Ekledim tatlım. Az kalmış seninde baksana. Bravo
herkese merhaba;
25 eylülde 89 kiloyla başladığım dukan maratonunda 53 gün sonunda 80lere veda ettim
bugünkü tartı sonucum: 79,6.
biraz yavaşladı kilo vermem sanki. ben de leslie'ye başlayıp metabolizmamı hızlandırmayı düşünüyorum..
kurtulalım şu kilolardan...
Bende yaptım o hatayı canım. Yemek yapmak zormu geldi neden bilmem. Biber dolması hevesim var ama bilmiyorum nasıl olacak :))yaaa kızlar bir sorun var,
ben şimdi 2 aydır sürekli aynı şeyleri yediğim için farkı şeyleri kbul etmiyor midem.
yani mesela maalesef ben büyük bir hata yaptım ve sebze günleimde sebze yemekleri yapmadım, etimin yanına salat ekledim ya da en fazla 1-2 kere kabak yedim.
o yüzden şimdi alıştığımdan fklı şeyler yiyemiyorum.
yaaa kızlar bir sorun var,
ben şimdi 2 aydır sürekli aynı şeyleri yediğim için farkı şeyleri kabul etmiyor midem.
yani mesela maalesef ben büyük bir hata yaptım ve sebze günlerimde sebze yemekleri yapmadım, etimin yanına salat ekledim ya da en fazla 1-2 kere kabak yedim.
o yüzden şimdi alıştığımdan farklı şeyler yiyemiyorum.
geçen gün biraz taze fasülye attım ağzıma ve çok afedersiniz istifra ettim, ama önemsemedim, çok yemek yedim heralde dedim.
bugün de ıspanak yedim 1 tabak ve hemen akabinde yine istifra ettim
cnm geçmiş olsun, böyle birsey olabileceği hiç aklıma gelmezdi :26:
bence sen istifra etsende yiyebildiğin sebzelere biran önce alıştır kendini sakın istifra ediyorum diye bırakma, zaman geçtikçe daha kötü olabilir vücudunun bu tepkisi o nedenle sen etin yanında mutlaka kendini alıştır az az sebzelere.
bu forumu bu yüzden seviyorum, bu paylaşımlar sayesinde insanlar biririnden birseyler öğrenip faydalanıyor.
tekrar geçmiş olsun
Kusman düşündürücü. Şöyle dene istersen önce sebzeyi bir sefer tek ye bakalım aynı tepki olacak mı.. eğer olmazsa bu sefer etle birlikte ye ne olacak. Hoş bir durum değil. Çiğ yedin hep belkide yumuşayınca sebze miden kaldırmadı.
ya ben de anlamadım telli turnam yaa, çok canım sıkıldı valla.
yarım p günüm, diğer gün ne yesem sebze olarak, ne yapayım ??
Kabaklı birşeyler yapabilirsin. Lif oranı yüksek olduğundan bağırsaklarına ve midenede iyi gelir canım...
Ben kaçar hemende akşam oluvermiş doğru leslie yapmayaaa. hayde kızlar sizde spor yapın.
Nes yok buralarda neredesin canım sporunu yaptın mı ihmal etme sakın
yaaa kızlar bir sorun var,
ben şimdi 2 aydır sürekli aynı şeyleri yediğim için farkı şeyleri kabul etmiyor midem.
yani mesela maalesef ben büyük bir hata yaptım ve sebze günlerimde sebze yemekleri yapmadım, etimin yanına salat ekledim ya da en fazla 1-2 kere kabak yedim.
o yüzden şimdi alıştığımdan farklı şeyler yiyemiyorum.
geçen gün biraz taze fasülye attım ağzıma ve çok afedersiniz istifra ettim, ama önemsemedim, çok yemek yedim heralde dedim.
bugün de ıspanak yedim 1 tabak ve hemen akabinde yine istifra ettim
Öncelikle gecmis olsun yazan tum arkadaslara tesekkurler. Evet hepimizin yulaf kepegi markasi ayni ve evet toz olani bildiginiz kokuyor bana yerken de kusasim geliyor.. Bugun atagin son gunu yarin sebzelere kavusucam derken yulaf kepeginden igrenip birakirsam cok yazik olacak yaane yapicam bilmiyorum
tekrar hoşgeldin dukana=)
diyete haziran ayında ara vermek çok mantıklı olmuş. sanki bu diyet kış diyeti gibi geliyor bana. meyve yok. cezbedici şeyler yok. yazın zaten öyle veya böyle az çok kilo veriliyor.yense bile hareket çok.
en çok özlenen şey sanırım meyve kısmı =) ben aşırı meyve seven birisi değilim ama meyve yiyecek olduğum günü iple çekiyorum=)) son iki hafta kaldı
çarşamba günü 2 ayım bitecek kızlar
ne kadar hızlı geçmiş yaaaa
Benim yulaf kepeğimi yoğrtla karıştırım yediğimde midemi bulandırmıyor hatta tokluk hissi de veriyor. gece yetmadan da yediğim için sabah barsak hareketlerine de yardım cı aslında. Acaba ben başka bir marka mı kullanıyorum aslında dukan diyeti için diye de üstünde yazıyor. kutusunu 9 liradan aldım
2 sefer daha yazdım.görmediginizi farz ederek tekrar yazıyorum.kabızlıktan çok çektim.ama çok kolay bir çözümü var adı:kuru erik
kayısı halt etmiş.yiyin öreceksiniz.ben düzenli tuvalete gidiyorum .çokda kolay ...hiç sorun falan kalmadı ne sinameki ne ilaç içmeyin daha beter
yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?