telli turnamiilk mesajı sabah kalkar kalkmaz tartılıp yazmıştım
sonra aradan biraz zaman geçti, tabi o arada ben neden az verdim diye geziiiniyorum evde
sonra tekrar tartıldım, peşpeşe 5-6 kere falan
abowwwwwwwwww
75.8 kiloymuşum aslında
sabah daha fazlaydı ama, nasıl oldu ki acaba??????????????
sen beni bu kilomla ekle lütfeeeeeeeeeeeeeeen
çok sağol canım,Tamam canımcım tebrik ederimmm
ilahi desendesenKız ben de gittim gittim tartıldım, sonuç artı 300. Yiyip içtikten sonra tabii.
Doğru diyosun... İpin ucunu kaçırmadan aynı dediğin gibi yapıcamçok sağol canım,
sen şimdi hayatının en zevkli, en özel zamanını geçiriyorsun, bu 9 ayın kıymatini bil ve elinden geldiğince keyfini çıkarmaya bak, boşver 3-5 kilo azmı aldım çok mu aldını... sonuçta elinde dukan diyeti gibi işe yarayan bir yöntem var, sağlıkla doğurursun çocuğunu ve emzirmen bitincede verirsin kilolarını...
ben pişmanım inan keşke daha doya doya yaşasaymışım hamileliğimi, şimdi 2. olsa bile oğlum izin vermezki ne saatlerce uyumaya ne oturup doğru düzgün bişeyler yemeye....
tadını çıkar tadını canım arkadaşım............
kızlarr merhaba
motivasyonum düştü benim yaa
seyire başlayalı 5.günüm oldu herşeye harfi harfine uyuyorum sporsa spor onuda yapıyorum
bi lokma kaçamakta yapmadım ama seyirden beri 1 gr gitmedi uyuz oldummm(( 2:
gerçi bu sanırım olabilen bişey o yüzden kendimi teselli etmeye çalışıyorum..
bide ben bu aralar facesayfasındada baya bi takıldım bakındım zeytinyağına günde 2tk izin çıkmış bunu biliyosunuzdur heralde ben yeni farkettimde:)
ama zeytinyağamı sadece ayçiçekte olurmu onuda merak etmiyo deilim varmı bi bilen??
teşekkürlerrrrrr
Sadece zeytin yağı (sızm yağ olmalı bence)
bu aradaa aklıma gelmişken bişey sormak isterim
şimdi dukan amca kitapta et-tavuk-sebze bulyonlardan bahsetmişti ya yağsız dio tabi
bunlardan kullanan varmıki yani hangisi öleki knorlar olurmu mesela??
güçlendirmede 2.haftam geride kaldı ve iki kilo verdim.. bende bi gariplik var ama çözemedim daha.. vermek istemiyorum da artık.. alırım diye korkarken tam tersi oluyor..
merhaba arkdşlar annemın çok nabzı yukselmişti ve biz diyete bağlamıştık diyeti bırakmıştı.. doktora gittik tum kan değerlerine baktırdık. kolestrolu dusmus ayrıca troidleri tam çalşmadıgı halde doktor 3 kilo verdiğini gorunce tebrik etti ayrıca menepoz başlangıcıda war.. diyeti çok önerdi doktor olarak ve desteklediğini soyledi.. annem bu diyetin bana ne yan etkisi olur dedi nesi zararlıdır dedi. doktorda bu diyet en fazla kolestrolu yukseltir fakat dikkat ederseniz senin ki gibi dusurebilir dedi. o yuzden light ürünler tüketmeye dikkat edelim kızlaar :)
bendede demir eksikliği çıktı hap werdi ama oda iştahımı açtı sanırımben 62e fln dusuorum fakar 1+1 yaptıgım ıcın sebzelerde 63 oluorum herkese basarılar dilerim
Annenin iyi olmasına ve diyete devam edebilesine çok sevindim .
kızlarr merhaba
motivasyonum düştü benim yaa
seyire başlayalı 5.günüm oldu herşeye harfi harfine uyuyorum sporsa spor onuda yapıyorum
bi lokma kaçamakta yapmadım ama seyirden beri 1 gr gitmedi uyuz oldummm(( 2:
gerçi bu sanırım olabilen bişey o yüzden kendimi teselli etmeye çalışıyorum..
bide ben bu aralar facesayfasındada baya bi takıldım bakındım zeytinyağına günde 2tk izin çıkmış bunu biliyosunuzdur heralde ben yeni farkettimde:)
ama zeytinyağamı sadece ayçiçekte olurmu onuda merak etmiyo deilim varmı bi bilen??
teşekkürlerrrrrr
bende dün başladım diyete 68,3 tüm şu anda 66,7 sabah dahada düşmüş olacak. ha bu arada dün kendimi tutamadım akşam film seyrederken çekirdek yedim. 2 gündür 2.kaçamağım ise nescafe 3 ü 1 aradalarım oldu. yarın sebze+proteine başlamayı düşünüyorum.yani 2+2 yapacağım. hava soğuk olduğu için televizyonda müzik kanallarını açıp 25 dk kaçdansediyorum. yalnız çok kötü bir durum var yılbaşı akşamı bir yere gideceğiz ve verdiğim kiloları almaktan korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?