Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Zeynommmmmmmm gördüm seni diyoridim tam hangi arada derede girdinde hangi arada derede gittin be kuşum , ne hızlı kadınsın valla yaseminnnnnnnnn oraya vınnnnı götürene kadar zeynoyu götür o daha hızlı valla senin vından , kadının girmesiyle çıkması bir oldu.

Kuzum zeynom tam geçmişi okuyamadım ama alıntılardan gördüğüm kadarıyla kuşun ölmüş canım çok üzüldüm ne diyim canım sana bişey olmasın

Bu aralar sürekli yemeğe misafirim var fazla giremiyorum, dün misafirlerime manisa kebab yapmıştım, kendimede bizim kreplerden yapıp içine tavuk kavurma koydum kendime bohca şeklinde üstüne kaşar üstüne domates biber fırında harika oldu, bol sirkeli çabuk biber turşusu da yapmıştım , hiç rejimde gibi değildim yani artık misafir gelincede sofrada sıkıntı çekmeden menüleri ayarlayabiliyorum buda çok sevindirici oluyor benim için.

Bende çok fazla giremem bu aralar işler yoğunlşaıyor evde işler yapılacaklar da çoğalıyor, Herkese gönlünce harika bir tatil diliyorum, sevgi ve huzur hayatınızdan eksik olmasın canlarımmmmm

bende iki dene kız varda noluyooooo a karamelimmm

valla yolicim ben de güya bu hafta deniycektim ama korktum verdiklerimi de alırsam diye. benim aslında pantolon bedenim 1 beden küçüldü üsten de gitti alttan da sanırım orantılı gitti.bende de selülit ve basen var.denesem mi diyorum?bayram sonu güçlendirmeye geçmeyi düşünüyordum ama ben de mi denesem diye düşünmeden edemedim şimdi

hayır canım kitabı dikkatli oku istersen tüm gün sebze demiyor dukan.bir öğün sebze diyor.sebze de aldığın proteini geçmeyecek

güsel haberlerini bekliyoruz canım...sonuç iyi olacaksa uygun olsunn...gerçi artık çok ilerledi yaptıran tanıdıklarım var maşallah bi sorunları yok...valla kurtul lenstende gözlüktende...

o zaman güsel bi tatili hakketin yasemincim...ailenin yanında hem sevgiye hem dinlenmeye doyarsın bütün yorgunluğun geçer..şimdiden iyi yolculuklar cnm...hayırlısıyla git gel inşallah:)

goldenim birtanem teşekkür ederim

Tatlı dönemim gelio hissediorummmm
Hemen beze tarifine baktım tarifler kısmından.Şimdi fırında çıksın resmini eklicem.Şekilli olmadılar gerçi kaşıkla koydum ama olsun..Tatlı sonuçtaaa

selam berrincimm nasılsın umarım herşey yolundadır..teyzende daha iyidir inş...

yaaa ama sen oyunbozanlık yapıyosun güçlendirmeye geçicektik hani şaka biyana canım zaten güçlendirmede vericez kiloları ve 1 gün saf pro yapıcaz...valla ben dünya yerinden oynasa başka bişi denemicem kafaya koydum 1 eylülde güçlendirmedeyim:) ama sahiden şimdiden elim ayama dolaşıyo ne etcem die:))bebişime o kadar söylendim ye meyveni ödül mamanı die ama alıştık bu düzene ödüm patlıyo yanlış bişi yapcam die:) hayırlısı bakalım sende kararını ver tatlım çünkü beyni hazırlmakda baya zor iş bu durumda:)

dukan diyeti tariflerim: HANGİ EVRE ,KAÇ GÜN YAPILMALI?(dukan test)

canım istersen bu siteye bir göz at.kitabı alman daha iyi olur ama.burdan ve google dan dukan diyeti diye aratıp bilgi edinip başlayabilirsin istersen.en azından ilk evre olan atak evresini halledersin sen bu siteye bir bak.

Tatlı dönemim gelio hissediorummmm
Hemen beze tarifine baktım tarifler kısmından.Şimdi fırında çıksın resmini eklicem.Şekilli olmadılar gerçi kaşıkla koydum ama olsun..Tatlı sonuçtaaa

ay inşallah başarılı olur sonuç cnm...ben 2 kere denedim ama bi acayip kötü oldu...eğer güsel olursa tarifler kısmına nolur yaz...zira deliririm beze için

karamelim ablam hemen geleyim sana da yardıma iki elden çabucak biter valla

sadecam dukancı olarak görevimi yerine getirip geçmişi okuyup geldim. sizlere haksızlık etmemek için.yeni gördüm mesajını geç cevap yazdım kusura bakma anca okudum o kadar sayfayı.teyzem iyi çok şükür.teşekkür ederim.herşey yolunda.sen nasılsın bakalım?

ne demek canım kusura bakılırmı...bende çoğu zaman online ım ama başında olmadığım zamanlar oluyo veya dediğin gibi geçmişe dalıyoruz:)
bende iyiyim berrincim nasıl olalım bildiğin gibi...bi yaramazlık yok çok şükür...valla sen kahve yapmadan gittim peşin peşin kahvemi yaptım bu arada şimdi onu içiyorum seni görünce kahve geliyo aklıma:))

şimdi diycektim lafı ağzımdan aldın

ewet inşallahh yaaa çok özledim onları gerçi 2 ay olcak görüşmeyeli ama ne biliyim içim çok huzursuz oluyor uzak olunca kocacığımı da annesine postalıyorum bir hafta bekar takılıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…