Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Offf bittim yorgunluktan.Bitmedi kızlar ya.Benim pilim bitti,iş bitmedi.Banane benden bu kadar.yapmıyorum işte.Gerisini de kim yaparsa yapsın:)))
Zeynep sana da kolay gelsin canım.Allah yardımcın olsun.

sadecaemmo bugza yazyağmuru karameli yolanda kızım sizin işiniz gücünüz yokmu gitsenize şu forumdan niye benim aklımı burda koyuyorsunuz yahu ne kaka hatunlarsınız siz be bu arada yağmurcum sakın zeki abiyi unutma giden gitmiştir kalan sağlar senindir ve ben herkese kadir geceniz mübarek olsun diyorum rabbim kimsenin duasını niyazını geri çevirmesin inş

tamam ablacım unutmam(

işimiz olmazmı çooookkk ama yapacak hatun aranıyor şirketteki işleri bitireyim evdeki temizlik bana ödül gelir

ablacım uzun zaman olmuş ama başın sagolsun çok üzüldüm.

ablaa o gözünüz aydın değil miydi sen günümüzü aydınlattın valla süper hatunsun ne diim bu ara burnumda sakaryaaa ne aleka

benim eşimde yegenine daykom diyoo. demek ki kızda eşime dayko diyo demek ki boşnaklarla arnavutlarda bu adet var

ablaa ben varım ama işte görüntü var ses yok
maksat müşteri hizmetleri boş kalmasım bol bol müşteri temsilcisi olsun göz boyansın deyüüü

Ben de teyzeyim bitek, 3 kız kardeşiz biz. Bir tanecik numunelik oğlumuz var. Eşim de bir kız, bir erkek. Dayı olcaz :)))

Bu arada 3 kız kardeşiz demişken 2 dukanistiz aslında. Kardeşim 73'le başlamıştı, 7 haftada 65'e indi. 60'a kadar devam edecek. Ablamın da çok az fazlası vardı, 3-4 kilo vardı sanırım. Güçlendirmede şimdi. Herkesi elden geçirdim ben bizim ailede.

hocama bak ya yoldan bile forumuda ihmal etmiyor yani ohhhhh hocam imrendim valla sana gerçekten en güzel şekilde bayramı gönlünce geçirmeni temenni ediyorum sevdiklerinizle bir arada bebişte sağlıcakla gelsin inş

Zeynebim, güzel dileklerin için teşekkür ederim. Bana hadi gidiyoz de, 2 dakika sonra kapıdayım. Seyahat etmeyi çok severim ezelden beri. Yay burcu işte :))

Tamam gittim ben de . . . Bu gece tapınayım biraz . . .

anammmmmm herkesi kovmuşum valla nasılda büyük sözü dinlerlermişşşşşşş dukanist ablalarınıda üsmeslermiş hee hiç değilse sayfalar birikmesin sora işin yoksa akşam bide onların tozunu al:90::90:

herkesin kadir gecesi mübarek olsun

az önce tartıldım ve 57 olmuşum
+larımdan kurtuldum sonunda ve güçlendirmedeyim ilk yemeğimdede kaçamak yapıcam

ayy yazıları kırmızı kırmızı görünce bi an benim sandım eemo nasıl sahiplenmişsem dur bu yazımda renk değiştireyim de karışmasın

bizim kafalar aynı taraftan çalışıyo sadecam bazen ben de senin için diyorum tam da aklımdan geçeni yazmış diye bebişi andık onun da bayramını kutlayalım burdam beberongo bebişim ii bayramlar sana daa

oyy bebiş geliyo demek allah analı babalı büyütsün, sağlıklı sıhhatli olsun inşallah

Son düzenleme:
Bu arada yola giden arkadaşlar bizi habersiz bırakmayın tamam mı? Ben bayramlarda yollara dökülenlerden çok korkuyorum vallahi, şimdilik mustlu hoca yolda, bugünlerde yolanda,yasemin,vuvu,sadeca da bi yerlere gidecekti sakın bizi habersiz bırakmayın, dönüşünüzü de son güne bırakmayın yavaş yavaş gidin yavaş yavaş gelin..haberlerinizi bekliycez..imza:anne şefkatli saksmavisi

yalnız bıraktınız beni forum delisi oldum kendim çalıp kendim oynuyorumm haaa
habire kek süsleyip fotosunu koyan bi deliye döndüm
şimcik efeem benim dukanmisum dolapta beklerken pudingi şeffaflaşmış kakaosu dağılmış dedim bugün de onu light krem şanti ile süsleyeyim kartopu gibi oldu walla..içinden de light puding gözüküyo bi değişik oldu...kesince de bikini gibi gözüktü

ben çalarım sen oynamaya devam et şekerim
resmi ilk görünce
"Aha saks beze yapmış hem de ne güzel şekil vermiş"
dedim içimden hemen.Benim dün yaptıklarım şekilsiz şekildelerdi ya

neyse okudum baktım ki krem şantiymiş.Ama bikini benzetmesi süper :81::81::81::81::81::81::81:

Yürüyüş bandı almayı düşünüyorum.Kullanan varsa; marka,model,avantajları ve dezavantajları konularında fikir istiyorum kızlar....ben de bu arada nette bi araştırayım ufaktan..

al işte hatun yine çıldırmış.
Bayanlar bir yeni tarif de benden.
tarçın, zencefil, elma sirkesi ve suyun zayıflatıcı etkilerini biliyoruz.
En azından kan şekerimizi dengeliyor, sirkenin olayını bilmiyorum ama kullanan herkesin zayıfladığı malum.
madem öyle koyun bunların hepsini bir bardak buzlu suya, miktarlar şöyle:
göz kararı elma sirkesi,
yarım çay kaşığı zencefil -toz halde-,
bir çubuk tarçın (dekor olarak ve kokusu için kullandım, isterseniz kullanmayabilirsiniz. Bir etkisi yok çok fazla),
4-5 damla dr. oetker acıbadem aroması -elma sirkesinin kokusunu aldı, çok da güzel oldu. normalde ben bu aromayı kullanamıyorum keklerde falan çok acı geliyor kokusu rahatsız ediyor. Tavsiyem sıcak değil soğuk besinlerde tüketmeniz-,
içine de birazcık tatlandırıcı. (tatlandırıcıyı sıvı kullandığım için erime problemi yaşamıyorum)

bu gece çalışmam yoğun, sıvı alımını arttırıyorum metabolizma yavaşlamasın, uykum gelmesin diye :)
böyle içecekler türettim hem diyetime katkı hem çalışmama diyerekten.
attım içine buzumu, içiyorum.
Kadir gecesinde proje çalışmak üzücü; her ne kadar çok dindar olmasam da bu ramazan hakkını vererekten orucumu tuttum, kadir gecesi bir dua etmek benim de hakkımdı.
inşallah onu da yapıcam, allaaahım ona da vakit verir :)))
kadir geceniz mübarek olsun bayanlar, okudum sizleri, anmışsınız beni; sadeca ablam özellikle, saksım mavim, eemo :)))
nasıl mutlu oldum..
sizleri çok seviyorum..
bu gece online ım bayanlar sabahlar olmasın

Yürüyüş bandı almayı düşünüyorum.Kullanan varsa; marka,model,avantajları ve dezavantajları konularında fikir istiyorum kızlar....ben de bu arada nette bi araştırayım ufaktan..

şu leslie yi anmadan geçemicem ama leslie ile tanışmadan önce kurtarıcımdı benim koşu bantları.
marka-model bilgim yok ama "her eve lazım"lardan.
gittigidiyordan bakabilirsiniz çok uygun fiyatlara var, basic, evde kullanmak için ideal.
ben bir ara çok araştırdım ama yerim çok küçük, nereye koyucam diyorum, almıyorum.
leslie ile idare ediyoruz, daha büyük eve taşınınca alıcam ben de en süperinden
evde kullanmak için 3-4 programı olsa yeter bence, zaten öyle çılgın programlarını kullanmıyordum ben.
eğimini, hızını değiştiriyordum. Zaten yaşa-boya-kiloya göre yaktığınız kaloriyi hesaplama becerisi genelinde var.
dikkat edilmesi gereken değişik noktalar aklıma geldikçe yazıcam :)

ay ay ay görüntüye bak ya çok güzel olmuş eminim lezzetide bir okadar güzeldir ellerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…