kızlarrr pogacamın tadı tıpkı mısır ekmeği gibi.cok guzelllll oldu. dileyen yapabilir yulaf kepeği hakkını boyle tuketebilirr.tarifini veriyorum
1 bardak un
1 yumurta
toz hamur mayası.(ıslatıp beklettim biraz) 2 tatlı kaşıgı kadar
1 kaşık yogurt.
2 kaşık süt.
tuz
hamuru yogurun ve 1 saate yakın bekletin. kabarması icin. cok az kabarıyor ama olsu o da yeter
kıvamı elinize cok yapışmayacak kadar olsun. duruma göre unu veya sutu hafif arttırabilirsiniz. cunku yumurtanın buyuklugu kıvamı değiştiriyor.
içine yagsız beyaz peynir, maydonoz, pul biber.
avuc icinizde acın hamuru ve içine peynir karısımı koyun. tıpkı elmalı pasta kapatır gibi yarım çember şeklinde kapatın. 20 dk pişiriyoruz
kızlarrr pogacamın tadı tıpkı mısır ekmeği gibi.cok guzelllll oldu. dileyen yapabilir yulaf kepeği hakkını boyle tuketebilirr.tarifini veriyorum
1 bardak un
1 yumurta
1 kaşık yogurt.
2 kaşık süt.
tuz
hamuru yogurun ve 1 saate yakın bekletin. kabarması icin. cok az kabarıyor ama olsu o da yeter
kıvamı elinize cok yapışmayacak kadar olsun. duruma göre unu veya sutu hafif arttırabilirsiniz. cunku yumurtanın buyuklugu kıvamı değiştiriyor.
avuc icinizde acın hamuru ve içine peynir karısımı koyun. tıpkı elmalı pasta kapatır gibi yarım çember şeklinde kapatın. 20 dk pişiriyoruz
1 bardak un
1 yumurta
1 kaşık yogurt.
2 kaşık süt.
tuz
Canım çok poğaça çekiyordu çok iyi yapmışsın.Fakat un mu koydun? Yulaf kepeği olmasın o.
gunaydın kızlar
dun 5 gun atak evresi sonucunda 3.3 kilo vermiş olarak seyire başlamıştım ancak 1 kilosunu geri almışım şu a 58.4 üm :18:
neden böyle oldu anlayamadım hiç egzersiz yapmadım ondan mı acaba :2: bugün saf protein günüm yine dünkü gibi olabilir miyim
günaydınnnnn
hiç üzülme artık seyir evresine geçtin, inişli çıkışlı bir grafiğimiz olacak. bir gün 54.5 çıkıyorum diğer gün 55.2. swebzeli günlerden sonra tartılma derim veya tartılk ama olsun sebzeciklerim su ttuttu de:)
sebze günlerinde daha az sebze tüket. yani sebzenin yanında protei alıyoruz ya onu tam tersi yap. karnıbahar yanında yoğurt değil,yoğurdun yanına karnıbahar yemek gibi
sebzeler su tutucu özelliği olduğundan öyleymiş
valla benim erkek kardeşim var 19 yaşında, et, süt, yoğurt, yumurta yemez
yediği şeyler ekmek, makarna, pilav bunun dışında 1 tepsi böreği ver bitirir hamurişine tatlıya bayılır
kolaydı cipsdi kuruyemişti sürekli yer meyve yemez
yani hep kilo aldıran yiyeceklerle besleniyor, sağlıklı hiç bir besin tüketmiyor ama çocuk 45 kg
sinir oluyorum
sabah iki yumurta
öğle balık
aralarda ikişer salatalık turşusu yedim
akşamda köfte yapıcam yanında light kola içmeyi düşünüorum
bugün ilk günüm kızlar
doğru yapmış mıyım?
ben de kreplerdeki kesif yulaf kokusundan şikayetçiydim. krep yapmamakla buldum çözümü
vanilya aroması çok işe yarıyor bu konuda. ekmek ve kekte vanilya-limon aroması kullandım 8-10 damla, ne yulaf kokusu ne başka bir şey. poğaça ya da normal kek yiyormuşum gibi geliyor. bu damla damla kullandığım aromaların icadını yapana dua ediyorum
canım, googleda dukan diye aratırsan dukandiet'in sayfasını görebilirsin. orada bilgilerini girersen sana bir diyet süresi, atağı, seyir ve koruma devrelerini yaklaşık kaç gün yapacağını hesaplıyor..
dogru olmus bence bende oyle yapıyrm yalnız yogurt yada peynır yememıssın bunlarıda tuketmen onemlı. bırde su ıle yulaf kepegınıı halletınmıı oluyrr hepsıı hadı hayırlı olsun ılk gunun :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?