Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Neler yedin ictin çok merak ettim bak şimdi bı ara herkes kacamaklarini yazssada icimiz rahatlasa bu arada benim yediklerim ertesi sabah + 500 gr olarak geri dondü. Ya senin????

Hiç yazmasam daha iyi:-( bana + 2,5 kg olarak döndü düşün işte. dünkü saf protein gününden sonra birazı gitti. yılbaşına girerken 75.8 düm bu sabah 77.6 hala gitmedi. gidene kadar saf protein yapacağim. 75.8 i gördüğümde 1+1 e dönerim

yulaf kepeğini ben aktardan buldum aktarlara sordunmu hiç?

Güçlendirmeye geçince burayı boşlamaya başladım yeni başlayanlara kolaylıklar diliyorum, zaman çabucaak geçiyor inanın. güçlendirme güzelmiş çok rahat. herkesi bekliyorum

Güçlendirmeye geçeli ne kadar oldu . hiç kilo alma verme oldu mu. Bilgide ver motivasyonumuz için gerekli biliyorsun

anladımn canım o zaman netten sipariş verebilirsin mutlaka almalısın gerçekten hiç açlık hissettirmior (tadı kötü ama..) :)))

kaç kilo verdin bu sürede??

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/384581-dukan-diyeti-deneyimlerimiz-3272.html#post22439629

kızlaar cvp bekliyorummm..
benim yine sorum daha var;
* PS gününde kereviz yaptığınızda yanında protein olarak ne tüketiyorsunuz?
* SP gününde kornişon ve minik acı biber turşularından tüketme sınırımız nedir?

kerevizin yanında tavuk, köfte, tavuk ciğer yada balık.
çok küçüklerden en fazla 3-4 tane

Kızlar, light ton balığı bulamadım. Atak dönemim için normal ton balığını iyicene süzsem, böyle tek damla yağ ve su kalmayana kadar.. Bol limonla yesem olar mı :44:

Kızlar, light ton balığı bulamadım. Atak dönemim için normal ton balığını iyicene süzsem, böyle tek damla yağ ve su kalmayana kadar.. Bol limonla yesem olar mı :44:

o kadar yağlı oluyor ki, içine giriyor.
yıkanıp yenebilir diye okumuştum bi yerde.
light olmasa da suda olanlardan bulursan alabilirsin illa light yazmasına gerek yok bence. içindekilere bak tabii..

Yılbaşı sonrası N'bersiniz bakalım.
Ben korkudan tartılmıyorum, bir kaç gün tartılmıycam. Zaten üstüne bir de regl oldum, en iyisi bir kaç gün beklemek. :18:

Yılbaşı gecesi ödül yemeği gibi oldu benim için, yani herşeyden azıcık yedim. Tatlı dışında tabii...Canım her ne kadar pasta istese de yemedim, çünkü almamıştık Gece yarısına doğru pastaneyi arayıp da istediğimiz pastadan kalmadığını öğrendiğimiz yararımıza oldu anlıycağınız. Geceyi kazasız belasız yani az bi sıyrıkla atlattık diyebilirim. (sabah kalktığımda şükrettim iyi ki pasta kalmamış diye)

Bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar görüyorum, hepiniz hoşgeldiniz

merhaba...
benimde kilom seninle aynı aslında boy kaç bu arada... hem çok hızlı kilo veriyosun acayip güzel görünüyo tablon söylemeden geçemiycem :=)) anlıycağın çok özendim tütütü maşallahhh :=))

sebzeyi 1 ögün 1 tabak tavsiye ediyor hadi olsun 2 ögünde kullan. 2 tabğı yeme diyor.
ama gün 3 ögün öglen mi kalktın sen? ve aralarda da ligt yogurt yiyebilrisin açlık hissini duymamak gerekiyor. yediklerin uygun gözüküyor ama sebze miktarını abartmamaya dikkat et. ataktan çıktıktan sonra çok özlenmiş oluyor sebze.
Ögün atlamayacaksın! sende sabah kahvaltısı yok
yer elması hakkında fazla bir ilgim yok saba çiğ açkarnına kabuğu ile yenip üstüne sıcak su içtiğinde barsak hareketini sağşlıyor diye okumuştum .
Kolay gelsin diyetin
Su nekadar tükettin? yeterli mi?

Sağol cevap için :) en iyisi alayım ben. Bakalım süzünce nsıl oluyor zaten belli eder tipinden yerim bi şekilde olmadı taze balık alırım artık :)
o kadar yağlı oluyor ki, içine giriyor.
yıkanıp yenebilir diye okumuştum bi yerde.
light olmasa da suda olanlardan bulursan alabilirsin illa light yazmasına gerek yok bence. içindekilere bak tabii..

11 gibi kalktım zaten, hazırlama oturup yeme derken öğleni buldu yoksa öğün atlamadım.
sebzeleri hiç tek tüketmediğim için yanında hep protein vardı dengelenmiştir diye düşünmüştüm. sonuçta sabah kahvaltıda domates salatalık yediğinizde,PS gününde akşam sebze yemeyecek misiniiz?
su tüketimimde bir sıkıntı yok, çaylarla beraber 1,5 litre diyor benim çaysız 1,5 lt oluyordur

Çok teşekkür ederim, darısı senin başına Benim boy 1.60 canım, senin kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…