Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Dün ATAK EVRESİNDE ilk günümdü...

Sabah light beyaz peynirimi yedim biraz..
Bir saat sonra bir kase 1,5 y.k. yulaf kepeği ile karıştırdığım yoğurdumu yedim.
Öğleye doğru bi fincan yeşil çayımı içtim(şekersiz)
Öğle yemeğim için maydonoz ve bir damla limonla tatlandırdığım iki yumurta haşlaması ve light yoğurt ile yaptığım bir bardak ayranımı içtim.
Arada bir tane salatalık turşusu yedim.
Akşamda haşlama beyaz et ve üç kaşık yoğurt yedim.
Tabi bu arada 2 litreye yakın su içtim.

Bugün 2. günümdeyim şimdilik iyi gidiyor.

Size birşey sormak istiyorum..

Şimdi tartıda tok karınla çıkan kiloyu mu yoksa sabah kalkar kalmaz tartıldığımız kiloyu mu baz alıcaz kafam karıştı.... Akşamdan sabaha 2 kilo oynadı da..... Hangisi benim kilom oluyor şimdi....

Merhaba telliturnam . giremiyorsun hiç rastlamadım sana . hala bizim kilo bildirimlerimizle uğraşabiliyorsan 77.2 kg . halbuki 31 aralık sabahı 75.8 dim . yılbaşı kacamağı pahalıya patlaı veremiyorum. Kilo verişimi durdurup üstüne tekrar kilo aldım . bakalım bu duraklama ne kadar gidecek.
dilerim hamileliğin sorunsuz yürüyordur

sabah kaltığındaki kilonu baz al

Günaydın fıstıklar yulaf kepeğinin tadını benim gibi pek hoşlanmayanlar için sadece bir öneri tükete biliyorsanız sadece yulaf kepeği tüketin yok eğer zorlanıyorsanız ben dukana başladığımdan beri yulaf kepeği ve yulaf ezmesini karıştırıp krep yada kek yapıyorum benim kilo vermemi engellemedi tabi daha hızlı verirmiydim bilmiyorum . çünkü yulaf ezmesi ile tadı harika oluyor diyet de olsa yemek yemek bir zevk :) ben güçlendirmede olduğum için size göre biraz daha rahatladım ama hiç merak etmeyin sabırla gidiyor kilolar çok artılar duraklamalar oldu sonunda gitti kilolar kolay gelsin :)sevgiler ...

selam kızlar
bu hafta kilo bildirimim malesef pekte eksili deil
67,2
inşallah önümüzdeki hafta en az -1000 ile kapatırım

kilo bildiriimimi yapıyım, hoş hiç göremiyorum artık seni, unuttun mu yoksa bizi??????
eksikliğin hissediliyor arkadaşımmm
arada olsun gir, bebişinden ve kendinden bahset lütfen canım
kiloma gelince, yılbaşı kaçamağı ve peşine 4 günlük atak sonrası eski düzenime döndüm
veeee
74.3 kiloyummm

son kilolar çok yavaş gider canım, yağı kalmadıki versin vücut öyle düşün birde
demek sütten kesiyorsun, benim oğlum 25 ay emdi daha da emerdi ama ben yoruldum artık, 25 temmuzda bıraktırdım ama çok zordu düşündükçe ağlayasım geliyor inan nar ekşisi sürmüştüm ben, emmedi çok ağladı sonra sildim emerse emsin 3 yaşına kadar yeterki ağlamasın dedim ama bu seferde aç aç 2 gün ağladıda emmedi oğlum, sonrada hiç istemedi
Allah kolaylık versin arkadaşımmm

kızlar balık yapacam nasıl yapıosunuz balığı bana anlatırmısınz ?? acele cwp

bu hafta 2 kere yılbaşı nedeniyle kaçamak yaptım tabiki cezasını gördüm hiç kilo vermedim +400 almıştım yani hala 66.1 kilodayım geçen haftayla aynı

kızlar balık yapacam nasıl yapıosunuz balığı bana anlatırmısınz ?? acele cwp

ızgarada fırında her türlü yapılarbilir
istersen facebooktan dukan diyet tariflerine girip albümlerine bi göz at bi sürü tarif var ben çok destek alıyorum tarif için süper bi yer mutlaka bakılmalı

hu hhuuuuu kimse bilmio muuu??(

fırında ızgara buğlama buyük balıksa canım ben temizledikten sonra tuzunu bir soğanı piyaz doğruyorum biraz limon dilimi yağlı kağıda onuda folyaya sarıyorum pişiriyorum enson üstünü açıp kızartıyorum .küçükse balık tepsinin altına yağ damlatıp siliyorum bir kaşık mısır unu ile harmanlayıp tekrar soğan limon dilimi fırın da pişiriyorum :) inşallah yardımcı olmuşumdur.

kızlar malesef grip oldum ve bu dukan meyveye izin vermediği için vitaminsiz nasıl iyileşirim bilmiyorumm
tabi hal böyleyken sporda yapamıyorum
e normaldede çalışan ve evli bir insan olarak her gün eşime ayrı yemek kendime akşam yemeği yarın sabaha krep yarın öğlen işe götürmelik yemek yapmak osu busu derken vaktim çok kısıtlı oluyo bu işin içine sporuda sıkıştırıyorum 30 dk koşu bandı hop ordan duş saç baş malum yarın iş var böyle bi koşturmaca çok yorucu oluyo benim için e adamın yüzünü göremiyorum, bide yeni evliyiz çok kötü bişey
asıl sormak istediğim şuki her gün hergün spor yapmasam çok fark olurmu sizler hergünmü spor yapıyosunuz??

Yeni gelenler olmuş aynen benim gibi...hoşgeldiniz öncelikle...
Ben fazla yazamıyorum farkındayım...İki çocuk, dersler,sınavlar,tez yazımı derken sizlerin diyaloglarına pek karışamıyorum ama okuyorum sıkı takipteyim...
Dukan a başlayalı iki hafta oldu..Tam atak bitti seyire geçtim hopp geldi yılbaşı, yılbaşı geçti atak yapmak farz oldu neyse ki tekrar bugün itibari ile seyire geçtim...Anlyacağınız iki haftadır ataktayım sanki...
Şunu belirteyim ben bu diyete başladıktan sonra hasta oldum ve halen de öyleyim.:2:Meyve fazla yemezdim ama hiç yiyemeyince daha da bi kötü oldum.
Bağışıklık sistemim çöktü sanki (belki de denk gelmiştir)...Neyse son iki gündür iyiyim de spora da başladım az biraz...( 30 dk canım fazla değil)

Herkese kolay gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…