sadecaemmo bugza yazyağmuru karameli yolanda kızım sizin işiniz gücünüz yokmu gitsenize şu forumdan niye benim aklımı burda koyuyorsunuz yahu ne kaka hatunlarsınız siz be bu arada yağmurcum sakın zeki abiyi unutma giden gitmiştir kalan sağlar senindir ve ben herkese kadir geceniz mübarek olsun diyorum rabbim kimsenin duasını niyazını geri çevirmesin inş
Ben çıkıyorum hanımlar.Malum bir sürü iş beni bekliyor.Yetiştirebilirsem akşam üstü kuaföre de gitmek istiyorum.Hepinizin KADİR GECESİ'ni kutluyorum.Dualarınız ve ibadetleriniz kabul olsun inşallah.Tatile gidecek arkadaşlar güle güle gidin gelin.Benim maalesef gidebileceğim bir annem babam yok.(6 sene oldu).Diğer günler değil de bayramlarda çok canımı yakıyor bu durum.Neyse..Hepinizi öpüyorum.
slm kızlar nasılsınız hepinizin günü aydın kulakları manisa olsun bugün bendende hayır yok bayram telaşı iyice sardı beni yola çıkacak arkadaşlara tekrar hayırlı yolculuklar diliyorum bende bugün tabiri caizse totoma motor takmam lazım o derece yoğun işlerim var geçmişe şöyle bir baktım çıkıyorum hepinizi çok seviyorum formda kalın dukanda kalın bayram sonrası bomba gibi kaldımız yerden devam edelim inş ara ara göz atabilirüm cee eeeee yapabilirüm
hahaaabende ne diyo diyorum bizim hocada sapıttı aramızda die düşünürken anladımmm oy bide bebiş geliyo sağlıkla açsın gözlerini dünyaya inşallah cnm...bende bitek teyzeyim ama bolca yengee.. eşimin tarafında dayıya dayko diyolar...mutlu dayko:)
sadecaemmo bugza yazyağmuru karameli yolanda kızım sizin işiniz gücünüz yokmu gitsenize şu forumdan niye benim aklımı burda koyuyorsunuz yahu ne kaka hatunlarsınız siz be bu arada yağmurcum sakın zeki abiyi unutma giden gitmiştir kalan sağlar senindir ve ben herkese kadir geceniz mübarek olsun diyorum rabbim kimsenin duasını niyazını geri çevirmesin inş
hahaaabende ne diyo diyorum bizim hocada sapıttı aramızda die düşünürken anladımmm oy bide bebiş geliyo sağlıkla açsın gözlerini dünyaya inşallah cnm...bende bitek teyzeyim ama bolca yengee.. eşimin tarafında dayıya dayko diyolar...mutlu dayko:)
hocama bak ya yoldan bile forumuda ihmal etmiyor yani ohhhhh hocam imrendim valla sana gerçekten en güzel şekilde bayramı gönlünce geçirmeni temenni ediyorum sevdiklerinizle bir arada bebişte sağlıcakla gelsin inş
Zeynebim, güzel dileklerin için teşekkür ederim. Bana hadi gidiyoz de, 2 dakika sonra kapıdayım.Seyahat etmeyi çok severim ezelden beri. Yay burcu işte :))
canım benim bende öyle düşünüyorum ama yaşayıp göreceğiz artık:)))iyi bayramlar diliyorum sana ve diğer kıslara onlar kendilerini biliyorlar:)))
çok haklısın güselim ama işte biz zaten memuriyetten ailelerden biraz uzağız,mecburen gitmemiz gerekiyor ama fikir süper tuttum ben bunu:))))
canım bende lıght yoğurt kullanmıyorum sonuçta alıyorum çok şükür,probiyotikleride kullanıyorum ayrıca...
[/COLOR]
anacım bende korktum valla ben 20 gün uraşıyorum o kiloyu vermek için ama genede süperrr..arkadaşlarda yazmışlar vücutla alakalı bişey ödem çokmuş demekki...
bende 1. gününe kadar biyere gidemicem canım...bakarım arada foruma...bayram için kendime ekmekler kurabiyeler yaparım artık bol bol vaktim var...tatil bugün başlıyo bana ama eşimi bekliyeceğim mecburen:)))
ay bayılıyorum senin şu yorumlarına:)))bebişim gibi seninde maşallahın var mavişimmbazı cevaplarına çok gülüyorum aynı benimde içimden geçenleri yazıyosun ben arefe gününe kadar burdayımmm hepiniz birden yok olmayın valla sıkılrım
Arkadaşlar hepinizin Kadir Geceniz mübarek olsun. Allahım hepimizin içten dualarını kabul etsin. Ben 1 saattir yoldayım. Yolda net yavaş olduğu içi,n hastanenin sayfasına girip sonuçlarıma bakamadım, akşama artık.
Ben iki hafta seyahatte olacağım. 1 hafta İstanbul, 1 hafta da Ankara. Diyetimi bozmayacağım ama genelde dışarıda yiyeceğim için daha yağlı olacak tabi öğünlerim. Ayrıca 1 tane İstanbul'da 1 tane de Ankara'da ödül öğünü yapmayı düşünüyorum. Hava güzel olduğu sürece İstanbulda saatlerce yürüyoruz biz eşimle. Büyükadada da yüzerim işallah bol bol.
Bide bayramdan sonraki hafta dayı olacağım işallah.(Banane işte, ben yenge olmak istemiyorum. Mutlu dayısı olucam ben oğluşumun ). Sağlıkla gelir işallah.
sakscım harikalar yaratmışsın zaten beceremiyorum diyenden korkacaksın ama haberin olsun o kalıpları aşırmaya gelecem arkadaşlar tekirdağ ni taraftaydııı:90:
gel ablam gel ilerde sağdan takip et yolusen iste ben sana yollarım bile
demek sevkiyat bugün dikkat edin eczanede ilaç bekleyen müşteri olmasın..iri kemikli bi genç irisi görürseniz bilin ki tepenizdeyimdikkat edin obez demiyorum genç irisi ben aslında şişman değilim benim kemiklerim iri tamam mı
herkesin kadir gecesi mübarek olsun
az önce tartıldım ve 57 olmuşum
+larımdan kurtuldum sonunda ve güçlendirmedeyimilk yemeğimdede kaçamak yapıcam
ohh hadi geçmiş olsun gülnurcum çabuk toparladın güçlendirmeye bi kişi daha katıldı hadi bakalım
Eki Görüntüle 247779 Eki Görüntüle 247780 Eki Görüntüle 247781 Eki Görüntüle 247782 Eki Görüntüle 247783
yalnız bıraktınız beni forum delisi oldum kendim çalıp kendim oynuyorumm haaa
habire kek süsleyip fotosunu koyan bi deliye döndüm
şimcik efeem benim dukanmisum dolapta beklerken pudingi şeffaflaşmış kakaosu dağılmış dedim bugün de onu light krem şanti ile süsleyeyim kartopu gibi oldu walla..içinden de light puding gözüküyo bi değişik oldu...kesince de bikini gibi gözüktü
Eki Görüntüle 247779 Eki Görüntüle 247780 Eki Görüntüle 247781 Eki Görüntüle 247782 Eki Görüntüle 247783
şimcik efeem benim dukanmisum dolapta beklerken pudingi şeffaflaşmış kakaosu dağılmış dedim bugün de onu light krem şanti ile süsleyeyim kartopu gibi oldu walla..içinden de light puding gözüküyo bi değişik oldu...kesince de bikini gibi gözüktü
Yürüyüş bandı almayı düşünüyorum.Kullanan varsa; marka,model,avantajları ve dezavantajları konularında fikir istiyorum kızlar....ben de bu arada nette bi araştırayım ufaktan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?