avrupadakiler yağsız mış .bizim bunyonlar yağlı diye biliyorum ve tuz oranlarıda çok yüksek. ama bir de toz bunyonlar var onların üstünü okumadım belki yagsızlardır
avrupadakiler yağsız mış .bizim bunyonlar yağlı diye biliyorum ve tuz oranlarıda çok yüksek. ama bir de toz bunyonlar var onların üstünü okumadım belki yagsızlardır
eğer vegeta tarzi olan baharatları diyorsan sanırım içinde galeta unu var, ama okadardan bişey olur mu olmaz mı bilmiyorum. ayrıca içinde birsürü sebze kurutulmuşu var.
ben dün başlamıştım kızlar, dün bizim normal tartıda 71 kilo gelmiştim. bu sabah dijital tartıda 69,4 geldim.doğru mu tartıyor acaba diye biizzm normal tartıya çıktım dün tartıldığım. onda da 69 geldim. daha 1 gün yapmışken, cidden çok şaşırdımmm su gitti herhalde
Arkadaşlar benim 8,5 kilo oldu verdiğim ama artık hiç enerjim kalmadı. işte fonksiyonel olamadığım gibi erkenden yatıyorum. yürüyemiyorum bile evde.
sporumu yapmak için L-carnitin kullansam mı? Bilgisi olan var mı?
diyetimi bırakmaya kıyama yacanım ben de bi sure senin dediğin gibi oldum. 3. evredeymişim gibi yedim ictim 1 hafta. sonrasında tekrar diyete devam ettim kilo vermem 1 hafta durdu ama kilo da aldırmayınca bu yontem cok mantıklı geldi bana
diyetimi bırakmaya kıyama ya) 3. evre gibi yersem kesin kilo alarım daha verecek çok kilom var
kızlar kendime kot pantolon aldım uzuuun yıllardan sonra ilk defa bu kadar cok yakıstırdım kendime. hem de 29 beden kot pantolon. bu klasik bedende neye denk geliyor bilmiyorum ama uzun zamandır 29 beden kot pantolonum olmamıstı:)
38-40 beden arasına denk gelir ne kdar güzel. o günleri biz de görebilsek
vitamin alıyorsun dimi canım? arada benimde oluyor o aşırı halsizlik ama benimki aşırı yorgunluktan, malum oğlumun dişi....Arkadaşlar benim 8,5 kilo oldu verdiğim ama artık hiç enerjim kalmadı. işte fonksiyonel olamadığım gibi erkenden yatıyorum. yürüyemiyorum bile evde.
sporumu yapmak için L-carnitin kullansam mı? Bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?