Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Yılbaşında neler yedim neeleeer:) Bugün hemen atak başladı. Ama midem pek bi fena nedense. Çok fazla bulanıyor. O bile isyan etti yediklerime:) Ben niyeyse çok yavaş kilo veriyorum ya. Gerçi dukan'a göre 1 ayım daha var seyirin bitmesine ama ne biliim hızlı gidemiyorum. 4 kilo verdim 3 haftada. Toplam vermem gereken de 8...

Kızlar şu tariflerden denediklerinizi yazsanız ara ara güzel olanları. Ben kek tarifini denedim, gayet başarılı oldu. Birinden duydum, çilekli yoğurtla yapmış, harika diyordu, bir de öyle denicem.. Pudingi denedim, jelatinle yapılanı o da iyiydi. Peynirli poğaçalar berbattı. Zorla yedim. En güzeli galeta bence. Lor peyniri, yumurta akı ve kepekle yapılan. Bir de geçen tofu ile yapılan tatlıyı denedim onu da yiyebildim. Dukanella benim damak zevkime uymadı açıkçası. Nutella'dan sonra kötü geldi haliyle:)

Bu arada canım bir lahmacunla çiğ köfte çekiyor anlatamaam. Akşama da spora gidicem, şeytan tepemde dolanıyor resmen:)

Herkese merhaba! Ben de 10 aralıkta başladım diyete 5 kilo kadar verdim.22 gün oldu sanırım.80 kiloyla başladım 67 olmak istiyorum.10/03/2012 ye kadar devam edeceğim seyire. Pek zorlanmıyorum ama akşamüstü çok acıkınca işten cıkıp eve gıdene kadar isyan edıyorum. 3 yıl önce 62 kiloydum ve bu kadar sürede 18 kilo aldım.

merhaba;
aynı durum bende de var. zaten çok sık tartılmıyordum. bu ay reglim gecikti, acaip şiştim. bir de yılbaşı üstüne tartılıp moralimi bozmaya niyetim yok..yalnız yılbaşı kaçamağı biraz sıyrıktan öte derin bir yara şeklinde bende.. pişman değilim ama bakalım o yarayı ne kadar zamanda saracağım..

selam kızlar 1 haftalık tatil ve yılbaşından sonra evimdeyim akşam tartıldım yemek yedikden sonra doğal olarak + lar var bakalım yarın sabah gerçek kilom ortaya çıkar güçlendirme gayet zevkli gidiyor yarın kiloma göre atak mı yoksa güçlendirmeye devam mı belli olacak :) sevgiler...

selam bende bugün başladım ilk günümdü.aç degilim AMA midem bulanıyor.bide şekerli şeyler isytedi canım.inşallah bozmam ya

arkadaslar, bu light meyve recellerini kullaniyomusunuz??? diyabetikler icin olanlardan.. konuyla ilgili bilgisi olan varsa lutfen cevap versinnnn. yogurda karistirip yada yaptigimiz light muhallebilerin uzerine doksek olurmu?????

Merhaba kızlar..aranıza yeni katılıyorum..ve geç kalmış olduğumu düşünüyorum..dukan diyetine bugün başladım..yolum çok uzun..7 günlük atak evresi yapıcam..umarım başarırımm..

birde kızlarrr..gece ders çalışıyorum ve haliyle acıkıyorum..atak evresinde de olsam peynir yoğurt falan yiyebilirmiyim acaba..yulaf kepeğim henüz gelmedi..gelince yesemmiki..bide bugün yorsanın light peynirini aldım ama bana fena tuzlu geldi alanınız varmı..kolaylıklar gelsin..hepimize...

arkadaslar, bu light meyve recellerini kullaniyomusunuz??? diyabetikler icin olanlardan.. konuyla ilgili bilgisi olan varsa lutfen cevap versinnnn. yogurda karistirip yada yaptigimiz light muhallebilerin uzerine doksek olurmu?????

ben kullanmadım ama bazı tariflerde rastladım bu reçellere. tanelerini kullanmadan tatlandırmak amacıyla kullanıyorlardı.

aslında gece yemek hiç doğru değil. ama o gece ders çalışmalarını iyi bilirim.. çok açlık hissedersem biraz peynir ya da yoğurt yerdim senin yerinde olsam. ama bu gece yeme olayı kilo verme hızını etkiler. yani çok zorunda kalmazsan yemesen iyi olur.
peynir tuzlu geldiyse ılık suda biraz bekletip tuzunun çıkmasını sağlayabilirsin. bir de yulaf kepeğini ben de ilk alışverişimde netten sipariş vermiştim. ama son zamanlarda migrosta doğasanın yulaf kepeğine rastlar ve stok yapar oldum. üstelik fiyatı da uygun. bulunduğun yerde varsa bir bakmayı dene istersen..

ben kullanmadım ama bazı tariflerde rastladım bu reçellere. tanelerini kullanmadan tatlandırmak amacıyla kullanıyorlardı.

hımmm cevabın için çok teşekkürler cnm.. aşırıya kaçmadan kullanabiliriz yanii:))) meyvesini yemeden vişne reçeli mesela:))

yulaf kepeğini aktarlarda bulabilirsiniz RU_SHEİM yulaf kepeği yazıyo kutunun üstünde .bu gün aldım .8tl .mısır unu inceliğinde.tadıda çok hoş)))

Canım paylaşımın için teşekkür ederim ama gündüz uyuyup gece ayakta kalan bir birey olarak buna mecburum..yani normal insanların tersine bir işleyiş( tez yazıyorumda maleseff)..süt ürünlerini günde nekadar tüketiyorsun yani maximum olarak..peyniri yoğurdu sütü ayrı ayrı olarak yazarsan çok mutlu olurum..okuyorum ama 3 bin küsur sayfa malum okuyamadım hepsini:)..yulaf kepeğim yolda geliyor..kitapta sınırsız yazıyor ama çoğu arkadaş 2 dilim peynir 2 bardak falan süt yazmış..bilemedim..mesala akşam sardalye yiyeceksem madem sınırsız yarım kilo yiyebiliyormuyum..ya da light kolayı 1 litrede içebilirmiyimki..sınırsız yazsa da tedirgin oldum..ama 3 kilo balık yedim yine zayıfladım diyen varsa ona göre hani:)..kitabı okudum ama yaşanmış tecrübelerden faydalanmak istiyorum..bıktırdım dimi seni:)..cevap verirsen memnun olurum...

Günaydın arkadaşlar

Yarım saat önce uyandım kendime dukan ızgara yaptım

Hehehe ufak bi parça tavuk göğsünü rondoya koydum, üstüne 1 diş sarımsak attım, az karabiber, az tuz, az kekik ve az da pul biber koyup çektim. 3 parça köfte çıktı.

Teflon tavayı iyice kızdırdım. Yağ yok. Izgara mantığıyla köftelerin 2 tarafını dağladım önce. etin suyu içinde kalsın diye. sonra çevire çevire biraz daha kızartıp üstüne kapak kapattım. altını da kıstım. içli içli pişirdim. yarım litre su içtim bu arada. süt de içtim. 3 köftemi yiyip yürüyüşe çıkacağım. 1 saat yürüyüp geleceğim.

Atak evrem böyle işte. 13 ocakta kaç kilo olacağım meraktayım. Öğlen yumurta yemeyi planlıyorum. akşam da gene tavuk haşlama falan olur sanırım.

Bi fincan bitki çayımı içip çıkıcam

Kesinlikle yağsız saf protein olmak zorunda canım saf protein olduktan ve bi gram bile yağ içermedikten sonra her bişi yiyebiliyoruz. Yoğurt ve peynirde sıfır yağlı ise ye tabi. ben mesela bol bol yağsız süt içiyorum ve 9 günüm var atağın bitmesi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…