Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bacım ben senin vercen kg az diye küçümsemedim ki ayol. sen az kaldı veremiyorum diyorsun bende verdiklerim geri geldi diyorum daha nee. ama regl olacam o yüzden takmıyorum şey kem küm ufak tefek kaçamaklarda olmuyo değil ama regl öncesi olunca bunlar çok etkilemiyo kgyu dikkat ettikten sonra

bende iki dene kız varda noluyooooo a karamelimmm

Ayyy ne güzel demek iki kızın var senin.Biz de 2 bacıyız.Nasıl imrenirim bir bilsen kızı alan annelere.İnsanın öz evladı kız evladıymış.Büyükler öyle derlermiş.Kızın olsun da çamurdan olsun da derdi benim babaannem.

çok teşekkürler.
evet çok haklısın geçen sene böyle tarifler yoktu.
belki şimdi daha kolay olacak.
o zaman ben de normal süt ve yoğurtla yapayım ataktan sonra.
peki sizce prebiyotik sade yoğurtlar uygun mudur?

karamelim ablam hemen geleyim sana da yardıma iki elden çabucak biter valla

Sağol canım benim.Teşekkür ederim.Söyledin ya gelmiş gibi oldun.Ayrıca imkan olsa geliceğinden de hiç şüphem yok.Öptüm seni.Teyzen nasıl oldu bu arada?Hastanede mi hala?

Sadeca'cım merhaba canım.Bir tek seninle ben varız galiba.Nasılsın?Ben dün de yazmıştım temizlik yapıyorum diye.Yoruldum bir mola vermek hem de sizleri okuyayım diye oturdum.Bir şey dicem bu kalıpların aynısından benim de var.Ben burda Adana'da Optimum'da TANTİTONI diye bir yer var.Ordan almıştım.Eminim Anadolu yakasında ki Optimum'da da vardır.

selam canım:) iyiyim teşekkürler sen nasılsın yorgunluğun geçmiştir umarım..geri kalan işlerindede kolay gelsin cnm...büyük olasılıkla olabilir o zaman...optimumda enteresan ürünler satan bi mağaza var sanırım orayı diyosun..gittiğimde bi bakayım cnm...tşkler:)

Ben çıkıyorum hanımlar.Malum bir sürü iş beni bekliyor.Yetiştirebilirsem akşam üstü kuaföre de gitmek istiyorum.Hepinizin KADİR GECESİ'ni kutluyorum.Dualarınız ve ibadetleriniz kabul olsun inşallah.Tatile gidecek arkadaşlar güle güle gidin gelin.Benim maalesef gidebileceğim bir annem babam yok.(6 sene oldu).Diğer günler değil de bayramlarda çok canımı yakıyor bu durum.Neyse..Hepinizi öpüyorum.

slm kızlar nasıl gidiyor zayıflamalar evet rapor zamanı sanırım dün atak evreme 71,5 ile başladım bu gün tartıda 68,6 gördüm sanırım ilk ödem atım ben dün yaklaşık 4 litre su içtim üstüne limonata birki çayı yarım litrede süt içtim sabah yumurtalı krep (sabah dediysem öğlen tabi ) akşamda tavuk gögüslerini yagsız tavada pişirdim yanında yogurt 3-5 cevizde yedim ittiraf ediyorum şimdi sorum şu alacak aniden bu düşüş beni korkuttu korkmalımıyım sizce

((kıyamam karamelicim inan bana özel günler bazılarımızı derinden üzüyo bunun farkındayım...o nedenle anneler günü babalar günü bayramlar olduğunda hep bu tarafını düşünüyorum...nurlar içinde yatsınlar canım bu mübarek günde tüm kayıplarımıza dualar göndermek en güsel hediye olacaktır...önemli olan yaşıyolarsa büyüklerimizi ihmal etmemek sonrasında insana daha büyük üzüntü olabiliyo

nerdeyse 3 kilo(su) gitmiş vay be:) demekki baya ödem varmış cnm bana göre..cevize rağmen hemde...ben şahsen ilk gün bu kadar kilo kaybı bi sende gördüm...bakalım 2 -3 gün içinde ne olacak..eğer fazla çıkarsan yarın falan sorun yapma...gerçekten bünyedne bünyeye deişiyo bu kilo işleri:)

slm kızlar nasılsınız hepinizin günü aydın kulakları manisa olsun bugün bendende hayır yok bayram telaşı iyice sardı beni yola çıkacak arkadaşlara tekrar hayırlı yolculuklar diliyorum bende bugün tabiri caizse totoma motor takmam lazım o derece yoğun işlerim var geçmişe şöyle bir baktım çıkıyorum hepinizi çok seviyorum formda kalın dukanda kalın bayram sonrası bomba gibi kaldımız yerden devam edelim inş ara ara göz atabilirüm cee eeeee yapabilirüm

çok teşekkürler.
evet çok haklısın geçen sene böyle tarifler yoktu.
belki şimdi daha kolay olacak.
o zaman ben de normal süt ve yoğurtla yapayım ataktan sonra.
peki sizce prebiyotik sade yoğurtlar uygun mudur?

rica ederim..

prebiyotik yoğurdun diyetimize sakıncası olacağını sanmıyorum çünkü sindirim sistemini düzenleyici olduğu için diyetteki kabızlık için ideal gibi görünüyor.

ablaaammmm yardıma gelim kıyamam sen yorulma.

canım ben migrostan aldım 6lı benimkiler..gurmenetin kargo sürecine gelince ben tekirdağdaydım 2 günde geliyo diğer yazan arkadaş manisa mıydı hatırlayamadım şimdi hatta sonra diyarbakıra gidecekti daha uzak bi yerdendi onunki baya uzun sürmüş yani,sen istanbulda mıydın? eğer öyleyse ist.a ertesi gün geliyodu galiba zaten tesis ordaydı çok uzun sürmüyodur

banane banane paylaşıcam işteee

evet canım migrostan almıştım hatta bi turuncusu bi yeşili vardı kalıpların mutfak reyonunun biraz kıyı köşesinde kalmıştı hatta bunlar atmaca gözlerimle hemen bulup çıkarıverdim

birde yulaf kepegini nasil tuketiosunuz? ben krep olarak beceremedim.krep kvaminda olmadi bi turlu ki normal unla cok yaparim krepi.
sutle karistirip icsem olur mu acaba<?

buket kusura bakma ama senin kitabın olduğundan da bizi takip ettiğinden de iyice şüpheliyim ben hatta eminim çünkü dün sana yazılanları bile görmemişsin yoksa açıklama getirirdin muhtemelen bunu da görmeyeceksin..benim bildiğim bu 4.bahsedişimiz olacak ama bizim bi tarif sayfamız var oraya bi göz at artık istersen link de şu :http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim.html

kalıpların çok güzelmiş.pasta kalıbı diemi geçiyor bunların adı yoksa ekmek kalıbı falan mı .güzel de görünüyor pişirdiklerin ellerine sağlık.

walla hiç dikkat etmedim ama daha önce bu şekilde bi ekmek kalıbı görmediğimden muhtemelen kek kalıbıdır..ekmeği daha güzel görünsün diye ben kendim bu kalıplarda yapmak istedim

Hepinizin kadir gecesi mübarek olsun sevgili dostlar;

yola çıkan arkadaşlara şimdiden ii yolculuklar ve ii bayramlar,
temizlik vs ile uğraşanlara kolay gelsin
sanırım şu 10 gün forumda ilerlemeler yavaş olacak
ben de pek aktif olamayabilirim
hepinizi çok seviyorum dukan bebişleri

herkes bayrama gidiyor bir tek ben kaldım sanırım evde bende trabzona gider gezerim ama bişler yemeyince zevki çıkmazki olsun yemiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…