ay çok güldürdünüz beni kızlar yağmırcım bu saksbond varya tam bir du dedektif yanlış bir adım atma sakın enselenmeyelim:89::89:
arkidişlerim bugün çoooggg yoğunum..hala da öyle..geçmişi okuyamadım,neler yazdınız bilemiyorum..bi selam vereyim istedim sadece...yarın da çok yoğun olucam son günü işin çünkü, akşama da yolculuk var...artık size memleketten yazarım :))))
öpüyorum hepinizi..görüşemeyeceklerim olursa iyi yolculuklar, iyi bayramlar...
belki de girerim yarın yaa hemen veda etmeyin öyle
gülümsecim geçmiş olsun tatlım kendine gelmene sevindim
ya bugün herkeşler nirdee kismecikler yok heleki bugün vuvuşcum mustlu hocam yasemini karameli nurciki hiç görmedim vuvu yine uyumaya gitti herhalde
evet canım böyle küçük kalıplar varmış geçen hafta migrostan aldım 6'lı ortası delik silikon kalıp hatta 15 tl idi..şu havuçlu tarçınlı olayını deneyeyim ben de bayılırım sağolasın vuvuşş
hmmm madem güzel olmamış ben de zeynep ablanın sana yolladığı mamüllerin peşine düşeyim tekrartaktik hatası yağmırımm kötü bile olsa güzel olmuş dicen ki senin erzaklar elden gitmesin
sağol canım..:) eğer normalde de bazı şeyleri şekersiz kullanmya alışıksan çay gibi mesela dediğin gibi pudingin tadı çok kötü geliyo..ben de ilk denediğimde çok tatlı bu dedim hele de sade olanında çok hissediliyo kakaolusu kısmen daha ii eğer puding seviyorsan mustlu hocanın pudingini veya orjinal dukan pudingini dene onlar daha güzel..
sadecam süpersin valla ben eminim ki doktor da çok güzel şeyler söyleyecek..su oranı da ayrıca mükemmelmiş,şu metabolizma hızını nasıl ölçüyolar acaba ben en çok onu merak ediyorum
çok teşekkür ederim berrinim
canım geçmiş olsun...inşallah en kısa zamanda toparlansın teyzoşun
berrinim geçmiş olsun canım ne ameliyatı? önemli bişeyi yoktur umarım..
birde böyle tavır yaparlar yaa. elimi yorupta birde cevap yazdım.
bence senin derdin para mara mevzuları değil. daha önce gelenler gibi "biri bana bu diyeti anlatsın" diye sorsan daha dürüstçe olurdu. kusura bakma arkadaşım ne yazık ki bizim karnımız bunlara doydu o yüzden ögrenmek istiyorsan ya kitabı alırsın yada 2157 küsür sayfalık geçmişi olursun valla karar senin iyilikte yaranmıyoo
valla imkanım olsa alırım ama bu cins çok hareketli bi cins öyle evde filan durduramam bide benim uzun süren seyahatlerim oluyo km bakıcak ona kedi daha kolay ben yolimle memnunum böle
canım yorumların için çok teşekkür ederim ama sanırım yanlış anlaşıldım. benim kayınvaldemle bi sorunum yok şükürler olsun. ben ona karşı saygımı koruyorum ondanda bir ters laf söz hareket hiçbişi duymadım görsem duysamda ciddiye alıncak şeyler değildi.çünkü mesafemizi koruyoruz.. eşimde bende aileleri ilişkimize karıştırmama konusunda hemfikiriz. bende ufak tefek şeyleri anneme anlatmam başta bi kaç kere o hataya düştüm sen unutuyorsun ama anacıın unutmuyo hep hatırlıyo o yüzden aile arasında kalmalı bazı şeyler..
dediğin dogru galiba oglan çocuklarına çok düşkün oluyorlar ve gelinleri rakip olarak görebiliyorlar ama benim kinde öyle bişi görmedim. yine de ben bayramda eşimi yalnız yollamicam. sadecam haklı..:82: bizim de aile olduğumuz fikrine alışması iyi olur diye düşünüyorum
sadeca the sazan
tebrik ederim melodicim
içimi okudum sakscım içimiii
ivett sizin ışıınız bütün bunların sorumlusu
yani işte yukarıdaki kırmızı ile işaretli cümle ( ben boyadım sadeca bennn) herşeyi o kadar güzel açıklıyor ki.. teşekkürler sadecacım
yok canım yanlış anlamadım ben senin kaynananla bir sorunun olduğunu kastetmedim....sonda yazdıklarımı senin veya benim kaynanam için yazmadım yani demek istediğim...sorun bitek oğullarına düşkünlük olsun....yani biz şanslıyız çok kötü kaynanalar var etraftan gödüklerimiz oluyor...yani demek istediğim bu tür durumlar her halükarda oluyor...Sıkma canını demek istedim..(seni anlıyorum benim eşimde babasız büyümüş kaynanamda eşimde birbirlerine çok düşkünler...)ahhh ahhh bu sanal alem böyle işte söylemek istediğini bi türlü anlatamazsın ki...son cümlene katılıyorum eşini hiç yanlız gönderme sende ailenin bir parçasısın...[/QUOTE]canım yorumların için çok teşekkür ederim ama sanırım yanlış anlaşıldım. benim kayınvaldemle bi sorunum yok şükürler olsun. ben ona karşı saygımı koruyorum ondanda bir ters laf söz hareket hiçbişi duymadım görsem duysamda ciddiye alıncak şeyler değildi.çünkü mesafemizi koruyoruz.. eşimde bende aileleri ilişkimize karıştırmama konusunda hemfikiriz. bende ufak tefek şeyleri anneme anlatmam başta bi kaç kere o hataya düştüm sen unutuyorsun ama anacıın unutmuyo hep hatırlıyo o yüzden aile arasında kalmalı bazı şeyler..
dediğin dogru galiba oglan çocuklarına çok düşkün oluyorlar ve gelinleri rakip olarak görebiliyorlar ama benim kinde öyle bişi görmedim. yine de ben bayramda eşimi yalnız yollamicam. sadecam haklı..:82: bizim de aile olduğumuz fikrine alışması iyi olur diye düşünüyorum
ayy benziiz mi hakkaten? sadecama idol bebişime her tür açıdan benzemekten gurur duyarım efeem allah kilo verme hikayemizi de benzetir inşallah
merşahcım hoşgeldin ve tebriklerdün ilk aranıza katıldığımda 103.2 kg dım....
iftarda yağsız kızarmış tavuk, yoğurt, ayran yedim...tatlısızlık çok zor yaaaa...bide eşim karşımda 2 porsiyon güllacı yiyince sürekli nasıl görünmek istediğimi düşündüm...bu adam beni hem formda görmek istiyo hemde aşkım bi tane ye bişey olmaz diyo :) anlamadım gitti..
ilk defa bu gece sahura kalkamadıkanlayacağınız yukarda yazdıklarımın dışında bide içtiğim sularla aranızdayım..
sabah basküle çıktım ama kendimi çok şiş hissettiğim için kesin yine hiç bişey gitmedi düşüncesindeyim..çünkü bugün yarın regl olucağım..
ve çıktım..
100.70 kg
bu dukan ne dukanmış beee :))
merhaba merşahcım hoşgeldin.. valla aldığın sonuca çok sevindim.ama eşler böyle benimki de aynı hem zayıfla derler hem ye. dengesizler işte
dukan yapıyoruz diye tatlıdan vazgeçmek zorunda değilsin. bizim tariflerimiz bile var bak işte http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim.html
kızlar meb bu gün atak evresine 71,5 ile başlamış bulunmaktayı öğlen 12de kalktım yumurtalı yarım yaglı süt ve 2 kaşık yulaf kepegizyle ve ligt peynir bir bardak süt ile kahvaltımı yaptım 2 saat sonra tok olmama ragmen koca bir bardak sütlü kahve içtim az önce 20 dakika yürüyüş bandında bazen kızlı bazen yavaş olarak yürüdüm akşamada tavuğun gögsünden ızgara gibi bişi yapcam yanında yogurt yiyecem küçük bir yerde yaşadıgım için diyet yogurt yok bununla idare edecem şimdilik iyi gidiyor
sorum :yazımın altına şu resimleri koyamıyorum sitesinden yapıyorum ama burda kullanamıyorum
kızlar napıyonus buralarda...diyet yapıyos demeyin çok gülerim
aaa şu hatuna bak doğru söyleyince delü olduk iyi mi..boşuna yapıyosunuz bu diyetleri ben denedim bi işe yaramadı aç durduğunuzla kalıyosunuz
ben 999 kalori diyeti yaptım vakti zamanında ama bi türlü sayıyı tutturamadığımdan kilo veremedim..
diyete gıcık olmuyorum sadece hazetmiyorum o kadar..yoksa diyet yapanlara saygım sonsuz.ama bosuna yapıyolar o ayrı
ben günlerce diyet yapamam 3 günde 10 kilo verdiren diyet duydum onu yapcam ramazana güzel girmek için.
tekirdağ tekirdağ alu alu duyuyomusunuz tüh be hatlar gitti gördünmü sen tamda saatini ve menüyü saycaktımm:89:
Zeynep'cim,sorma ben bugün bütün gün temizlik yaptım.Camları sildim.Salonunkiler duruyor daha.Sonra alışverie gittim.Yemek yaptım.Daha yeni oturabildim.Valla kolumu kaldırmaya takatim kalmadı.Birazdan da iftar.bulaşık.Derken iyice pilim bitiyo.Yok ki şöyle Berrin gibi hamarat bir kızım bana yardım etsin. Eskiler derlermiş ya ''Bir kafaya bir göz,bir anneye bir kız şart ''diye.Dğru valla.
tebrik ederim çok güzel gidiyorsun ama suyu olması gerekenden fazla içme 2-2,5 litre yeterli.
çünküüüüm böbreklerin su atma kapasitesinin üzerinde su alındığında, atılamayan su, kanda birikerek kan hücrelerinde değişikliklere neden olurmuş ve kan sodyum düzeyinde düşmeye başlarmış. Kan sodyum düzeyindeki düşmeye başladığında ise Allah korusun beyin ödemi, bulantı, kusma, halsizlik, bilinç değişiklikleri, koma ve hatta ölüme bile neden olabilirmiş.
ben su içmeyi çok sevdiğim hatta bazen abarttığım için internette küçük çaplı araştırma yapmıştım.
tatlım bu kadar koordine gidersen emin ol başarırsın...bilinçli olmak bilgi sahibi olmak işte budur..kitaptada yazdığı gibi bu diyet kulaktan dolma bilgilerle yapılacak bi program deil...biraz araştırmak kendince bişiler katmak gerekiyo senin gibitebrikler canım seyir yolculuğunda başarılar ve kolaylıklar diliyorum:)
aynen cook değil körümama benim sorunum daha çok astigmat benim miyopim düşük 050-075 sag ve sol o yüzden lazerde yemiyoooo
aa ihmal etme en kısa zamanda doktora görün göz ihmale gelir mi kız
süper süper iyi gördüm seni aynen devam
siz daha öncede yazmıştınız size verebileceğimiz tek cevap ;
lütfen kitabı alınız
lütfen kitabı alınız
lütfen kitabı alınız.
çok pahalı değil internette 13,99 real hipermarkette 19 tl. bu kadar da paranız vardır herhalde. ana britannica değil bu sadece normal bi kitap korkmayın
telekomu ben satın aldım akraban vız gelir tırıs gider
arkidişlerim bugün çoooggg yoğunum..hala da öyle..geçmişi okuyamadım,neler yazdınız bilemiyorum..bi selam vereyim istedim sadece...yarın da çok yoğun olucam son günü işin çünkü, akşama da yolculuk var...artık size memleketten yazarım :))))
hade kızlar vakit tmm ben kaçarş şu sevkiyatı yapemde gelem (beni yakalıyamasssın cınımmmmmmmmm)
ay canım benimmm çok mersüüüü:)) inşallah tatlım sen benide geçeceksin bundan şüphem yok...ama şu çocukca tavırları ve yorumları bırakman lazım cıks olmamış beğenmedim ne o öle ayyyy falan
inşallah canım ama tavsiyende haklısın bu tavırlarımı biraz bırakmalıyım
aaaa 2 saatte 10 kilo verdireni var kızzz onu yap...40 tane yımırta kabuğunu sirkeye banıp yiyosun...sonra için dışına çıkıyo ama sen inatla yemeye devam ediyosun...en son midenide kustuğunda zaten otomatik olarak acıkmıyosun en geç 3 saatte tığ gibi bi hatun oluyosun...
bu arada yorumların çok çocukca cıks beğenmedim...bide benimkilere bak
hahaha mideyi de mi çıkartıyo en sondesene kesin çözüm bu bi daha kilo alınmaz garantisi var
Dukan 1,5 lt dio,sen 2-2,5 dedin,ben de 2.5'u buluyorum günde.O zaman arasını bulalım 2 litre olsun.bundan böyle 2 lt içiyorum.Thanks cicim
Kitabın 2. turundayım.Arada anlamadığım yerler olmuş galiba şimdi Haaaaa böleymiş diyerek okuyorum bazen..Bi de habire not alıyorum.Ders çalışıyorum sandı kociş.Sansın.Geçen haftasonunu kaydırdım onun yüzünden bu sefer şaka yok..
Pazar bir güzeldi bir güzeldi anlatamam.Tazecikti herşey bayıldım.
Ha bi de ben köy peyniri kullanıyorum çok az yağlı.nerdeyse hiç.Onaylayın beni please.:81::81::81::81:
selamm dukan diyeti ne oluyor bilgilendirme yapılmamış ögünlerde neler yeniliyor rica etsem yazarmısınız tşkler
Benim gözlerim 2,5 - 3 miyop, astigmat yok. Ben aslında lensten çok memnundum ama bir senedir ara ara alerji yapıyor, takamayınca gözlüğe kalıyorum (ki hiç hazetmem). Bu cumartesi göz hastanesinde randevum var. Umarım ameliyat için uygundur :)
selam canım nasılsınn...sen sinopa gitcektin dimi..yanlış hatırlamıyoruminş..eğer öyleyse kusuruma bakma yasemincim..
sadeca ablacım sağol iyi demek istiyorum ama çok yorgunum günlerdir nefes almadan gece yarılarına kadar çalıştım yarında son gün artık bir bitseydi hayırlısıylaevet yanlış hatırlamıyorsun ben gidicem cumartesi akşamı yolcuyum kısmetse
Yasemin canım Allah emeklerini boşa çıkarmasın , başarılar dilerim ve de hayırlı yolculuklarrrrrrrr, aaaaaaaa herkes bi yerlere gidiyor bizi unutmayınnnnnnnnnn oralardan girin bakem
telekomu ben satın aldım akraban vız gelir tırıs gider
bende iki dene kız varda noluyooooo a karamelimmmZeynep'cim,sorma ben bugün bütün gün temizlik yaptım.Camları sildim.Salonunkiler duruyor daha.Sonra alışverie gittim.Yemek yaptım.Daha yeni oturabildim.Valla kolumu kaldırmaya takatim kalmadı.Birazdan da iftar.bulaşık.Derken iyice pilim bitiyo.Yok ki şöyle Berrin gibi hamarat bir kızım bana yardım etsin. Eskiler derlermiş ya ''Bir kafaya bir göz,bir anneye bir kız şart ''diye.Dğru valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?