hade kızlar vakit tmm ben kaçarş şu sevkiyatı yapemde gelem (beni yakalıyamasssın cınımmmmmmmmm)
aaa dil de pabuç kadar haa hiç altta kalmak yok
senin satışını iptal ettirir ben alırım telekomu tımam mıı?.60:
benim babam çok zengin yaa alıcak fıstığı bana yaa benim olacak fıstık naber?(bu da sezercik filminden oldu devamındaki replikleri de seviyorum ben de şimdi burdan yazarsam her türlü manaya çekilebilir
görüşemezsek şayet ii yolculuklar vuvuşkoom..zaten çok sessiz buralar bayram öncesi yoğunluk var galiba herkeste
vayy yokluğumdan istifade ettin demek zeynep ablacık yazdım bunu kenara
Köy peyniri tüketebilirsin canım burdaki pek çok arkadaş da kullanıyo zaten sorun olmaz
Eki Görüntüle 247287 Eki Görüntüle 247288 Eki Görüntüle 247289
aşçı yaptı dukan beni
kadere razıyım ben
mutlu ve şikayetsiz
herşeye hazırım ben
ekmeksiz soğansız hayatın tadı yok
ekmeksiz soğansız hayatın tadı yok
benim olmayan tarifin tadı yok
benim olmayan tarifin tadı yok
şu yukarıda görmüş olduğunuz pofidikler benim ekmekciklerim oliii, nasıllar ama çok tatlılar dimi?
Eki Görüntüle 247290 Eki Görüntüle 247291 Eki Görüntüle 247292
bu da benim dukanmisumyani dukan usulü tiramisu, ama dukan şelalesi,karlı dağ, kar pastası, volcano hepsi uyar yani ayy bunlar da çok tatlılar ayy ben de çok alçakgönüllüyüm ayrıca çünkü bunları ben yaptımmm
günaydın hatunlar
bugün regl oldum hayırlı uğurlu olsun kendime:)) dün -200 olmuşum...kaç gündür tartıya çıkmadığımı farkettim dün insan der kızım ne durumdasın diye hiç uyarmadınız beni
KAdir geceniz mübarek olsun kızlar..bu gece yaptığınız tüm duaları Allah kabul etsin inşallah..
Herkese günaydın,
Doktor muayenemi oldum. Kanımı verdim. Sonuçlara öğleden sonra internetten bakacağım ama doktora bayram sonrası göstereceğim ancak. Şu anda da hastanenin kantininde kaşarlı dukan krebimin yanında çayımı yudumlayarak forumu okuyorum. Bugün çok yoğun olduğum için giremeyebilirim. Ama yolda eşimin kullandığı zamanlarda yanınızdayım canlarım. Herkesi kocamaaaaaaaaaaan öptüm.
günaydın yağmurcum ve yolitam mutlucum vuvuum sonradan eklenen varsa herkese günaydın:)
şekerim tahmin ettik senin zayıflıcanı o kadar sevkiyat işinde uğraşılırda eksilerde olunmazmı:)
canım bende senin ve tüm arkadaşlarımın kadir gecesini kutlarım...amin tatlım seninde tüm duaların isteklerin kabul olsun inşallah..
hocam günaydın sizede.inşallah güzel sonuçlar alırız hepberaber:)) oh valla keyfinizdende ödün vermiyosunuz maşallah maşallah
yok sedacam yaf dün sevkiyat gerçekleşemedi bugün olacak inşallahteşekkür ederim güzel dileklerin için.keşke bugün regl olmasaydım en azından bu geceyi geçirebilseydim çok üzgünüm ama napalım buda Allahtan
olsun yağmırım sen gene et duanı diğer ibadetler içinse Allaha dua et o kabul eder...
Herkese günaydın,
Doktor muayenemi oldum. Kanımı verdim. Sonuçlara öğleden sonra internetten bakacağım ama doktora bayram sonrası göstereceğim ancak. Şu anda da hastanenin kantininde kaşarlı dukan krebimin yanında çayımı yudumlayarak forumu okuyorum. Bugün çok yoğun olduğum için giremeyebilirim. Ama yolda eşimin kullandığı zamanlarda yanınızdayım canlarım. Herkesi kocamaaaaaaaaaaan öptüm.
5 gun olan atak evrem dun bitti. 1.5 kg verebildim ancak. acikcasi hayal kirikligim oldu. bugun seyire basliorum ama nefsime hakim olamayarak ve 1.5 kg in vermis oldugu moral bozukluguyla catalin ucuyla 2 kez cokokrem yedim
kızlar diyete başlayalı bugun 3.günüm ama tam anlamıyla uyamadımm kendime hakim olup yiyemediklerim vardı.nese sabah tartıldım 90 kilo gösterio tartı inanmadım teekrar tartıldım yine 90çok sevindim 2 kilo vermişim
Arkadaşlar selammmm...dün öğlen bırakmıştım sizleri,hızlı hızlı okuyuverdim geçmişi...yine kopardınız beni ama gülmeye vaktim yoktusaksmavisi,yağmur,sadeca,zeynep abla,yoli yine bombaymışsınız...ayrıca ağzınıza sağlık..yeni gelen ,ukalalık ve duygu sömürüsü yapan,ama bize laf sokmaya çalışan arkadaşlar iyi cevap vermişsiniz...vaktim olsaydı dayanamaz döşenirdim ben de :)
saksım mavim ekmeklerin keklerin süper süper süper ötesi..öyle tatlılar ki...migrostan aldım demiştim değil mi bu kalıpları?
hemen almalıyım,bayıldım hepsine...ellerine sağlık...şaka maka dukan şefi olmuşsun hakikaten...
hepinizi öpüyorum canlar...arada göz atarım belki yine...laf yetiştirmeye çalışırım size...
yağmurum özle beni anacımmm...
bu arada 2 gün önce 56.1i görmüştüm çok üzüldüm ama söyleyememiştim şimdi 55.2yi görünce çoook mutlu oldum:))
buketcim kilo verme hızı kişiden kişiye kesinlikle çok deişiyo...hele hele vermen gereken kilo azsa sonuç bence normal...belki daha önce paylaştın ben hatırlamıyorum kilonu o yüzden kusura bakma...moral bozukluğun yerine geldimi bilmem yediğinle ama sanmıyorum..sana ufak görünen kaçamaklar ilerde kilo verme hızını baya bi düşürür haberin olsun cnm..
çok iyi morganacımdevamını diliyorumm...dukanda en önemli 3 şey en az 2-2.5 lt su içmek,günde 2 kaşık yulaf kepeğini mutlaka tüketmek ve izinli besinlerden bol bol tüketmek asla aç kalmamak...bunları yaptığın zaman vermeme şansın yok...hele hele günlük yaşantına yürüyüşü eklersen verdiğin kiloya sen bile inanamazsın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?