Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sorularımın cevabını buldum,yine de sağolun..

Merhaba kizlar,
2 sayfa geride kalmis diye alinti yaptim araya kaynamasin mesajim

Bugün 82.7 ciktim 1 haftadir durmustum insallah böyle devam eder. Sizlerde durum nedir?

selammmm kızlarrrr nasılsınız ?

bugun misafirlerim vardı çeşit çeşit hamur işi yaptım kendimede dün akşam kepek ekmeği yapmıştım hani şu puf olanlar ama niyeyse benimkiler hiçte puf olmadı yassı dümdüz bişi oldu dün her yeri aradım tatlandırıcı bulamadım migrosa fln bakıcam artık bulsaydım kendıme ayrı kek yapacaktım ama yapamadığım için bir dilim kek kaçamağı yaptım canım çok tatlı çekmişti yanınada yoğutlu tavuk salatası yaptım onu yedimmm.arada kaçamaklar olmasa daha güzel olucak ama napimmmm oluyo öle arada sizde durumlar nasıl

valla arada kaçamak olunca olmuyor işte... yani ne olursa olsun kaçamak yapmamak gerekiyor arkadaşlar. dukan da kepek ekmegi de yok kitabı hatim etmiş biri olarak kesinlikle böle bişey yok. siz dukan yaptıgınıza eminmisiniz.

Selam desendesen ben bugün aşuremi yedim allah nasip ederse yarın başlıyorum karın germe amaliyatıma kadar şöyle 10 kg versem yeter.arkadaşlar yarın ilk günüm menümü şöyle düşünüyorum sabah 1 2 yumurta haşlama layt peynir 1 saat sonra layt sütle neskafe öglen tavuk akşam balık nasıl varmı bana tavsiyeniz

atak bitti ben güçlendırmeye geçtım bugün dogrumu yalnısmı yaptım bugunumu anlatayım bana bılgı verın dukan dostlarım
sabah yumurta 1 kasık yulaf kepegı tuzsuz yagsız peynırle omlet
öglen karnıbahar kıymalı yemek yaptım...bır kase yogurt yedım
aksamda 10-12 adet köfte ve roka salatası yaptım yagsız elma sırkesıyle tadlandırdım
sizce nasıl
yalnıs varmı?
yarın sadece et tavuk balık yıyecegım galıba 1+1 yapmak ıstıyorum

gayet güzel aynen devam aralarda ypogurt falan yemiyor musun?

gayet iyi canım seyir evresi için güçlendirmeye geçmemize biraz daha var ideal kilomuza bi inelim inşallah o günlerde gelecek bir şey eksik spor onuda yaptın mı tam olacak:)sevgiler

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bugün atak evresinin 4. günündeyim. birşey sormak istiyorum, aspartamlı şekeri nereden buldunuz acaba.

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bugün atak evresinin 4. günündeyim. birşey sormak istiyorum, aspartamlı şekeri nereden buldunuz acaba.

genelde splenda adındaki marka kullanılıyor. en sağlıklı olan oymuş, migroslarda bulabilirsin. bu arada aspartam içerikli ürünler çok kullanım ve uzun kullanım açısından tavsiye edilmiyormuş haberin olsun :)

Canım bu ne güzellik böyle...
4 Kiloda baya farketmiş ben düşünemiyorum seni hedefine ulaştığında.
Dukanın en güzel yanı bu, kilo vermeden ziyade inceltiyor. 5 Veren 10 vermiş gibi oluyor.
Tebrik ederim canım. Daha çok çok gider inşaAllah

Kızlar günaydın:)
Bol eksili bir hafta diliyorum hepimize

Canım, ben de baktım şimdi sütüme:
100 ml de enerji 31.7 kcal
protein 3.1
Yağ 0.15
Karbonhidrat 4.5

Ben de dikkat ettim, sanırsam light ürünlerde yağ azaldıkça karbonhidrat yükseliyor. (ama yağın az olması daha önemli gibime geliyor.)

merhaba yulaf kepeginden krep nasıl oluyor tarifini yazarmısınız Desendesen testigin icin sagol bu topik cok hareketli

Günaydın hanımlar Güzel bir gün dilerim hepinize.
Dün akşam doğum günü partisindeydim. pastalara, aşureye dokunmadım ikisi de nefis gözküyordu. yemek kısmında da salata (zeytin yağlıydı malesef) tavuk but (gögüs yememiz gerekiyordu) sarımsaklıyoğurtlu acı kurubiberli bir meze(bunun dozunu kaçırdım bunda da zeytin yağı vardı.ah bir de turşu (onunda dozu kaçtı) ama şarap içmedim herkes içerken. uslu uslu suyumu içtim
Hala 2 gün öncesini kilosundayım ama en azından artış olmadı buna da şükür. Bugün protein günüm belki yarına biraz daha inerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…