Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ewet inşallahh yaaa çok özledim onları gerçi 2 ay olcak görüşmeyeli ama ne biliyim içim çok huzursuz oluyor uzak olunca kocacığımı da annesine postalıyorum bir hafta bekar takılıyoruz

:))) ikinizde güvenilir ellerdesiniz sorun yok o zaman cnm:) Allah başka ayrılık vermesin keşke herkes biarada olsa ama işte şartlar bunu gerektiriyo çoğu zaman..bende 3 aydır görmüyorum ve ilk kes yani 16 yıllık evliliğimizde ilk kes bayramın ilk günü annemle babamla olucam herkes sevdiklerine kavuşsun ne güsel:)

eşimin işi nedeniyle cnm...11 yıl önce:) toplu konutlarda oturmuştuk...ahh keşke valla kimim kimsem yoktu orda ne iyi olurdu:)
oooo 11 yıl önce bayağı bi zaman geçmiş canım....ama 11 sene önceye göre diyarbakır çok değişti...kent aldı başını gidiyor...şimdi burada olmanı isterdim hemen yarın bi randevu ayarlardık :)))

:))) evet baya oldu..belkide sen çocuktun daha:))kesin değişmiştir eminim...hatta mustafa die bi kuaför vardı oraya gidiyodum..bilmem duruyomu şimdi..hey gidi günler:)

fıstıklar hepinize iyi geceler.yarın görüşürüz inşallah.kendinize iyi bakın.sizleri çok seviyorum.iyi ki varsınız

aşçı yaptı dukan beni
kadere razıyım ben
mutlu ve şikayetsiz
herşeye hazırım ben

ekmeksiz soğansız hayatın tadı yok
ekmeksiz soğansız hayatın tadı yok
benim olmayan tarifin tadı yok
benim olmayan tarifin tadı yok

şu yukarıda görmüş olduğunuz pofidikler benim ekmekciklerim oliii, nasıllar ama çok tatlılar dimi?

bu da benim dukanmisum yani dukan usulü tiramisu, ama dukan şelalesi,karlı dağ, kar pastası, volcano hepsi uyar yani ayy bunlar da çok tatlılar ayy ben de çok alçakgönüllüyüm ayrıca çünkü bunları ben yaptımmm

mükemmel görünüyolar canımm vallla süpersin ve aştın olayı:))

:))) evet baya oldu..belkide sen çocuktun daha:))kesin değişmiştir eminim...hatta mustafa die bi kuaför vardı oraya gidiyodum..bilmem duruyomu şimdi..hey gidi günler:)
he hey o o zamanlar 19 yaşında bi çıtırdım...Mustafa hala var canım...hatta en son gittiğimde adamla tartıştım....o gün bu gündür mustafayı terk ettim...mustafadan çok iyi kuaförler var...ama şöyle bir tespitim oldu diyarbakırda kuaförler çok pahalı...ankarada yaşadığım dönem fark etmiştim ee çünkü ankarada kuaförler buraya göre çok ucuzdu..hatta ankaradaki kuaförümde oyle olduğunu söylüyordu ve diyarbakırda kuaför salonu açmayı düşünüyordu...

aman allahım negüzel görünüyorlar...canım kaldır resimleri şimdi fecebookta dukan diyeti tariflerindeki hazıra kondu elemanlar çalıp biz yaptık diye caka satarlarellerine sağlık saksmavisi harikasın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…