arkadaşım sen ne doktorusun...sana tahlil sonuçları yazsam anlarmısın..?
2 günün saymayacak atağa ekmeksiz sil aştan başlayacaksın mecburen. ekmek ilk 3 safhada hiç yok. yulaf kepeğinden dikkat et yulaf unu değil galeta yapabilirsin. kitapta tarifi var. ben yulaf kepeğinden ekmek yaptım doğrusu lezzetli oldu dilersen tarif vereyim.
20 kaşık yulaf kepeği
3/4 yağsız süt
2 yumurta
maya
ben tuz koymadım ama az konabiliyor.
hamuru yapınca bir süre kabarmasını beklemek gerek (50 C fırında da bekletebilirsin)
yağlı kağıdın ustuna koyup şekil vermeye çalııp 40 dakika kadar pişir. günlük 1,5 kaşık yulaf kepeği hakkın olduğuna göre 13 parçaya bölersen her bir parça sana 1 günlük ekmek olur.
N'bersiniz bakalım;
Akşam yapmış olduğum adana kebap, şeyy yani dukan kebap. Enfes oldu, ahanda resmi:Eki Görüntüle 292401
Nası ama???
10 Kasımdan başlarız canım. Eskisini boşver sonra baktıkça kaç aydır kilo verememiş durumları olmasın. Yeni tarih yeni hedef, yeni başlangıç diyelim seninkine tatlım..
arkadaşlar sonunda kitabım geldi onla birlikte yüz yogası kitabıda aldım hehe hem zayıflicam hem sıkılaşıcam gençleşcem yani ha bide yanında karatay dietini de aldım ben karışık yapıcam daha sonra bakalım hangisi işe yarıyacak
Kızlar birşey okudum .. dukan kısırlık yapıyormuş doğru mu bilginiz var mıı
merhabalarrrrr
öncelikle bebişin hayırlı olsun, kitapta özellikle bu konudan bahsetmiş ve süt veren bir anne hiçbir şekilde diyet yapmamalı, önce bebeğini büyütüp süt verme bittikten sonra diyete başlamalıdır diye yazmışşşş
hem daha 2 ay olmuş doğum yapalı daha çok erken sanki, zaten süt üretmek için ekstradan 500 kalori harcıyorsun, bebeğinin peşinde koşmaktan belkide farkında bile olmadan vereceksin kilolarını, arkadaşım hamilelikte 30 kilo aldı ve 6 ay içinde hepsiini verdi hemde hiç diyet yapmadan....
Kızlar birşey okudum .. dukan kısırlık yapıyormuş doğru mu bilginiz var mıı
canım eğer öyle bişey olsaydı dukana başladıktan sonra ben hamile kalmazdım bırak kısır yapmayı ben dukandan sonra verdiğim kilolar sonucunda hamile kaldım
selam kızlaaaar :)
ben temmuz ayında 5 gün atak evresi ve 35 gün sürdürme evresi yapıp, sonrasında yıllık izinle birlikte dukan'ı burakmıştım.
Başladığımda 83.5 kiloydum. Boyum 1.73 ve hedefim 70 kilo olmaktı. Atak evresinde 3.8 kilo verdim sonra sürdürmede de 4.7 kilo verdim. Yani toplam 8.5 kilo verip 40 günde, 75 kiloya düştüm. Sonra, eylül ayından itibaren hiç dikkat etmedim bugüne kadar ( toplamda 2 ay ) sadece 2 hafta kadar karatay yapmaya çalıştım, ancak pek işe yaramadı ve onun dışında 2 aydır bayramlar dışında normal bir yeme düzenim var. Bayramlarda çok aşırı abarttım ve bu haftasonu da gerçekten çok abarttım ve bu sabah tartıda en yüksek kilomu gördüm. O da 78.1 kiloydu. Kısaca dukanı bıraktığım 2 ayda 8.5 kilonun 3 kilosunu geri aldım.
Bugün yeter dedim. Gerçekten ben 10 kilo vermek ve tartıda 68'i görmek istiyorum. Ve bugün itibarıyla tekrar atak evresine başlamış bulunmaktayım. Umarım bu sefer hedefime ulaşabilirim. Ancak biraz motivasyonsuzum da. Akşam evde kocamın koynunda şarap içme hayalleri dönüyor bir yandan kafamda.
Ben de bu hayallerden kurtulmak için foruma geleyim dedim. Sizden gaz alayim. çok da ii oldu. Telli turna'nın yazdığı mesajı okudum ve cidden gaza geldim.
arkadaşlar benide aranıza alın 10 günlük atak evresinin 8. Günündeyim...
10 gün atak biraz çok değil mi canım? Kaç kg ile başlıyorsun sen?
99 ile başladığım için cnm ben obez durumdayımda
Canim super. Ben 2 ayda 10 kilo vermistim. Hic dert etme. Haftada 1 kg verebiliyorsan (ki bunu da ay sonunda hesapla 4 kilo vererek; cunku bazen haftada degil 10 gunde gozukuyor 1 - 1,5 kg) bence dukanda super ilerliyorsun. 3. ayini tamamladiginda 1 gun sabahtan aksama kendini odullendir ve ye herseyden hem vucudun da sasiriyor. once almis gibi sisiyorsun sonra 1 protein gunu fazlasiyla indiriyor tartida seni. Canim hep yanindayim. Ha gayret...
Ya sen ne guzel gaz verdin oyle. Cok tesekkur ederim kendi adima. Bu arada fil-kelebek yazisini da merak ettim. Kacinci sayfalardadir, bulsam?
şeyy.. beni de alır mısıınızzz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?