Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım ben zaten küçümsedin diye bir cümle kullanmadım.Üstelik kendin söylüyorsun kaçamaklarla kilo aldığını(ha bu arada oklavamı bayram sonrası devreye sokacağım) ben kaçamak olmadığı halde niye veremiyorum diye paylaştım sadece canım benim

canım benim bende öyle düşünüyorum ama yaşayıp göreceğiz artık:)))iyi bayramlar diliyorum sana ve diğer kıslara onlar kendilerini biliyorlar:)))
tebrik ederim çok güzel valla..ben dün akşam 2 tane fıstıklı baklava yedim ama napıyım dayanamadım

bayramda şöyle bir önerim var mümkünse telefonla bayramlaşın evlere gitmeyin
çok haklısın güselim ama işte biz zaten memuriyetten ailelerden biraz uzağız,mecburen gitmemiz gerekiyor ama fikir süper tuttum ben bunu:))))

canım bende lıght yoğurt kullanmıyorum sonuçta alıyorum çok şükür,probiyotikleride kullanıyorum ayrıca...

anacım bende korktum valla ben 20 gün uraşıyorum o kiloyu vermek için ama genede süperrr..arkadaşlarda yazmışlar vücutla alakalı bişey ödem çokmuş demekki...
herkes bayrama gidiyor bir tek ben kaldım sanırım evde bende trabzona gider gezerim ama bişler yemeyince zevki çıkmazki olsun yemiycem

bende 1. gününe kadar biyere gidemicem canım...bakarım arada foruma...bayram için kendime ekmekler kurabiyeler yaparım artık bol bol vaktim var...tatil bugün başlıyo bana ama eşimi bekliyeceğim mecburen:)))

Canım benim sana kolay gelsinnn...senin gibi hızlı kadına işmi dayanır görüşürüz cnmm

Canım kabağın suyunu iyice süzüp kepeksiz de yapabilirsin. Çok cıvık olursa azıcık peynir de ekleyebilirsin.

Korkma canım, her genç dukanistin başına gelir.

Şaka bir yana hiç korkmana gerek yok. Demek ki çok ödemin varmış ve metabolizman da hızlıymış. Süper bir sonuç bu :))

Kızlar hepinizin kandili mübarek olsun dualarınız kabul olsun inşallah.
berrinoşum sen 3 kg diye aglıyon benim vercem kg yine 5 olduu naber

ya sorma canım ya bende bi tatil yaptım ne güzel 69900ken daha gitmeden tatlı yüzünden 71 oldum tatilden bi geldim 74olmuşum ama hemen kolları sıvadım atakta bugün 3.günüm çok sıkı yaptım artık su veveya kilo neyse dün 1kilo bugünde 1kilo verdim 72ledim 5+5 e döndüm ne güzel 3kilo kalmıştı ama yine 5oldu vericez inş ama öle ama böle gidecekler bu arada tüm arkadaşlara hayırlı kandiller

Arkadaşlar hepinizin Kadir Geceniz mübarek olsun. Allahım hepimizin içten dualarını kabul etsin. Ben 1 saattir yoldayım. Yolda net yavaş olduğu içi,n hastanenin sayfasına girip sonuçlarıma bakamadım, akşama artık.

Ben iki hafta seyahatte olacağım. 1 hafta İstanbul, 1 hafta da Ankara. Diyetimi bozmayacağım ama genelde dışarıda yiyeceğim için daha yağlı olacak tabi öğünlerim. Ayrıca 1 tane İstanbul'da 1 tane de Ankara'da ödül öğünü yapmayı düşünüyorum. Hava güzel olduğu sürece İstanbulda saatlerce yürüyoruz biz eşimle. Büyükadada da yüzerim işallah bol bol.

Bide bayramdan sonraki hafta dayı olacağım işallah. (Banane işte, ben yenge olmak istemiyorum. Mutlu dayısı olucam ben oğluşumun). Sağlıkla gelir işallah.

hahaaa bende ne diyo diyorum bizim hocada sapıttı aramızda die düşünürken anladımmm oy bide bebiş geliyo sağlıkla açsın gözlerini dünyaya inşallah cnm...bende bitek teyzeyim ama bolca yengee.. eşimin tarafında dayıya dayko diyolar...mutlu dayko:)

Canım kabağın suyunu iyice süzüp kepeksiz de yapabilirsin. Çok cıvık olursa azıcık peynir de ekleyebilirsin.

Teşekkürler deniyorum şimdi.Bu arada limonlu yoğurtlu dondurma yaptım
resmini tarifler sayfasına ekliyorum.Tadı çooookkk güzel.Bayıldımmmm

hocama bak ya yoldan bile forumuda ihmal etmiyor yani ohhhhh hocam imrendim valla sana gerçekten en güzel şekilde bayramı gönlünce geçirmeni temenni ediyorum sevdiklerinizle bir arada bebişte sağlıcakla gelsin inş

hahaa nöbetci dukancı yağmırrr:) ohh iyi olmuş bari gözümüz arkada kalmaz senin gibi deneyimli bi dukanist bırakıyoruz..yoksa müşterilere kim hizmet etcek deliii:))

ay valla öyle yaaa..

müşteri hizmetleri 29/08/2011 ve 02/09/2011 tarihleri arasında kapalıdır..acil durumlar için kk yönetimine başvurmanız önemle rica olunur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…