Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

aman allahım negüzel görünüyorlar...canım kaldır resimleri şimdi fecebookta dukan diyeti tariflerindeki hazıra kondu elemanlar çalıp biz yaptık diye caka satarlarellerine sağlık saksmavisi harikasın....

çok teşekkür ederim canım beğenmene sevindim:78: valla hele bi çalsınlar onların gözlerini oyarım ehehe biraz vahşi gördüm kendimi ama ben bu günlere gelene kadar neler çektim acımam yakarım

ya bugün herkeşler nirdee kismecikler yok heleki bugün vuvuşcum mustlu hocam yasemini karameli nurciki hiç görmedim vuvu yine uyumaya gitti herhalde

Ah canım sorma, seyahat hazırlıkları başladı bende. Sabah okula geldim. Çok önemli işler hallettim (Tübitak'a proje başvurusunda bulundum. Allah'ım işallah çıkar!:18:) Sonra kayınvalidemi alıp Sağra'dan alınacak hediyelikleri hallettik. Tam eve dönerken bir baktık arabanın hararet göstergesi çalışmıyor. la, yarın da yola çıkacağız! Kayınvalideyi eve bırak, doğru arabayı servise götür... Araba yarına kalsın, sen 2 küçücük şehirde iki dolmuş eve dön. İki saat ütü yap. Aaaaaaay, anlatırken bile yoruldum yahu. Yarını siz düşünün artık :)

evet sahiden bende bayıldım güle güle kullan tatlım...benimkilerde çok şeker ama öle ortası delik deil..seninkiler daha iyi içleri güsel pişer..eee sen gibi bi şefede o yakışır:))

teveccühünüz efeeemm:78: sahiden içleri çok güzel pişiyo sadecam bide çabuk da pişiyo ilk başta korkmuştum içi hamur kalır mı diye ama gayet de güzel pişti

amanın bende 23-24 yaşlarındaydımm...nerdeyse akranmışız...mutlaka vardır cnm bana orayı tavsiye ettiler die gidiyodum hatta kısa kesitrmiştim saçlarımı kolay olsun bakımı die gitmeden...iyi etmişsin mustafaya kalmadın tek dimi ama:))

bayram telaşesi forumda erken başladı zaten mustlu hocam gariban kaldık biz biraz sayfalar çok ilerlemiyo.. kısa günde baya iş çıkmış ortaya kolay gelsin, proje de inşallah kabul edilir

melodi1970 mustlu akdeniz1453 saksmavisi zuhal32 gulnur_22 melange fguler online gördüğüm arkadaşlarım hepinize iyi geceler ben artıkın kaçıyorum...sabaha görüşmek üzere öpüyorum hepiniziii

sadecam sahi sen 35 yaşındaydın dimi? ayy ben nedense bu forumda 40 yaş altı kimseyi abla diye hitap edilecek görmüyorum yani utanmasam 40 yaş üstüne bile demicem nerdeyse ama saygılı ve cici bi kızım neticede yani mesela zeynep ablanın 44 yaşında olduğuna kim inanır ayol kadının ruhu benimkinden daha genç insan abla demeye utanii

melodi1970 mustlu akdeniz1453 saksmavisi zuhal32 gulnur_22 melange fguler online gördüğüm arkadaşlarım hepinize iyi geceler ben artıkın kaçıyorum...sabaha görüşmek üzere öpüyorum hepiniziii

iyi gecelr canım biz de öptük seni..arkadaşlar birazdan ben de kaçarım şimdiden ii geceler size..dukan mamüllerime ve fotolarına sahip çıkın ben face filan kullanmıyorum fotolarımı araklayan olursa haber ediverin garii sonra ben onların saçlarını başlarını yolarım güzelce

ay şekerimmm sen bana kanki dee istersen ablada neymiş:)) mutlucumla ben 35 inde lolitalarız nede olsa :))

Benden de herkese iyi geceler...yarın beni çok yoğun bir gün bekliyor...öpüyorum hepinizi..

ay şekerimmm sen bana kanki dee istersen ablada neymiş:)) mutlucumla ben 35 inde lolitalarız nede olsa :))

ya ben de abla dicek kıvamda görmiim zaten valla kankim de derim kankişim de bebişim de hepsi olur, idol bebişim benim

Benden de herkese iyi geceler...yarın beni çok yoğun bir gün bekliyor...öpüyorum hepinizi..

iyi geceler canımcım sende bayram telaşı olacak dimek hadi şimdiden kolay gelsin

helal be melodim

canım benim teşekkür ederim bide almadan verseydim ne iyi olacaktı ama çene bu durmuyoki napim yılda bi kere oluyo tatilde dedim ve yedim evey şimdide baştan başladım 5+5 gidicem bakalım ne olacak sabahı iple hatta halatla çekiyorum kopmasın tartılmak için kesin bu günde biraz gitti yani inş

bayram telaşesi forumda erken başladı zaten mustlu hocam gariban kaldık biz biraz sayfalar çok ilerlemiyo.. kısa günde baya iş çıkmış ortaya kolay gelsin, proje de inşallah kabul edilir

İşallah canım. Çıkarsa doçentlik yolunda kocaman bir adım atmış olacağım.

Ben tatilde sürekli takipte olacağım. Netbook'um ve vınn'ım sağolsun. Tenolojiyi seviyorum ben yaw!:86:

sanada iyi geceler cnm.inş yarın eksilerle uyanırsın

hala yaptığım kaçamakların bedelini ödüyorum:95::95:
malesef 58 kg çıktım:18: yarın akşam yemeğinden sonra güçlendirmedeyim.Bu aralar ne yaptıysam kabızlık sorununu çözemedim saf proda olmamın da etkisi var bunda:26: ayrıca yarın akşam yemeğimde kaçamağımı yapıcam. kaç gündür buzlukta beklettiğim yaprak sarmalarını (bulgurla yapıldı) yağsız olarak pişirip üstüne birde light dondurma yiyeceğim umarım kaçamak için çok abartılı bir menü olmamıştır:97:

ben geçmişi okuyuncaya kadar kimse kalmamış, vallahi sizden ayrılmak mümkün değil bağımlılık yapıyor burası, hepiniz çok tatlısınız, kaç gündür yazamadım

mutlu hocam inşallah başvurunuz olumlu sonuçlanır

zeynep ablam ben de iki kuş bi kaplumbağa gömmüş biri olarak sana sabır diliyorum

berrinciğim teyzen nasıl oldu çok geçmiş olsun

saksmavisi canım resimlerin harika görünüyor ellerine sağlık, silikon kalıpların setleri oluyor onlardan istiyorum ben de hatta gurmenette çok uygun 5li set var ama stokta yok ne zaman gelir acaba??bir de gurmenetten siparişler hep mi geç geliyor 10 gün demiş bi arkadaş:18:

yola çıkacak arkadaşlar yolunuz açık olsun sağ salim gidip gelin Allah sevdiklerinize sağlıkla kavuştursun:13:

arife günü gibi regl olmayı bekliyorum tahminim bayram bitti mi aktif olarak aranızdayım o zaman kitabı da hatmetmiş olurum, ev iş temizlik v s alamadım elime bir kaç gündür iznim de bitiyor ne yazık ki bayram sonu işbaşı:2:

kandilinizi kutlar bol eksili günler dilerim dukanın fıstıkları :89:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…