Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

birde yulaf kepegini nasil tuketiosunuz? ben krep olarak beceremedim.krep kvaminda olmadi bi turlu ki normal unla cok yaparim krepi.
sutle karistirip icsem olur mu acaba<?

vuvuucum ben burdaki migrosda hiç görmedim o kalıplardan...bikaç ay önce baya bi aramıştım en sonunda esse de buldum fakat tek tek kalıplar deildi bütün muffin kalıbı 6 lıydı tam alıyodum yanımdaki arkadaşım yaa ben senin aradıklarından bi yerde gördüm dur alma die beni durdurdu...valhasıl pazarda görmüş ve 6 lı paketler halinde almış saolsun bana 2 kutu...teklerin kullanımı bence çok daha güsel...bazen insan az bişi yapmak istiyo..ama sakscımın kalıplar valla gördüklerimin en güseli...

canim bugun itibariyle kilom 66.5.cok yolum var.bi 58 i gorsem.bunlar hamilelikten kalan kilolarim. tatliya zaafim var bide

hadi bakalım çok bişi yokmuşş ...ah be canım tatlıya zaafı olmayan varmı acaba...sen sakın moralini boma az verdim die düşün 5 gün önce 1.5 kilo fazlaydın bardağa bu taraftan bak bide:) tatlı içinde tek yapman gereken eczaneden kendine pişirilebilen toz tatlandırıcı almak...sonrada ya kendi hayal gücünle yada bizim tarif sayfamızdan tatlılar yapmak...revaniden muhallebiye pastadan keke hatta çikolataya sütlaçtan kurabiyeye kadar her tarif var...ben her gece bi kase puding yiyorum mesela...ama normal çikoları unut cnm inan bizim yaptığımız çikolatalar biz ona dukanella diyoruz valla diğerini aratmıyo:)

ooo süpersin tebrikler emocummm süper süper süperrr evet bayram sınav olcak tatlım...ama şöle düşünceksin ya yemenin zevki(geçici lüzumsuz)yada giyinmenin zevki(kalıcı mutluluk verici devamlı iltifat alıcı ve sağlıklı) seçim bize kalmış artık:)))

kalıpların çok güzelmiş.pasta kalıbı diemi geçiyor bunların adı yoksa ekmek kalıbı falan mı .güzel de görünüyor pişirdiklerin ellerine sağlık.

funda ablacım teşekkür ederim. senin de kandilin kutlu olsun.kendine dikkat et .bayram sonu tam gaz devam hadi bakalım

oooh verilmiş kilolar maşallah fıstığım senin de kadir gecen mübarek olsun

canım benim regl yüzündenmiş ne üzüyosun kendini:)

aslında ben biliyorum nedenini çok abartarak yemek yedim son 3 gündür ondanda olabilir

tebrik ederim çok güzel valla..ben dün akşam 2 tane fıstıklı baklava yedim ama napıyım dayanamadım

bayramda şöyle bir önerim var mümkünse telefonla bayramlaşın evlere gitmeyin

Merhaba kızlar günaydın nasılsınız bakalım
benim işler malum bayram öncesi yogun. işleri toparlayıp çıkmak benim için çok iyi olacak departmanda yalnız olduğumdan gelince bi ton iş omuzlarıma çökmesin istiyorum. gerçi yine çökecek yaa. daha müslüman müşterilerime bayram tebriği yazıp olmayanlara "tatilde olcem e-maillerime cvp beklemeyin" anlamında bi mail atmam gerekiyii

vuvucum canım benim iyi yolculuklar sana umarım süper bi tatil geçirirsin bomba gibi gelirsin canımcım. başka giden var mıydı bugün yaa. varsa atladıım kusura bakmasınlar bi geçmiş okuyorum bi işe dalıyorum kopuk kopuk bugün :26:

umarım mutlu hocam. sizde kurtulun gözlüklerden lens çok rahat ama işte bazen bana da alerji yapıyo haftada bir iki bende gözlükleniyorum ama gözlük takınca entellektüel bi havaya bürünüyormuşum öyle diiler yani çok kitap okuyorum havasında

berrinoş sen bana uyma bebeem en iyisi bildiini oku. ben bi ordayım bi burdayım kayboldum bebişim valla. şimdi bayramdan sonra yeniden başlayabilirim de en baştan diorum ya kopuum ben kopukkkk

ewet inşallahh yaaa çok özledim onları gerçi 2 ay olcak görüşmeyeli ama ne biliyim içim çok huzursuz oluyor uzak olunca kocacığımı da annesine postalıyorum bir hafta bekar takılıyoruz

anovv. yasoşcum napin ama yaa biz bi karar almıştık sanıyordum kocaları yalnız göndermiyorduk

valla biz sana zahmet olmasın diye usülünce döşendik vuvucum sonuçta burda nerden baksan 15-20 dukanistayız sana düşmedi bu sefer bize düştü

çook tebrik ederim canım. işte yenilerden gerçek bi dukanist daha.

Kızlar hepinizin kandili mübarek olsun dualarınız kabul olsun inşallah.
berrinoşum sen 3 kg diye aglıyon benim vercem kg yine 5 olduu naber

Kızlar hepinizin kandili mübarek olsun dualarınız kabul olsun inşallah.
berrinoşum sen 3 kg diye aglıyon benim vercem kg yine 5 olduu naber

valla yolicim 3 ya da 5 farketmiyor sonuçta vermemiz gerek.benim merak ettiğim nokta kaçamak da yapmadım ;ama 54 gün olan seyrim 74-75 gündür niye devam ediyor ve ben niye kilo veremiyorum?:44:Ramazanın etkisinin olduğunu düşünüyorum.tek avuntum ilk defa bir Ramazanı kilo almadan geçirmiş olmak

Merhaba,
Herkesin kandili mübarek olsun öncelikle.
Ben dukan diyetini yaklaşık 1 yil once yapmıştım.
58,6. Dan 51,5 kiloya düştüm.yani 7 kilo verdim. 2-2,5 ayda.
Sonra sıkıldım ve bıraktım, güçlendirme evresini yapamadım ve 3,5 kilosunu geri aldım.
Su an 55 kiloyum.
Tecrübeli arkadaslara sormak istiyorum.
Hedefimi küçük tutarak bu diyeti yapsam olur mü?
Söyle ki 2 kilo vereyim,20 gun güçlendirme yapıp sonra tekrar başlayayım.
Bu sekilde olur mü sizce?
Bir de güçlendirme evresi de bitip normal yeme düzenine donen var mı?
Ayrıca süt ve yoğurdu normAl yağlı olarak tüketen var mı? Bu sekilde sonuc alan oldu mü?
Şimdiden yardım eden arkadaslara cok teşekkür ederim.

Çok tecrübeli diilim ama cevap vermek istedim.Dukandiet.co.uk yanlıs hatırlamıosam buydu adı sitenin,google'da çıkar nasılsa.Ordan yeni kilo ve yeni hedeflerinizie gore program belirleyebilirsiniz.

merhaba sizinde kandiliniz mübarek olsun.

öncelikle keşke güçlendirmeyi yapsaydın.sıkıldım demişsin doğru geçen yıl bu kadar yaygın değildi bu diyet bu yıl hemen hemen herkes duyduğu için diyete alternatifler yaratılarak keyifli hale getirildi.eğer gördüyseniz yemek tariflerini paylaştığımız bir bölümümüz var.sadece bu diyet sıkıcı olur evet ama bizler ne canımız istiyorsa bu diyete uyarlayarak yiyebiliyoruz.sende bizimle bu şekilde yürütebilirsin bu diyeti.

hedefi küçük tutma konusuna gelince bunu bende düşündüm son 2 kilomu bu şekilde yapsam olur mu diye ama bence asıl o zaman sıkıcı olacak ve bünyem afallaşacak buna inanıyorum.bence hedef kilona kadar ver ve güçlendirmeye geç diğer türlü bünyen normal yeme düzenine alışmakta zorluk çekebilir.

şuan bizim gruptakilerin yarısı güçlendirmede henüz korumaya geçen yok eskilerden varsa bilemiycem çünkü foruma girmiyorlar artık. bizim idolumüz aramızda..o yetiyo..sedeca 101 kilodan 71 kiloya düşmüş biri sıkılmadan yapıyor bu diyeti.bence senin sıkılacağın kadar değildir hedef kilon.

ben ataktan sonra light ürünleri bıraktım kullanmıyorum bir kaç arkadaşımızda benim gibi light ürünleri tercih etmiyor.

Son düzenleme:
bügün hem cuma hem de kandil.Ne çok dua edilir şimdi :) gerçi bu tür günlerde edilen dualar menfaatçilik gibi gelio ama neyse.Tartışmaya açık bi konu diil bu tür konular.Herkesler çok çok kilo versin benim dileğim :)

akşamdan kalan 4 yumurta sarısını 1.5 kaşık yulaf kepeği ve az sütle karıştırıp omlet yaptım kendime yanında da koy peyniri.Üstüne de tarçınlı yeşil çayımı içtim.şimdi yanımda 1lt'lik su şişemle mutlu mesut devam ediyorum.Öğleden sonra da kabak mücver.böylece 1+1 seyir dönemine başlıyorum derken aklıma ne geldi.Mücverin içine kepek koyacağızdır galiba eee ben yedim ya bugünkü hakkımı :S haydaaaa
kontrol edeyim tarifi bi snye...

evet varmış kepek mücverde
o zaman bugün yapamam.Başka bi çözüm düşüneyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…