Kızlar atak evresindeyim haşlama beyaz etim var öğle yemeği için nasıl değerlendirebilirim ?
Çok az limon damlatıp, pul biber, toz biber ve tuz serpip salata gibi yiyebilirsin. Yanında da yoğurt mesela ve de bi parçacık dukan krebi ile iyi gider bence
merhaba atak günümüzü nasıl hesaplatıyoruz yardımcı olurmusunuz bana?
arkadaşlar dukan bana 6 gün atak öneriyor.. ve nedense hedefimi 60 kg değil 66 kilo olarak belirliyor... pazartesi itibariyle...bomba gibi olucak herşeyy... regl bitiyor... yulaf kepeği geliyor... alışveriş tamamlanıyor... şişlik bitiyor... uuwwwww... süper olucakkk :=))
Yalnız ben düzenli yulaf kepeği kullanmama rağmen kabızlık çekiyorum. Bol su, bol bitki çayına rağmen hatta. Et süt yımırta peklik mi yaptı ne
hadi hayilirsin canim, kendin motive etmeye devam et o zaman daha cabuk verirsin insallah :)
inşallahhhh... çok tenksss tombişş :=))
baslangic tarihi : 4. Ocak 2012
baslangic kilom: 76
suanki kilom: 75,6
hedef: 55 (imkansiz mi acaba?? )
telli turnam yeni basladim ama benide eklersen cok sevinirim tatlim!!
Ben 500 gr.lık kutuda 8.5 TL.ye alıyorum, sen kaçtan aldın??:44:
Ben bugün 62 çektim tartıdaartık yavaş yavaş gidiyor, verilecek kilo azalınca vücut daha bi direnç gösteriyor sanırım, yeter artıııkk daha ne vereceksin aldın alcağını benden diyor
Gerçi yılbaşı sonrası yine de iyi, bir de göğüslerim acayip süt doldu ve ağırlaştı. (bir kiloyu da ordan düşsek)
Telli turnam artık girmiyor musun foruma?? Bizleri unuttun
Nasılsın, hamileliğin nasıl gidiyor? Bebiş seni yoruyor mu? Kendinden haberdar et bizi, merakta bırakma...
kesinlikle imkansız değil benim tabloma baksana ben bile ümitliyim :=)))
tebrik ederim ne kadar güzel süper kilo vermişsin darısı bizim başımıza ben daha 2 .günümdeyim ama sizler böle olumlu şeyler söyleyince verdiklerinizi görünce bende azimleniyorum ne kadar zamanda verdiniz bu kiloları acaba...
sıfır yağlı yogurt bulabiliyor musunuz ki? sıfır yağlı sütle mayalıyorum yogurdumu gayet de güzel oluyor
hadi kizlar ümitsizlik yokhepimiz vericez pis yaglarimizdan kurtulcazzzzz yeterkiii azmedelim! ve birazda hareket su ve bitki caylarini da icmeyi unutmayalim duraklama olursa yesil cayi artirin diyor dukan amcamiz, aklimizda bulunsun!!
canim benim sicak karsilaman icin cok tesekkür ederim, yook canim, teslerde positif cikiyordu, kac tane test yaptigimi bilmiyorum. piskolojik olarakta iyce kaptirmistim kendimi.sonra okuldayken wc ye gittim, hüsrana ugradim. sonra toparlanmam cok zor oldu. halbuki bi kizim var ama 2. bebegi bekliyorduk bu kadar üzülecegimi ben bile tahmin etmezdim. hayirlisini diliyorum artik tek düsüüncem su pis kilolarimdan kurtulmak. esimlede konustuk, belkide (bence kesiinnnn) fazla kilolarim yüzündende hamile kalamiyorum. yaza kadar fistik olcam insallah ondan sonra gelsin bebis. bi arkadas vardi. gitsin göbek gelsin bebek diye kimdi bilmiyorum ama kulaklari cinlasin! burda kilo verip hamile kalan 3 arkadasimiz var, insallah bende de aynisi olur :)
seni cok ama cok cook coooooook tebrik ederim canim. muhtesem kilo verdin, azmine hayranim. bi cok arkadasimizin idolu sensin :) !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?