Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

eti formun çikolatalısı çok güzel
bir de limonlusuna bayılıyorum ..

keşke serbest olsa yahuu

ya dün markette gördüm kakao kremalı bisküvi vardı şekersizmiş içinde kepek yulaf falan yazıyordu eti formun çikolatalısını biliyorum az mı yedim zamanında

ya dün markette gördüm kakao kremalı bisküvi vardı şekersizmiş içinde kepek yulaf falan yazıyordu eti formun çikolatalısını biliyorum az mı yedim zamanında

ölürüüüm ben onlara ölürüüüümmm

bi arkadaş çikolata tarifi verdii..
bende yaptım .
yağsız yarım çay bardağı süt 1 tatlı kaşığı kakao ve tatlandırıcı..
benmkne ekledğim tatlandırıcı fazla olmuş çikolatam içimi kıydı

buzluğa at sonra çıkar ohhh miiss .. bende çikolata yiyorum artık .. valla yazan arkadasın ellerne sağlık ..
arada böyle tatlı krizleri tutunca iyi oluyor

tatlandırıcı alınca bende deneyim

merhaba,
Ben cakıl :)

Dukan dıetı ıle yaklasık 10gun once tanıstım burdan sızı takıp edıyorum bır suredır. Yarın bende baslamaya karar verdım. Hedefım 25 kılo surem kısıtlı umudum 3 ay gıbı bır surede verebılmek.Enazından ılk 2 ayda 10 kılo verıp sonra devam edebılmek.

Burdakı cogu kısı bu dıete baslayalı uzun zaman olmus yenı baslayan bırı sıze sıkıcı gelebılır :) Ama yazdıklarınızı okumak bıle ınsanı dıete baglıyor. Karar vermemde yazılanlar etkılı oldu dıyebılırım :) etlı seylerı coksevmıyorum umarım alısabılırım.Hayatımda ılk defa makarna ve dondurmadan uzak kalacagım.Bir kıtapta okumustum ınsan 6 ayda yemedıgı seylerın tadını unutabılıyormus.Umarım makarna ve dondurma ıcınde aynı sey gecerlıdır. Gercı bu dıette dıet dondurmaya ızın var dıye okudum bır bolumde umarım yanılmıyorumdur ya da yanlıs anlamamısımdır.Hatta bır bolumde dıet pudıng de vardı sanırım...Bır sekılde cozum bulmaya calısacagım :)

slmlar
ilk defa denicem bu diyeti.
3 gün protein+3 gün protein ve sebze snra yine 3 gün protein+3 gün protein ve sebze şeklinde yapmayı düşünüorum 15 gün kadar.
doğru mu anlamışım acaba?
sabh peynir ve yumurta yiyebilioruz dimi? beyz peynirde protein yani?

Kızlaaaaaarrrr kesinleşti hamileyimmmm
canım çok çok çok sevindim, inşallah saplıkla kucağına alırsın, eeeeeee muhtemel doğum zamanı ne bebişinin??????

ah anneler ahhh, ben evleneli 9 sene oldu, dün annem telefonda 60 çok az kızım sen yinede 70 olunca bırak diyeti, hasta falan olursun sonra diyor...
ama annenin kafasına takılan sorular ara ara benim kafamada takılıyor ne yalan söyleyim, sonra kitapta okuduklarıma ve daha önce bu diyetle ilgili nette hiç olumsuz bir yorum okumamış olmama güvenip devam ediyorum yoluma

ben geçen hafta yaptım, tarif baya benziyor ama hiç hoş olmadı, yulaf kepeği tadı sadece, hatta sabah yaptığım krepler bile kekten kat kat lezzetliydi, halen duruyor hatta, şimdide yeniden denemeye cesaret edemiyorum inan
ama yaptığın çok güzel görünüyor, ellerine sağlık, afiyet olsun

:) ben 5 gun atak devresınden sonra 1 gun proteın 1 gun sebze proteın yapacagım. Boyle olunca cabuk bıkmam gıbıme gelıyor. Bu arada kıtapta salatalık tursusunuserbest bırakmıs bır ınternet adresınde d e salatalıgı serbest gordum atak evresı ıcın dogru anlamıs mıyım sadece salatalı kıcın bır ıstısna var mı?

diyete başladığımdan beri görüşmemiştik annemle. her gün telefonlaşırız ve diyet yaptığımı, kilo verdiğimi söylemiştim. bugün gelince o da beğendi, "daha verirsin sen, akşama ne yapayım, nasıl yersin" dedi..
benim annem, ben 60lı-70li kiloları çooook geride bırakıp 90lara dayanınca, işin ucunda torun sevdası ve doktor önerisi olunca bıraktı artık beni kendi halime. şimdi bu kiloları verip hamile kalmam ve sonrasında beni eve bağlayıp yedirip içirme planları yapıyor

Sanırım butun anneler aynı :) benım annem de bıranonce kılo verıp hamıle kalmamı beklıyor. Hazırana kadar surem var 55 kıloya dusmem gerekıyor 78 kıloyum Doktor rısklı grupta oldugum ıcın 55 kılo olmamı ıstıyor.Annem de her gun kılo verıp vermedıgımı soruyor ben daha dıete baslamadan bu sorular basladı :)

merhaba çakıl, hoşgeldin.
atak döneminde ne yiyeceğim diye biraz düşünecek ama verdiğin kiloları gördükçe motive olacaksın. 2 ayda 10 kilo ya da fazlasını verenler var aramızda. ben de ikinci ay sonunda 10-11 kilo vermeyi tasarlıyorum ki; 5 haftada 8 kiloya yakın verdim, hem de sağlığımdan bir şey yitirmeden.
atak dönemini atlattıktan sonra diet pudinge başlarsın. burdaki arkadaşların da söylediği gibi ne kadar çok protein tüketirsen kilolarından o kadar çabuk kurtulursun. başarılar..

ebi merhaba;

kitabı okudun mu? atak dönemi vermeyi düşündüğün kiloya göre değişen bir süre ve saf protein yapıyorsun. seyir dönemine geçtiğinde 5+5 ya da 1+1 seçenekleri var. 5+5 sıkıcı geldiğinden genelde 1+1 yapıyoruz.
benim sabah kahvaltım uzun zamandır haşlanmış yumurta ve light beyaz peynir. sebze günlerinde salatalık-domates ekleyebiliyorum yanına. aslında o kadar alıştım ki, ona da gerek duymuyorum, gayet doyurucu oluyor.

Tesekkur ederım :)

Gun gun paylasacagım bu dıete ve sızlerın deneyımlerınıze guvenıyorum :)

hoşgeldin aramıza=)
öncelikle kitabı eline al iyice bir oku sonra diyete başla bence.
ben ilk iki gün kitapsız olduğum için bir iki yanlışlıklar yaptım ve bir miktar aç kaldım. ama snra dan kitap elime geçti ve tam anlamıyla diyete başlayabildim. seyir evresindeyim. tam 3 hafta oldu diyete başlayalı.
bende yeniyim. sanki 8 aydır diyette gibi hissetsem de bende başlardayım
forumu takip etmekle iyi yapmışsın. omletleri yulaf kepeğini nasıl kullanacağını anlamışsındır bir miktar.

buarada light puding ölçülü miktarda kullanabiliyoruz. aynı şekilde simla nın sitesinde sunduğu tariflerde dondurma tarifi de var. ama eski dondurmalar çikolatalar geride kaldı. yeni tadlar başlıyor=))
kendimi sanki amerikada yaşayan biri gibi hissediyorum bazen
ama yağ yakıcıbir gurbet olduğu için mutluyum

ben de kreplerdeki kesif yulaf kokusundan şikayetçiydim. krep yapmamakla buldum çözümü
vanilya aroması çok işe yarıyor bu konuda. ekmek ve kekte vanilya-limon aroması kullandım 8-10 damla, ne yulaf kokusu ne başka bir şey. poğaça ya da normal kek yiyormuşum gibi geliyor. bu damla damla kullandığım aromaların icadını yapana dua ediyorum

kitabı okumadım ilk fırsatta alıcam ama.
benim 15-20 gün içinde 5 ya da 4 kilo vermek hedefim.
o zaman 5 gün saf proteinle başlıorum daha snra 1+1 diye devam edicem.peki 1+1 kaç gün sürcek? 5 gün protein 10 gün 1+1mi yapim?
ay hiç bilmiorum bana yardım et lütfen

sen başla bi.atak evresini gec herkes yardım eder sana.fakat ilk önce atak ve seyir evlerelerinin dukandan çıkar bakalım kaç güm atagın olacak

Haklısın

aslında ramazanda kuzenımbu dıete baslamıstı kıtabı onda gordum..O 16 kılo verdı onun uzerıne kıtabı alıp once onu okudum.Sonra sıteyı takıp etmeye basladım.Muzaffer kusanın dıetlerıne benzıyor.O da hep proteın agrılıklı dıetler verıyor.Bır de daha once atkıns dıetı yapmıstım onunla cok kılo verdım ama sonra saglıksız dedıklerı ıcın bırakmstım.Atkınsın damar sertlıgınden oldugunu duyunca dıetı bıraktım.Kıtapta en cok hosuma gıden yanı yagı olmaması sanırım.Atkıns de aynı sekıldeydı ama yag serbestı hatta yaglı yemeye yonlendırıyordu.Bu da kalbı yoruyordu.
Anlamadıgım kısım salatalık tursusunu verıyor boyle olunca az da olsa salatalık yıyebılıyoruz anlamına mı gelıyor. atak evresınde.

sen başla bi.atak evresini gec herkes yardım eder sana.fakat ilk önce atak ve seyir evlerelerinin dukandan çıkar bakalım kaç güm atagın olacak

kaç gün mü atağım olcak anlamadım ben :S ben en iyisi kitabı alim pazartesi :)))
neyse yarın atağa başliyim bakalım gerisi gelir inşallah :) teşekkür ederim.

canım, googleda dukan diye aratırsan dukandiet'in sayfasını görebilirsin. orada bilgilerini girersen sana bir diyet süresi, atağı, seyir ve koruma devrelerini yaklaşık kaç gün yapacağını hesaplıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…