Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

teşekkür ederim cnm tarifinide deneycğim
yalnız ekmeksiz çok zor ekmek yediğim halde acıktım yandımm

Kızlar birşey okudum .. dukan kısırlık yapıyormuş doğru mu bilginiz var mıı

arkadaşlar sonunda kitabım geldi onla birlikte yüz yogası kitabıda aldım hehe hem zayıflicam hem sıkılaşıcam gençleşcem yani ha bide yanında karatay dietini de aldım ben karışık yapıcam daha sonra bakalım hangisi işe yarıyacak

Son düzenleme:

Canim sen 30000. mesaji yazmistin. Ben de sana hediye yulaf kepegi gonderecegim. Bana ozelden mesajla adresi yaz. Yarin kargoya veririm.

Cevap yazdigin icin tskler..
Bende vazgectim zaten, dun biraz dikkat ettim yediklerime ve malesef sutum azaldi
Minik yavrum bos memeyi emdikce icim acidi
Bol sekerli serbet ictim bol bol, insallah duzelir..
Su an bebegimin gelisimi benim icin oncelik..

selam kızlaaaar :)

ben temmuz ayında 5 gün atak evresi ve 35 gün sürdürme evresi yapıp, sonrasında yıllık izinle birlikte dukan'ı burakmıştım.

başladığımda 83.5 kiloydum. boyum 1.73 ve hedefim 70 kilo olmaktı. atak evresinde 3.8 kilo verdim sonra sürdürmede de 4.7 kilo verdim. yani toplam 8.5 kilo verip 40 günde, 75 kiloya düştüm. sonra, eylül ayından itibaren hiç dikkat etmedim bugüne kadar ( toplamda 2 ay ) sadece 2 hafta kadar karatay yapmaya çalıştım, ancak pek işe yaramadı ve onun dışında 2 aydır bayramlar dışında normal bir yeme düzenim var. bayramlarda çok aşırı abarttım ve bu haftasonu da gerçekten çok abarttım ve bu sabah tartıda en yüksek kilomu gördüm. o da 78.1 kiloydu. kısaca dukanı bıraktığım 2 ayda 8.5 kilonun 3 kilosunu geri aldım.

bugün yeter dedim. gerçekten ben 10 kilo vermek ve tartıda 68'i görmek istiyorum. ve bugün itibarıyla tekrar atak evresine başlamış bulunmaktayım. umarım bu sefer hedefime ulaşabilirim. ancak biraz motivasyonsuzum da. akşam evde kocamın koynunda şarap içme hayalleri dönüyor bir yandan kafamda.

ben de bu hayallerden kurtulmak için foruma geleyim dedim. sizden gaz alayim. çok da ii oldu. telli turna'nın yazdığı mesajı okudum ve cidden gaza geldim.

canım eğer öyle bişey olsaydı dukana başladıktan sonra ben hamile kalmazdım bırak kısır yapmayı ben dukandan sonra verdiğim kilolar sonucunda hamile kaldım

tabiki ama hani uzun süre yapmadın sen .. dukan diyeti zararlarına bakıyordum birkaç yerde denk geldi böyle..
ben de bi sorayımd dedim ..

yeni başlangıcın hayırlı olsun canıım, hoşgeldin..

Ben dukanı 1 ay yaptım ve 4,5 kg verdim o sırada. Atakta 5 gün yapıp 2 kg vermiştim. Kilo vermem yavaş ama emin adımlarla ilerliyordu. Fakat mecburi nedenlerle bıraktım ve şimdi başlamaya çalışıyorum yeniden. Ve bu arada da verdiklerimi almamaya. Ama sosyal çevre nedeniyle dışarı çok çıkan biriyim ve birçok yerde içilenlere eşlik etmemek olmuyor. Zaten aile ortamımda da alkol vardır her zaman. Bende ne yaptım haftada 2-3 kadehi aşmamak kaydıyla sdece kırızı şaraba izin verdim kendime. Ve kilo da vermeye devam ettim. Ha belkide hiç içmesem daha mı çok verirdim bilmiyorum. Ama sevdiğim birşeyden mahrum bırakmak da istemedim kendimi ve zararlı olmadığını da gördüm. Demek istediğim eğer kafandaki hayaller seni mutlu ediyorsa kendine biraz izin verebilirsin benim gibi :)

Teşekkür ederim canım sağolasın. Bu 3 ay sonraki olay da enteresanmış. Korkarım ben yemeye daha çok alırım diye. Dukan bana şubatta 60 kg sın diyor bakalım ne olacak. Bu aralar biraz yavaşladı sanki ama dediğin gibi ayda 4 kg neyimize yetmiyor.

Yıllardır kilolu gezdim, eğer ayda 4 kg vermiş olsaydım 7 ayda hedef kilomda olurdum. Oysaki ben bir anda bütün kilolarımı vermek gayretinde olduğum için dolayısıyla olması gereken olduğu ve o kadar hızlı kilo veremediğimden başarısız oldum hep. Sanki bütün kiloları ben bir kaç ayda almışım gibi.

Sanırım bu diyetlerden birazda mucize bekliyoruz kızlar ne dersiniz :)

Ya sen ne guzel gaz verdin oyle. Cok tesekkur ederim kendi adima. Bu arada fil-kelebek yazisini da merak ettim. Kacinci sayfalardadir, bulsam?

Yok be gülüm öyle bir yazı değil, aynı bu yukardaki gibi bi yazı yazmıştım ve kendimi file benzetmiştim ama o filin içinde minik bir kelebek olduğunu söylemiştim.

şeyy.. beni de alır mısıınızzz?

Aldık bile canım, perşembe bildiri gününde bildirini yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…