ben 2 gün oldu başlayalı resmen kilolar pat pat dökülmeye başladı 2 günde 80 kilodan 77,4 kiloya düştüm acaip motive oldum darısı herkesin başına
kızlar ben delı olacam kılo vermem durdu ustune gramlar almaya başladım ne yapmam gerekıyor
Oooo süper yaa valla darısı başımıza gerçekten de harikasın. Devamını dilerim. İnş. biz de veririz bu hızda :18:
Nerede ne yanlış yaptığını düşün cnm. mesela hareket etmen mi azaldı, daha az mı hareket ediyorsun, ya da yemek konusunda mı sıkıntın var veya ödem mi tutuyorsun acaba? Kabızlık falan da var mı ki..Bitki çaylarından faydalan bence bi de elma sirkesi kullanmıyorsan kullan derim
bence merdiven çık benim ev dubleks sürekli çocuklardan dolayı merdiven inip çıkıyorum 16 basamaklı ama günde 10 kere inip çıktığımı düşünürsem bayaa hareketli bence yaparsın sen kendine güven biz sana güveniyoruz
Herkese selam kızlarrr
Ben önceden bir sürü rejim listesi deneyip tekrar kilolarımı geri almıştım...
Ta ki sağlıklı beslenme adı altında çoğunlukla sebze yemeye başlayana kadar... Hayatımda hiç olmadığım kadar zayıf olmuştum bu sayede...
İlk önce sağlıksız bir şekilde 78den 62 ye indim sonra 68kg oldum ve sebze yemeye başladım 58kg ya kadar inmiştim... Araya ramazan girdikten sonra tekrar kg almaya başladım sanırım şuan 66-67 kg yum... Tartılmaya korkuyorum... Sizlerden gördüğüm kadarıyla Dukan diyeti de gayet sağlıklı bi kg verme şekli bende o yüzden Dukana başlamak istiyorum... Başlangıç olarak ne yapmam gerekiyor? bana yardımcı olabilir misiniz lütfennnn...
En azından örnek bi menü ile 5 günlük atak aşamasında ne yapmam gerektiği konusunda bilgilendirebilir misiniz?
bugün -100gr'la başladım..
annem çok yavaş kilo veriyor.
acele etme verirsin diyorum, ama arada bir --ler arada ++lar görünce canı sıkılıyor..
onu bu yola sürükledim de yanlış mı yaptım acaba diyorum, ama sağlıklı olsun, kilo aldıkça bacakları ağrımasın diye teklif etmiştim.
dua edin de anneciğim de moralini düzeltecek şekilde ii kilolar versin sağlıkla inş..onun üzülmesini,moralinin bozulmasını hiç istemiyorum..
ben bugün seyir devresine başladım bakalım neler olacak??
annen kaç yaşında?
arkadaşlar diyet ile ilgili çıkan haberleri okudunuz mu bu aradaacaba hangisi doğru kalp hastalıklarına sebep olabileceği yazıor (
annem 53-54 yaşında.
nerde yazıyormuş? hiç okumadım öyle bişey
nerde yazıyormuş? hiç okumadım öyle bişey
bu vitaminlerin eksikliği oluşmasın diye vitamin desteğide alıyoruz ya. siz vitamin kullanmıyo musunuz
ben de 52 yaşındayım. ben yapabiliyorsam annen neden yapamasın. beni örnek ver annene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?