merhaba yulaf kepeginden krep nasıl oluyor tarifini yazarmısınız Desendesen testigin icin sagol bu topik cok hareketli
simlanın sayfasına baksana Dukan diyet tariflerim diye arama yaptığında sayfası çıkar. adım adım anlatmış krebi.
yulaf biraz zor piştigi için kişiler gebellikle ilk denemede başarısız olduğu için
Teşekkürler telli turna dediğin gibi sıkılaşıp daha fazla vermiş izlenimi uyandıryor ama yolum dana uzun.Canım bu ne güzellik böyle...
4 Kiloda baya farketmiş ben düşünemiyorum seni hedefine ulaştığında.
Dukanın en güzel yanı bu, kilo vermeden ziyade inceltiyor. 5 Veren 10 vermiş gibi oluyor.
Tebrik ederim canım. Daha çok çok gider inşaAllah
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bugün atak evresinin 4. günündeyim. birşey sormak istiyorum, aspartamlı şekeri nereden buldunuz acaba.
merhaba yulaf kepeginden krep nasıl oluyor tarifini yazarmısınız Desendesen testigin icin sagol bu topik cok hareketli
Teşekkürler telli turna dediğin gibi sıkılaşıp daha fazla vermiş izlenimi uyandıryor ama yolum dana uzun.
Allahım bana gayret ver aksatmadan tamamlıyayım buu diyeti ve bir daha almayayım
Bende hala regl olmadım..
Ama olucam hissediyorum. 1 haftadır sadece -200 oldu. Anam bir sekizlerden kopamadım.
Nasıl sinir oluyorum anlatamam. Tartılmayacağım o olacak. Ama dayanamıyorum tabi..
ARKDAŞLAR ben bugun başladım kahvaltımı yaptım öglen tavugun yanında saltalık turşusu kactane yiyebilirim atak dönemindeyim birde siz eti tavugu ne şekilde yaptınız
Ben canderel kullanıyorum, memnunum, eczanelerde ve migrosta bulabilirsin.
Canım, 1 yumurtayı bir güzel çırpıyorum, içine göz kararı yani azıcık süt ekliyorum, çırptıktan sonra 1,5 yemek kaşığı yulaf kepeğini de ekleyerek yine çırpıyorum. (kıvamı akışkan oluyor yani normal krep gibi) Yağsız ısınmış tavada (azıcık yağlayıp peçeteyle silebilirsin, ben hiç yağlamıyorum) yarısı kadarını döküp krep şeklinde pişiriyoruz, iki adet çıkıyor, bir fiske tuz da ekleyebilirsin karışıma.
Krep Tarifi ( top kek gibi oluyor )
1-2 Kaşık Yulaf Kepeği
1-2 kaşık yoğurt ya da süt
1 yumurta ( fazlası omlet yapıyor)
Tarçın / Kakao ( % 10 yağlı)/ goji berry
Sıvı tatlandırıcı
1- Hepsini Karıştır
2- Mikrodalgada 3 dakika pişir ( yoğurt kasesinde olursa derin, düz tabakta olursa ince oluyor) Benimkinde pizza modu var onda yapıyorum sizin makinanızda en uygununu siz seçin.
3- Kabı ters çevir keki düşür, tekrar 1.5 dakika pişir.
Afiyet olsun.
3 nolu işlem gerçekten de kuru bir kek olsun istiyorusanız, aynı top keke gibi tavsiye ederim, öbür türlü browni gibi oluyor. Ben hatta çokça yapıp, buzdolabında bekletiyorum eve gelince evden çıkarken yiyiorum.
Tavada yapışıyor ve krep gibi oluyor, bu tarifte ise derin kapta 2-3 cm kek çıkıyor karşınıza, tarçını fazla koyarsanız daha süper oluyor. İsteyen tuz koyup ekmek niyetine yiyebilir.
ARKDAŞLAR ben bugun başladım kahvaltımı yaptım öglen tavugun yanında saltalık turşusu kactane yiyebilirim atak dönemindeyim birde siz eti tavugu ne şekilde yaptınız
1-2 Kaşık Yulaf Kepeği
Sıvı tatlandırıcı
1- Hepsini Karıştır
2- Mikrodalgada 3 dakika pişir ( yoğurt kasesinde olursa derin, düz tabakta olursa ince oluyor) Benimkinde pizza modu var onda yapıyorum sizin makinanızda en uygununu siz seçin.
Afiyet olsun.
3 nolu işlem gerçekten de kuru bir kek olsun istiyorusanız, aynı top keke gibi tavsiye ederim, öbür türlü browni gibi oluyor. Ben hatta çokça yapıp, buzdolabında bekletiyorum eve gelince evden çıkarken yiyiorum.
Tavada yapışıyor ve krep gibi oluyor, bu tarifte ise derin kapta 2-3 cm kek çıkıyor karşınıza, tarçını fazla koyarsanız daha süper oluyor. İsteyen tuz koyup ekmek niyetine yiyebilir.
Canım, ben de baktım şimdi sütüme:
100 ml de enerji 31.7 kcal
protein 3.1
Yağ 0.15
Karbonhidrat 4.5
Ben de dikkat ettim, sanırsam light ürünlerde yağ azaldıkça karbonhidrat yükseliyor. (ama yağın az olması daha önemli gibime geliyor.)
1-2 Kaşık Yulaf Kepeği
Sıvı tatlandırıcı
1- Hepsini Karıştır
Afiyet olsun.
Ben de bu turşu muhabbetini merak ediyorum ? Sınırsız mı?
Benim regl de geçen ay gelmemişti bi türlü 10 günü geçtiğinde doktora gitmiştim. Çok sıkıntı yapmıştı, şişip kaldım ölee. Bi ilaç verdi söktürücü, içtim ertesi günü geldi, bi rahatladım ki sorma. Yaptığım diyeti anlattım doktora, diyet yapanlarda oluyormuş gecikmeler. özellikle ani kilo kaybı yaşandığında. Bu ay ise bi sıkıntı yaşamadım Allahtan. Sende de sıkıntı yaratmaya başlamıştır tahminim. Bi doktora git istersen canım
Benim regl de geçen ay gelmemişti bi türlü 10 günü geçtiğinde doktora gitmiştim. Çok sıkıntı yapmıştı, şişip kaldım ölee. Bi ilaç verdi söktürücü, içtim ertesi günü geldi, bi rahatladım ki sorma. Yaptığım diyeti anlattım doktora, diyet yapanlarda oluyormuş gecikmeler. özellikle ani kilo kaybı yaşandığında. Bu ay ise bi sıkıntı yaşamadım Allahtan. Sende de sıkıntı yaratmaya başlamıştır tahminim. Bi doktora git istersen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?