Arkadaşlar selammmm...dün öğlen bırakmıştım sizleri,hızlı hızlı okuyuverdim geçmişi...yine kopardınız beni ama gülmeye vaktim yoktusaksmavisi,yağmur,sadeca,zeynep abla,yoli yine bombaymışsınız...ayrıca ağzınıza sağlık..yeni gelen ,ukalalık ve duygu sömürüsü yapan,ama bize laf sokmaya çalışan arkadaşlar iyi cevap vermişsiniz...vaktim olsaydı dayanamaz döşenirdim ben de :)
saksım mavim ekmeklerin keklerin süper süper süper ötesi..öyle tatlılar ki...migrostan aldım demiştim değil mi bu kalıpları?
hemen almalıyım,bayıldım hepsine...ellerine sağlık...şaka maka dukan şefi olmuşsun hakikaten...
hepinizi öpüyorum canlar...arada göz atarım belki yine...laf yetiştirmeye çalışırım size...
yağmurum özle beni anacımmm...
canim bugun itibariyle kilom 66.5.cok yolum var.bi 58 i gorsem.bunlar hamilelikten kalan kilolarim. tatliya zaafim var bide
herkese günaydın arkadaşlar,
kadir geceniz mübarek olsun , dualarınız kabul olsun inşallah!...
şimdi bayram tatili öncesi durumumu bildireyim efendimmmm.... ben 20 gündür takılmıştım 72.5-73.0 arasında dün 71.3 gördüm tartıda sanırım o bugün 70 li olur:))) çünkü bu 3 dönemdir böyle oluyo...20 gün civarı tartı duruyo hatta artıyo sonra 2-2.5 kg gidiyor:))) şuan itibariyle 10 kg gitmiş bulunuyor benden.....
bide bişey diyeceğim sizlere bu tatlı bayramı sanki bize bi sınav gibi olacak...nasıl yemeden duracağız fikri olan lütfen yardımcı olsun arkadaşlar...keşke kurban bayramı olsaydı :))))
Eki Görüntüle 247287 Eki Görüntüle 247288 Eki Görüntüle 247289
aşçı yaptı dukan beni
kadere razıyım ben
mutlu ve şikayetsiz
herşeye hazırım ben
ekmeksiz soğansız hayatın tadı yok
benim olmayan tarifin tadı yok
şu yukarıda görmüş olduğunuz pofidikler benim ekmekciklerim oliii, nasıllar ama çok tatlılar dimi?
Eki Görüntüle 247287 Eki Görüntüle 247288 Eki Görüntüle 247289
aşçı yaptı dukan beni
kadere razıyım ben
mutlu ve şikayetsiz
herşeye hazırım ben
şu yukarıda görmüş olduğunuz pofidikler benim ekmekciklerim oliii, nasıllar ama çok tatlılar dimi?
Eki Görüntüle 247290 Eki Görüntüle 247291 Eki Görüntüle 247292
bu da benim dukanmisumyani dukan usulü tiramisu, ama dukan şelalesi,karlı dağ, kar pastası, volcano hepsi uyar yani ayy bunlar da çok tatlılar ayy ben de çok alçakgönüllüyüm ayrıca çünkü bunları ben yaptımmm
ben geçmişi okuyuncaya kadar kimse kalmamış, vallahi sizden ayrılmak mümkün değil bağımlılık yapıyor burası, hepiniz çok tatlısınız, kaç gündür yazamadım
berrinciğim teyzen nasıl oldu çok geçmiş olsun
kandilinizi kutlar bol eksili günler dilerim dukanın fıstıkları:89:
günaydın hatunlar
bugün regl oldum hayırlı uğurlu olsun kendime:)) dün -200 olmuşum...kaç gündür tartıya çıkmadığımı farkettim dün insan der kızım ne durumdasın diye hiç uyarmadınız beni
KAdir geceniz mübarek olsun kızlar..bu gece yaptığınız tüm duaları Allah kabul etsin inşallah..
canım benim regl yüzündenmiş ne üzüyosun kendini:)
herkese günaydın arkadaşlar,
kadir geceniz mübarek olsun , dualarınız kabul olsun inşallah!...
şimdi bayram tatili öncesi durumumu bildireyim efendimmmm.... ben 20 gündür takılmıştım 72.5-73.0 arasında dün 71.3 gördüm tartıda sanırım o bugün 70 li olur:))) çünkü bu 3 dönemdir böyle oluyo...20 gün civarı tartı duruyo hatta artıyo sonra 2-2.5 kg gidiyor:))) şuan itibariyle 10 kg gitmiş bulunuyor benden.....
bide bişey diyeceğim sizlere bu tatlı bayramı sanki bize bi sınav gibi olacak...nasıl yemeden duracağız fikri olan lütfen yardımcı olsun arkadaşlar...keşke kurban bayramı olsaydı :))))
arkidişlerim bugün çoooggg yoğunum..hala da öyle..geçmişi okuyamadım,neler yazdınız bilemiyorum..bi selam vereyim istedim sadece...yarın da çok yoğun olucam son günü işin çünkü, akşama da yolculuk var...artık size memleketten yazarım :))))
öpüyorum hepinizi..görüşemeyeceklerim olursa iyi yolculuklar, iyi bayramlar...
belki de girerim yarın yaa hemen veda etmeyin öyle
hahaaa bidaha hep açıkla böle the sazanım unutma:))
....................
olur canımcım artıkın hep açıklarım. yalnız sana gülerken sazan diye aynısını ben yaptım iyi mi. ee ne demişler gülme komşuna gelir başına
canım çoook sevindim bu kararına...doğrusunu yapıyosun...bırakma kız kocanı herkes anlasın onun bi eşi var
.................. evet dimi valla çok teşekkür ederim bana yol gösterdiğiniz için siz olmasanız ben bu akılları nerden bulurdum. valla ben bazen hakikaten çok saf davranıyorum iyi ki sizin gibi cingöz arkadaşlarım var...........
cıks çok çocukca ne biçim yorum bu böle
..... ee benden bulaşmıştır. buraların en bi çocuk kadını benim 33 yaşında çıtırım daa nee
aaaa 2 saatte 10 kilo verdireni var kızzz onu yap...40 tane yımırta kabuğunu sirkeye banıp yiyosun...sonra için dışına çıkıyo ama sen inatla yemeye devam ediyosun...en son midenide kustuğunda zaten otomatik olarak acıkmıyosun en geç 3 saatte tığ gibi bi hatun oluyosun...
bu arada yorumların çok çocukca cıks beğenmedim...bide benimkilere bak
..........gülende benim hani çocuk olan yoli
Benim gözlerim 2,5 - 3 miyop, astigmat yok. Ben aslında lensten çok memnundum ama bir senedir ara ara alerji yapıyor, takamayınca gözlüğe kalıyorum (ki hiç hazetmem). Bu cumartesi göz hastanesinde randevum var. Umarım ameliyat için uygundur :)
valla yolicim ben de güya bu hafta deniycektim ama korktum verdiklerimi de alırsam diye. benim aslında pantolon bedenim 1 beden küçüldü üsten de gitti alttan da sanırım orantılı gitti.bende de selülit ve basen var.denesem mi diyorum?bayram sonu güçlendirmeye geçmeyi düşünüyordum ama ben de mi denesem diye düşünmeden edemedim şimdi
ewet inşallahh yaaa çok özledim onları gerçi 2 ay olcak görüşmeyeli ama ne biliyim içim çok huzursuz oluyor uzak oluncakocacığımı da annesine postalıyorum bir hafta bekar takılıyoruz
Arkadaşlar selammmm...dün öğlen bırakmıştım sizleri,hızlı hızlı okuyuverdim geçmişi...yine kopardınız beni ama gülmeye vaktim yoktusaksmavisi,yağmur,sadeca,zeynep abla,yoli yine bombaymışsınız...ayrıca ağzınıza sağlık..yeni gelen ,ukalalık ve duygu sömürüsü yapan,ama bize laf sokmaya çalışan arkadaşlar iyi cevap vermişsiniz...vaktim olsaydı dayanamaz döşenirdim ben de :)
saksım mavim ekmeklerin keklerin süper süper süper ötesi..öyle tatlılar ki...migrostan aldım demiştim değil mi bu kalıpları?
hemen almalıyım,bayıldım hepsine...ellerine sağlık...şaka maka dukan şefi olmuşsun hakikaten...
hepinizi öpüyorum canlar...arada göz atarım belki yine...laf yetiştirmeye çalışırım size...
yağmurum özle beni anacımmm...
kızlar diyete başlayalı bugun 3.günüm ama tam anlamıyla uyamadımm kendime hakim olup yiyemediklerim vardı.nese sabah tartıldım 90 kilo gösterio tartı inanmadım teekrar tartıldım yine 90çok sevindim 2 kilo vermişim
Merhaba kızlar günaydın nasılsınız bakalım
benim işler malum bayram öncesi yogun. işleri toparlayıp çıkmak benim için çok iyi olacak departmanda yalnız olduğumdan gelince bi ton iş omuzlarıma çökmesin istiyorum. gerçi yine çökecek yaa.daha müslüman müşterilerime bayram tebriği yazıp olmayanlara "tatilde olcem e-maillerime cvp beklemeyin" anlamında bi mail atmam gerekiyii
vuvucum canım benim iyi yolculuklar sana umarım süper bi tatil geçirirsin bomba gibi gelirsin canımcım. başka giden var mıydı bugün yaa. varsa atladıım kusura bakmasınlar bi geçmiş okuyorum bi işe dalıyorum kopuk kopuk bugün :26:
umarım mutlu hocam. sizde kurtulun gözlüklerden lens çok rahat ama işte bazen bana da alerji yapıyo haftada bir iki bende gözlükleniyorum ama gözlük takınca entellektüel bi havaya bürünüyormuşum öyle diileryani çok kitap okuyorum havasında
berrinoş sen bana uyma bebeem en iyisi bildiini oku. ben bi ordayım bi burdayım kayboldum bebişim valla. şimdi bayramdan sonra yeniden başlayabilirim de en baştan diorum ya kopuum ben kopukkkk
yolicim aslında ne zamandır düşünüyorum 2/0 ı da cesaret edemedim iştesenden cesaret edip ben de mi denesem dedim.gitmedi bi türlü şu 3 kilo
Kızlar hepinizin kandili mübarek olsun dualarınız kabul olsun inşallah.
berrinoşum sen 3 kg diye aglıyon benim vercem kg yine 5 olduu naber
Merhaba,
Herkesin kandili mübarek olsun öncelikle.
Ben dukan diyetini yaklaşık 1 yil once yapmıştım.
58,6. Dan 51,5 kiloya düştüm.yani 7 kilo verdim. 2-2,5 ayda.
Sonra sıkıldım ve bıraktım, güçlendirme evresini yapamadım ve 3,5 kilosunu geri aldım.
Su an 55 kiloyum.
Tecrübeli arkadaslara sormak istiyorum.
Hedefimi küçük tutarak bu diyeti yapsam olur mü?
Söyle ki 2 kilo vereyim,20 gun güçlendirme yapıp sonra tekrar başlayayım.
Bu sekilde olur mü sizce?
Bir de güçlendirme evresi de bitip normal yeme düzenine donen var mı?
Ayrıca süt ve yoğurdu normAl yağlı olarak tüketen var mı? Bu sekilde sonuc alan oldu mü?
Şimdiden yardım eden arkadaslara cok teşekkür ederim.
Merhaba,
Herkesin kandili mübarek olsun öncelikle.
Ben dukan diyetini yaklaşık 1 yil once yapmıştım.
58,6. Dan 51,5 kiloya düştüm.yani 7 kilo verdim. 2-2,5 ayda.
Sonra sıkıldım ve bıraktım, güçlendirme evresini yapamadım ve 3,5 kilosunu geri aldım.
Su an 55 kiloyum.
Tecrübeli arkadaslara sormak istiyorum.
Hedefimi küçük tutarak bu diyeti yapsam olur mü?
Söyle ki 2 kilo vereyim,20 gun güçlendirme yapıp sonra tekrar başlayayım.
Bu sekilde olur mü sizce?
Bir de güçlendirme evresi de bitip normal yeme düzenine donen var mı?
Ayrıca süt ve yoğurdu normAl yağlı olarak tüketen var mı? Bu sekilde sonuc alan oldu mü?
Şimdiden yardım eden arkadaslara cok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?