Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yeni yıla -9.200 kaybetmiş belimi 8 cm inceltmiş olarak giriyorum. toplada 7 hafta da . çok güzel bir duygu. POpomda acaip küçüldü. daha 16 kilo var gidecek ama aşırı obezden, obeze terfi ettim. tek sorun çok halsizim. vitaminde kullanıyorum oysa.
yine de herşey çok güzel.
bu akşamı da ez az kaçamakla halledebilirsek iyi olacak
tüm arkadaşlara güzel bir dukan günü ve gecesi dilerim. hepimize -- lerle geçecek bir yıl ilk dileğim

günaydınn kızlarr
hepinize mutlu,sağlıklı,güzel,süperr ve zapzayıf bir yıl diliyorum:))
inşallah allah herkesin gönlüne göre versin...MUTLU YILLAR DUKANCANLAR

günaydın arkadaşlar atak dönemim 2 gündü ve ben 2 gunde 2.8 kilo vermişi şaka gibi ya dün tartının üzerine korka korka çıktım ama ağzım kulaklarımda indm valla:)) zor dayanıorm ama kahvaltılıklara falan yaneyse giden kiloları görnce gaza geldm herkese yeni senede bol eksiler:)

Telli turna ellerine sağlık canım...

Bugün seyirin 3 günü.Ataktan sonra +++lardayım ..Dün +500 idi neyse ki bugün -200 oldu da biraz moralim düzeldi..Ama seyire geçince bu kadar fark beklemiyordum çok moralim bozuldu valla...Dönmek yok dedik ya yılmakta yok.Vereceğim ben bu kiloları..Sabırlı olmalıyım değil mi?İlk başlarda normaldi +lar daha sonra ki günlerde -leri göreceğim:26:

Herkesin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum.Umarım herşey gönlümüzce olur...
(Yılbaşı diye yine de abartmayalım tamam mı)

2012 hepimize sağlık mutluluk ve istediğimiz kilolarda olmak bir daha eski kilolarımıza dönmemek dileğinde bulunuyorum YENİ YILINIZI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM HEPİNİZİ ÇOK ÖPÜYORUM ARKADAŞLAR

diyete uyduğunda almayacaksın ama seyire geçince başlarda durmuş hatta almış gibi görünebilirsin abazısında dahama sonra ortalama haftada 1 kg gibi gidiyor kilolar .

Teşekkürler canım. Valla bir lokma bile kaçamağım olmadı şu ana kadar. Bazen irademe hakim olmakta çok zorlanıyorum ama kendi kendime diyorum ki "onu yiyeceksin, 5dk zevk alacaksın, sonrasında suçluluk duyup pişman olacaksın. ayrıca o kadar yaptığın diyetin boşa gidecek ve hevesin kırılıp zamanla o zevk poponda birikecek!" Çok acımasız oldu ama en önemli şeylerden biri disiplin bence.

Ayrıca belirteyim bugün 4. günün atak evresinde. 59'la başlamıştım, sabah baktım 56 olmuşum!! =) Dukan Amca sana sesleniyorum, süpersin bebişiiiimmm!!!! :81:

Yüreğinizden sevginin eksik olmadığı, sağlık, başarı, mutluluk dolu güzel bir yıl diliyorum hepinize. Bundan sonraki yıllarda hep incecik kalmamız dileğiyle...(Bizim için en güzel dilek bu olsa gerek)

Gerçekten kara verdiğinde istediğinde başla. Başlanıp bırakılacak bir diyet değil.
Zaten kilo vermek için öncelikle istemek ve azimli olmak şart

desteğin için teşekkürler zaten iki aydır diyetteyim 7 kilo verdim bana daha kolay bi diyet gibi geldi benim amacım verdiğim kiloyu korumak dukan diyeti o yüzden dikkatimi çekti.

Herkese ii yillar arkadaslar. Bugunki kacamaklarimi ilk ben yazip hepinizden bol azar isitmek istedim. Yaziyorum hazirmisiniz:
Bir yumurta buyuklugunde icli koftenin yarisi
yaglarini ayirip yedigim cag kebabi
P gunum olmasina ragmen havuc ve kirmizi lahana salatasi
5,6 tane findik
2 tane badem
Bir corba kasigi buyuklugunde ve ince kurabiye
Light olmayan bir koca bardak ayran
Misafirlikte de (sekerim dustu acliktan)yag orani 3 olan bir bardak sut
Ezme bir iki catal
Bayaa bi abartmisimdimi ama ozel gunum yaklastigindan sanirim kendimi durduramadim misafirlerim de var ustune bide grip oldum. Yesil cay ictim zorla ve form+ cayi ictim bol su
Birinin bana "yine de kacamaklarin cok degilmis "demesini isterdim amaaaa hic sansim yok biliyorum. Sanirim 3 gun atak yapicam ama bu sefer but falan yemek ,yok gogus eti ,balik ,sifir kacamak ,bol spor kussamda yesil cay

ya sen bu kadarına 3 gün atak yapacaksan ben 5 gün mü atak yapsam:-( bendeki kabahat seninkinden misliyle fazla. sabahına pişmanlık deniyor ya ayne o haldeyim

selam kızlar dukan diyetini cok duydum ama ayrıntılı bir bilgim yok. 57 kıloyum ve 50 kılo hedefliyorum bunun için dukana baslamak istiyorum .. ne yapsam, nasıl yapsam, nerden başlasamki acep ?

Selam kızlar, diyete bugün itibariyle başladım ve adım adım her ilerlememi burda yazacağım. Hadi bakalım hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…