Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Annemler de bana yakın sayılır, onları aradım hissetmemişler bile. Belki de ben denizin dibindeyim ondan bu kadar sallanmıştır.:44:

Çok geçmiş olsun 3.0 büyük deprem sınıfına girmez ama seni huzursuz etmeye yetmiş. Bu tarz küçük depremler ege de hep vardır zaten.
Tekrar geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun canım.

5,1 miş canım. geçmiş olsun

merhaba dukancı arakadaslar.ben dukanın atak evresini 6 gün yaptım ve 4,5 kilo verdim. ama sonra ishal bulantıdan kesmek zorunda AKLDIM. ETTEN ÖYLE İĞRENDİMKİ 5GÜN 5 KİLO DİYETİNE BASLADIM. 9GÜNDE 4900VERDİM. ŞİMDİ DİYORUMKİ DUKANIN 5 GÜN ATAGINI YİNE YAPIP SONRA YİNE 5 GÜN 5 KİLOYA DEVAM ETSEM NASIL OLUR ACEP. BANA BİR FİKİR VEREBİLİRMİSİNİZ. YADA BENİM GİBİ OLAN VARMI

cok gecmis olsun, allah korusun buyuk felaketlerden hapimizi

kızlar galiba kabızlık bende de başladı... yulaf kepeğimi yiyorum, gojiberry yiyorum ama sonuc yok.. gerçi daha 2 gün oldu, bugünden umutluyum :)

Canim önlemlerini al, geciktirdikce basina is alirsin. Bende yara-catlak olustu kabizlik yüzünden simdi nasil atlarabilirim diye ugrasiyorum. Dahada ilerlemeden yoksa sonu hemoreid olacak

Desendesen cok gecmis olsun.

Ben dün bahsettigim gibi tuzlu yemekten bugün neredeyse sismis bir haldeyim 1 kilo farkeder mi tuzludan onu da bilmiyorum

Herkese iyi bir haftalar dilerim, saglikli zayiflamalar

bugün korka korka tartıldım ve 9 günlük seyirde 1.1 gitmiş, korktuğum başıma gelmedi çok mutluyum :)

Merhaba arkadaslar ben ayın 3 ünde basladım dıyete bugun tartıldım...97 ıle baslamıstım 97.7 çıktım çöktüm resmen bu nasıl olur ben kılo gıtmıstır derken almısım
herşeyıde uyguluyorum..Nerde hata yaptım acaba

Peki Fisun iki seferde de tartılırken aynı şartlar ile mi tartıldın..

Aç-tok
Wc çıktın çıkmadın
Tuzlu yedin - yemedin özellikle turşu
bak bunlar bende +1,5 bile gösteriyor bazen.
Sadece büyük tuvalete çıkmamak bile büyük fark atıyor.

aranıza yeni katıldım kızlar,light peynir aldım yörsanın. peynir baya bi tuzlu,bugün başladım atak evresine 65den 55e düşmem gerekiyo

Bu gün öğlen yemek getirmemiştim dışardan tavuk şiş söyledim. Öyle bir yedim ki acayip şiştim. bu diyetide bu yüzden daha çok seviyorum. Vicdan azabı olmadan, acaba demeden yiyebilmek..

Sadece ayranım light değildi o kadarda olsun dedim yani napim

15 gün sonra düğün var bari 78 falan olsam Olurmukine acaba

Nes nerdesin kız sen söyle çabuk kaç çıktın. Seni takip ediyorum ben genelde

Biz de dün kahvaltıya gittik. Bizim meşhurdur pazar kahvaltılarımız, dışarıda yaparız genelde. Diyetteyiz diye geri de kalmıyoz yanii
ahhh masayı donattılar tabi Van kahvaltısı diye, biz de ayıkladık balları reçelleri kaymakları bi tarafa... Ama ne yalan söyliyim o çeşit çeşit peynirlerin hepsini yedim valla. Bir de ekmek sepeti vardı ki ne siz sorun ne ben söyliyim. Yanımızda krebimizi götürmüştük tabii. (ekmek sepetinden azcık yani bir lokma tadımlık gevrek aldım sadece )Allahtan sp günümüzdü de domates salatalık falan da yedik. Öyle bir doyduk ki.
Naapalım bu kadar da olsun dimi yanii

Aynen canımmm.

Ben şu an nefes alamıyorum. Demekki midem ne kadar da küçülmüş böyle..

Vicdan yapmadımda değil şimdi böyle tıka basa doyunca benim psikoloji "acaba" demeye başladı. Hakikaten aşırı tokluk hiç iyi bir şey değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…