Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hade kızlar vakit tmm ben kaçarş şu sevkiyatı yapemde gelem (beni yakalıyamasssın cınımmmmmmmmm)

hiçteee kızııııımm benim yüksek yerlerde tanıdıklarım var tamam mı..

güzel olmamış

buda güzel olmamış..

ayy saks ne diye paylaşıyosun bu resimleri olmuyo işte beceremiyosun

günaydın hatunlar

bugün regl oldum hayırlı uğurlu olsun kendime:)) dün -200 olmuşum...kaç gündür tartıya çıkmadığımı farkettim dün insan der kızım ne durumdasın diye hiç uyarmadınız beni

KAdir geceniz mübarek olsun kızlar..bu gece yaptığınız tüm duaları Allah kabul etsin inşallah..

Son düzenleme:
Herkese günaydın,
Doktor muayenemi oldum. Kanımı verdim. Sonuçlara öğleden sonra internetten bakacağım ama doktora bayram sonrası göstereceğim ancak. Şu anda da hastanenin kantininde kaşarlı dukan krebimin yanında çayımı yudumlayarak forumu okuyorum. Bugün çok yoğun olduğum için giremeyebilirim. Ama yolda eşimin kullandığı zamanlarda yanınızdayım canlarım. Herkesi kocamaaaaaaaaaaan öptüm.

günaydın yağmurcum ve yolitam mutlucum vuvuum sonradan eklenen varsa herkese günaydın:)

şekerim tahmin ettik senin zayıflıcanı o kadar sevkiyat işinde uğraşılırda eksilerde olunmazmı:)

canım bende senin ve tüm arkadaşlarımın kadir gecesini kutlarım...amin tatlım seninde tüm duaların isteklerin kabul olsun inşallah..

hocam günaydın sizede.inşallah güzel sonuçlar alırız hepberaber:)) oh valla keyfinizdende ödün vermiyosunuz maşallah maşallah

yok sedacam yaf dün sevkiyat gerçekleşemedi bugün olacak inşallah teşekkür ederim güzel dileklerin için.keşke bugün regl olmasaydım en azından bu geceyi geçirebilseydim çok üzgünüm ama napalım buda Allahtan

bu arada 2 gün önce 56.1i görmüştüm çok üzüldüm ama söyleyememiştim şimdi 55.2yi görünce çoook mutlu oldum:))

olsun yağmırım sen gene et duanı diğer ibadetler içinse Allaha dua et o kabul eder...

5 gun olan atak evrem dun bitti. 1.5 kg verebildim ancak. acikcasi hayal kirikligim oldu. bugun seyire basliorum ama nefsime hakim olamayarak ve 1.5 kg in vermis oldugu moral bozukluguyla catalin ucuyla 2 kez cokokrem yedim

canım benim inşallah herşey çoook güsel çıkıcak...işlerinde kolaylıklar ve iyi yolculuklar dilerim canım..bende seni öpüyorum canım kocamannn

5 gun olan atak evrem dun bitti. 1.5 kg verebildim ancak. acikcasi hayal kirikligim oldu. bugun seyire basliorum ama nefsime hakim olamayarak ve 1.5 kg in vermis oldugu moral bozukluguyla catalin ucuyla 2 kez cokokrem yedim

buketcim kilo verme hızı kişiden kişiye kesinlikle çok deişiyo...hele hele vermen gereken kilo azsa sonuç bence normal...belki daha önce paylaştın ben hatırlamıyorum kilonu o yüzden kusura bakma...moral bozukluğun yerine geldimi bilmem yediğinle ama sanmıyorum..sana ufak görünen kaçamaklar ilerde kilo verme hızını baya bi düşürür haberin olsun cnm..

Arkadaşlar selammmm...dün öğlen bırakmıştım sizleri,hızlı hızlı okuyuverdim geçmişi...yine kopardınız beni ama gülmeye vaktim yoktu saksmavisi,yağmur,sadeca,zeynep abla,yoli yine bombaymışsınız...ayrıca ağzınıza sağlık..yeni gelen ,ukalalık ve duygu sömürüsü yapan,ama bize laf sokmaya çalışan arkadaşlar iyi cevap vermişsiniz...vaktim olsaydı dayanamaz döşenirdim ben de :)
saksım mavim ekmeklerin keklerin süper süper süper ötesi..öyle tatlılar ki...migrostan aldım demiştim değil mi bu kalıpları?
hemen almalıyım,bayıldım hepsine...ellerine sağlık...şaka maka dukan şefi olmuşsun hakikaten...
hepinizi öpüyorum canlar...arada göz atarım belki yine...laf yetiştirmeye çalışırım size...
yağmurum özle beni anacımmm...

kızlar diyete başlayalı bugun 3.günüm ama tam anlamıyla uyamadımm kendime hakim olup yiyemediklerim vardı.nese sabah tartıldım 90 kilo gösterio tartı inanmadım teekrar tartıldım yine 90 çok sevindim 2 kilo vermişim

çok iyi morganacım devamını diliyorumm...dukanda en önemli 3 şey en az 2-2.5 lt su içmek,günde 2 kaşık yulaf kepeğini mutlaka tüketmek ve izinli besinlerden bol bol tüketmek asla aç kalmamak...bunları yaptığın zaman vermeme şansın yok...hele hele günlük yaşantına yürüyüşü eklersen verdiğin kiloya sen bile inanamazsın:)

arkadas sende saldıracak yer arıyosun dön önüne işlerini yap sen saks idare ediyo buraları

tamam çok özlüycem seni şekerim

herkese günaydın arkadaşlar,
kadir geceniz mübarek olsun , dualarınız kabul olsun inşallah!...
şimdi bayram tatili öncesi durumumu bildireyim efendimmmm.... ben 20 gündür takılmıştım 72.5-73.0 arasında dün 71.3 gördüm tartıda sanırım o bugün 70 li olur:))) çünkü bu 3 dönemdir böyle oluyo...20 gün civarı tartı duruyo hatta artıyo sonra 2-2.5 kg gidiyor:))) şuan itibariyle 10 kg gitmiş bulunuyor benden.....

bide bişey diyeceğim sizlere bu tatlı bayramı sanki bize bi sınav gibi olacak...nasıl yemeden duracağız fikri olan lütfen yardımcı olsun arkadaşlar...keşke kurban bayramı olsaydı :))))

canim bugun itibariyle kilom 66.5.cok yolum var.bi 58 i gorsem.bunlar hamilelikten kalan kilolarim. tatliya zaafim var bide

Ancak yanıt verebiliyorum.Tüm üç aşamayı da geçip 63 gibi bir kiloda sabitlendikten sonra yulaf kepeğine de dikkat ederek haftada bir protein de yapmama rağmen oldu bu kilo artışı.Ama nedenini biliyorum.Akıl almaz ölçüde fazla yenen tatlı ve Yoğun KH alımı neden oldu.Pazartesiden beri 2.devredeyim O kadar çabuk yanıt aldım ki.Bunun için 4.aşamaya gelen arkadaşlarıma diyorumki lütfen KHlara dikkat edin.Onun dışında haftalık protein ve 3 Çorba kaşığı yulaf kepeği yeterli olur.Yulaf kepeği kolesterol yüksekliğine de iyi geldiği için ömür boyu rahatlıkla tüketilebilir.Doğalsanın yulaf kepeği de gayet iyi.

hepsini yapıorum ama dün yemege gitmiştik fazladan yedigim bikaç bişi oldu salata haricince oyüzden veremeyecegimi düşünüodum hep neseki bu bana moral oldu yola devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…