Çok teşekkür ederim, darısı senin başınaBenim boy 1.60 canım, senin kaç?
Yılbaşı sonrası N'bersiniz bakalım.
Ben korkudan tartılmıyorum, bir kaç gün tartılmıycam. Zaten üstüne bir de regl oldum, en iyisi bir kaç gün beklemek. :18:
Yılbaşı gecesi ödül yemeği gibi oldu benim için, yani herşeyden azıcık yedim. Tatlı dışında tabii...Canım her ne kadar pasta istese de yemedim, çünkü almamıştıkGece yarısına doğru pastaneyi arayıp da istediğimiz pastadan kalmadığını öğrendiğimiz yararımıza oldu anlıycağınız. Geceyi kazasız belasız yani az bi sıyrıkla atlattık diyebilirim. (sabah kalktığımda şükrettim iyi ki pasta kalmamış diye)
Bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar görüyorum, hepiniz hoşgeldiniz
yulaf kepeğini ben aktardan buldum aktarlara sordunmu hiç?[/QUO
baktım ama bulamadım.aktarlardaki buğday kepeği ya da yulaf ezmesi diyenlerde var o yüzden pek de güvenemiyorum aslında.
Merhaba ben de netten alanlardanım. Seçenek çok karar senin. Ben DUKAN DİYETİ İÇİN DOĞAL YULAF KEPEĞİ 1000gr GittiGidiyor.com'da #49403015 kullanıyorum. Satııyla yazışıp, sorularınızı da sorabilirsiniz, kendisi de dukan diyeti yapıp 17-18 kg verenlerden.
Kolay gelsin
ben bi alışveriş sitesinden 12 tlye aldım hemde güvenilir bi site isteyene özelden adını verebilirim siteninNe yazıkki pdf ini bulamazsın.
kitapçılarda 19 tl. korsanları da çok satılıyormuş
arkadaslar, bu light meyve recellerini kullaniyomusunuz??? diyabetikler icin olanlardan.. konuyla ilgili bilgisi olan varsa lutfen cevap versinnnn. yogurda karistirip yada yaptigimiz light muhallebilerin uzerine doksek olurmu?????
birde kızlarrr..gece ders çalışıyorum ve haliyle acıkıyorum..atak evresinde de olsam peynir yoğurt falan yiyebilirmiyim acaba..yulaf kepeğim henüz gelmedi..gelince yesemmiki..bide bugün yorsanın light peynirini aldım ama bana fena tuzlu geldi alanınız varmı..kolaylıklar gelsin..hepimize...
ben kullanmadım ama bazı tariflerde rastladım bu reçellere. tanelerini kullanmadan tatlandırmak amacıyla kullanıyorlardı.
aslında gece yemek hiç doğru değil. ama o gece ders çalışmalarını iyi bilirim.. çok açlık hissedersem biraz peynir ya da yoğurt yerdim senin yerinde olsam. ama bu gece yeme olayı kilo verme hızını etkiler. yani çok zorunda kalmazsan yemesen iyi olur.
peynir tuzlu geldiyse ılık suda biraz bekletip tuzunun çıkmasını sağlayabilirsin. bir de yulaf kepeğini ben de ilk alışverişimde netten sipariş vermiştim. ama son zamanlarda migrosta doğasanın yulaf kepeğine rastlar ve stok yapar oldum. üstelik fiyatı da uygun. bulunduğun yerde varsa bir bakmayı dene istersen..
birde kızlarrr..gece ders çalışıyorum ve haliyle acıkıyorum..atak evresinde de olsam peynir yoğurt falan yiyebilirmiyim acaba..yulaf kepeğim henüz gelmedi..gelince yesemmiki..bide bugün yorsanın light peynirini aldım ama bana fena tuzlu geldi alanınız varmı..kolaylıklar gelsin..hepimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?