bacım ben senin vercen kg az diye küçümsemedim ki ayol. sen az kaldı veremiyorum diyorsun bende verdiklerim geri geldi diyorum daha nee. ama regl olacam o yüzden takmıyorum şey kem küm ufak tefek kaçamaklarda olmuyo değil ama regl öncesi olunca bunlar çok etkilemiyo kgyu dikkat ettikten sonra
Sağol canım benim.Teşekkür ederim.Söyledin ya gelmiş gibi oldun.Ayrıca imkan olsa geliceğinden de hiç şüphem yok.Öptüm seni.Teyzen nasıl oldu bu arada?Hastanede mi hala?
ooo süpersin tebrikler emocummmsüper süper süperrr evet bayram sınav olcak tatlım...ama şöle düşünceksin ya yemenin zevki(geçici lüzumsuz)yada giyinmenin zevki(kalıcı mutluluk verici devamlı iltifat alıcı ve sağlıklı) seçim bize kalmış artık:)))
çok haklısın güselim ama işte biz zaten memuriyetten ailelerden biraz uzağız,mecburen gitmemiz gerekiyor ama fikir süper tuttum ben bunu:))))tebrik ederim çok güzel valla..ben dün akşam 2 tane fıstıklı baklava yedim ama napıyım dayanamadım
bayramda şöyle bir önerim var mümkünse telefonla bayramlaşın evlere gitmeyin
Merhaba,
Herkesin kandili mübarek olsun öncelikle.
Ben dukan diyetini yaklaşık 1 yil once yapmıştım.
58,6. Dan 51,5 kiloya düştüm.yani 7 kilo verdim. 2-2,5 ayda.
Sonra sıkıldım ve bıraktım, güçlendirme evresini yapamadım ve 3,5 kilosunu geri aldım.
Su an 55 kiloyum.
Tecrübeli arkadaslara sormak istiyorum.
Hedefimi küçük tutarak bu diyeti yapsam olur mü?
Söyle ki 2 kilo vereyim,20 gun güçlendirme yapıp sonra tekrar başlayayım.
Bu sekilde olur mü sizce?
Bir de güçlendirme evresi de bitip normal yeme düzenine donen var mı?
Ayrıca süt ve yoğurdu normAl yağlı olarak tüketen var mı? Bu sekilde sonuc alan oldu mü?
Şimdiden yardım eden arkadaslara cok teşekkür ederim.
bügün hem cuma hem de kandil.Ne çok dua edilir şimdi :) gerçi bu tür günlerde edilen dualar menfaatçilik gibi gelio ama neyse.Tartışmaya açık bi konu diil bu tür konular.Herkesler çok çok kilo versin benim dileğim :)
akşamdan kalan 4 yumurta sarısını 1.5 kaşık yulaf kepeği ve az sütle karıştırıp omlet yaptım kendime yanında da koy peyniri.Üstüne de tarçınlı yeşil çayımı içtim.şimdi yanımda 1lt'lik su şişemle mutlu mesut devam ediyorum.Öğleden sonra da kabak mücver.böylece 1+1 seyir dönemine başlıyorum derken aklıma ne geldi.Mücverin içine kepek koyacağızdır galiba eee ben yedim ya bugünkü hakkımı :S haydaaaa
menfaat gibi düşünme tatlım... eskiden insan ömrü 500 yılmış şu anda 70 ortalama ...böyler günlerde sevaplar kat kat değerlendirelim diye:)))Rabbim bizden günahsızlık istemiyor öyle istese melek olurduk ...sadece pişmanlık duyduğumuzda tövbe etmemizi istiyor...sende bol bol dua et yolla:))))
kontrol edeyim tarifi bi snye...
anacım bende korktum valla ben 20 gün uraşıyorum o kiloyu vermek için ama genede süperrr..arkadaşlarda yazmışlar vücutla alakalı bişey ödem çokmuş demekki...slm kızlar nasıl gidiyor zayıflamalar evet rapor zamanı sanırım dün atak evreme 71,5 ile başladım bu gün tartıda 68,6 gördümsanırım ilk ödem atım ben dün yaklaşık 4 litre su içtim üstüne limonata birki çayı yarım litrede süt içtim sabah yumurtalı krep (sabah dediysem öğlen tabi ) akşamda tavuk gögüslerini yagsız tavada pişirdim yanında yogurt 3-5 cevizde yedim ittiraf ediyorum şimdi sorum şu alacak aniden bu düşüş beni korkuttu korkmalımıyım sizce
herkes bayrama gidiyor bir tek ben kaldım sanırım evde bende trabzona gider gezerim ama bişler yemeyince zevki çıkmazkiolsun yemiycem
slm kızlar nasılsınız hepinizin günü aydın kulakları manisa olsun bugün bendende hayır yok bayram telaşı iyice sardı beni yola çıkacak arkadaşlara tekrar hayırlı yolculuklar diliyorum bende bugün tabiri caizse totoma motor takmam lazım o derece yoğun işlerim var geçmişe şöyle bir baktım çıkıyorum hepinizi çok seviyorum formda kalın dukanda kalın bayram sonrası bomba gibi kaldımız yerden devam edelim inş ara ara göz atabilirüm cee eeeee yapabilirüm
canım ben migrostan aldım 6lı benimkiler..gurmenetin kargo sürecine gelince ben tekirdağdaydım 2 günde geliyo diğer yazan arkadaş manisa mıydı hatırlayamadım şimdi hatta sonra diyarbakıra gidecekti daha uzak bi yerdendi onunki baya uzun sürmüş yani,sen istanbulda mıydın? eğer öyleyse ist.a ertesi gün geliyodu galiba zaten tesis ordaydı çok uzun sürmüyodur
banane banane paylaşıcam işteee
evet canım migrostan almıştım hatta bi turuncusu bi yeşili vardı kalıpların mutfak reyonunun biraz kıyı köşesinde kalmıştı hatta bunlar atmaca gözlerimle hemen bulup çıkarıverdim
buket kusura bakma ama senin kitabın olduğundan da bizi takip ettiğinden de iyice şüpheliyim ben hatta eminim çünkü dün sana yazılanları bile görmemişsin yoksa açıklama getirirdin muhtemelen bunu da görmeyeceksin..benim bildiğim bu 4.bahsedişimiz olacak ama bizim bi tarif sayfamız var oraya bi göz at artık istersen link de şu :http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim.html
walla hiç dikkat etmedim ama daha önce bu şekilde bi ekmek kalıbı görmediğimden muhtemelen kek kalıbıdır..ekmeği daha güzel görünsün diye ben kendim bu kalıplarda yapmak istedim
çok sağol karameli ablacım..bunun üzerindeki dr.oetkerin light sade pudingi, daha önce eklediğim gotolarda ise light dondurma vardı..aslında istediğimiz herşeyle süsleyebiliriz keki düz bi kalıpta yaptığımda tiramisu denememde içine prjinal dukan pudingi yapmıştım mesela o da güzel olmuştu
wayy ne ödem varmış sen de aylaegeçok ii bi başlangıç bundan sonra azar azar giderse üzülme ama çünkü başlangıçta ödemin hepsini atmışsın nerdeyse ilerleyen günlerini merakla bekliyorum
Hepinizin kadir gecesi mübarek olsun sevgili dostlar;
yola çıkan arkadaşlara şimdiden ii yolculuklar ve ii bayramlar,
temizlik vs ile uğraşanlara kolay gelsin
sanırım şu 10 gün forumda ilerlemeler yavaş olacak
ben de pek aktif olamayabilirim
hepinizi çok seviyorum dukan bebişleri
ay bayılıyorum senin şu yorumlarına:)))bebişim gibi seninde maşallahın var mavişimmbazı cevaplarına çok gülüyorum aynı benimde içimden geçenleri yazıyosun ben arefe gününe kadar burdayımmm hepiniz birden yok olmayın valla sıkılrım
bügün hem cuma hem de kandil.Ne çok dua edilir şimdi :) gerçi bu tür günlerde edilen dualar menfaatçilik gibi gelio ama neyse.Tartışmaya açık bi konu diil bu tür konular.Herkesler çok çok kilo versin benim dileğim :)
akşamdan kalan 4 yumurta sarısını 1.5 kaşık yulaf kepeği ve az sütle karıştırıp omlet yaptım kendime yanında da koy peyniri.Üstüne de tarçınlı yeşil çayımı içtim.şimdi yanımda 1lt'lik su şişemle mutlu mesut devam ediyorum.Öğleden sonra da kabak mücver.böylece 1+1 seyir dönemine başlıyorum derken aklıma ne geldi.Mücverin içine kepek koyacağızdır galiba eee ben yedim ya bugünkü hakkımı :S haydaaaa
kontrol edeyim tarifi bi snye...
slm kızlar nasıl gidiyor zayıflamalar evet rapor zamanı sanırım dün atak evreme 71,5 ile başladım bu gün tartıda 68,6 gördümsanırım ilk ödem atım ben dün yaklaşık 4 litre su içtim üstüne limonata birki çayı yarım litrede süt içtim sabah yumurtalı krep (sabah dediysem öğlen tabi ) akşamda tavuk gögüslerini yagsız tavada pişirdim yanında yogurt 3-5 cevizde yedim ittiraf ediyorum şimdi sorum şu alacak aniden bu düşüş beni korkuttu korkmalımıyım sizce
Kızlar hepinizin kandili mübarek olsun dualarınız kabul olsun inşallah.
berrinoşum sen 3 kg diye aglıyon benim vercem kg yine 5 olduu naber
Arkadaşlar hepinizin Kadir Geceniz mübarek olsun. Allahım hepimizin içten dualarını kabul etsin. Ben 1 saattir yoldayım. Yolda net yavaş olduğu içi,n hastanenin sayfasına girip sonuçlarıma bakamadım, akşama artık.
Ben iki hafta seyahatte olacağım. 1 hafta İstanbul, 1 hafta da Ankara. Diyetimi bozmayacağım ama genelde dışarıda yiyeceğim için daha yağlı olacak tabi öğünlerim. Ayrıca 1 tane İstanbul'da 1 tane de Ankara'da ödül öğünü yapmayı düşünüyorum. Hava güzel olduğu sürece İstanbulda saatlerce yürüyoruz biz eşimle. Büyükadada da yüzerim işallah bol bol.
Bide bayramdan sonraki hafta dayı olacağım işallah.(Banane işte, ben yenge olmak istemiyorum. Mutlu dayısı olucam ben oğluşumun ). Sağlıkla gelir işallah.
Canım benim sana kolay gelsinnn...senin gibi hızlı kadına işmi dayanırgörüşürüz cnmm
canım ben migrostan aldım 6lı benimkiler..gurmenetin kargo sürecine gelince ben tekirdağdaydım 2 günde geliyo diğer yazan arkadaş manisa mıydı hatırlayamadım şimdi hatta sonra diyarbakıra gidecekti daha uzak bi yerdendi onunki baya uzun sürmüş yani,sen istanbulda mıydın? eğer öyleyse ist.a ertesi gün geliyodu galiba zaten tesis ordaydı çok uzun sürmüyodur
evet canım migrostan almıştım hatta bi turuncusu bi yeşili vardı kalıpların mutfak reyonunun biraz kıyı köşesinde kalmıştı hatta bunlar atmaca gözlerimle hemen bulup çıkarıverdim
buket kusura bakma ama senin kitabın olduğundan da bizi takip ettiğinden de iyice şüpheliyim ben hatta eminim çünkü dün sana yazılanları bile görmemişsin yoksa açıklama getirirdin muhtemelen bunu da görmeyeceksin..benim bildiğim bu 4.bahsedişimiz olacak ama bizim bi tarif sayfamız var oraya bi göz at artık istersen link de şu :http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim.html
walla hiç dikkat etmedim ama daha önce bu şekilde bi ekmek kalıbı görmediğimden muhtemelen kek kalıbıdır..ekmeği daha güzel görünsün diye ben kendim bu kalıplarda yapmak istedim
ay bayılıyorum senin şu yorumlarına:)))bebişim gibi seninde maşallahın var mavişimmbazı cevaplarına çok gülüyorum aynı benimde içimden geçenleri yazıyosun ben arefe gününe kadar burdayımmm hepiniz birden yok olmayın valla sıkılrım
sen arefe gününe kadar burdasın ben hep burdayım nabeeerrr
Canım benim sana kolay gelsinnn...senin gibi hızlı kadına işmi dayanırgörüşürüz cnmm
sen arefe gününe kadar burdasın ben hep burdayım nabeeerrr
:)) yaw bende topu topu 2 gün yokum...bayramın 1 günü akşam döneriz heralde..2 gün eşimin tarafıı hoooop bitti bayram sonra ben heeeep burdayım:)
:)) yaw bende topu topu 2 gün yokum...bayramın 1 günü akşam döneriz heralde..2 gün eşimin tarafıı hoooop bitti bayram sonra ben heeeep burdayım:)
ben anlamam gidiyosun ya ona bakarım
Canım kabağın suyunu iyice süzüp kepeksiz de yapabilirsin. Çok cıvık olursa azıcık peynir de ekleyebilirsin.
sağol canım benim ama ne hızlısı kızım yaş 45 dam üstünde saksağan vur beline kazmayı hihihii şabannnnn ne eeeeeeeeecanım ben migrostan aldım 6lı benimkiler..gurmenetin kargo sürecine gelince ben tekirdağdaydım 2 günde geliyo diğer yazan arkadaş manisa mıydı hatırlayamadım şimdi hatta sonra diyarbakıra gidecekti daha uzak bi yerdendi onunki baya uzun sürmüş yani,sen istanbulda mıydın? eğer öyleyse ist.a ertesi gün geliyodu galiba zaten tesis ordaydı çok uzun sürmüyodur
ay bayılıyorum senin şu yorumlarına:)))bebişim gibi seninde maşallahın var mavişimmbazı cevaplarına çok gülüyorum aynı benimde içimden geçenleri yazıyosun ben arefe gününe kadar burdayımmm hepiniz birden yok olmayın valla sıkılrım canlarım mutfağı bitirdim sayılır bir kahve molası verdim aha işte kopamıyorum burdan zaten işlerin bu haddeye gelmesi hep sizin yüzünüzden
hocama bak ya yoldan bile forumuda ihmal etmiyor yani ohhhhh hocam imrendim valla sana gerçekten en güzel şekilde bayramı gönlünce geçirmeni temenni ediyorum sevdiklerinizle bir arada bebişte sağlıcakla gelsin inşArkadaşlar hepinizin Kadir Geceniz mübarek olsun. Allahım hepimizin içten dualarını kabul etsin. Ben 1 saattir yoldayım. Yolda net yavaş olduğu içi,n hastanenin sayfasına girip sonuçlarıma bakamadım, akşama artık.
Ben iki hafta seyahatte olacağım. 1 hafta İstanbul, 1 hafta da Ankara. Diyetimi bozmayacağım ama genelde dışarıda yiyeceğim için daha yağlı olacak tabi öğünlerim. Ayrıca 1 tane İstanbul'da 1 tane de Ankara'da ödül öğünü yapmayı düşünüyorum. Hava güzel olduğu sürece İstanbulda saatlerce yürüyoruz biz eşimle. Büyükadada da yüzerim işallah bol bol.
Bide bayramdan sonraki hafta dayı olacağım işallah.(Banane işte, ben yenge olmak istemiyorum. Mutlu dayısı olucam ben oğluşumun ). Sağlıkla gelir işallah.
sağol canım benim ama ne hızlısı kızım yaş 45 dam üstünde saksağan vur beline kazmayı hihihii şabannnnn ne eeeeeeeeecanlarım mutfağı bitirdim sayılır bir kahve molası verdim aha işte kopamıyorum burdan zaten işlerin bu haddeye gelmesi hep sizin yüzünüzden
haklısın cnm ya insanın aklı kalıyo..ayyy nerden tanıdım sizi beeeaman iş yapıyosun yapıyosun gene batıyo heryer...valla şöle 1 gün kalsa temiz temiz ama nerdeee..bide tatil olunca herkes evde yaptığın işte bişeye benzemiyo...hadi sen şimdi mayışmadan devam et cnm sonra kalcak işin gücün sebebi biz olcaz
haklısın sadecam hele bende varya hiç temizlik denen bişey kalmıyor ne demişler nerde çokluk orda mokluk evde tam 7 kişiyiz vur patlasın çal oynasınhaklısın cnm ya insanın aklı kalıyo..ayyy nerden tanıdım sizi beeeaman iş yapıyosun yapıyosun gene batıyo heryer...valla şöle 1 gün kalsa temiz temiz ama nerdeee..bide tatil olunca herkes evde yaptığın işte bişeye benzemiyo...hadi sen şimdi mayışmadan devam et cnm sonra kalcak işin gücün sebebi biz olcaz
sakscım harikalar yaratmışsın zaten beceremiyorum diyenden korkacaksın ama haberin olsun o kalıpları aşırmaya gelecem arkadaşlar tekirdağ ni taraftaydııı:90:çok sağol karameli ablacım..bunun üzerindeki dr.oetkerin light sade pudingi, daha önce eklediğim gotolarda ise light dondurma vardı..aslında istediğimiz herşeyle süsleyebiliriz keki düz bi kalıpta yaptığımda tiramisu denememde içine prjinal dukan pudingi yapmıştım mesela o da güzel olmuştu
wayy ne ödem varmış sen de aylaegeçok ii bi başlangıç bundan sonra azar azar giderse üzülme ama çünkü başlangıçta ödemin hepsini atmışsın nerdeyse ilerleyen günlerini merakla bekliyorum
hahaa nöbetci dukancı yağmırrr:) ohh iyi olmuş bari gözümüz arkada kalmaz senin gibi deneyimli bi dukanist bırakıyoruz..yoksa müşterilere kim hizmet etcek deliii:))
sağol canım benim ama ne hızlısı kızım yaş 45 dam üstünde saksağan vur beline kazmayı hihihii şabannnnn ne eeeeeeeeecanlarım mutfağı bitirdim sayılır bir kahve molası verdim aha işte kopamıyorum burdan zaten işlerin bu haddeye gelmesi hep sizin yüzünüzden
ararımmmmm ararımmmmm ararımmm seni heryerdeeeeee
sorarımmm ıssız gecelerde zeynep ablam nerdeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?