bende iki dene kız varda noluyooooo a karamelimmm
bende iki dene kız varda noluyooooo a karamelimmm
merhaba hoşgeldiniz.
evet yazın diyet yapmak bence de çok zor. heryerden saldırıya geçen dondurma soguk içecek ve tatlılar ile başetmek zor oluyor. siz neyse ki önlem almışsınız tekrar kg vermeye başlamışsınız. benim de üstten çok gitti, düşünün 95 bile dar geliyordu şimdi 80 beden iç çamaşırı giyiyorumşimdi basen ve bacak sorunum var. hatta eşim yaglar üstten eridi alta toplandı diye dalga geçiyor sanki öyle bişi mümkün gibi. ben hiç 2+0 denemedim bu ara et yemeye karşı iştahsızlıım var saf P yapamıyorum ama bayramdan sonra başlicam bu kalın bacakların eriyecegi yok çünkü
merhaba kizlarr.
bugun ataktaki 5. gunum.1.5 kiloya yakin gitti. ben daha fazla gider diodum
yarin seyire baslicam.kitaba da bakiorum ama yine de sorayim dedim. yarin tum gun sebze, bir sonraki gun sebze+protein yicem dimi? ayrica sebzeleri pisirirken yag kullaniyor muyuz (az da olsa)
Benim gözlerim 2,5 - 3 miyop, astigmat yok. Ben aslında lensten çok memnundum ama bir senedir ara ara alerji yapıyor, takamayınca gözlüğe kalıyorum (ki hiç hazetmem). Bu cumartesi göz hastanesinde randevum var. Umarım ameliyat için uygundur :)
sadeca ablacım sağol iyi demek istiyorum ama çok yorgunum günlerdir nefes almadan gece yarılarına kadar çalıştım yarında son gün artık bir bitseydi hayırlısıylaevet yanlış hatırlamıyorsun ben gidicem cumartesi akşamı yolcuyum kısmetse
selam kızlar iki gündür oku oku bitiremedim pc başına oturcak fırsatım olmadı pek.
zeynep abla başın sağolsun kuşun için çok üzüldüm
sadecacım sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim diğerleride temiz çıkar inşallah
berrincim teyzene çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
yollicim sende kocişi ikna etmissin çok sevindim
kilo veren herkese tebrikler veremeyenler yılmak yok yola devam :)
valla yolicim ben de güya bu hafta deniycektim ama korktum verdiklerimi de alırsam diye. benim aslında pantolon bedenim 1 beden küçüldü üsten de gitti alttan da sanırım orantılı gitti.bende de selülit ve basen var.denesem mi diyorum?bayram sonu güçlendirmeye geçmeyi düşünüyordum ama ben de mi denesem diye düşünmeden edemedim şimdi
Slm arkadaşlar bende başlamak istiyorum ama bu diyetin nasıl yapıldığını bilmiyorum .neye nerden nasıl başlayacağımı beceremiyor ve bilmiyorumkitabı almam şartmı .şart sa bile bu aralar alamam maddi açıdan.bana yardımcı olursanız çok sevinirim.evlendikten sonra aldım kilo eski halime dönmek istiyorum artık.yardım edin lüttfeeeeeeennn
Tatlı dönemim gelio hissediorummmm
Hemen beze tarifine baktım tarifler kısmından.Şimdi fırında çıksın resmini eklicem.Şekilli olmadılar gerçi kaşıkla koydum ama olsun..Tatlı sonuçtaaa
tatilde aldığım pis kilolarımın 1kilosu gitti dün yaptığım ve devam edeceğim atakla baştan başladım 5+5 devam
ay inşallah başarılı olur sonuç cnm...ben 2 kere denedim ama bi acayip kötü oldu...eğer güsel olursa tarifler kısmına nolur yaz...zira deliririm beze için
Zeynep'cim,sorma ben bugün bütün gün temizlik yaptım.Camları sildim.Salonunkiler duruyor daha.Sonra alışverie gittim.Yemek yaptım.Daha yeni oturabildim.Valla kolumu kaldırmaya takatim kalmadı.Birazdan da iftar.bulaşık.Derken iyice pilim bitiyo.Yok ki şöyle Berrin gibi hamarat bir kızım bana yardım etsin. Eskiler derlermiş ya ''Bir kafaya bir göz,bir anneye bir kız şart ''diye.Dğru valla.
selam berrincimm nasılsın umarım herşey yolundadır..teyzende daha iyidir inş...
yaaa ama sen oyunbozanlık yapıyosun güçlendirmeye geçicektik hanişaka biyana canım zaten güçlendirmede vericez kiloları ve 1 gün saf pro yapıcaz...valla ben dünya yerinden oynasa başka bişi denemicem kafaya koydum 1 eylülde güçlendirmedeyim:) ama sahiden şimdiden elim ayama dolaşıyo ne etcem die:))bebişime o kadar söylendim ye meyveni ödül mamanı die ama alıştık bu düzene ödüm patlıyo yanlış bişi yapcam die:) hayırlısı bakalım sende kararını ver tatlım çünkü beyni hazırlmakda baya zor iş bu durumda:)
sadecam dukancı olarak görevimi yerine getirip geçmişi okuyup geldim. sizlere haksızlık etmemek için.yeni gördüm mesajını geç cevap yazdım kusura bakmaanca okudum o kadar sayfayı. teyzem iyi çok şükür.teşekkür ederim.herşey yolunda.sen nasılsın bakalım?
aaa negüzel silvanı çok iyi bilirim... :)) sende diyarbakır merkeze gelirsen beklerim canım...diyarbakır merkezde değilim silvandayım silvana beklerim :)
ne demek canım kusura bakılırmı...bende çoğu zaman online ım ama başında olmadığım zamanlar oluyo veya dediğin gibi geçmişe dalıyoruz:)
bende iyiyim berrincim nasıl olalım bildiğin gibi...bi yaramazlık yok çok şükür...valla sen kahve yapmadan gittim peşin peşin kahvemi yaptım bu arada şimdi onu içiyorum seni görünce kahve geliyo aklıma:))
diyarbakırda 5 ay kalmıştım melangecim...ahhh ahhh o zamanlar 61 kiloydum hergün dedemana spora gidiyodum..şimdi 72 lere seviniyorum:))aaa negüzel silvanı çok iyi bilirim... :)) sende diyarbakır merkeze gelirsen beklerim canım...
güsel haberlerini bekliyoruz canım...sonuç iyi olacaksa uygun olsunn...gerçi artık çok ilerledi yaptıran tanıdıklarım var maşallah bi sorunları yok...valla kurtul lenstende gözlüktende...
o zaman güsel bi tatili hakketin yasemincim...ailenin yanında hem sevgiye hem dinlenmeye doyarsın bütün yorgunluğun geçer..şimdiden iyi yolculuklar cnm...hayırlısıyla git gel inşallah:)
ay inşallah başarılı olur sonuç cnm...ben 2 kere denedim ama bi acayip kötü oldu...eğer güsel olursa tarifler kısmına nolur yaz...zira deliririm beze için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?