Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar mrb efsun ben dün dukan diyetine bende başladım inş. sizin gibi benmde kilolar gider

günaydın kızlaaar

telli turnam m
kilo bildirimi yapıyorum

başlangıç-19-12-2011
bş.kilo - 72,1
şimdiki kilo 67,9
hedef- 58

bu hafta seyirde veremedim hiç kilo sadece -200 ama olsun
teşekkür ediyorumm

avrupadakiler yağsız mış .bizim bunyonlar yağlı diye biliyorum ve tuz oranlarıda çok yüksek. ama bir de toz bunyonlar var onların üstünü okumadım belki yagsızlardır

eğer vegeta tarzi olan baharatları diyorsan sanırım içinde galeta unu var, ama okadardan bişey olur mu olmaz mı bilmiyorum. ayrıca içinde birsürü sebze kurutulmuşu var.

ben dün başlamıştım kızlar, dün bizim normal tartıda 71 kilo gelmiştim. bu sabah dijital tartıda 69,4 geldim. doğru mu tartıyor acaba diye biizzm normal tartıya çıktım dün tartıldığım. onda da 69 geldim. daha 1 gün yapmışken, cidden çok şaşırdımmm su gitti herhalde

Son düzenleme:

Başlangıçta su gidiyır ama motive de ediyor. kolay gelsin yarın da gitmiş göreceksin kilocuklarını. seyire geçince ortalama haftada 1 kg olacak

Arkadaşlar benim 8,5 kilo oldu verdiğim ama artık hiç enerjim kalmadı. işte fonksiyonel olamadığım gibi erkenden yatıyorum. yürüyemiyorum bile evde.
sporumu yapmak için L-carnitin kullansam mı? Bilgisi olan var mı?

canım ben de bi sure senin dediğin gibi oldum. 3. evredeymişim gibi yedim ictim 1 hafta. sonrasında tekrar diyete devam ettim kilo vermem 1 hafta durdu ama kilo da aldırmayınca bu yontem cok mantıklı geldi bana

herkese gunaydın iyi diyetler diliyorum kızlar:) ben bugun itibariyle 64.7 kilo oldum ve 1 haftada ancak 500 gram gitti. buna da sükür:)

canım ben de bi sure senin dediğin gibi oldum. 3. evredeymişim gibi yedim ictim 1 hafta. sonrasında tekrar diyete devam ettim kilo vermem 1 hafta durdu ama kilo da aldırmayınca bu yontem cok mantıklı geldi bana
diyetimi bırakmaya kıyama ya) 3. evre gibi yersem kesin kilo alarım daha verecek çok kilom var

kızlar kendime kot pantolon aldım uzuuun yıllardan sonra ilk defa bu kadar cok yakıstırdım kendime. hem de 29 beden kot pantolon. bu klasik bedende neye denk geliyor bilmiyorum ama uzun zamandır 29 beden kot pantolonum olmamıstı:)

38-40 beden arasına denk gelir ne kdar güzel. o günleri biz de görebilsek

38-40 beden arasına denk gelir ne kdar güzel. o günleri biz de görebilsek

inşallah canım allah herkese nasip etsin istediği forma girmeyi. bol su için siz. ben içemiyorum cok yavas gitti kilolarım. bol su icersek protein böbreklerimize zarar vermez diye dusunup suyu aksatmamalıyız

herkese gunaydin

telli turna dun bildirim yapamadim simdi yapayim bari

bu haftaki kilom 80,9 kg

vitamin alıyorsun dimi canım? arada benimde oluyor o aşırı halsizlik ama benimki aşırı yorgunluktan, malum oğlumun dişi....
dün akşam 1 de yattım 3 te oğlum klktı yarı uyuyr vaziyette 5 e kadar ayağımda salladım ve 8 de de kalktım, bazen diyorum o vitamini kullanmasan mümkün değil diyetle beraber devam edemem bu düzene...
l-carnitin kullanmadım ama eğer karıştırmıyorsam arkadaşım kullanıyordu, bu vücut spora başladıktan 12 dakika sonra yağ yakar ama bunu kullanınca spora başlanır başlanmaz yağ yakımını başlatan ilaç değil mi???????

hmm ben şimdi bu l-carnitin i merak ettim
acaba zararları varmıdır korkarım kullanmaya ama eğer faydası oluyosa neden olmasın
evde yürürken bir an önce bitsin die dakika sayıyorum çok yoruluyorum gerçekten
bide koşu bandında hangi hızla yürüyosunuz ben 5,5-6 arasında gidip geliyorum habire 30dk.toplamda 3km ye yakın oluyo
yeterlidir diilmi,dukan amcanın dedğinden fazla yürüsekte olurmu?korkumdan sporda bile kuralları aşmıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…