Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ayy alemsin canım yaaaa
ama yok yok komşu olamayız biz çünkü benim sadece karşı komşum var, yan komuş yok
siz 4 dairesiniz sanırım katta, biz 2

çıkmayız espiri yaptım zaten özlücede annem oturuyor denizkentte ben size biraz uzagım ama yine nilüferdeyim fazla uzak deil anlayacagın.hergün oralardayım zaten ama anlatıgım olay dogru gece hafata öle oldu.biz katta 3 daireyiz

Son düzenleme:

anladım canım,
nasılsa bursada değilmiyiz, komşu sayılırız

komşuna bayıldım morlady akşam akşam güldürdü beni.. ne tuhaflıklarla karşılaşıyoruz değil mi?
cumaları özlüce civarında oluyorum ben.. demmir_can, çalışıyor musun? çalışmıyorsan haberleşip bir yerlerde kahve içelim. bana da mola olur..

yok canım evdeyim genelde, güzel olur valla içeriz

hadi canımmmm
ozaman bir ara arena kafkasta bir çay içeriz hep beraber

bu yaz hep ordaydım.bahçesinde zıplama lar varya çocuklar orda bende kahve iiçmede .çocuklu olunca fre takılamıyorsum hem onların zaman geçirebilecegi hemde senin kafa dinleyebilcegin hoş bir yerler arıyorsun.orasıda tam bana göre annemlerde iken her akşam ordayız

evet canım çocuklu bayanlar için iyi oluyor, ben de doğuramadım ki bitane götüreyim oralara,
anca tek başıma kahve içiyorum

ya öle bişeyki o komşumu eşini de bayanı yani gecen senelerde eşi ile barabe rişe giderken görüyordum .sonra bir ara hamile gördüm gecen sene baktım kapılarında pempe bir çelenk asılmış anladım kızları oldu.işte bide gecenlerde kapıcı çöpleri alırken gördüm kız yürüyor kapıda kocaman olmuş.bide gecen hafda adamla tanıştık sesini duydum yani bu kadar.hiç selam sabah yok bizim burda .elit kesimmiş.yiyecem elitlerini .

evet canım çocuklu bayanlar için iyi oluyor, ben de doğuramadım ki bitane götüreyim oralara,
anca tek başıma kahve içiyorum

canım ya olur seninde bende diyorumki hayatımın baharını çocuklarlA GECTİ ŞÖYLE EŞİMLE Bİ GÜZEL BAŞBAŞA YEMEGE BİLE GİDEMEDİK..
SEN HANGİ SİTEDESİN ANEMLER BENİM DENİZ KENTE OTURUYOR ARENAYA ÇOK YAKIN

arkadaşlar ben hiç tok hissetmedim bütün gün kendimi. daha 1 saat önce dün yaptığım lor tatlısından yedim, bastırsın açlık hissimi diye, yoksa uyuyamayacağım. aslında canım tatlı falan istemiyor, yiyecek bişey olsun yeter.. normal öğünlerimi yedim, sadece öğlen çok yoğundum hiçbirşey yemeye vaktim kalmadı, ayranla geçiştirmek zorunda kaldım. ama akşam 6da akşam yemeğimi yiyordum.. su da içiyorum tok hissettireceğine daha fazla açlık çektiriyor.ne yapsam bilemedim..geçsin bu günler..

yok ben oraya biraz uzağım özlüce köprüsü tarafında, selçukkent

gündüz doymadıgın için bölein .gündüz sınırsız protein ye .akşam 8 e kadar

en nefret ettiğim şey iki yabancı olup birkaç metre arayla ikamet etmek.. sanki bir günaydın, iyi günler dese ağzı aşınacak.. büyük işyerlerinde de rastlanan bir durum bu. servise nedense asık suratla binilir selam sabah edilmez...
kardeşim istanbulda uzunca bir zaman subay lojmanlarında oturdu. ben sık sık ziyarete giderdim. her yıl değişir komşuların bir kısmı, lojman süresi dolan gider. hiç kimse beni tanımaz ama çok severdim ordaki geleneği, sabahları günaydın, akşam iyi akşamlar derler. bu bir kültür aslında. size nasıl davranılıyorsa siz de olayın içine giriyorsunuz. ben bir süre sonra onlardan önce davranıp selam verirdim. iş daha sonra çocuklarını, köpeklerini sevmeye, ellerindeki poşetlere yardım etmeye kadar gitti..

yaa kızlar bişey sorucam
şu xl s medicalle ilgili bilginiz var mı?

hem yağ tutucusu hem de karbonhidrat tutucusu varmış, bir arada kullanılabiliyormuş.

ozaman tam anlamıyla saf dukan yapmış olurum sanki, aldığım azıcık yağ ya da karbonhidrat varsa onlarıda minimalize eder:26:

geçici çözümler o tür haplar. sonrasında kat kat fazla kilo alınıyor. ve ne kadar doğal madde içerdiklerini iddia etseler de kimyasallar.. bence sabredip dukana devam et.. boş yere hem parandan hem sağlığından olma derim ben..

yok yokk ben dukanı bırakmadan ek olarak alsam mı acaba diye düşünmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…