Çok tecrübeli diilim ama cevap vermek istedim.Dukandiet.co.uk yanlıs hatırlamıosam buydu adı sitenin,google'da çıkar nasılsa.Ordan yeni kilo ve yeni hedeflerinizie gore program belirleyebilirsiniz.
valla yolicim 3 ya da 5 farketmiyor sonuçta vermemiz gerek.benim merak ettiğim nokta kaçamak da yapmadım ;ama 54 gün olan seyrim 74-75 gündür niye devam ediyor ve ben niye kilo veremiyorum?:44:Ramazanın etkisinin olduğunu düşünüyorum.tek avuntum ilk defa bir Ramazanı kilo almadan geçirmiş olmak
Tes. Cevap icin. Ama o site bana program yapamadı . İdeal kilondasin dedi.
bende iki dene kız varda noluyooooo a karamelimmm
merhaba sizinde kandiliniz mübarek olsun.
öncelikle keşke güçlendirmeyi yapsaydın.sıkıldım demişsin doğru geçen yıl bu kadar yaygın değildi bu diyet bu yıl hemen hemen herkes duyduğu için diyete alternatifler yaratılarak keyifli hale getirildi.eğer gördüyseniz yemek tariflerini paylaştığımız bir bölümümüz var.sadece bu diyet sıkıcı olur evet ama bizler ne canımız istiyorsa bu diyete uyarlayarak yiyebiliyoruz.sende bizimle bu şekilde yürütebilirsin bu diyeti.
hedefi küçük tutma konusuna gelince bunu bende düşündüm son 2 kilomu bu şekilde yapsam olur mu diye ama bence asıl o zaman sıkıcı olacak ve bünyem afallaşacak buna inanıyorum.bence hedef kilona kadar ver ve güçlendirmeye geç diğer türlü bünyen normal yeme düzenine alışmakta zorluk çekebilir.
şuan bizim gruptakilerin yarısı güçlendirmede henüz korumaya geçen yok eskilerden varsa bilemiycem çünkü foruma girmiyorlar artık. bizim idolumüz aramızda..o yetiyo..sedeca 101 kilodan 71 kiloya düşmüş biri sıkılmadan yapıyor bu diyeti.bence senin sıkılacağın kadar değildir hedef kilon.
ben ataktan sonra light ürünleri bıraktım kullanmıyorum bir kaç arkadaşımızda benim gibi light ürünleri tercih etmiyor.
karamelim ablam hemen geleyim sana da yardımaiki elden çabucak biter valla
Eki Görüntüle 247290 Eki Görüntüle 247291 Eki Görüntüle 247292
bu da benim dukanmisumyani dukan usulü tiramisu, ama dukan şelalesi,karlı dağ, kar pastası, volcano hepsi uyar yani ayy bunlar da çok tatlılar ayy ben de çok alçakgönüllüyüm ayrıca çünkü bunları ben yaptımmm [/QUOT.
Ellerine sağlık tatlım,çok güzel görünüyorlar.Bu kakolu Dukan kek üstüne dondurma mı?
bu da benim dukanmisumyani dukan usulü tiramisu, ama dukan şelalesi,karlı dağ, kar pastası, volcano hepsi uyar yani ayy bunlar da çok tatlılar ayy ben de çok alçakgönüllüyüm ayrıca çünkü bunları ben yaptımmm [/QUOT.
Ellerine sağlık tatlım,çok güzel görünüyorlar.Bu kakolu Dukan kek üstüne dondurma mı?
evet canım ortası boş kalmış kalıptan dolayı bizim mastırımız şefimizde güsel bi sunum için light dondurma koymuş:)
vuvuucum ben burdaki migrosda hiç görmedim o kalıplardan...bikaç ay önce baya bi aramıştım en sonunda esse de buldum fakat tek tek kalıplar deildi bütün muffin kalıbı 6 lıydı tam alıyodum yanımdaki arkadaşım yaa ben senin aradıklarından bi yerde gördüm dur alma die beni durdurdu...valhasıl pazarda görmüş ve 6 lı paketler halinde almış saolsun bana 2 kutu...teklerin kullanımı bence çok daha güsel...bazen insan az bişi yapmak istiyo..ama sakscımın kalıplar valla gördüklerimin en güseli...
Sadeca'cım merhaba canım.Bir tek seninle ben varız galiba.Nasılsın?Ben dün de yazmıştım temizlik yapıyorum diye.Yoruldum bir mola vermek hem de sizleri okuyayım diye oturdum.Bir şey dicem bu kalıpların aynısından benim de var.Ben burda Adana'da Optimum'da TANTİTONI diye bir yer var.Ordan almıştım.Eminim Anadolu yakasında ki Optimum'da da vardır.
Ben çıkıyorum hanımlar.Malum bir sürü iş beni bekliyor.Yetiştirebilirsem akşam üstü kuaföre de gitmek istiyorum.Hepinizin KADİR GECESİ'ni kutluyorum.Dualarınız ve ibadetleriniz kabul olsun inşallah.Tatile gidecek arkadaşlar güle güle gidin gelin.Benim maalesef gidebileceğim bir annem babam yok.(6 sene oldu).Diğer günler değil de bayramlarda çok canımı yakıyor bu durum.Neyse..Hepinizi öpüyorum.
slm kızlar nasıl gidiyor zayıflamalar evet rapor zamanı sanırım dün atak evreme 71,5 ile başladım bu gün tartıda 68,6 gördümsanırım ilk ödem atım ben dün yaklaşık 4 litre su içtim üstüne limonata birki çayı yarım litrede süt içtim sabah yumurtalı krep (sabah dediysem öğlen tabi ) akşamda tavuk gögüslerini yagsız tavada pişirdim yanında yogurt 3-5 cevizde yedim ittiraf ediyorum şimdi sorum şu alacak aniden bu düşüş beni korkuttu korkmalımıyım sizce
çok teşekkürler.
evet çok haklısın geçen sene böyle tarifler yoktu.
belki şimdi daha kolay olacak.
o zaman ben de normal süt ve yoğurtla yapayım ataktan sonra.
peki sizce prebiyotik sade yoğurtlar uygun mudur?
slm kızlar nasılsınız hepinizin günü aydın kulakları manisa olsun bugün bendende hayır yok bayram telaşı iyice sardı beni yola çıkacak arkadaşlara tekrar hayırlı yolculuklar diliyorum bende bugün tabiri caizse totoma motor takmam lazım o derece yoğun işlerim var geçmişe şöyle bir baktım çıkıyorum hepinizi çok seviyorum formda kalın dukanda kalın bayram sonrası bomba gibi kaldımız yerden devam edelim inş ara ara göz atabilirüm cee eeeee yapabilirüm
ben geçmişi okuyuncaya kadar kimse kalmamış, vallahi sizden ayrılmak mümkün değil bağımlılık yapıyor burası, hepiniz çok tatlısınız, kaç gündür yazamadım
mutlu hocam inşallah başvurunuz olumlu sonuçlanır
zeynep ablam ben de iki kuş bi kaplumbağa gömmüş biri olarak sana sabır diliyorum
berrinciğim teyzen nasıl oldu çok geçmiş olsun
saksmavisi canım resimlerin harika görünüyor ellerine sağlık, silikon kalıpların setleri oluyor onlardan istiyorum ben de hatta gurmenette çok uygun 5li set var ama stokta yok ne zaman gelir acaba??bir de gurmenetten siparişler hep mi geç geliyor 10 gün demiş bi arkadaş:18:
yola çıkacak arkadaşlar yolunuz açık olsun sağ salim gidip gelin Allah sevdiklerinize sağlıkla kavuştursun:13:
arife günü gibi regl olmayı bekliyorum tahminim bayram bitti mi aktif olarak aranızdayım o zaman kitabı da hatmetmiş olurum, ev iş temizlik v s alamadım elime bir kaç gündür iznim de bitiyor ne yazık ki bayram sonu işbaşı:2:
kandilinizi kutlar bol eksili günler dilerim dukanın fıstıkları:89:
hiçteee kızııııımm benim yüksek yerlerde tanıdıklarım var tamam mı..
güzel olmamış
buda güzel olmamış..
ayy saks ne diye paylaşıyosun bu resimleri olmuyo işte beceremiyosun
Arkadaşlar selammmm...dün öğlen bırakmıştım sizleri,hızlı hızlı okuyuverdim geçmişi...yine kopardınız beni ama gülmeye vaktim yoktusaksmavisi,yağmur,sadeca,zeynep abla,yoli yine bombaymışsınız...ayrıca ağzınıza sağlık..yeni gelen ,ukalalık ve duygu sömürüsü yapan,ama bize laf sokmaya çalışan arkadaşlar iyi cevap vermişsiniz...vaktim olsaydı dayanamaz döşenirdim ben de :)
saksım mavim ekmeklerin keklerin süper süper süper ötesi..öyle tatlılar ki...migrostan aldım demiştim değil mi bu kalıpları?
hemen almalıyım,bayıldım hepsine...ellerine sağlık...şaka maka dukan şefi olmuşsun hakikaten...
hepinizi öpüyorum canlar...arada göz atarım belki yine...laf yetiştirmeye çalışırım size...
yağmurum özle beni anacımmm...
birde yulaf kepegini nasil tuketiosunuz? ben krep olarak beceremedim.krep kvaminda olmadi bi turlu ki normal unla cok yaparim krepi.
sutle karistirip icsem olur mu acaba<?
kalıpların çok güzelmiş.pasta kalıbı diemi geçiyor bunların adı yoksa ekmek kalıbı falan mı .güzel de görünüyor pişirdiklerin ellerine sağlık.
çok sağol karameli ablacım..bunun üzerindeki dr.oetkerin light sade pudingi, daha önce eklediğim gotolarda ise light dondurma vardı..aslında istediğimiz herşeyle süsleyebiliriz keki düz bi kalıpta yaptığımda tiramisu denememde içine prjinal dukan pudingi yapmıştım mesela o da güzel olmuştu
slm kızlar nasıl gidiyor zayıflamalar evet rapor zamanı sanırım dün atak evreme 71,5 ile başladım bu gün tartıda 68,6 gördümsanırım ilk ödem atım ben dün yaklaşık 4 litre su içtim üstüne limonata birki çayı yarım litrede süt içtim sabah yumurtalı krep (sabah dediysem öğlen tabi ) akşamda tavuk gögüslerini yagsız tavada pişirdim yanında yogurt 3-5 cevizde yedim ittiraf ediyorum şimdi sorum şu alacak aniden bu düşüş beni korkuttu korkmalımıyım sizce
wayy ne ödem varmış sen de aylaegeçok ii bi başlangıç bundan sonra azar azar giderse üzülme ama çünkü başlangıçta ödemin hepsini atmışsın nerdeyse ilerleyen günlerini merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?