Ben aşırı neskafe tuketirim malesef (uykusuz çocuklarımın bana armağanı- sabaha kadar uykusuzsan iş yerinde ayakta kalmak için kafeine dayanıyorsun)
Ama bitki çaylarıda tüketirim son zamanlarda limonlu ada çayı ihlamur. ve yeşil çay tüketiyorum. arada da açık normal çay.
Eklerim hemen bi tanem ama sen ortalarda olmayına dedim bu kız bırakacak heralde. Olur eklerim tabi
canım beim sağol ben diyeti bıraktım ama insan kendini orda görmek istiyo ben sürekli sizi takip ediyorum merak etmeyin gözüm üzerinizde kaçamak falan yapayım demeyin sakın
Liptonun phtoslimini ben de alayım o zaman. Tavsiyene teşekkürlerYeşil çay çok iyi onu iç. Bide lipton phyto slim var onuda çok övüyorlar bir kaç sefer içtim öylece duruyor. Oda aşırı ödem attırıyor. Kafein selülit yapar derler ama bilemem onuda süttozu olmadan hayatta içemem içenlere de hep hayret etmişimdir.
Liptonun phtoslimini ben de alayım o zaman. Tavsiyene teşekkürler
İyi kolesterolü arttırmam için niasin çeşidi ilaç almam yada balık yağı almam lazımmış. Halbuki yağlı balıklardan da tüketiyorum ama yetmemiş anlaşılan.
Sen de annenin dediği gibi tam bir check up yaptır, zararımı olur. çok kilo verdin çünkü
Durumlar nasıl şeker. Kilo aldın mı verdin mi.. Bebiş nasıl, gebelik nasıl etkiledi seni başladımı belirtiler
yok canım kilo almadım aksine 1,5 kilo verdim 64 kiloydum hamile olduğumu öğrenince 65 kiloya çıktım birden hatta korktum bukadar kısa zamanda 1 kilo alırsan sonunda kaç kilo olurum die ama bayramda izmire gittim orda miğde bulantılarım başaladı ve geldiğimde 63,5 kilo olmuştum geleli 2 haftayı geçti hala aynı kilodayım 63,5 deyim...hamileliğimi sorma belirtiler başlamazmı başladı miğde bulantısı dün akşam gaz problemi yaşadım ölüyorum sandım uyku uyumadım vallahi inşallah böyle sürmez çok kötü bişey ama olsun yinede herşeye değer
Kızlar çok ama çok mide bulantısı var içim kalkıyor sızdede oldumu yan etkımı bu acaba
bugun sabah 2 yumurta kaşar peynırle yulaf kepegıyle omlet yaptım
5i biryerde çayı fıncan fınacan ıctım bır çaydanlık yeşil çay 2 lıtre su
öglende haslanmıs tavuk yedım suan cok bulantım var sizde yasadınızmı?
Evet birde incelme çok olduğundan 15 gibide durmuyor inanın en az 20 kilo gibi duruyor. Daha çok korkuyor kadın.
Eski halim ile dağlar var aramda. Ablam beni diyete girmeden hemen önce görmüştü bu pazar beraber çeyiz sercez bakalım ne kadar şaşıracak
"Ayyyyyyyyyy ne kadar kilo vermişsin" sözü dünyalara bedel oldu açıkçası.
doğrusu ya çok fazla şaşıracak gördüğünü de beğenecektir kesinlikleAh bende ne kadar kilo vermişsin sözünü duyacak hale gelsem )
önceki sayfalarda yazdım ama görmedin heralde eşin bu rejimi yapıyomuş güçlendirmedeymiş hiç kaçırdığı oldu mu??? ben arada kaçırıyorum o 25 günde 1 kilo vermiş galiba doğru mu???
Kızlar çok ama çok mide bulantısı var içim kalkıyor sızdede oldumu yan etkımı bu acaba
bugun sabah 2 yumurta kaşar peynırle yulaf kepegıyle omlet yaptım
5i biryerde çayı fıncan fınacan ıctım bır çaydanlık yeşil çay 2 lıtre su
öglende haslanmıs tavuk yedım suan cok bulantım var sizde yasadınızmı?
Nerdeeeeeeeeeeee
kabızlık çekıyorum bayagı kötü olsam 3 gündür kabız olmazdım
ama mıde bulantısı o yapıyor olabılır evet
teşekkkürler ilgilendiğiniz için. benim vermem gereken 5 kilo var ve 2 günde 2 si gitti:)o nedenle daha çabuk tmamlarım gibi geliyo. rın seyir evresine geçiyrum.direkt sebze protein günü yapabliyruz değil mi?yoksa seyirin ilk gününde protein ypma zorunluluğu var mı arkadaşlar. kitabı okuyanlar bilgi verirse sevinirim.Canım sen siteye bakma. O tahmini rakam veriyor. Ayrıca yeni başladın sanırım ilk ay çok hızlı vermen normal. Bende ilk ay10 kilo civarında vermiştim hatta Dukan şubat dedi ama ben aralığa tamamımdır diyordum. Ama şimdi düşününce şubatı geçtim mart olsa yeterdi bana..
öncelikle hayırlı uğurlu olsun inş :) tulum peyniri oldukça yağlı bir peynir biliosun. O nedenle kullanmamanı tavsiye ederim. Tükettiğimiz ürünlerin yağ oranı %2 ve altında olan ürünler olmalı. Onun yerine bimden aknaz marka light beyaz peynir alabilirsin. Ya da yine bimde satılan kaanlar marka börekli lor peynirinin yağ oranı da oldukça düşük.
Kepekli galeta dediğin şey eğer yulaf kepeği kullanarak yapılmışsa ne ala, çünkü biliyosundur atak evresinde 1,5 kaşık yulaf kepeği tüketme hakkımız var hem de bu bir şart diyet için. Ancak normal kepekli veya unlu gıdalar kesinlikle bu diyette yok.
Yulaf ezmesi yerine yulaf kepeği kullanmalısın dediğim gibi, ikisinin biribirinden çok farklı yapıda olduğunu dukan kitabında söylüyor.
1 lokma dahi olsa ekmek yokkk :) onu da tekrarlayayım
bunlara dikkat etmelisin, veee en az 1,5 lt suyunu sakın sakın unutma, aralarda bitki çayı da içebilirsin şekersiz olmak şartı ile tabi :)
tekrar kolay gelsin :)
teşekkkürler ilgilendiğiniz için. benim vermem gereken 5 kilo var ve 2 günde 2 si gitti:)o nedenle daha çabuk tmamlarım gibi geliyo. rın seyir evresine geçiyrum.direkt sebze protein günü yapabliyruz değil mi?yoksa seyirin ilk gününde protein ypma zorunluluğu var mı arkadaşlar. kitabı okuyanlar bilgi verirse sevinirim.
teşekkür ederim yorumların için;
tek yulaf kepeğim yok şimdilik günde 1 çay kaşığı yulaf ezmesi kullanıyorum yulaf kepeğini temin edene kadar.
şekeri hayatımdan zaten uzun zaman önce çıkartmıştım günde 1.5 litre su içiyorum bazen daha fazlası ve akşamlarıda doğadan form içiyorum gün içinde bir fincan çay ve 1 fincan kahve içiyorum şekersiz, tulum peynirimde yağsız sadece tuzu var biraz sorun olurmuki? Vede yulaf keepeği olmadan bu diyet yapılmıyormu? Kepek olmadanda zayıflayan olmuş yorumlarda okudum
bu konudada bilgi verirseniz çok mutlu olurum...
Zilli nerelerdesin sen.. Ben gördüm yazını gördüm hemen başlamışsın kaçırmalara. Hanfendi madem kaçırdın tedbirini al. Onca emek boşamı gidecek. Sen bırak başkalarını ben sana söylerim doğru değilkaçırırsan veremezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?