama sen inatla yemeye devam ediyosun...en son midenide kustuğunda zaten otomatik olarak acıkmıyosun en geç 3 saatte tığ gibi bi hatun oluyosun...
bu arada yorumların çok çocukca cıks beğenmedim...bide benimkilere bak
tekirdağ tekirdağ alu alu duyuyomusunuz tüh be hatlar gitti gördünmü sen tamda saatini ve menüyü saycaktımm:89:

kandırıkcııııııı

kolay gelsn tatlım bayram temizliği zor dimi..zaten evin işi hiç bitmez bide bayram seyran iyice kazınıyo insan noluyosa:)

Dukan 1,5 lt dio,sen 2-2,5 dedin,ben de 2.5'u buluyorum günde.O zaman arasını bulalım 2 litre olsun.bundan böyle 2 lt içiyorum.Thanks cicim

Kitabın 2. turundayım.Arada anlamadığım yerler olmuş galiba şimdi Haaaaa böleymiş diyerek okuyorum bazen..Bi de habire not alıyorum.Ders çalışıyorum sandı kociş.Sansın.Geçen haftasonunu kaydırdım onun yüzünden bu sefer şaka yok..

Pazar bir güzeldi bir güzeldi anlatamam.Tazecikti herşey bayıldım.
Ha bi de ben köy peyniri kullanıyorum çok az yağlı.nerdeyse hiç.Onaylayın beni please.:81::81::81::81:

Benim gözlerim 2,5 - 3 miyop, astigmat yok. Ben aslında lensten çok memnundum ama bir senedir ara ara alerji yapıyor, takamayınca gözlüğe kalıyorum (ki hiç hazetmem). Bu cumartesi göz hastanesinde randevum var. Umarım ameliyat için uygundur :)

telekomu ben satın aldım akraban vız gelir tırıs gider

aaa dil de pabuç kadar haa hiç altta kalmak yok
senin satışını iptal ettirir ben alırım telekomu tımam mıı?.60:
benim babam çok zengin yaa alıcak fıstığı bana yaa benim olacak fıstık naber? (bu da sezercik filminden oldu devamındaki replikleri de seviyorum ben de şimdi burdan yazarsam her türlü manaya çekilebilir

görüşemezsek şayet ii yolculuklar vuvuşkoom..zaten çok sessiz buralar bayram öncesi yoğunluk var galiba herkeste

hade kızlar vakit tmm ben kaçarş şu sevkiyatı yapemde gelem (beni yakalıyamasssın cınımmmmmmmmm)

vayy yokluğumdan istifade ettin demek zeynep ablacık yazdım bunu kenara

Köy peyniri tüketebilirsin canım burdaki pek çok arkadaş da kullanıyo zaten sorun olmaz

şimdiden geçmiş olsun mustlu hocam umarım dünyayı daha güzel görürsünüz artık

selam canım nasılsınn...sen sinopa gitcektin dimi..yanlış hatırlamıyoruminş..eğer öyleyse kusuruma bakma yasemincim..

sadeca ablacım sağol iyi demek istiyorum ama çok yorgunum günlerdir nefes almadan gece yarılarına kadar çalıştım yarında son gün artık bir bitseydi hayırlısıyla evet yanlış hatırlamıyorsun ben gidicem cumartesi akşamı yolcuyum kısmetse

Yasemin canım Allah emeklerini boşa çıkarmasın , başarılar dilerim ve de hayırlı yolculuklarrrrrrrr, aaaaaaaa herkes bi yerlere gidiyor bizi unutmayınnnnnnnnnn oralardan girin bakem

Yasemin canım Allah emeklerini boşa çıkarmasın , başarılar dilerim ve de hayırlı yolculuklarrrrrrrr, aaaaaaaa herkes bi yerlere gidiyor bizi unutmayınnnnnnnnnn oralardan girin bakem

sağol canımm valla böyle uzun tatiller her zaman olmuyor iyi değerlendirmek lazım :)) allah izin verirse annemle babamla vakit geçiricem bir hafta, ama tabii sizleri unutur muyum hiç vınn götürcem yanımda dayanamam girmeden

Vuvucummmmm iyi yolculuklar iyi bayramlar canım sevdiceklerinle beraber sağlık huzur dolu bir tatil geçirmeni dilerim.

bende iki dene kız varda noluyooooo a karamelimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…