Kesinlikle yağsız saf protein olmak zorunda canımsaf protein olduktan ve bi gram bile yağ içermedikten sonra her bişi yiyebiliyoruz. Yoğurt ve peynirde sıfır yağlı ise ye tabi. ben mesela bol bol yağsız süt içiyorum ve 9 günüm var atağın bitmesi için
günaydın... bu programa ne zaman başladınız acaba?.. kilo tablonuzda bir hareket göremedim ne kadar zamanda kaç kiloya ulaşabileceğinizi çok merak ediyorum açıkçası... çünkü benim de yaklaşık 20-25 kilo aralığında fazlam var diye düşünüyorum... birincisi bende kilo tablosu oluşturmak istediğimde nerden yapabilirim bunu?.. ikincisi bölgesel kayıplarmı görüyosunuz vücudunuzda yoksa genel anlamda bir incelme sözkonusumu?... üçüncü sorum ise; sarkmalar oluşarak değil sıkılaşma görülerek inceliyoruz (yürüyüş yada sporla desteklersek tabi) dimi?..
11 gibi kalktım zaten, hazırlama oturup yeme derken öğleni buldu yoksa öğün atlamadım.
sebzeleri hiç tek tüketmediğim için yanında hep protein vardı dengelenmiştir diye düşünmüştüm. sonuçta sabah kahvaltıda domates salatalık yediğinizde,PS gününde akşam sebze yemeyecek misiniiz?
su tüketimimde bir sıkıntı yok, çaylarla beraber 1,5 litre diyor benim çaysız 1,5 lt oluyordur
canım kilo tablosunu sormuşsun kilo talosunu buradan oku http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
Bu diyette böyle iniş çıkışlar oluyor malesef. Mesela eşimin de 10 gündür bir artı bir eksi oluyordu ve bugün bir kilo birden gitti. Diyetine aynen devam ettiğinde birden eksileri görüyorsun.
Bu arada regl dönemine girdiysen bu yüzden de artışlar görülebiliyor.
Canım, kahve içibilirsin tabiki light sütle (ki ben hergün bir fincan içiyorum). Gece yatana kadar yiyebilirsin, saat sınırı yok ama normal akşam yemeğini yedikten sonra gece kalkıp da yemek falan yeme yine de. Mesela benim çok nadir de olsa akşam yemeğini saat 9 da yediğim oluyor. Önceden diyetisyene gidiyordum, en son 18.00 a kadar yedin yedin, yemedin gitti şeklindeydi beslenmem ve çok zorluyordu beni. Bu konuda şimdi çok rahatım. Daha geç saatlerde meyveli yoğurt yiyebiliyorum örneğin.
Light meyveli yoğurtlardan günde iki taneye kadar izin var. Ben bir tane yiyiyorum.
günaydın kızlarrr yaa bir iki kaçamaksız yapamıyorum kendi isteğimden değil etrafımdakilerin(eşim,annem,babam,cicişler) baskısından anlatamıyorum bi turlu hasta olacaksın die zorla yedirmeye çalışıorlar neresinden dönersem kardır diorum bi iki lokmadan sonra kaçıorum böle olduğu halde pişmanlık hissediorumkilo veremicem herhade bu arada ben kahvaltı yapmıyorum ama kepekli yoğurt yiyorum çalştığım için düzenli bi yemek yiyemiorum kızlar dua edin bana zayıflamam lazım..
yaa aynı sıkıntı bende de var :=((( henüz kitabı okuma aşamasındayım ve regl oldugum için bikaç gün sonrasında başlıyorum... tüm hazırlıklarım bu yönde... fakat benim de tek korkum bütün gün işte bunu nasıl başarabileceğim, bir de annemin baskıları... insanın ağzına zorla sokar o yaa :=((
günaydın... bu programa ne zaman başladınız acaba?.. kilo tablonuzda bir hareket göremedim ne kadar zamanda kaç kiloya ulaşabileceğinizi çok merak ediyorum açıkçası... çünkü benim de yaklaşık 20-25 kilo aralığında fazlam var diye düşünüyorum... birincisi bende kilo tablosu oluşturmak istediğimde nerden yapabilirim bunu?.. ikincisi bölgesel kayıplarmı görüyosunuz vücudunuzda yoksa genel anlamda bir incelme sözkonusumu?... üçüncü sorum ise; sarkmalar oluşarak değil sıkılaşma görülerek inceliyoruz (yürüyüş yada sporla desteklersek tabi) dimi?..
yulaf kepeğini aktarlarda bulabilirsiniz RU_SHEİM yulaf kepeği yazıyo kutunun üstünde .bu gün aldım .8tl .mısır unu inceliğinde.tadıda çok hoş)))
2 gündür bu diyete takmış durumdayım. Bu güne kadar pek çok ürün ve zayıflama aleti kullandım ama 3 kilo verdim, 5 kilo aldım.
Bu gün sabah tartıya çıktığımda 71 kiloyu gördüm ve yeter artık dur demem gerekli dedim. Kitabı alıp bu diyeti uygulamaya karar verdim.
Kızlar yaza düğünüm var. Geçen hafta gelinlikçiye gittik nişanlımla, 4 tane gelinlik denedim, üstümde hiç güzel durmadıyada bana öyle geldi. 4 sene önceye göre 11 kilo fazlam var. Bakıyorum gelinliklere , ah eski kilom olsa şu yakışır, eski kilom olsa bu harika olur... diyorum.. Neyse, benim öğrenmek istediğim şey şu, arkadaşlar bu diyeti uygulayıpta sağlık problemi yaşıyan oldumu? Oldu ise neler yaşadınız?
Şimdiden teşekkür ederim.
Daha dün başladım canım yaa :44: dukan ile ilgili tecrübem henüz yok. ama sana şunu söyliyim geçen sene 1 ayda 15 kilo vermiştim. termal sauna şort sayesinde sadece yürüyüş yaparak ve beyaz ekmeği keserek 52 bedenden 48 bedene inmiştim. Her gün en az yarım saat yürümek ve ter atmak şart. Bu diyette de bence hareket önemli. Ben mesela her gün en az 2 litre su içiyorum, beşibir yerde çay içiyorum ve sauna şortumu tekrar giymeye başladım. Göbek sorunum var bi de üst bacaklarım kalın. sauna şort deli gibi inceltiyor. Isıdan ve su kaybından dolayı. Sauna şort eşliğinde bu diyet yapılırsa bence çok daha etkili olur.
Bende önce bel gidiyor. Sonra bel simidi ve kalça. Bi tek göbek sorunum var işte. göbeğim hiç erimiyor. bunun için de sauna şort çok faydalı. bu kez gene kararlıyım tembelliği bırakıp devam edicem.
az önce 1 saat yürüdüm geldim mesela öylesine terledim ki.. hemen 3 kaşık yağsız yoğurt yedim, acıktım gibi hissettim de :26:
teşekkür ederim benim de termal sauna şortum var ama içine giremiyor olabilirim(( bununla birlikte lut gölü tuzu da kullanmıştım bi dönem... evimde kondisyon bisikletim var... mekik aletim var... sauna eşofmanlarımı giyip biraz spor yaptığımda bende deli gibi terliyorum... zaten haftada iki gün dans dersine gidiyorum... ondada acayip ter atıyorum fakat henüz su içmeye alışamadım... diyete başlayana kadar suya alışmaya çalışıyorum... henüz diyete başlamadan sadece dansla belimde incelme görüyorum 3 hafta falan oldu belki ama 2 kilo vermişimdir tartılmadım henüz... dukan başlangıcında mutlaka tartılıp tablomu güncelliycem...
bazıları bu durumu çok abartmış tabi ki yiyebilirsin.önemli olan o gün protein miktarının sebzeden çok olması..dukanın bile yasaklamadığı şeyleri bazı kişiler kati suretle yasaklamış..sanırım yorum farkı var.ben fazla kasmadan güzel güzel veriyorum kilolarımı.muhteşem bir duygu.darısı başına kardeşim.
bende regl dönemindeym haliyle tatlıda istiorum zaten etrafımdan baskılr var kendimi zor tutuorum bu arada iş meseleside sabah kahvaltı yapamıorm çünkü her sabah işe geç kalıoorm :)) bu yuzden pınarın 200 gr lık yoğurtları var onlardan alıorm atıorm çantama. yanıma yulaf kepeğimide aldım karıştırıp yiyorm öğlen ewe gidersem yumurta haşlıorum onuda yaparsamyoksa akşam ewe gelene kadar bişi yok 5 te işten çıkıorm ama hala acıktığımı hissetmiorm 7.5 gibide göğüs eti yiyorum bu beni bana bırakırlarsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?