aman allahım negüzel görünüyorlar...canım kaldır resimleri şimdi fecebookta dukan diyeti tariflerindeki hazıra kondu elemanlar çalıp biz yaptık diye caka satarlar ellerine sağlık saksmavisi harikasın....
çok sağol canım vallahi işi kaptım artıkya bide bu kalıpları çok sevdim ben çok şekerler
al işte bitane daha.. ya sabıır
ya bugün herkeşler nirdee kismecikler yok heleki bugün vuvuşcum mustlu hocam yasemini karameli nurciki hiç görmedim vuvu yine uyumaya gitti herhalde
evet sahiden bende bayıldım güle güle kullan tatlım...benimkilerde çok şeker ama öle ortası delik deil..seninkiler daha iyi içleri güsel pişer..eee sen gibi bi şefede o yakışır:))
he hey o o zamanlar 19 yaşında bi çıtırdım...Mustafa hala var canım...hatta en son gittiğimde adamla tartıştım....o gün bu gündür mustafayı terk ettim...mustafadan çok iyi kuaförler var...ama şöyle bir tespitim oldu diyarbakırda kuaförler çok pahalı...ankarada yaşadığım dönem fark etmiştim ee çünkü ankarada kuaförler buraya göre çok ucuzdu..hatta ankaradaki kuaförümde oyle olduğunu söylüyordu ve diyarbakırda kuaför salonu açmayı düşünüyordu...
Ah canım sorma, seyahat hazırlıkları başladı bende. Sabah okula geldim. Çok önemli işler hallettim (Tübitak'a proje başvurusunda bulundum. Allah'ım işallah çıkar!:18:) Sonra kayınvalidemi alıp Sağra'dan alınacak hediyelikleri hallettik. Tam eve dönerken bir baktık arabanın hararet göstergesi çalışmıyor. la, yarın da yola çıkacağız! Kayınvalideyi eve bırak, doğru arabayı servise götür... Araba yarına kalsın, sen 2 küçücük şehirde iki dolmuş eve dön. İki saat ütü yap. Aaaaaaay, anlatırken bile yoruldum yahu. Yarını siz düşünün artık :)
amanın bende 23-24 yaşlarındaydımm...nerdeyse akranmışız...mutlaka vardır cnm bana orayı tavsiye ettiler die gidiyodum hatta kısa kesitrmiştim saçlarımı kolay olsun bakımı die gitmeden...iyi etmişsin mustafaya kalmadın tek dimi ama:))
melodi1970 mustlu akdeniz1453 saksmavisi zuhal32 gulnur_22 melange fguler online gördüğüm arkadaşlarım hepinize iyi geceler ben artıkın kaçıyorum...sabaha görüşmek üzere öpüyorum hepiniziii
sadecam sahi sen 35 yaşındaydın dimi? ayy ben nedense bu forumda 40 yaş altı kimseyi abla diye hitap edilecek görmüyorumyani utanmasam 40 yaş üstüne bile demicem nerdeyse ama saygılı ve cici bi kızım neticede yani mesela zeynep ablanın 44 yaşında olduğuna kim inanır ayol kadının ruhu benimkinden daha genç insan abla demeye utanii
Benden de herkese iyi geceler...yarın beni çok yoğun bir gün bekliyor...öpüyorum hepinizi..melodi1970 mustlu akdeniz1453 saksmavisi zuhal32 gulnur_22 melange fguler online gördüğüm arkadaşlarım hepinize iyi geceler ben artıkın kaçıyorum...sabaha görüşmek üzere öpüyorum hepiniziii
ay şekerimmm sen bana kanki dee istersen ablada neymiş:)) mutlucumla ben 35 inde lolitalarız nede olsa :))
Benden de herkese iyi geceler...yarın beni çok yoğun bir gün bekliyor...öpüyorum hepinizi..
helal be melodim
melodi1970 mustlu akdeniz1453 saksmavisi zuhal32 gulnur_22 melange fguler online gördüğüm arkadaşlarım hepinize iyi geceler ben artıkın kaçıyorum...sabaha görüşmek üzere öpüyorum hepiniziii
bayram telaşesi forumda erken başladı zaten mustlu hocam gariban kaldık biz biraz sayfalar çok ilerlemiyo.. kısa günde baya iş çıkmış ortaya kolay gelsin, proje de inşallah kabul edilir
ay şekerimmm sen bana kanki dee istersen ablada neymiş:)) mutlucumla ben 35 inde lolitalarız nede olsa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?