3.gunum de bıtmıs bulunmakta oglen 100gr hındı etıyle yagsız yogurt arada 150gr lıght meyvelı yogurtla yulaf kepegı karıstırdım aksam da 2 salam ve 2 yumurtayla omlet yaptım:)sıze bı sorum var kızlar meyvelı yogurdum lıght yanı 0 yağlı ama ıcındekı seker oranı yuksek gıbı atak evresındeyım kılo vermemde engel yaratr mı? 3gundur tartılmadım moralım bozulmasın dıye ama vermıyorum gıbı bıraz canım sıkkın
Tamam canım senide ekledim listemize, hayırlı olsun..
selam hanimlar bugun benim dogum gunum ve misafir agarlamaktan sabahtan simdiye kadar zamanim olmadi bildirimi yapim bari firsat bulmusken
bugun 60.1 ciktim
ben bi kac gun pudding falan yememe ragmen bugun dogum gunu pastamida yemedim
seneye bunun acisini cikartmak uzere bu durumuda erteledim
azmime kendim bile hayran kaldim diye bilirim yani
kızlar aranızda troit hastalığı olan varmı ben haşimato hastasıyım yani triotim az çalışıyor bu diyetin zararı olurmu günlük protein 50 gr deniliyor zararını gören oldumu
Troidi direkt alınmış yani hiç troid salgısı olmayan , troid için ilaç kullanan arkadaşım da yapıyor bu diyeti. O bir zara görmedi. Bir şikayette belirtmedi.
Yi,ne de doktorunuza danışın da içiniz rahat etsin
Sebze gününü hasretle çekiyorum ama sonrası çok aşırı kilo artışı oluyor kendimden nefret ediyorum.
Abartıyormuyum ne sebze miktarını.
Aslında dukan sadece 1 tabak ye aynı yemeğin ikinci tabğını yeme demiş ama sebzeyi bulunca gözüm dönüyor. Hiç yemesem sorun yok başlayınca durmak bilmiyorum:-((
Canım hedef kilonuda yazman lazım
taze anne adayımızıda yormak istemeyiz ama
LİSTE LİSTE LİSTE LİSTE
içinde şeker olduğunu bilerek atak evresinde yiyorsunBu soruyu sorabildiğine göre cevabıda biliyorsun arkaf-daşım. tabiiki yavaşlatacak.
Atakta daha bol protein yemeni tavsiye ederim özelliklede balık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?