ewet inşallahh yaaa çok özledim onları gerçi 2 ay olcak görüşmeyeli ama ne biliyim içim çok huzursuz oluyor uzak oluncakocacığımı da annesine postalıyorum bir hafta bekar takılıyoruz
aaaa ciddimisin ay şimdi burda olsaydın görüşürdük yaaa...iş nedeniylemi kaldın burda...?diyarbakırda 5 ay kalmıştım melangecim...ahhh ahhh o zamanlar 61 kiloydum hergün dedemana spora gidiyodum..şimdi 72 lere seviniyorum:))
aaaa ciddimisin ay şimdi burda olsaydın görüşürdük yaaa...iş nedeniylemi kaldın burda...?
sevgili bugza da beze yapmış çay ve kahveyle güzel gider koşun koşun
oooo 11 yıl önce bayağı bi zaman geçmiş canım....ama 11 sene önceye göre diyarbakır çok değişti...kent aldı başını gidiyor...şimdi burada olmanı isterdim hemen yarın bi randevu ayarlardık :)))eşimin işi nedeniyle cnm...11 yıl önce:) toplu konutlarda oturmuştuk...ahh keşke valla kimim kimsem yoktu orda ne iyi olurdu:)
of off off kahvenin güselliğine bak köpüklü köpüklü...ellerine sağlık işte kız olsunda çamurdan olsun helal berrinim:))
oooo 11 yıl önce bayağı bi zaman geçmiş canım....ama 11 sene önceye göre diyarbakır çok değişti...kent aldı başını gidiyor...şimdi burada olmanı isterdim hemen yarın bi randevu ayarlardık :)))
fıstıklar hepinize iyi geceler.yarın görüşürüz inşallah.kendinize iyi bakın .sizleri çok seviyorum. iyi ki varsınız
Eki Görüntüle 247287 Eki Görüntüle 247288 Eki Görüntüle 247289
aşçı yaptı dukan beni
kadere razıyım ben
mutlu ve şikayetsiz
herşeye hazırım ben
ekmeksiz soğansız hayatın tadı yok
ekmeksiz soğansız hayatın tadı yok
benim olmayan tarifin tadı yok
benim olmayan tarifin tadı yok
şu yukarıda görmüş olduğunuz pofidikler benim ekmekciklerim oliii, nasıllar ama çok tatlılar dimi?
mükemmel görünüyolar canımm vallla süpersin ve aştın olayı:))
he hey o o zamanlar 19 yaşında bi çıtırdım...Mustafa hala var canım...hatta en son gittiğimde adamla tartıştım....o gün bu gündür mustafayı terk ettim...:))) evet baya oldu..belkide sen çocuktun daha:))kesin değişmiştir eminim...hatta mustafa die bi kuaför vardı oraya gidiyodum..bilmem duruyomu şimdi..hey gidi günler:)
aman allahım negüzel görünüyorlar..Eki Görüntüle 247290 Eki Görüntüle 247291 Eki Görüntüle 247292
bu da benim dukanmisumyani dukan usulü tiramisu, ama dukan şelalesi,karlı dağ, kar pastası, volcano hepsi uyar yani ayy bunlar da çok tatlılar ayy ben de çok alçakgönüllüyüm ayrıca çünkü bunları ben yaptımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?